fbpx
Hollywood gra beige 92
Hollywood grå/beige 92 – Slidstærkt og fnugfrit tæppe

Et tæppe der går fra væg til væg er et populært valg til rum såsom soveværelse, kontor, gang eller stue. Der findes et stort og bredt udvalg af gulvtæpper, der går fra væg til væg, så du kan vælge det materiale og den nuance, som matcher dit hjem og dine ønsker.

Tæpperne bestilles efter mål, så du kan opnå den perfekte tilpasning til dine rum derhjemme.

Herunder finder du inspiration til at vælge det væg-til-væg tæppe, som skal skabe komfort og stil i dit hjem i fremtiden.

Hollywood grå/beige 92 – Slidstærkt og fnugfrit tæppe

Hollywood gra beige 92

Den store fordel ved det brede udvalg af tæpper fra væg til væg er, at du kan finde den produktudgave, som passer bedst til dig. Spiller prisen en afgørende rolle, og vil du samtidig gerne have et slidstærkt tæppe, som skal kunne modstå meget trafik, er dette Hollywood produkt et godt valg. Det billige tæppe egner sig til ethvert rum i boligen.

Tæppet er skabt i blødt, syntetisk materiale, der holder til at blive gået på i mange år. Materialet har den praktiske fordel, at det er fnugfrit og nemt at fjerne pletter fra. Har du børn i hjemmet, eller vil du have mest mulig glæde af væg til væg tæpper derhjemme, skal du forholde dig til materialet og sikre dig, at det er nemt at rengøre.

Uanset om du er til klassisk grå eller beige farve, eller om du ønsker en mere iøjnefaldende farve, er Hollywood tæppet ideelt for dig. Du kan vælge imellem 7 forskellige nuancer.

Merlin Nålefilt tæppe – Budvenligt tæppe til rum med meget trafik

Merlin Nålefilt tæppe – Budvenligt tæppe til rum med meget trafik

Når du vil have glæde af dit tæppe i længst mulig tid, skal du vælge et materiale, der egner sig til meget trafik, og som ikke tager skade af dagligdagens slid og aktiviteter.

Nålefilt er et praktisk og billigt materiale, der egner sig til tæpper, som f.eks. skal befinde sig på kontoret, børneværelset eller i en gang.

Denne Merlin model findes i mange forskellige grå og mørke nuancer. Når du har et tæppe af brandsikret nålefilt, får du de nemmeste rengøringsforhold derhjemme.

Tæppet er skabt i smalt design og har en hårdfør overflade, så det holder til at blive udsat for rul fra en kontorstol eller slid fra børns tumlelege.

Er du lige flyttet i ny bolig, og er du i tvivl om, hvilken gulvløsning der skal klæde dit hus i fremtiden, kan væg til væg tæpper i nålefilt være et godt, midlertidigt valg.

Specifikationer:

  • Fremstillet i brandsikret nålefilt
  • Findes i 6 forskellige, grålige nuancer
  • Egner sig perfekt til rum med meget trafik eller aktivitet
  • Konkurrencedygtig pris

Breeze 2020 Superior Silver Cloud – Moderne kvalitetstæppe i mange nuancer

Breeze 2020 Superior Silver Cloud – Moderne kvalitetstæppe i mange nuancer

Er komforten det afgørende for dig, skal du vælge væg til væg tæpper, som er skabt i de bedste kvalitetsmaterialer. Dette nye, Breeze Superior produkt er kronet med 5 stjerne fra Tæppeland, der vidner om eksklusivt design og høj kvalitet.

Breeze modellen findes i 24 forskellige og moderigtige farver, så der er garanti for, at kan få det luksustæppe til hjemmet, som vil skabe stil og komfort for dig i mange år ud i fremtiden.

Med den smarte anti-slip effekt på bagsiden af tæppet kan du lægge det, hvor som helst i boligen du ønsker det. Det kan lægges ovenpå fliser, klinker eller træ.

Det er nemt at vedligeholde dit Breeze tæppe, da det er fremstillet i polyamid, der gør det enkelt at rengøre, og som derudover er et slidstærkt materiale.

Specifikationer:

  • Fremstillet i 100% polyamid
  • Nem at rengøre og vedligeholde
  • Findes i 24 farver
  • Eksklusivt og elegant tæppe til ethvert rum i boligen
  • Anti-slip på bagsiden

Hvad er et væg til væg tæppe?

Et tæppe fra væg til væg er et populært valg i de rum, hvor det er upraktisk med løse tæpper, eller hvor det er ønsket, at hele gulvarealet er beklædt med et blødt tæppe.

Væg til væg tæpper bliver produceret i mange slags materiale (herunder f.eks. uld, nålefilt, syntetisk materiale, fladvævet og sisal design). Dine behov og ønsker er med til at afgøre, hvilket materiale der vil være det rette for dig at vælge. Mens uld er ideelt til rum med lidt gulvvarme, er nålefilt samt syntetisk materiale egnede i rum med meget aktivitet og trafik.

Hvor kan man købe væg til væg tæpper?

Du kan købe de populære væg til væg tæpper hos IKEA samt de forhandlere, som er nævnt i denne inspirationsartikel. Der er god grund til at bestille dit tæppe online. Du kan gå på opdagelse i blandt forskellige onlineshops, så du giver dig selv de bedste muligheder for at finde det helt rette produkt til dit hjem.

På hver forhandlers webshop får du nyttige og praktiske beskrivelser samt oplysninger, som du kan bruge til din udvælgelse. Hver forhandler beskriver, hvordan du skal bestille dit tæppe, så du sikrer dig at modtage en vare, der passer præcist i forhold til det gulvareal, hvor tæppet skal lægges.

Hos onlineforhandlerne kan du finde tilbud og udsalg, så du kan spare penge på dit købt af nye væg til væg tæpper til boligen.

Hvordan lægger man et tæppe fra væg til væg?

Det er nemt at lægge dit eget tæppe fra væg til væg derhjemme. Det vigtigste i denne forbindelse er, at du fra starten af sørger for at måle korrekt ud i det rum, hvor tæppet skal befinde sig. Det anbefales, at du lægger yderligere 4-6cm til i målene, så du har noget at skære af. Dette gør det nemmere for dig at rette tæppet til, når det lægges.

Når du lægger dit tæppe i mindre rum, behøver du som udgangspunkt ikke at bruge lim. Det anbefales at bruge dobbeltklæbende tape langs alle kanter.

Du skal være opmærksom på typen af dit gulv, når det kommer til at vælge materiale på dit tæppe. Du skal undgå en model med gummibagside, hvis tæppet skal lægges ovenpå beton. I denne forbindelse skal du vælge en model, der er fremstillet i åndbart materiale.

Læs også vores artikel om: Spejle til badeværelse – her er de 7 bedste badeværelsesspejle til dit hjem

Se vores artikel om: Brug smukke tæpper til at skabe personlighed i din bolig

Læs også: Ægte tæpper – find inspiration til fantastiske ægte tæpper til dit hjem

Se også 10 tæpper, der gør dit hjem ekstra hyggeligtudgivet af magasinetliv.dk

Denne side er anmeldt af: Lea J. Andersen Rating 10/10

This post has a rating of 4.6 stars based on 10 reviews from our users.
Rate this post

Write A Comment