Spejlet er ét af de vigtigste tilføjelser til dit badeværelser, som både tjener en æstetisk og en praktisk funktion. Nok er toilettet, bruseren og håndvasken det allervigtigste, men du ser ikke mange badeværelser, der ikke har spejle. 

Ofte kan de runde spejle til badeværelset være med til at bryde de typisk aflange og firkantede fliser og gøre stylingen af badeværelset en smule mere blød og fin. Og derfor har vi her valgt at have fokus på udelukkende runde spejle til badeværelset. Du finder her vores 3 allerbedste bud på smukke, bløde og runde spejle til badeværelset, der vil matche din øvrige indretning helt perfekt – og som alle er lidt anderledes end det gængse.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Noma Spejl 50 cm – sort og monokrom

Noma Spejl 50 cm

Med dette sorte og minimalistiske spejl får du en lidt anderledes indretning i dit badeværelse. Med sine 50 cm i diameter passer spejlet ind i selv de mindste badeværelser, og i det større badeværelser kan du eventuelt bruge det som et ekstra spejl, der kan skabe lys og luft.

Det er et af de lækreste runde spejle til badeværelset, som Ilva har præsteret. Rammen er i sort plast, og dertil er sat en sort rem i kunstlæder. Det er denne rem, der hænger spejlet op på væggen, og det er dermed et noget anderledes ophæng end det sædvanlige. 

Netop ophænget gør også, at du ikke behøver at bore flere steder på flisevæggen i badeværelset, og du risikerer aldrig at være nødt til at bore ind i en flise. Du kan nemlig nøjes med at bore et enkelt sted i en fuge, og så er spejlet oppe at hænge.

Udvalgte specifikationer

 • Rundt spejl i monokromt look
 • Udført med ramme i sort plast
 • Sort rem i kunstlæder, som holder spejlet på væggen
 • 50 cm i diameter
 • Nem at hænge op med en enkelt skrue
 • God til små badeværelser

Ferm Living spejl – anderledes og bølgende

Ferm Living spejl

Dette spejl fra Ferm Living giver dig en blød og organisk fornemmelse. Spejlet er døbt ”pond”, idet det minder en smule om en lille dam eller vandpyt, og det giver et helt anderledes og meget moderne udtryk til dit badeværelse.

Spejlet er isat en metalramme og fås i to forskellige former. Den større udgave er endnu mere organisk og bevægende og passer rigtigt godt til større badeværelser, hvor der er mere plads på væggene. Den mindre udgave har fine og diskrete organiske former, som passer super godt på det lille badeværelse.

Disse runde spejle til badeværelset kan hænges op på flere forskellige måder, så du selv kan bestemme udtrykket. Du kan også ændre ophængningen løbende, så du bevarer en organisk og flydende fornemmelse i badeværelset, samtidig med at det føles nyt.

Udvalgte specifikationer

 • Organisk spejl med bløde former
 • Udført med ramme metal
 • Fås i to størrelser
 • Dimensioner (lille): 50 x 52 cm
 • Dimensioner (stor): 110 x 63 cm
 • Kan hænges op på flere forskellige måder
 • Den lille udgave er god til små og store badeværelser
 • Den store udgave er god til store badeværelser

Wave rundt spejl badeværelse ø80 – dobbelt luksus

Wave rundt spejl badeværelse ø80

Her får du dobbelt kvalitet for pengene. Der er nemlig hele to runde spejle til badeværelset sat sammen i ét spejl her. Med en højde på 80 cm og en bredde på 100 cm, egner dette spejl sig ikke til de allermindste badeværelser, men fungerer fint fra en medium størrelse og opefter.

Begge spejle er helt runde og smukke, hvor det ene er holdt i en silver farve, og den anden har en smoke effekt. Det giver et anderledes spil badeværelset, og du får en virkelig flot finish. Spejlet fungerer såvel som et stykke kunst på væggen som et praktisk møbel, du kan bruge til dine daglige rutiner. Desuden er det bredt nok til, at I kan stå to personer foran det, hvor I kan bruge hver jeres del af spejlet.

Udvalgte specifikationer

 • Et spejl med to spejle i ét
 • Udført uden ramme
 • Det ene spejl er silver, og det andet er smoke
 • Dimensioner: 80 x 100 cm
 • Vægt: 7 kg
 • Moderne kunst udført som spejl
 • Rigtigt god på medium og store badeværelser

Incado Mirror Round – til dig, der elsker et simpelt design

Udvalgt af Furnished

Incado Mirror Round

Incado Mirror Round er dansk design med en klassisk glaskvalitet og simpelt look. Det skjulte vægbeslag og en manglende kant gør, at spejlet fremstår meget minimalistisk, men også eksklusivt.

Det smarte med Incado Mirror Round er, at du kan få det i 4 forskellige størrelser: Ø50, Ø70, Ø90 og Ø110 cm. Du kan derfor vælge spejlstørrelse, alt efter hvad der passer bedst ind i rummet – eller bruge spejlene i en spejlcollage, så de fungerer som en flot dekoration. Det kan være med til at få rummet til at virke større.

Hos Furnished anbefaler vi Incado Mirror Round til dig, der ønsker et simpelt og prisvenligt spejl. Med de 4 størrelser i serien kan du desuden lege med spejlvirkningen, alt efter hvor du ønsker at placere dem.

Udvalgte specifikationer

 • Dansk design fra Incado
 • Klassisk rundt spejl
 • Fås i 4 størrelser: Ø50, Ø70, Ø90 og Ø110 cm
 • Kan fungere som spejlcollage

Derfor er spejlet essentielt på badeværelset

Et spejl er en nødvendighed i et badeværelse, fordi det oftest er her, du barberer dig eller lægger makeup på. Disse dagligdagsbegivenheder kræver ret ofte et spejl, så du kan se, hvad du laver. Men det er faktisk ikke den eneste funktion, et spejl kan have på badeværelset. Spejle kan nemlig være med til at få selv de mindste badeværelser til at synes markant større. Det giver luft, rum og lys til de små rum, men også større badeværelser har glæde af den visuelt udvidede plads.

Og faktisk vælger folk ofte enten de rektangulære eller runde spejle til badeværelset. Det skyldes typisk, at det er det mest klassiske valg, og at det er disse former, der oftest er nemmest at placere i et normalt ret lille lokale.

FAQ

🧐 Hvor stort bør mit runde spejl være?

Størrelsen på spejlet afhænger af spejlets placering i badeværelset. Det skal nemlig være proportionelt med resten af indretningen i badeværelset. Derudover er det også et spørgsmål om formål. Et makeupspejl behøver ikke at fylde alverden, mens et større spejl er bedre, hvis det skal refletere lyset i rummet.

🤔 Hvordan vælger jeg formen på mit spejl?

Spejle fås i mange forskellige former, og mens nogle er helt normale, så er der andre, der har en smule mere personlighed og skiller sig ud. For eksempel er et firkantet spejl super simpelt og kan give et elegant look, mens et rundt spejl allerede har en smule mere personlighed.

🤓 Hvad bør jeg kigge efter, når jeg køber et badeværelsesspejl?

Der er flere ting, som du skal være opmærksom på, når du køber et badeværelsesspejl. Først og fremmest skal du gøre dig overvejelser om placeringen, der jo har indflydelse på størrelsen af spejlet. Derudover er formen også vigtig, da den er en stor del af spejlets udtryk og look.

👍 Hvilken type spejl er bedst til badeværelset?

Der er mange spejle, der egner sig helt perfekt til badeværelset. Dog er der selvfølgelig nogle, der er bedre end andre alt afhængig af dit behov. Hvis du for eksempel lægger makeup foran spejlet, så kan du med fordel kigge på spejle med baggrundsbelysning, da det giver det rigtige lys.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar