Et sengebord er et lille men funktionelt møbel, som mange mennesker ikke kunne leve uden. Det er det perfekte alternativ til et natbord, og det lille bord giver opbevaringsplads til vækkeur, lampe, bog eller andre genstande, som du har brug for at have tæt på dig i nattens løb, eller som du gør brug af, gør du lægger dig til at sove. 

Når du skal vælge den rette model for dig, skal du gøre dig overvejelser om opbevaringsbehov, design og materiale. Sengebord på hjul kan være praktisk i små soveværelser, mens de væghængte modeller kan være elegante i de moderne soveværelser. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Paton Wire Single – Et stilfuldt sengebord til soveværelset

Paton Wire Single

Mangler du et rå og industrielt element til din bolig? Så er det uden tvivl dette fine og stilfulde sengebord, som du skal klikke hjem i din virtuelle indkøbskurv. Det er et tidsløst design, som vil holde årtier fremadrettet.

Du kan enten indsætte dine yndlingskrimi-romaner i reolen, eller dine fine antikke pyntegenstande eller måske endda lave et lille barskab i reolen. Praktisk og rummelig opbevaring tilbyder denne smarte reol. Du kan placere den både i soveværelset som natbord, eller i stuen som et lille sidesofabord eller blot som en almindelig hylde til hjemmet.

Skab dit eget design 

Denne fine model kan fås i flere dybder (18,8 cm eller 34,8 cm) og farver, og du kan ramme din helt egen stil. Du kan placere den både på gulvet, væggen eller endda som en smart rumdeler i din bolig. Mulighederne er simpelthen uendelige med denne reol.

Du kan vælge trådreolen i både krom eller lakeret i farverne Snow, Black og Monoarch.  Derudover kan Paton Wire både fås med indlægshylder og topplader i både MDF, røget glas og marmor. Du kan altså få den stilfulde reol lige præcis, som du ønsker det.

Detaljer:

 • Designer: Verner Panton
 • Serie: Panton Wire
 • År: 1971
 • Mål: bredde 34,8 cm, højde 34,8 cm, dybde 34,8 cm
 • Materiale: Pulverlakereret stål

Dream sengebord – Et minimalisk look til husets vigtigste rum

Dream sengebord

Mangler du det sidste møbel til at fuldende dit soveværelse? Så er hjælpen kommet lige her! Et supersmart og enkelt møbel til det rum, som du spenderer flest timer af døgnet i.

Det eneste, du skal gøre, er simpelthen at vælge mellem de 40 forskellige lakfarver herunder den flotte farve ’coffeee’. Derudover skal du gøre op med sig selv om du ønsker at møblet er placeret på ben, ophængsbeslag, sokkel eller måske endda hjul.

Plads til læsematerialet 
Reolen er udstyret med en fin skuffe, hvor du kan gemme alt rodet væk eller aftenens læsemateriale. Derudover består den af en åben hylde, som er perfekt til for eksempelvis vækkeuret, en flaske vand, læsebrillerne eller noget helt fjerde. Med dette sengebord har du det vigtigste lige ved hånden.

Et design som er yderst stilfuld og klassisk, og som ikke just går af mode. Det er bestemt et køb værd, og du behøves ikke lige foreløbig at skifte natbordet ud igen. Et enkelt bord, som passer perfekt ind i de flestes hjem.

Du kan vælge lige præcis din yndlingsfarve til reolen. Du kan gå den mere vovet vej og vælge en af de skarpe og udtryksfulde farver, eller vælge de mere neutrale nuancer.

Detaljer:

 • Farve: Coffee
 • Designer: Peter J. Lassen
 • Serie: Montana Selection
 • År: 2019
 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Mål: bredde 35,4 cm, højde 35,4 cm, dybde 30 cm.

Pinella – væghængt sengebord i træ og metal

Pinella Moderne sengebord væghængt design

Om 

Der er stor forskel på hjem og rummenes forskellige størrelser. Har du et lille soveværelse, har størrelsen på dine møbler stor betydning. I denne situation kan det få stor pladsmæssig værdi for dig at vælge et sengebord i væghængt design. Dette skaber luft under møblet, som optimerer pladsen i rummet, og som samtidig får dit bord til at dominere mindre visuelt.Dette stilrene og funktionelle, lille bord til sengen er skabt i sortlakeret metal og har 1 åben hylde, som du kan bruge til magasiner eller bøger. Hylden er designet i eg melamin, der skaber en smuk kontrast til det sorte, rå stel. Med en længde på 30cm er det muligt for enhver at få smart og moderne opbevaringsplads ved siden af sengen, så du altid kan holde styr på dine vigtige genstande omkring sengetid. Det er ikke kun det tidløse og praktiske design, du kan få glæde af, når du vælger denne Pinella model. Du får også et bord til sengen til budgetvenlig pris, som har betydning for dig med dobbeltseng. Du kan montere 2 Pinella borde på hver sin side af sengen og gennemføre det moderne design i soveværelset. 

Udvalgte specifikationer

 • Eg melamin og sortlakeret metal
 • Lille og kompakt
 • 1 hylde
 • Væghængt 

House Nordic Parma – sengebord i hvid med 1 naturtræsskuffe

House Nordic Parma Sengebord – i hvid med 1 naturtræsskuffe – til dig, der sætter pris på enkelt design

Et sengebord kan være rart at have, når du vil have de vigtigste af dine ting inden for rækkevidde ved sengetid. Det giver også mulighed for at have en lampe stående, så du ikke er nødt til at forlade sengen for at tænde lyset i soveværelset. 

Dette sengebord fra House Nordic i modellen Parma fås i hvid med en skuffe i naturtræ. Bordet vejer 2,4 kg og er dermed nemt at flytte rundt på alt efter hvor, du vil have sengebordet til at stå. 

Et Parma sengebord passer ind i det stilrene nordiske design og er et oplagt sengebord til et soveværelse, der bærer præg af klassiske nuancer. Samtidig kan sengebordet også sagtens kombineres med elementer i et soveværelse, som er mere skarpe i farverne. 

Om et Parma sengebord fra House Nordic kan der nævnes nogle væsentlige informationer:

 • Sengebordet måler 45 cm i længden, 45 cm i bredden, 32 cm i dybden og 54,5 cm i højden.
 • Materialet, sengebordet er lavet i, er paulownia
 • Det fås i farven natur/hvid
 • Sengebordet leveres usamlet, så du selv skal samle det

Halifax – klassisk sengebord hvid med skuffe

Halifax Klassisk sengebord hvid

Om 

Har du brug for et bord til sengen med stor holdbarhed og lang levetid, skal du gå efter modeller, som er fremstillet i træ. Træ er fra naturens side udviklet med den høje slidstyrke, hvilket der har gjort naturmaterialet populært og eftertragtet i møbelindustrien i flere hundrede år.Dette elegante og klassiske Halifax bord vil passe perfekt ind i det traditionelle soveværelse, hvor der lægges vægt på tidløse designs og lyst look. Det charmerende bord er designet med 2 funktionelle skuffer, som du kan bruge til at gemme de genstande af vejen, som du ikke ønsker, skal stå fremme. Halifax bordet er produceret af NovaSolo, som er kendt for at udvikle møbler, der er skabt til hverdagene. Træ er et af fabrikantens mest anvendte materialer, som giver møblerne lang levetid og stor modstandsdygtighed.Du kan få glæde af dit sengebord i hvidt look i mange år som følge af det praktiske design og det tidløse udtryk. 

Udvalgte specifikationer

 • 30x40x60cm
 • Hvidt look
 • Klassisk og elegant design 
 • 2 funktionelle skuffer og 1 hylde

Normann Copenhagen – Smart sengebord med skuffe

Normann Copenhagen Smart sengebord med skuffe

Om 

De bedste borde til sengen er dem, som kombineret flot design med praktiske funktioner. Dette smarte og moderne bord fra Normann Copenhagen egner sig perfekt til soveværelset eller ungdomsværelset med de stilrene farver, der skaber et flot udtryk.Bordet er udformet i et enkelt design med 1 hylde og 1 skuffe. Du kan vælge imellem enten hvid eller grå skuffe, så du kan sikre dig at gennemføre den personlige stil i hjemmet. På trods af sit lille og kompakte design er der plads til, at du kan holde styr på alle dine vigtigste genstande i det smarte møbel. Skulle du ændre boligstil, kan du også anvende bordet som sidebord andre steder i hjemmet. Det kan f.eks. bruges på hjemmekontoret eller i stuen. Rammen på det multifunktionelle bord fra Normann Copenhagen er lavet i ask, som giver møblet et lyst og behageligt udtryk. 

Udvalgte specifikationer

 • 50x50x40cm
 • Ramme i lys ask
 • 1 skuffe og 1 hylde 
 • Valgfri farve på skuffefronten (grå eller hvid)
 • Kan også anvendes som sidebord

RIFF – sengebord til væggen i minimalisktisk og pladsbesparende design

RIFF sengebord Pladsbesparende design

Om 

I sommerhuset, i lejligheden eller i den mindre bolig kan der være brug for smarte møbler, som optimerer pladsen i hjemmet. Mange af de moderne sengeborde er fremstillet til placering på gulv. Dette giver mulighed for ekstra opbevaringsplads, men designet kommer til at tage plads fra resten af dit soveværelse. I boliger af ældre dato er soveværelset i blandt de rum, som blev bygget i forhold til dets primære anvendelsesformål. Det vil sige søvn, og derfor er der i mange soveværelser kun plads til sengen og en kommode eller et skab. Du behøver ikke undvære et sengebord, selvom du har et lille soveværelse. Når du vælger de vægophængte modeller, får du glæde af opbevaringspladsen og slipper samtidig for, at møblet tager en del af rummets gulvplads. Den store fordel ved de vægophængte modeller er, at du selv kan vælge, hvor de skal hænge i afstand til din seng. Det kan være lige ved siden af, eller det kan være skråt ovenfor hovedgærdet. Du bestemmer, hvordan sengebordet skal hænge, så det passer ind til dit soveværelse og matcher dine behov. 

Udvalgte specifikationer

 • Smart og pladsbesparende design
 • Kan monteres hvor på væggen det ønskes
 • 1 rummelig skuffe
 • Egetræsfinér og sorte metalhængsler 

Nordahl – lille og simpelt sengebord med glasplade

Nordahl sengebord Bedste anvendelsesmuligheder

Om 

Vil du have glæde af dine møbler i længst mulig tid, skal du vælge designs, som kan bruges forskellige steder i boligen. Dette bord er udviklet til at fungere til sengen, men er ligeså anvendelig som sidebord til en sofa eller en hjørnestol.Stellet er fremstillet i jern og har et smalt og stilrent look i guld. Bordpladen er en klar glasplade, der passer perfekt ind i det gyldne udtryk. Materialerne og den varme guldfinish egner sig til ethvert rum i boligen, og du får masser af anvendelsesmuligheder med bordet, hvis du skulle ændre opbevaringsbehov. Bordet er designet af Nordahl, som er kendt for at lave smukke og slidstærke møbler til hjemmet med brug af budgetvenlige materialer. Det eksklusive sengebord vil egne sig til det moderne soveværelse eller værelset med minimalistisk indretning. Du får et sengemøbel med maksimal holdbarhed som følge af jernstellet, der sørger for at stabilisere bordet, uanset hvor det står i hjemmet. På trods af sin fine konstruktion får du et bord med god opbevaringsplads. Den aflange hylde kan du bruge til de mest vigtige genstande, mens du kan anvende den rillede hylde nedenunder til blade, magasiner eller bøger. 

Udvalgte specifikationer

 • Eksklusivt look i guld
 • Smalt og aflangt design 
 • Jern og hylde i klar glas 
 • Kan anvendes som sidebord
this is ere

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Actona Line – sengebord metal med glasplade

Actona Line Funktionelt og billigt sengebord

Om 

Den store fordel ved det brede sortiment af borde til senge gør det muligt for enhver at finde det bord, som matcher behov og ønsker. Er det pris og funktionalitet, som betyder mest for dig, når du skal vælge det bedste sengebord til soveværelset, vil dette fine og budgetvenlige møbel være et oplagt valg.Actona Line findes i 2 forskellige udgaver (hhv. sort og hvid) og er designet i klassisk stil, som kan komplimentere ethvert værelse. Du behøver hverken gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet, når du er på udkig efter sengeborde til skarpe priser. Det elegante Actona Line bord er fremstillet i metal og bærer en hylde i klar glas. Med et metalbord skal du ikke bekymre dig om at skåne det unødvendigt, da metallet er et ideelt materiale til boligens mest centrale møbler. Bordet i metal kræver minimalt vedligehold, og det vil fremstå med sit elegante udtryk i mange år frem. Nederst på sengebordet er der metalriller, der fungerer som et net, du kan bruge til en bog eller dine magasiner.  

Udvalgte specifikationer

 • Konkurrencedygtig, lav pris
 • Findes i 2 forskellige udgaver (hvid og sort)
 • 1 hylde i klar glas
 • Stel i metal

May– Lille natbord i sort med skuffe

May natbord Lille sengebord i eksklusivt look

Om 

Går du efter bedste kvalitet og mest elegante stil, vil dette kvalitetsbord være et oplagt valg for dig. Det eksklusive bord er skabt til at give dig det smukkeste soveværelse og de bedste opbevaringsforhold. Bordet er designet med både en hylde og skuffe, så du kan fordele dine ting og genstande, som du ønsker det. Til de moderne og minimalistiske soveværelser har det stor værdi at kunne gemme løse dele og objekter væk, så de ikke tager plads visuelt og bryder de rene linjer. May bordet fremstår i en lækker, kaffebrun nuance, der kan bruges til både lyse og mørke soveværelser. Det kompakte og lille sengebord er lavet af komposittræ og har en lang levetid, så du kan få glæde af dit eksklusive bord i soveværelset i mange år frem. På trods af sit eksklusive look og funktionelle design befinder May bordet sig i den prisvenlige ende af skalaen. 

Udvalgte specifikationer

 • Eksklusivt, brunt look
 • Lille og kompakt 
 • 1 skuffe og 1 hylde 
 • God pris 

Linnea – Stilrent sengebord i hvid med skuffe

Linnea Stilrent sengebord sort

Om

Til de moderne og minimalistiske hjem er der brug for møbler, der kan bryde store, lyse flader, og som kan skabe smagfulde kontraster til rå materialer. Dette sorte sengebord er klassisk i sit design og fremstår moderne og stilren som følge af sit mørke udtryk.Bordet er udviklet med 1 skuffe som 1 hylde, som er monteret nederst på møblet og tæt på gulvet. Du får gode og varierede opbevaringsmuligheder med Linnea bordet, der er fremstillet i slidstærk og holdbar MDF.Har du små børn i hjemmet, eller vil du have møbler, som kan holde til hverdagens små stød, skal du vælge møbler i MDF. Det er et modstandsdygtigt træmateriale, som er skabt til at kunne opretholde sin elegante overflade år efter år. Det har ekstra stor værdi at være opmærksom på materialet og dets slidstyrke, når du ønsker sorte møbler. Slitage ses mere tydeligt på sorte møbler, hvorfor det er en fordel at gå efter MDF-producerede modeller i denne forbindelse.

Udvalgte specifikationer

 • Moderne og minimalistisk look
 • Klassisk design 
 • 34x45x62,8cm
 • 1 skuffe og 1 hylde 
 • Slidstærk og lang levetid 

STUKA 

STUKA Retro sengebord teaktræs look

Om

Teak var en populær og eksklusiv træsort, som blev brugt i stort omfang i møbelindustrien i 1960’erne. I dag har det varme, rødbrune træ fået en renæssance, da både unge og ældre finder den ældre møbelstil charmerende og hyggelig. Vil du have et bord til sengen, som matcher den personlige eller retro inspirerede indretningsstil, skal du vælge dette STUKA bord. Både udtryk og design er formet efter datidens møbler. Det rustikke og smukke bord er fremstillet med 2 funktionelle skuffer med indbyggede greb. Skuffeanordningen er placeret ovenpå 4 solide ben. Det harmoniske udtryk gør det muligt for enhver at få glæde af det elegante møbel, som kan indgå i både den moderne og den traditionelle boligstil.Bordet er bygget i rosentræ, som giver samme varme og gyldne farve som teaktræ.  

Udvalgte specifikationer

 • Gyldent og varmt trælook
 • Rustik design 
 • 2 skuffer med indbyggede greb
 • Retro inspireret konstruktion 

FAQ

🧐 Er det nødvendigt at købe to sengeborde?

Det er naturligvis ikke nødvendigt altid at vælge to sengeborde til soveværelset, men symmetri skaber en vis ro i soveværelsesindretningen. Derfor kan det netop være en god idé at vælge to natlamper og to sengeborde, men det kommer også meget an på pladsen og de individuelle behov.

🤓 Kan jeg bruge en kommode som sengebord?

Det kan du sagtens- der er ikke så mange spilleregler, når det kommer til sengeborde. Mange sengeborde minder om mini-kommoder, typisk i kombination med skuffer og hyldeplan. Montana Furniture er et godt eksempel på et brand, hvor møblerne både kan bruges som sengeborde, kommoder og reoler via det smarte modulsystem.

🤔 Hvor højt bør et sengebord være?

Det kommer meget an på, hvordan du bruger sengebordet. Ligger du ned og læser krimier, så vælg ét, der er lidt lavere end sengen. Sidder du op og løser krydsogtværs, så vælg ét højere, hvor du ikke anstrenger kroppen unødigt.

🙃 Hvorfor er sengeborde så dyre?

Det afhænger ganske meget af kvaliteten. Kvalitetsvarer koster som regel lidt mere, men holder så måske også det længere, ligesom du typisk får flere designfinesser med i købet. Du kan dog også sagtens finde billige sengeborde med en simpel indretning, f.eks. i finér.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar