Hvem vil ikke gerne have en penthouselejlighed?

At bo i en penthouselejlighed er i høj grad blevet et statussymbol i moderne storbyer, men der er ikke kun fordele ved at bo helt oppe på kvisten, heller ikke selvom ejendommen har elevator. Langt de fleste lejligheder, der ligger oppe under taget, er nemlig udstyret med skråvægge, og skråvægge gør indretningen så meget sværere.

Et af de helt store problemer er at finde skabe til skråvægge. Der er selvfølgelig muligheden for at få lavet indbyggede skabe til skråvægge, men det er ofte en ret dyr løsning, og de få billige løsninger der findes, er ofte meget standardiserede og virker ikke i alle tilfælde. Derfor kan det tit bedst betale sig at vælge et helt almindeligt vægskab (/vaegskab) eller et metalskab (/metal-skabe), der passer ind under din skråvæg.

For at gøre det endnu nemmere, har vi samlet en lang række forslag til forskellige skabe, der kan passe rigtig godt ind under dine skråvægge, og flere af dem kan kombineres, så du kan få ekstra meget skabsplads under de skrå vægge.

Skovby Wales SM306 og SM307 – 2 skabe til skråvæg

Skovby Wales SM306 og SM307 2 skabe til skråvægge

En anden mulighed for at få det perfekte skab til skråvæggen er at finde flere skabe fra samme serie, der har forskellige højder. På den måde kan du selv placere skabene, så de passer ind under skråvæggen, og giver dig den maksimale skabsplads.

Her er der tale om et skabssæt, der består af en skænken, Skovby Wales SM306, og vitrineskabet, Skovby Wales SM307, og til sammen kan de to skabe måske gå hen og løse dit problem til perfektion. De to skabe er i hvert fald smukt designet, og du er garanteret møbler af ekstremt høj kvalitet. Om det så er de perfekte skabe til din skråvæg, det må du selv vurdere.

Om de 2 skabe til skråvæggen

Sættet består som sagt af to møbler. Det første er skænken, Skovby Wales SM306, der måler 79 cm i højden, 194 cm i længden og 41 cm i dybden. Der er derfor tale om et møbel med masser af plads over sig, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at bruge overdelen til opbevaring også.

Det andet møbel er vitrineskabet, Skovby Wales SM307, der måler 182 cm i højde, 98 cm i længden og 41 cm i dybden. De to møbler passer altså perfekt til hinanden i dybden, og de er også begge udført i hvidolieret egefiner, der gør, at de står enormt flot til hinanden.

Detaljer for vitrineskabet Skovby Wales SM307

 • Dimensioner: 182 x 98 x 41 cm.
 • Vægt: 67 kg.
 • Hylder: 3 hylder.
 • Udført i hvidolieret egefiner med låger i klar glas.

Detaljer for skænken Skovby Wales SM306

 • Dimensioner: 79 x 194 x 41 cm.
 • Vægt: 67 kg.
 • Hylder: 3 hylder.
 • Låger: 4 låger.
 • Udført i hvidolieret egefiner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lokhari – et garderobeskab til skråvæg

Lokhari et garderobeskab til skråvæggen

Nogle gange ligger de simple løsninger lige for, når man taler om skabe til skråvægge. Du har nemlig muligheden for at lade være med at se skråvæggen som en hindring, men i stedet se den som en mulighed. Hvis det f.eks. er i soveværelset, at du har din skråvæg, er der muligheden for at stille et almindeligt garderobeskab så langt hen til væggen som det kan komme, og så bruge mellemrummet til eksempelvis en vasketøjskurv eller til skoopbevaring. Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Hvis det er muligheden for dig, så kan dette Lokhari garderobeskab være det helt perfekte skab til skråvæggen. Afhængig af indretning kan du opnå en meget ungdommelig og urban amerikansk indretningsstil.

Om Lokhari garderobeskabet til skråvæg

Lokhari er et klassisk amerikansk locker med tre låger. Det måler 170 cm i højden, 92,3 cm i bredden og 35,2 cm i dybden, hvilket gør det til det perfekte skab til rum med lidt plads. Hele skabet er ligeledes udført i sort metal, hvilket gør, at det får et twist på det klassiske amerikanske locker, der typisk enten er umalet eller farvet i primærfarver.

Derfor har du mulighed for at få et helt unikt udtryk, hvis det ender med at være dette skab, du vælger, når du skal finde skabe til skråvægge. Det kan på en gang give dig et super fedt udtryk, samtidig med at du får et oplagt sted at stille de ting, der ellers er svære at placere, som skoreolen eller vasketøjskurven.

Detaljer

 • Dimensioner: 170 x 92,3 x 35,2 cm.
 • Vægt: 65 kg.
 • Låger: 3 højrebehængte låger.
 • Medfølgende seks hylder og tre bøjlestænger.
 • Udført i sort metal.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se også denne lignende artikel på vores side: 7 funktionelle og stilrene skabe i metal

HÜBSCH vitrineskab – egetræsfinér/glas, m. 2 låger og 3 hylder – et vitrineskab i et naturligt og nordisk look

HÜBSCH vitrineskab – egetræsfinér/glas, m. 2 låger og 3 hylder – et vitrineskab i et naturligt og nordisk look

Et vitrineskab kan både være rummeligt og stilfuldt på samme tid. Her er det muligt for dig at få plads til alle de ting, som ellers kan være svære at placere.  

Et bud på et vitrineskab kunne være modellen her fra HÜBSCH. Det er bygget med 2 flotte glaslåger, og inden i finder du tre praktiske hylder. Vitrineskabet er naturfarvet og kreeret i nordisk design og stilart. 

Et vintrineskab fra HÜBSCH kan placeres køkkenalrummet, hvor der på hylderne kan sættes både kopper, tallerkener og kogebøger frem, så du har nem adgang til dine ejendele og redskaber. Her er det også muligt at sætte tingene op på en pæn måde, da der er udsyn til tingene igennem glaslågerne. På den måde har du et godt overblik og dine foretrukne ting lige ved hånden. 

Vitrineskabet fra HÜBSCH har nogle specifikationer, der fortæller noget om produktet:

 • Det måler 190 cm i højden og er 42 cm dybt.
 • Vitrineskabet har en rektangulær form
 • De materialer, der er blevet anvendt til at producere vitrineskabet, er: finér, glas og træ.

Kan placeres i flere forskellige rum

Denne type vitrineskab kan placeres i flere forskellige rum i hjemmet alt efter, hvor du får mest gavn af det. Det kunne være i køkkenet eller i hjemmekontoret, hvor det kan være rart at have overblik over ting som mapper og papirer. Med sit neutrale og naturlige look, kan det placeres de fleste steder.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Less – reolsystem med skabe til skråvægge

Less reolsystem med skabe til skråvægge

Hvis du virkelig ikke kan klare dig uden et skabssystem der er tilpasset helt perfekt til dine skråvægge, så forstår vi dig godt, og heldigvis er der flere forskellige muligheder, der er markant billigere end at hyre en tømrer til at bygge skabe til skråvægge

En af de bedre løsninger er Less reolsystemet, der kan være det perfekte skab til skråvæggen, uden at det overhovedet er designet til skråvægge – eller et skab for den sags skyld. Med Less har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige moduler, afhængigt af hvilke moduler du har brug for.

Om Less reolsystemet med skab til skråvæggen

Less reolsystemet består af en række vanger, der monteres direkte på væggen. Herefter kan et bredt udvalg af hylder i forskellige længder og skabsmoduler i forskellige størrelser monteres på vangerne. Fordelen ved denne fremgangsmåde er, at vangerne fås i flere forskellige længder, hvilket betyder, at du kan hænge vangerne op, så de passer til lige netop din skråvæg. På den måde kan du helt selv designe dit skab til skråvæggen. Så kan det godt være, at der egentlig ikke er tale om et indbygget skab til skråvæggen, men det er godt nok tæt på.

Detaljer

 • Dimensioner: Varierer afhængigt af antallet af vanger, hylder og skabe.
 • Vægt: Varierer afhængigt af antallet af vanger, hylder og skabe.
 • Låger og hylder: Varierer afhængigt af antallet af vanger, hylder og skabe.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mistral Classic – modulskab til skråvæggen

Mistral Classic modulskab til skråvæggen

Hvis du stadig ikke har fundet det, du leder efter, så er det godt, at vi har gemt det bedste til sidst. Her er der nemlig både tale om et møbel, der let kan passes ind under skråvæggen samtidig med, at der rent faktisk er tale om et skab.

Mistral Classic er en serie af modulskabe, der kan sammensættes og hænges op præcis som det passer dig. Det betyder, at du selv kan udmåle, hvor mange skabe du har brug for, og derefter kan du let hænge dem op i et trappemønster, så de passer problemfrit ind under skråvæggen.

På den måde kan du både få et flot æstetisk udtryk og den praktiske opbevaringsplads, der kommer sig af at have et indbygget skab til skråvæggen, og begge dele får du uden at skulle af med alt for store summer.

Om modulskabet til skråvæggen

Mistral Classic er en reolserie i et klassisk og elegant design, der passer perfekt ind i et moderne, nordisk hjem. Modulskabene har enormt mange forskellige anvendelsesmuligheder, hvilket betyder, at det kun er din fantasi, der sætte grænser, og det bedste af det hele er, at der er tale om et danskproduceret møbel af ekstremt høj håndværksmæssig kvalitet. Så lige meget om du har tænkt dig at opbevare bøger, nipsting eller noget helt tredje på din nyfundne skabsplads under skråvæggen, så er Mistral Classic helt bestemt en glimrende mulighed.

Detaljer

 • Dimensioner: 61 x 89 x 32,5 cm.
 • Vægt: 17 kg.
 • Rum: Udstyret med 4 rum.
 • Udført i lakeret, snehvid spånplade.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Måske kunne du også være interesseret i at læse Eksperten: Sådan indretter du med sort uden at miste dagslyset

Se også artiklerne: Bakkebord på hjul

Læs også: Tv borde

Se også artiklerne: Samsung 2.1 soundbar HW-R460/XE

Denne side er anmeldt af: Mathias Jakobsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.5 stjerner baseret på 12 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar