Spejlet er ét af de vigtigste tilføjelser til dit badeværelser, som både tjener en æstetisk og en praktisk funktion. Nok er toilettet, bruseren og håndvasken det allervigtigste, men du ser ikke mange badeværelser, der ikke har spejle. 

Ofte kan de runde spejle til badeværelset være med til at bryde de typisk aflange og firkantede fliser og gøre stylingen af badeværelset en smule mere blød og fin. Og derfor har vi her valgt at have fokus på udelukkende runde spejle til badeværelset. Du finder her vores 3 allerbedste bud på smukke, bløde og runde spejle til badeværelset, der vil matche din øvrige indretning helt perfekt – og som alle er lidt anderledes end det gængse.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Noma Spejl 50 cm – sort og monokrom

Noma Spejl 50 cm

Med dette sorte og minimalistiske spejl får du en lidt anderledes indretning i dit badeværelse. Med sine 50 cm i diameter passer spejlet ind i selv de mindste badeværelser, og i det større badeværelser kan du eventuelt bruge det som et ekstra spejl, der kan skabe lys og luft.

Det er et af de lækreste runde spejle til badeværelset, som Ilva har præsteret. Rammen er i sort plast, og dertil er sat en sort rem i kunstlæder. Det er denne rem, der hænger spejlet op på væggen, og det er dermed et noget anderledes ophæng end det sædvanlige. 

Netop ophænget gør også, at du ikke behøver at bore flere steder på flisevæggen i badeværelset, og du risikerer aldrig at være nødt til at bore ind i en flise. Du kan nemlig nøjes med at bore et enkelt sted i en fuge, og så er spejlet oppe at hænge.

Udvalgte specifikationer

 • Rundt spejl i monokromt look
 • Udført med ramme i sort plast
 • Sort rem i kunstlæder, som holder spejlet på væggen
 • 50 cm i diameter
 • Nem at hænge op med en enkelt skrue
 • God til små badeværelser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ferm Living spejl – anderledes og bølgende

Ferm Living spejl

Dette spejl fra Ferm Living giver dig en blød og organisk fornemmelse. Spejlet er døbt ”pond”, idet det minder en smule om en lille dam eller vandpyt, og det giver et helt anderledes og meget moderne udtryk til dit badeværelse.

Spejlet er isat en metalramme og fås i to forskellige former. Den større udgave er endnu mere organisk og bevægende og passer rigtigt godt til større badeværelser, hvor der er mere plads på væggene. Den mindre udgave har fine og diskrete organiske former, som passer super godt på det lille badeværelse.

Disse runde spejle til badeværelset kan hænges op på flere forskellige måder, så du selv kan bestemme udtrykket. Du kan også ændre ophængningen løbende, så du bevarer en organisk og flydende fornemmelse i badeværelset, samtidig med at det føles nyt.

Udvalgte specifikationer

 • Organisk spejl med bløde former
 • Udført med ramme metal
 • Fås i to størrelser
 • Dimensioner (lille): 50 x 52 cm
 • Dimensioner (stor): 110 x 63 cm
 • Kan hænges op på flere forskellige måder
 • Den lille udgave er god til små og store badeværelser
 • Den store udgave er god til store badeværelser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Wave rundt spejl badeværelse ø80 – dobbelt luksus

Wave rundt spejl badeværelse ø80

Her får du dobbelt kvalitet for pengene. Der er nemlig hele to runde spejle til badeværelset sat sammen i ét spejl her. Med en højde på 80 cm og en bredde på 100 cm, egner dette spejl sig ikke til de allermindste badeværelser, men fungerer fint fra en medium størrelse og opefter.

Begge spejle er helt runde og smukke, hvor det ene er holdt i en silver farve, og den anden har en smoke effekt. Det giver et anderledes spil badeværelset, og du får en virkelig flot finish. Spejlet fungerer såvel som et stykke kunst på væggen som et praktisk møbel, du kan bruge til dine daglige rutiner. Desuden er det bredt nok til, at I kan stå to personer foran det, hvor I kan bruge hver jeres del af spejlet.

Udvalgte specifikationer

 • Et spejl med to spejle i ét
 • Udført uden ramme
 • Det ene spejl er silver, og det andet er smoke
 • Dimensioner: 80 x 100 cm
 • Vægt: 7 kg
 • Moderne kunst udført som spejl
 • Rigtigt god på medium og store badeværelser

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor er spejlet essentielt på badeværelset

Et spejl er en nødvendighed i et badeværelse, fordi det oftest er her, du barberer dig eller lægger makeup på. Disse dagligdagsbegivenheder kræver ret ofte et spejl, så du kan se, hvad du laver. Men det er faktisk ikke den eneste funktion, et spejl kan have på badeværelset. Spejle kan nemlig være med til at få selv de mindste badeværelser til at synes markant større. Det giver luft, rum og lys til de små rum, men også større badeværelser har glæde af den visuelt udvidede plads.

Og faktisk vælger folk ofte enten de rektangulære eller runde spejle til badeværelset. Det skyldes typisk, at det er det mest klassiske valg, og at det er disse former, der oftest er nemmest at placere i et normalt ret lille lokale.

Denne side er anmeldt af: Mimir J. Jensen Rating 10/10

Author

Redaktionen for Furnished har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Furnished’.

Write A Comment