Det er nok de færreste af os, der ikke er bekendt med en entre der flyder med sko. Selvom overtøjet hænger pænt på knagerne, er der ikke mange hjem hvor skoene ikke i hvert fald fra tid til anden flyder på gangarealerne, men det behøver de ikke.

Skoreol – et musthave til projekt slut-med-sko-der-roder

Selv hvis du allerede har indrettet dig med entremøbler, er det ikke altid de bliver brugt efter hensigten, og grunden til det er, at de ikke opfylder alle de behov, de bør opfylde. Jagten efter den perfekte skoreol er langvarig, og den kræver tålmodighed, men det er jo ikke kun funktionaliteten det handler om. Bare fordi en skoreol har plads til alle dine sko, betyder det ikke, at den passer ind i dit hjem.

For at hjælpe dig på vej, har vi undersøgt en lang række forskellige skoreoler, og her får du det komplette overblik. Så lige meget om du skal bruge en skoreol i træ eller en skoreol i metal, en væghængt skoreol eller en skoreol til døren, så er du kommet til det helt rigtige sted.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Falsterbo Skoskab – et fantastisk skoskab til entreen

Falsterbo Skoskab – et fantastisk skoskab til entreen

Hvor mange sko har du?

Det er det første spørgsmål, du skal stille dig selv, når du leder efter den helt perfekte skoreol. Hvis der kun skal være plads til to sæt sko, er der jo ingen grund til at kigge på de helt store løsninger, men nu er det jo også de færreste af os, der kun ejer et eller to par sko.

For rigtig mange mennesker, skal en skoreol helst have rigtig meget plads til opbevaring, og det er præcis, hvad du får med dette skoskab fra Falsterbo. Det er ikke designet til at fremvise dine allersmukkeste sko, det er designet til at opbevare alle dine sko, og det gør det til perfektion.

Om skoskabet der kan huse alle dine sko

Skoskabet fra Falsterbo er udført i MDF, der er et materiale, der er kendt for at være ekstremt holdbart, hvilket er en fordel, fordi skoskabe og skoreoler ofte godt kan få en lidt hård medfart. Ligeledes er skabet let at rengøre, da det kun kræver en våd klud fra tid til anden.

Når vi siger, at der er plads til alle dine sko i skoskabet fra Falsterbo, så er der noget om snakken. Der er selvfølgelig få, der vil have brug for ekstra plads udover skoskabet her, men skabets tre rum kan indeholde mellem 18 og 24 par sko afhængig af størrelse, og det er mere end rigeligt til de fleste.

Detaljer

 • Dimensioner: 141 x 80 x 22,5 cm.
 • Vægt: 46 kg.
 • Skuffer: 3.
 • Udført i MDF behandlet med hvid lak.

Se vores artikel om: Spisebordsstole med læder

Nadja Skohylde – skohylde til gulvet i entreen

Nadja Skohylde – skohylde til gulvet i entreen

Selv når du har fundet den helt perfekte løsning til opbevaring af alle dine sko, så vil du ofte have behov for en mindre hylde eller reol, der kan rumme de sko, du oftest går med, og til lige præcis det formål er denne skohylde fra Nadja genial. Der er tale om en lille hylde, men den kan let kombineres med en væghængt smal skoreol, for at skabe endnu mere opbevaringsplads.

Kort sagt er det en rigtig god løsning med to lag, der kan rumme en del sko, samtidig med, at den ikke fylder synderligt meget.

Om den lille skoreol metal

Nadja skohylden er udført i et meget robust og moderne design, hvilket er med til at gøre den ekstremt holdbar. Det hænger blandt andet sammen med at der ikke er tale om en skoreol til væg, til trods for at den i høj grad ligner en sådan. Den er udført i massivt træ, men med metalben, hvilket gør, at den kan tåle rigtig meget brug.

Skohylden måler 38 x 100 x 29 cm, hvilket gør den til en af de mindre skoreoler. Dette er dog en ret stor fordel, hvis du skal indrette dig på få kvadratmeter. Skohylden fås ligeledes i mange forskellige farver og træbehandlinger, hvilket gør, at du kan passe den ind i en hvilken som helst indretningsstil.

Detaljer

 • Dimensioner: 38 x 100 x 29 cm.
 • Hylder: 2.
 • Fås i flere forskellige farver og træbehandlinger.

Berlin fra By Tika – skoreol lavet efter specifikationer

Berlin fra By Tika – skoreol lavet efter specifikationer

Det kan ofte være svært at finde et møbel til opbevaring af sko i den helt rigtige størrelse. Derfor kan man hurtigt blive fristet til at se sig om efter en specialdesignet løsning. Problem er bare, at den slags løsninger rigtig ofte er meget dyre. Det behøver de dog ikke være.

Berlin fra By Tika er en meget elegant designreol. Den bliver produceret og designet i Danmark. Reolen fås i mange forskellige størrelser, men den helt store fordel, er at By Tika også laver den efter specialmål, hvor prisen dog er lidt højere, end hvis du køber den i en af de forudgående størrelser.

Om designerreolen

Med Berlin fra By Tika får du en anderledes og flot reol, der kan bruges i alle boligens rum – ikke mindst i entreen til skoopbevaring. Der er nemlig tale om solidt håndværk og et gennemgående dansk design, der kan holde til at blive brugt.

Designerreolen produceres med henblik på miljøvenlighed, ligesom alle By Tikas møbler, hvilket betyder, at træet kommer fra certificerede skove, der gavner både miljø, klima, dyre- og planteliv, og ligeledes foregår hele produktionen i Danmark for at mindske CO2-aftrykket.

Fordi der er tale om en reol i ubehandlet træ, er du også garanteret et unikt udtryk, da åretegninger og knaster helt naturligt forekommer forskelligt i træ, hvilket gør, at du automatisk får et helt unikt møbel.

Detaljer

 • Dimensioner: 48x 140 x 40 cm.
 • Laves også efter specifikationer.
 • Udført i massiv eg.

Se også artiklerne: Høj kommode med skuffer

KARE DESIGN Walk – en smuk, lille skoreol til dør

KARE DESIGN Walk – en smuk, lille skoreol til dør

Der er noget charmerende over en klassisk, lille skoreol til væg, der er udført med en gylden metalramme og hylder der består af tværgående metalgitter. Det kan give et helt andet udtryk til din entre, og ligeledes er det en god måde at opbevare dine sko, og sørge for at de tørre ordentligt efter mødet med det danske vejr. På den måde er der tale om en win-win situation.

KARE DESIGN har formået at udføre walk-reolen i et design, der på en gang er klassisk og konservativt og samtidig emmer modernitet og nutidighed. Det skal dog siges, at der ikke er plads til enormt mange sko, på den lille skoreol. Derfor vil du nok få behov for mere opbevaring ved siden af, men Walk er en fantastisk måde at fremvise dine yndlingssko eller bare at opbevare de sko du lige har haft på ud ad døren.

Om den moderne og samtidig konservative skohylde

Walk fra KARE DESIGN er udført i en blanding af lakeret stål og pulverlakeret aluminium, hvilket både gør den holdbar og let at rengøre. Skoreolen er 84 cm i længden, 31 cm i bredden g 34 cm i højden, så der er altså tale om en ret lille reol, hvilket dog også kan ses som en fordel, hvis du skal indrette dig på meget lidt plads.

Der er derfor tale om en skohylde, der er praktisk og æstetisk på en og samme tid, hvilket er den ideelle kombination, og det særegne design gør, at dine veninder helt sikkert vil lægge mærke til det smukke møbel. Kort sagt er Walk fra KARE DESIGN perfekt til dig, der har brug for skoopbevaring og samtidig gerne vil sætte præg på din indretning.

Detaljer

 • Dimensioner: 34 x 84 x 31 cm.
 • Vægt: 5 kg.
 • Hylder: 2.
 • Udført i lakeret stål og pulverlakeret aluminium.

Nordal Skoreol – det ultimative entremøbel

Nordal Skoreol – det ultimative entremøbel

Når man skal indrette sig i gangen, er der et problem, der ofte optræder, og det er tit ekstremt svært at løse. Det er nemlig sjældent at entreen er indrettet med synderlig meget plads, hvilket giver glimrende mening, fordi du jo ikke skal opholde dig i entreen i længere tid ad gangen, men samtidig gør det det også svært at få plads til alle de ting, der skal være derude.

Derfor er denne skoreol fra Nordal helt genial. Der er nemlig ikke kun tale om en skoreol. Den har også plads til paraplyopbevaring, og på toppen er der et glasbord, hvilket er ideelt, hvis du gerne vil tilføre lidt pynt til din entre.

Kort sagt er Nordal det ultimative entremøbel, hvor du både kan opbevare sko, nøgler, paraply og sågar din yogamåtte.

Om det ultimative entremøbel

Skoreolen fra Nordal er udført i sortlakeret jern med en enormt flot glasplade på toppen. Den er lavet med rigtig god hyldeplads, der er gjort i forskellige længder, hvilket både giver reolen et smukt æstetisk udtryk, men samtidig er det også med til at gøre, at du kan opbevare mange forskellige ting i reolen samtidig.

Med andre ord er der tale om et smukt og moderne møbel, der samtidig har en enormt stor brugsværdi. Skoreolen måler 59 cm i højden, 85 cm i bredden og 32 cm i dybden, men på grund af den intelligente udnyttelse af hyldepladsen, får du markant mere opbevaringsplads end ved mange andre reoler med samme dimensioner.

Detaljer

 • Dimensioner: 59 x 85 x 32 cm.
 • Vægt: 8 kg.
 • Udført i sortlakeret jern med glasplade øverst.
 • Har indbygget paraplyholder.

FAQ

🧐 Hvad er den bedste organisering af sko?

Det danske marked er fyldt med forskellige former for organisering til sko. Du kan blandt andet vælge den klassiske skoreol, hvor skoene pænt kan stå og pynte i en entre eller andet form for rum. Der er enormt mange muligheder, når det kommer til organisering af sko.

🤔 Hvor i huset skal skoskabe anbringes?

Du kan i princippet selv bestemme og vurdere, hvor i huset dit skoskab skal stå – dog vælger rigtigt mange, at placere dem i deres entre eller en lille gang, hvor man ofte sætter skoene når man ankommer til hjemmet. Skoskabet skal være praktisk og let tilgængeligt.

🤩 Hvad er den bedste måde at opbevare sko på?

Der er mange måder at opbevare sko på. Du kan blandt andet bruge de såkaldte opbevaringskasser, men du kan også bruge diverse smarte skoskabe. Der er et hav af smarte skabe på markedet, så det er bare med at slå sig løs.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar