Runde spejle er både dekorative og funktionelle, og den bløde form kan matche ethvert hjem og enhver boligstil. Der findes mange smukke og unikke udgaver af spejle i runde former, og de fås med smagfulde detaljer såsom læderrem og lys. 

Hvilket rundt spejl der er det rette for dig, afhænger af personlig smag og særlige ønsker i forhold til anvendelse og stil.

Herunder finder du de bedste, runde kvalitetsspejle i forskellige diameterstørrelser. Der findes en model i enhver prisklasse, så det er muligt for alle at få elegante og praktiske glaspejle i hjemmet.

Sådan vælger du det bedste, runde spejl til boligen

Der kan være forskellige ønsker og behov, når det kommer til at vælge indretningsobjekter som runde vægspejle eller bordspejle. Spejle har flere egenskaber udover blot at være praktisk og gøre det muligt at sørge for, at hår og make-up sidder, som det skal.

Spejle kan bruges som en intelligent indretningsløsning i boliger med små eller smalle rum. Lysrefleksionen skaber en oplevelse af mere plads, og dette kan være en funktionel egenskab i de mindre rum i hjemmet. 

Når du skal vælge det rette, runde spejl til din bolig, skal du forholde dig til følgende overvejelser:

 • Hvad er den primære funktion med spejlet (dekoration, pladsudvidelse eller praktisk funktion)?
 • Hvor stort skal spejlet være i diameter?
 • Hvad er mit budget?
 • Hvilket look og design ønsker jeg? 

Der findes spejle med både lys og mørk tone på glasset. Mens det mørke look kan være smagfuldt i lyse hjem, kan det lyse look være optimalt i boliger med en klassisk eller en blandet indretningsstil. 

Hvis det er ønsket at skabe en oplevelse af mere plads i hjemmet, kan det være funktionelt at vælge et stort spejl, så der reflekteres meget lys. Er du på udkig efter det bedste make-up spejl, vil en mindre model være det rette valg.

Skal du bruge et rundt spejl som en del af den personlige indretning i hjemmet, kan det være oplagt at vælge de moderne spejle med remme i læder. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

WAVE spejl – Bedste spejl med mørkt look

WAVE spejl Bedste spejl med mørkt look

Når du vælger et rundt spejl, fungerer det ligeså meget som dekoration i hjemmet, som det har en praktisk funktion. Vil du skabe en smagfuld kontrast til en minimalistisk eller moderne boligstil, er det oplagt at vælge et sort, rundt spejl.

Dette spejl er klassisk i sit design, men adskiller sig som følge af det mørke look. Det måler 80cm i diameter og egner sig til at blive hængt op både på værelset, kontoret, i entréen eller på badeværelset. 

WAVE spejl er et moderne produkt, der hverken har kanter eller ramme. Det vil tage sig elegant ud i det moderne hjem i sig selv eller i ophæng sammen med andre spejle i forskellige former. 

Den store fordel ved at vælge et rundt spejl i moderne og enkelt look er, at det kan bruges som dekoration til flere forskellige stilarter. 

Det mørke look kan fortsætte med at skabe elegance i hjemmet, selvom du skulle skifte bolig- og indretningsstil. 

Udvalgte specifikationer

 • Sort rundt spejl 
 • 80cm i diameter 
 • Enkelt og moderne look
 • Vægophæng

Hay Strap Mirror – til dig, der nyder et spejl, der pynter på væggen

Hay Strap Mirror - til dig, der nyder et spejl, der pynter på væggen

Savner du et flot spejl i entréen, så du hurtigt kan tage et kig på vej ud af døren? Så er det runde spejl fra Hay en god løsning. Spejlet er enkelt og fylder ikke meget med sin diameter på 50 centimeter. Det væghængte spejl hænger i en simpel strop, så monteringen af spejlet kræver ikke meget. Desuden medfølger beslag, så når du modtager dit spejl, er du helt klar til at hænge det op på væggen.

Spejlet egner sig ikke til badeværelset eller andre vådrum, men det forhindrer det ikke i at give dit hjem et skønt pift. Spejlet kan også passe godt ind på et værelse over et makeupbord, hvor der ikke er plads til et stort spejl. Med Hay Strap Mirror får du et spejl i en størrelse, der er praktisk og stilet.

Hübsch messingspejl – Bedste glamourøse design

Hübsch messingspejl Bedste glamourøse design

Mens nogle spejle er fremstillet uden ramme, finder du også runde spejle med kant. Vil du bruge dit vægophængte spejl som en del af en personlig indretning, kan det skabe ekstra stil og karakter at vælge et rundt spejl med ramme. 

Dette Hübsch messingspejl er et elegant indretningsobjekt, som egner sig til den moderne bolig. Det elegante og glamourøse design er gennemført med en smal og smagfuld ramme i messing. Farven på spejlet er klassisk lys og kan være med til at skabe ekstra lysrefleksion i hjemmet.

Har du et mindre værelse eller en smal gang, kan et spejl være med til at åbne rummet op, så det giver indtryk af mere plads og lys. 

Med en diameter på 40cm, kan du hænge spejlet op, hvor i hjemmet det skal være. Det kan hænge særskilt i entréen eller på et værelse, eller du kan hænge det op i stuen som en del af en dekorationskollage med billeder eller plakater. 

Udvalgte specifikationer

 • Elegant design med messinglook
 • 40cm i diameter
 • Vægophæng

Råt spejl – Rundt spejl med læderrem

Råt spejl Rundt spejl med læderrem

Vil du skabe et råt look i hjemmet med dit spejl, skal du vælge en model med rustikke materialer. Dette spejl er designet med ophæng i læderrem og bærer en kant af jern. Det er det perfekte spejl for dig, som ønsker et naturligt og tidløst design. 

Spejlet er skabt i en mørk tone, som komplimenterer den rå stil. 

Dette produkt er skabt til dig, som ønsker at bruge et spejl som et element i boligindretningen. Mens de fleste spejle har skjult montering på bagsiden, er læderremmen med til at fuldende det maskuline og rustikke look.

Det er ikke kun den tidløse stil, som de rå og naturlige materialer bidrager til. Når du har et rundt spejl i materialer med læder og jern, får du et produkt med høj slidstyrke og lang holdbarhed. 

Når du vil have længst mulig glæde af dit spejl, spiller materialerne en stor rolle. Med et produkt i jern og læder kan du få glæde af dit spejl i mange år frem.

Udvalgte specifikationer

 • 60cm i diameter 
 • Ophæng med læderrem
 • Ramme i jern

Læs også: De 22 smukkeste store spejle på markedet

Present Time® spejl – Bedst og billigst

Present Time® spejl Bedst og billigst

Et moderne, rundt spejl med elegante detaljer og slidstærke materialer behøver ikke være dyrt. Med denne stilrene model fra Present Time® får du et klassisk, rundt spejl med rem. Remmen er en slidstærk og holdbar lædersnor, som du kan hænge op, hvor du ønsker det i hjemmet.

Spejlet er fremstillet med en ramme i stål, så du kan være sikker på at få glæde af dit ophæng i mange år frem. Den store fordel ved dette slidstærke materiale er, at det ikke mister glans med tiden, og at det holder til små slag og stød uden at tage skade. 

Som noget særligt finder du også modellen med rammer i hhv. børstet stål og messing. Dette giver dig mulighed for at vælge det look, som matcher din boligstil og personlige smag. 

Present Time® spejlet måler 47cm i diameter og vil egne sig perfekt på værelset, kontoret eller i entréen. 

For mange mennesker kan prisen spille en stor rolle, når der skal købes indretningsobjekter til hjemmet. Vil du have et moderne spejl i høj kvalitet, er Present Time® modellen et oplagt valg. 

Udvalgte specifikationer

 • Findes med 3 forskellige rammer (børstet stål, klassisk stål samt messing)
 • 47cm i diameter 
 • Moderne og elegant læderrem til ophæng 
 • Egner sig til alle rum i hjemmet

Reflections by Hugau Larsson Mirror Nouveau 80 – Bedste designerspejl

Reflections by Hugau Larsson Mirror Nouveau 80 Bedste designerspejl

Skal dit runde spejl primært være en del af den stilfulde indretning, har du brug for et designerprodukt. Med dette spejl i rundt design får du et kunstværk til hjemmet, som findes i forskellige udgaver. Spejlet er håndlavet og dekoreret med stilfulde materialer, som går på tværs af overfladen. Dette skaber et unikt og tidløst kunstværk, som du kan hænge op enkeltvis eller i kombination med andre modeller med andre farvesammensætninger. 

Om du er til et look med blå og sort, eller om du foretrækker et look i grå og bordeaux, er op til dig og din designersmag. 

Der er garanti for, at du kan fuldende den personlige og moderne indretning i hjemmet med dette spejl designet af Huhau Larsson. 

Udvalgte specifikationer

 • Kombineret spejl og kunstobjekt
 • Findes i forskellige farver 
 • Egner sig til den moderne bolig og hjemmet med kreativ indretningsstil
 • Findes i flere størrelser og udgaver

House Doctor Walls spejl – Bedste oversize spejl

House Doctor Walls spejl Bedste oversize spejl

Vil du have et stort rundt spejl i elegant og tidløst design, er denne model fra House Doctor det rette valg. På trods af det store design og høje kvalitet på materialerne, har oversizespejlet på 110cm i diameter en konkurrencedygtig pris. 

Den skarpe pris gør det muligt for både indretningsentusiasten samt børnefamilien at få et stort, rundt og funktionelt spejl i hjemmet, som kan hænges op, hvor det er ønsket. 

Når du vælger et rundt spejl med en diameter på over 1m, har designet ekstra stor betydning. I denne forbindelse er det en fordel at vælge et produkt uden ramme, da dette gør spejlet mere fleksibelt at hænge op uanset bolig- og indretningsstil.

Dette House Doctor vægspejl er uden ramme og vil tage sig flot ud i ethvert rum. Som følge af det store design kan det anvendes som alternativ til et helkropsspejl. 

Udvalgte specifikationer

 • Stort, rundt spejl
 • 110cm i diameter
 • Tidløst og elegant design 
 • Egner sig til alle rum i hjemmet

CAPA spejl m. fod – Bedste all-around bordspejl

CAPA spejl m. fod Bedste all-around bordspejl

Langt de fleste runde, bordspejle er beregnet til at blive brugt på badeværelset eller ved et sminkebord på et pigeværelse. Ønsker du et neutralt og tidløst, rundt spejl, er denne model fra CAPA det perfekte valg. 

Det kan stå i stuen eller i entréen og vil falde elegant i ét med din boligindretning som følge af det elegante og enkel design.

Det runde spejl måler 30cm i diameter og står solidt placeret på den medfølgende fod. Foden er sort og skaber en elegant kontrast til det klassiske spejl uden ramme.

Det skal være muligt for alle medlemmer i husstanden at gøre brug af et praktisk bordspejl. Mens piger og kvinder holder af spejl med lys, kan et tidløst og enkelt design være at fortrække for mænd og drenge. 

Spejlet kan stå, hvor som helst det skal være i boligen. Mens mange bordspejle er beregnet til at blive sat væk, når det ikke er i brug, kan du uden problemer lade CAPA spejlet indgå som en del af den stilfulde og moderne boligindretning.  

Udvalgte specifikationer

 • Tidløst og enkelt design 
 • Solid fod
 • Kan bruges af både mænd og kvinder

KARE DESIGN Bordspejl – Bedste runde bordspejl m. lys

KARE DESIGN Bordspejl Bedste runde bordspejl m. lys

Vil du have maksimalt udbytte af dit make-up spejl, har du brug for en udgave med lys langs kanten. Dette moderne og stilfulde bordspejl er gennemført designet i spejlglas, som gør det muligt at bruge produktet som en del af den personlige indretning.

Langs den runde kant er der indsat 9 lyspærer, som giver dig de bedste forhold til at lægge make-up og sætte hår.

Et rundt spejl med lys er oplagt at anvende ved et sminkebord på et værelse eller på en høj kommode i entréen. Det fungerer også perfekt som spejl med lys på badeværelset. Der er garanti for, at hjemmepiger og -kvinder i alle aldre vil få sig et nyt favoritspejl med denne udgave fra KARE DESIGN. 

Udvalgte specifikationer

 • Rundt spejl med lys
 • Gennemført design i spejlglas 
 • 59x68x23,5 (højde, bredde og dybde)

Læs også bedste makeup spejle

Læs også vores artikel om: Spejle til badeværelse

Se også artiklerne: Spejl med lys

Se vores artikel om: Find de smukkeste spejle til badeværelset

Læs også vores artikel om: Smukke, runde spejle til badeværelset

FAQ

🤩 Er runde spejle gået af mode?

Runde spejle er et stabilt indretningsobjekt i de danske hjem. De er både dekorative og funktionelle, og den bløde form passer ind i de fleste danske hjem og skaber spil uden at bevæge sig for langt væk fra de skandinaviske tendenser. Det handler blot om at finde den rigtige model.

🤔 Hvor kan jeg placere et rundt spejl?

Placeringen af dit spejl afhænger af det behov, som du gerne vil have opfyldt. Skal spejlet skabe illusionen af mere plads, så kan du bruge lys til at give det en funktionel plads i hjemmet, men hvis det er til makeup og hår, så placer det i stedet over kommoden.

🧐 Hvor stort bør mit runde spejl være?

Du kan bruge spejle på forskellige måder i hjemmet, og størrelsen på dit spejl afhænger af, hvad du skal bruge spejlet til. Er det et makeupspejl, behøver det ikke at være større, end at du kan se dig ansigt, men skal det give en lysrefleksion er store spejle en fordel.

🤓 Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber et spejl?

Der kan være forskellige ønsker til ens indretningsobjekter, men nogle af de ting, der kan pege dig i den rigtige retning, er spejlets primære funktion, spejlets størrelse i diameter, dit budget og selvfølgelig look og design. Kig dine muligheder igennem med disse ting i mente, så finder du det hurtigt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar