Det er altid dejligt at have et flot og brugbart sengetæppe til soveværelset, der gør det nemt at redde sengen, samtidig med at du også får et dejligt tæppe, du enten kan putte dig under eller tage med ind i et andet rum, når du gerne vil have varmen.

Der findes mange forskellige sengetæpper, og det er altid forskelligt, hvilken stil du er til. Derfor vil vi i denne artikel gerne vise dig 10 flotte sengetæpper til dit soveværelse, der vil klæde din seng din bolig på den fineste vis.

Ib Laursen quilt – mørkegrønt sengetæppe i velour stof med flotte detaljer

Ib Laursen quilt - morkegront

Denne quilt fra Ib Laursen kan bruges til mange forskellige formål – blandt andet som sengetæppe til dit soveværelse. Det er nemt at få quilten til at ligge flot over sengen, og den mørkegrønne farve og det bløde velour stof gør sengen til et blødt og flot sted at lægge sig.

Velour er et stof, der bliver mere og mere populært at anvende i disse tider, og derfor er der ikke nogen tvivl om, at dette sengetæppe er meget moderne. Den mørkegrønne farve er ligeledes en smuk farve, der aldrig går af mode.

Sengetæppet er lavet af 85 % bomuld og 15 % polyester og måler 180 cm x 130 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Møbelkompagniet Velour sengetæppe – stort og flot quiltet sengetæppe i mørkegrå velour

Møbelkompagniet Velour sengetæppe

Møbelkompagniet er kendt for at lave nogle flotte og gode produkter, og det er absolut også gældende, når det kommer til dette flotte, quiltet sengetæppe i velour. Tæpper har en meget flot og mørkegrå farve, der grundet velourens skinnende overflade godt kan synes at skifte lidt farve i forskelligt lys.

Det er det perfekte sengetæppe til at skabe en elegant og mørk stemning i dit soveværelse. Samtidig er dette sengetæppe perfekt til at kunne tages med på en picnic udenfor for hele familien, hvor der netop er plads til alle.

Hvis du gerne vil have et meget sofistikeret og unikt look på dit soveværelse, er dette sengetæppe det helt perfekte valg.

Sengetæppet er stort og måler hele 240 cm x 260 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Broste Copenhagen Quilt Ring Sengetæppe – Smukt og blødt sengetæppe i velour

Broste Copenhagen Quilt Ring Sengetæppe

Dette sengetæppe er også fremstillet af det lækreste velour lavet af 100 % bomuld. Det ligger helt perfekt på sengen og giver et eksklusivt udtryk til din seng. Der er ikke nogen tvivl om, at det bliver meget nemmere at redde sengen og få soveværelset til at se flot og indbydende ud, når du har et flot sengetæppe i god kvalitet.

Det er altid en god idé at gå efter produkter til hjemmet i god kvalitet, og det får du netop også, hvis du vælger dette flotte sengetæppe fra Broste Copenhagen. Samtidig støtter du også en dansk virksomhed, der laver smukke og anvendelige produkter til hjemmet.

Sengetæppet har et flot og simpelt mønster, der er skabt med nogle få syninger i cirkulære motiver. Det giver lidt spil i sengetæppet, så det er endnu mere indbydende og spændende at kigge på. Der er for på bagsiden.

Sengetæppet måler 240 cm x 260 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ib Laursen Quilt sengetæppe – flot sengetæppe i højeste kvalitet i flot grå velour

Ib Laursen Quilt sengetæppe

Der er ikke nogen tvivl om, at velour er et virkelig populært materiale i hjemmet i disse tider, og det gælder i den grad også, når det kommer til sengetæpper. Dette flotte sengetæppe fra Ib Laursen er lavet på en måde, så det kommer til at passe perfekt til din seng.

Det flotte sengetæppe har en flot grå farve, der er nem at få til at passe godt ind i de fleste hjem. Samtidig er det lavet af flot velour på den ene side, mens bagsiden er foret i en lignende grå farve. Der er et stribet mønster i sengetæppet, men det er meget sofistikeret lavet.

Det er nemt for dig at redde sengen om morgenen med dette sengetæppe, der kan lægges over den redte seng. Her kan du altid bruge nogle pyntepuder, så du kan få lige præcis det look, du går efter.

Sengetæppet måler 130 cm x 180 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ib Laursen Quilt sengetæppe – flot og behagelig quilt til meget brug i antracitgråt bomuld

Ib Laursen Quilt sengetæppe - antracitgrat

Der findes mange forskellige ting, du kan bruge din quilt til, blandt andet som sengetæppe oven på sengen, når du har redt den om morgenen. Her får du fra Ib Laursen et flot og blødt sengetæppe, der kan være helt perfekt til sengen om morgenen.

Sengetæppet er lavet af lækkert og blødt bomuld, der er behageligt at røre ved, og samtidig er det lavet i en flot farve, nemlig antracitgrå. Det giver den et meget mørkt udtryk, som vil være med til at gøre dit soveværelse mere sofistikeret i sit udtryk.

Du kan også vælge at bruge denne quilt til at varme dig med på en kold dag, hvis du har brug for det. Tæppet kan nemt tages med udenfor, og det bløde bomuld sørger blandt andet for, at du kan holde dig varm.

Sengetæppet måler 130 cm x 180 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ilva Abilene sengetæppe

Ilva Abilene sengetæppe

Hvis du leder efter et quiltet sengetæppe i en flot grå farve, der har både en lys og en mørk side, er dette Abilene sengetæppe en rigtig god idé at kigge nærmere på. Det er lavet i bomuld og quiltet på den flotteste måde, så du får et flot mønster i dit sengetæppe.

Sengetæppet er helt perfekt til at redde sengen med hver morgen, men det er også et af de sengetæpper, du nemt kan have med på turen i skoven, så du har et godt tæppe at sidde på, når du eksempelvis skal holde picnic med vennerne.

Samtidig er det også et dejligt sengetæppe at gemme sig under, når det bliver køligt udenfor, og du gerne vil have varmen lidt ekstra.

Sengetæppet måler 230 cm x 260 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ib Laursen Quilt sengetæppe – flot sengetæppe i olivenfarvet velour til det hyggelige hjem

Ib Laursen Quilt sengetaeppe - olivenfarvet

Det er altid en god idé at have et sengetæppe i en skøn farve, der gør dig glad at se på, og det kan du få med dette flotte sengetæppe fra Ib Laursen i olivengrønt velour. Den olivengrønne farve passer godt til det hyggelige hjem, hvor du gerne vil have lidt farve på soveværelset, uden det bliver for meget.

Dette sengetæppe er blandt andet flot, da det er lavet af det blødeste velour, der spiller flot i solen. Samtidig har sengetæppet nogle fine detaljer i form af de lodrette syninger, der skaber et flot mønster.

Du får også et sengetæppe med for på bagsiden, så du stadig kan have det med udenfor, hvis du får behov for det. Det kunne eksempelvis være på en varm sommerdag, hvor du gerne vil sole dig ekstra meget ude i haven og samtidig ligge blødt.

Sengetæppet måler 130 cm x 180 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Broste Copenhagen Quilt Ring Sengetæppe Thyme – simpelt og lækkert sengetæppe i velour

Broste Copenhagen Quilt Ring Sengetæppe Thyme

Dette flotte sengetæppe fra det danske firma Broste Copenhagen er skabt af det lækreste velour af bomuld, så du kan være sikker på at få et sengetæppe, der er dejligt varmt og som kommer til at se flot ud på sengen.

Lige præcis dette sengetæppe kommer i flere forskellige farver, og denne farve Thyme er en flot og mørk støvet grøn, der virkelig vil klæde et hvert soveværelse. Der er et mønster i selve sengetæppet, der forestiller små cirkler, der giver lidt ekstra spil i sengetæppet og sørger for, at det ser flot og indbydende ud, når det ligger på sengen.

Det er nemt at se, hvorfor Broste Copenhagen er blevet populære, da de skaber nogle flotte og gennemtænkte produkter af meget høj kvalitet, der passer godt ind i de moderne nordiske hjem landet over.

Sengetæppet måler 240 cm x 260 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ib Laursen Quilt – flot sengetæppe med mønster i velour i den flotteste cognac farve

Ib Laursen Quilt - cognac velour

Der er rigtig mange danskere, der godt kan lide at indrette med nogle helt simple farver, så der ikke kommer til at ske for meget i rummet. Men lige når det kommer til dit sengetæppe, er det sjovt at vælge et i en lidt anderledes farve, så du kan prøve noget nyt af.

Ved at vælge et sengetæppe i en farve, du normalt ikke bruger, har du en mulighed for at prøve noget nyt af og gøre noget anderledes. Det kan være et godt eksperiment for at se, hvordan du har det med nye farver i indretningen, hvilket kan være med til at give dig mod til at købe et mere permanent møbel i en anderledes farve end normalt.

Denne flotte cognac farve, som du finder med dette sengetæppe fra Ib Laursen, er en flot og anderledes farve, der er sjov at indrette hjemmet med. Sengetæppet er lavet af velour, som er et stof, der er meget oppe i tiden. Det er beklædt med simple syninger i et flot mønster, der giver lidt spil i sengetæppet, der kan ses, når det ligger på sengen.

Her får du et sengetæppe af høj kvalitet, der altid ser godt ud i hjemmet og som giver dig et helt unikt udtryk.

Sengetæppet måler 130 cm x 180 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Aiayu Raw Quilt Sengetæppe Indigo – sengetæppet til den miljøbevidste forbruger

Aiayu Raw Quilt Sengetæppe Indigo

Dette flotte sengetæppe fra Aiayu er et helt særligt tæppe, der er perfekt til dig, der går op i ikke at skabe noget affald og støtte planeten. Det er nemlig lavet af stofrester fra produktionen af det sengetøj, som Aiayu også laver, og hvert enkelte sengetæppe er syet i hånden. Der er altså ikke gået noget stof til spilde, da de lavede dette flotte sengetæppe, og det gør en stor forskel.

Derfor får du med dette sengetæppe også et helt unikt sengetæppe, da ikke to af dem er ens. Det er altså et meget særligt sengetæppe, som du kan nyde godt af i mange år frem og som fortæller en helt særlig historie.

Dette tæppe er i en flot grå farve, og det vil derfor passe ind i de fleste forskellige hjem i dag. Du kan altid pynte det lidt ekstra ved at have nogle flotte pyntepuder i forskellige farver, størrelser og designs, så du kan redde din seng på en flot måde, der også ser dejligt indbydende ud.

Tæppet her er lavet i 100% økologisk bomuld, og du får derfor et færdigt produkt, der er i virkelig god kvalitet, og som samtidig er ekstra godt for planeten og for vores måde at producere på.

Sengetæpperne syes på en god fabrik i Indien, hvor der er styr på, at alle medarbejdere skal have det godt.

Så hvis du er på udkig efter et flot sengetæppe, der kan fortælle en helt unik historie, og som går hånd i hånd med din livsfilosofi, så er dette et rigtig godt bud på et nyt sengetæppe.

Sengetæppet måler 240 cm x 240 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Freja J. Nørgaard Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar