Do you live in asmall home, where you want to make the most of the few square meters you have to do well with? Or do you live in a large villa with large spaces that you want to divide in a creative way? If you recognize some of the above scenarios, then you will definitely appreciate a room divider’s bookcase.

With a room divider bookcase you get a unique opportunity to create more rooms while giving you extra storage space. Therefore, when you split your room using a bookcase, you’ll beat multiple flies with one stone and get many different benefits out of it.

Overall, room dividers can be divided into the following categories:

  • Room divider 4 rooms
  • Room divider 6 rooms
  • Room divider 8 rooms
  • Room divider 12 rooms
  • Room Divider screen

In this article we review a wide selection of different room divider shelving so you can find inspiration to decorate your home in the best possible way.

Varberg Bookcase – a white and elegant room divider in minimalist style

Varberg Reol

This bookcase from Varberg, with its beautiful, sleek design, has many features in common with the usual Nordic interior design style. It therefore fits perfectly into virtually any Scandinavian home, where the bright colour recurs in virtually all furniture.

The bookcase here is divided into 10 different rooms, so you get plenty of storage space for all the money. The furniture is made from a white MDF chipboard and has plenty of air between the shelves, so you will benefit from light and airy furniture. This is partly why this bookcase is perfectly suited for the purpose as an effective room divider.

The furniture measures 193 x 166 x 30 cm. and is therefore therefore a fairly large bookcase, which at the same time provides the right shielding if, for example, you want to divide your large living room into two small rooms – e.g. a living room and a small reading corner. The bookcase will give you the perfect storage options for all your books, and you will get the feeling that the side shielded however without being in a completely different room. The deep shelves give you plenty of storage space for much more than books – everything from vases, works of art and other ornaments to objects of a more practical nature.

Reolen fremstår både let og slank, bl.a. pga. de smalle, flotte linjer, der indrammer reolen som helhed. Samtidig er møblet hævet en del over jorden, hvilket frigiver yderligere luft og plads, så rumdeleren nærmest får en let svævende karakter.

Alt i alt er dette et rigtig godt bud på en rumdeler reol til dig, der søger en lys og minimalistisk en af slagsen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

HAY Woody Reol Hvid – en moderne rumdeler i massivt egetræ og pulverlakeret stål

HAY Woody Reol Hvid

Hvis du er på udkig efter en moderne rumdeler, der måske ovenikøbet bærer rundt på en interessant og sjov baggrundshistorie, så vil du uden tvivl være vild med dette eksemplar af en rumdeler. Møblet her fra HAY har nemlig sin oprindelse som en stigereol til industrielt brug, men fordi efterspørgslen på reolen har været så stor, har man i dag sat en produktion i gang, så du nu kan få denne flotte reol hjemme i din private bolig.

Reolen er som nævnt i overskriften fremstillet af ubehandlet, massivt egetræ, der er en almindeligt benyttet træsort i dansk design. Hylderne er lavet af pulverlakeret stål, og det er bl.a. det, der er med til at give reolen det industrielle og rå look, som mange forbrugere er blevet draget af. Samtidig er det ubehandlede træ med til at understøtte det rustikke udseende, der kan være en fed kontrast i det minimalistisk indrettede hjem.

Møblet måler 206,5 x 44,5 x 196,5 cm. og er altså et rigtig stort reolsystem, der egner sig helt perfekt som rumdeler i et stort rum. Her kan du nemlig finde plads til at opbevare alle dine bøger, mapper, din brugskunst eller noget helt fjerde. Kun din egen fantasi sætter grænserne for, hvad du kan bruge denne skønne reol til.

Du kan få denne model i flere forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis den udgave, der er skræddersyet dit hjem. Selvom du bor småt kan du altså med fordel stadig nyde gavn af dette flotte design fra HAY, som blot er endnu en perle i den lange perlekæde af nordiske designmøbler, som HAY lægger navn til.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Adapt Reolsystem – skab dynamik i dit hjem med et asymmetrisk reolsystem

Adapt Reolsystem

Adapt lægger navn til deres bud på et reolsystem, der består af flere forskellige hylder og dele. Fordelen ved at have et reolsystem som dette i sit hjem er, at du får en meget mere livlig reol til forskel fra de mere klassiske, stilstående reoler. Samtidig giver et reolsystem dig et større udvalg af forskelligt opbevaringsplads fx ved at have en varierende hyldehøjde og længde.

Det her specifikke reolsystem består af 5 hylder, 3 vanger og 1 reolkryds, der alle er fremstillet af flot og klassisk, hvidpigmenteret egefinér, der med det lyse træ passer ind i rigtig mange moderne hjem. Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at hylderne har en maxbelastning på alt imellem 5-10 kg. alt efter hyldens længde, og du skal derfor være varsom med at stille tunge dele på denne reol.

Selve vangerne har en højde på 92,4 cm., så det samlede reolsystem er altså ikke højere end det. Der er derfor tale om et reolsystem af mindre karakter, og det egner sig derfor rigtig godt til det mindre hjem, der måske består af små værelser. Fordele ved den lille størrelse er bl.a., at du nemt kan rykke rundt på den, hvis du vil eksperimentere med din indretning derhjemme. Du kan derfor skiftevis have en rumdeler og en almindelig vægreol alt efter, hvad du har lyst til. Samtidig kan du hurtigt rykke rundt i hjemmet og skifte indretningsstil.

Alt i alt er dette reolsystem fra Adapt et rigtig godt bud på et mindre reolsystem, der kan fungere som en rumdeler i selv det mindste rum.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ceva Rumdeler – en klassisk rumdeler skærm i nyfortolket version

Ceva Rumdeler

Når du hører ordet rumdeler, tænker du sikkert helt ubevidst på den gammeldags, traditionelle rumdeler, der med sit harmonikamønster var en helt uundværlig kulisse i teatre og på gammeldags film. Faktisk har den klassiske rumdeler skærm en både hyggelig og charmerende historie bag sig og rummer et utal af fordele, hvis du ønsker at gøre brug af den i din boligindretning. Ceva giver her deres bud på et unikt design til en klassisk rumdeler skærm, der med sit naturlook fremstår både moderne og eksotisk på samme tid.

Rumdeleren her er lavet af naturmaterialet rattan, der mest af alt er kendt inden for fletning og derfor også er udbredt blandt fx havemøbler, fletkurve m.m. Rattan er et slidstærkt og modstandsdygtigt naturmateriale og anvendes derfor til mange forskellige formål. I denne sammenhæng er det med til at give skærmdeleren et naturligt og eksotisk look, der giver en god harmoni i hjemmet. Rammen er lavet af sortmalet, galvaniseret metal, og det flettede naturmateriale får derfor en flot, rå kontrast.

Den største fordel ved en skærmdeler som denne er, at du altid har mulig for at rulle den sammen. Du kan derfor stille den frem og tilbage lige så tosset du vil, uden at det koster dig hverken tid eller de helt store kræfter.

Skærmen måler 242 x 182 x 60,5 cm. og giver derfor den nødvendige afskærmning – også i de helt store rum. Med en rumdeler som denne får du øget fleksibilitet i hverdagen og muligheden for at koble af, når du kan trække rumdeleren ud og få 10 min. for dig selv i selskab med en god bog.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Seaford Reol – en rå og industriel rumdeler i sort metal

Seaford Reol

Hvis du søger en rumdeler, der læner sig op ad det mere rå og industrielle udseende, så vil du helt sikkert se stort potentiale i denne rumdeler reol fra Seaford, der med sit sorte, metalliske udseende kan skabe lige præcis den kontrast i hjemmet, som du er på udkig efter.

Reolen her er lavet af sort MDF metal, mens benene også er i en mat, sort version. Der er altså en gennemgående rød tråd i denne reol, der kan skabe den helt rette stemning, hvis den bliver brugt korrekt. Den sorte farve kan faktisk være en stor fordel, hvis du ønsker at pifte dit rum op. Sort er mere iøjefaldende end hvidt, og du vil hurtigt kunne smække nogle farverige blomster, vaser eller krukker på denne reol, som vil skabe en fed kontrast til de mørke materialer.

Reolen måler 114 x 78 cm. og er derfor en ret lille model, der egner sig til både små og store hjem. Den lille størrelse gør den yderst fleksibel i hverdagen, og du kan derfor bruge den som en lille udgave af en halv rumdeler. Med en lille reol som denne vil du nemlig stadig kunne se op over den, og du vil derfor bevare en vis grad af åbenhed i dit rum. På den måde undgår du at have en alt for kompakt rumdeler, der faktisk lukker dit rum mere af end hvad godt er.

Som en ekstra fordel har denne reol et asymmetrisk hyldesystem, så du opnår en dynamisk og livlig effekt i din reol. Det er blot endnu en fed detalje ved denne rumdeler reol, som uden tvivl vil passe ind i rigtig mange danske hjem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

House Doctor Reol Med 4 Hjul – en smart og funktionel rumdeler reol i stilrent design

House Doctor Reol Med 4 Hjul

Denne unikke rumdeler fra House Doctor er en praktisk krydsning imellem en traditionel reol og et rullebord. Du får derfor både opbevaring og funktionalitet for alle pengene med denne skønne, rullende reol, der nemt og hurtigt kan benyttes som rumdeler.

Reolen består af hylder, der er lavet af krydsfinér, mens stellet er fremstillet af jern, så alt i alt opnår denne reol et typisk industrielt udseende, der inden for de seneste år for alvor har vundet indpas i den minimalistiske, skandinaviske boligindretning. Den rå stil kan med fordel pifte dit hjem op og stå i fed kontrast til dine andre eksisterende møbler, og det mørke træ har en flot, naturlig struktur, der i sig selv pynter rigtig flot.

Møblet måler 175 x 130 x 40 cm., og du får altså en forholdsvis høj reol med gode, dybe hylder, der giver dig den bedste opbevaringsplads. Du kan vælge at bruge denne rumdeler reol som opbevaringsplads af praktiske ting eller gøre det til en aktiv dekoration i hjemmet ved at tilføje pynt, vaser og brugskunst, så den får et mere let og stilrent udtryk.

Der er masser af fordele med denne rumdeler reol, der med sine hjul giver dig en stor fleksibilitet i hverdagen, som du uden tvivl vil sætte stor pris på. To af hjulene har en bremsefunktion, så du sikkert kan stabilisere din reol, når du har fundet en god plads til den. På den måde opnår du nærmest samme stabilitet som en almindelig, statisk reol.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ferm Living Reol Punctual Dark Blue – en stilren og elegant reol i melankolsk blå farve

Ferm Living Reol Punctual Dark Blue

Denne flotte reol fra Ferm Living har et harmonisk og nostalgisk udseende, der vil skabe idyl i ethvert hjem. Ferm Living er i forvejen kendt for sit flotte, minimalistiske design, og denne reol falder rigtig godt sammen i lige netop denne kategori. Med sine knivskarpe linjer er det nærmest en fryd for øjet at kigge på den flotte reol, der fanger dine øjne i det sekund, du træder ind i rummet.

Reolen er fremstillet af pulverlakerede metalelementer, der giver den det karakteristiske, rå look. Samtidig er hylderne perforerede med små fine huller, der komplimenterer det industrielle udseende rigtig godt. Rent designmæssigt passer denne reol ideelt til den minimalistiske, skandinaviske stil, hvor der er kælet for enhver detalje.

Med en reol som denne får du både godt med opbevaringsplads samtidig med, at du kan anvende den som en fin rumdeler. Møblet måler 278,3 (B) x 100 (H) x 42 cm (D), så det er altså en lang reol med gode, brede hylder, der sikrer, at du får plads til alle dine nipseting. Reolen er ikke særlig høj, hvilket gør den til en perfekt rumdeler for dig, der ønsker at dele dine rum op uden at afskærme dem helt fra hinanden.

Møblet er designet med smalle og snorlige linjer, så der er godt med luft imellem hylderne og dine pyntegenstande. På den måde får du en rigtig fin rumdeler, der samtidig ikke virker så tung og kompakt, som mange reoler hurtigt kan blive.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Alaro Reolsystem – et flot og stilrent reolsystem i pulverlakeret, sort metal

Alaro Reolsystem

Større reolsystemer kan hurtigt blive kompakte og tunge at se på, men dette er dog langtfra tilfældet med dette flotte, elegante reolsystem fra Alaro, hvor der virkelig er gjort en indsats for at designe og producere en let og luftig reol, der udgør det perfekte møbel til både opbevaring og som rumdeler.

Reolen her er lavet af sort, pulverlakeret metal og består af flere forskellige dele – heriblandt både 1 vanger og 3 forskellige tilbygningsmoduler, der altså tilsammen danner det flotte reolsystem. Samlet set er møblet blot 85 cm. højt, og det er derfor en lille og simpel reol, der stadig bibeholder luft i selv en lille stue.

Den store fordel ved dette reolsystem er, at du kan sammensætte det præcis, som du ønsker det. Du kan vælge at tilkøbe flere moduler med tiden, så du kan udvide din reol endnu mere, hvis du får behov for det i fremtiden. Samtidig åbner det altså op for, at du kan få plads til dette reolsystem i selv et lille rum.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at de enkelte hylder har en maxbelastning på 10 kg., så denne reol egner sig mest af alt til opbevaring af lettere genstande samt eventuelt brugskunst, vaser og andet pynt. Med den dybe, sorte farve kan du hurtigt få fede kontraster ved at tilføje farverige detaljer til din reol, fx i form af tørrede blomster, eksotiske krukker eller andet pynt, som du mangler at få plads til i hjemmet. Det er udelukkende din egen fantasi, der sætter begrænsningerne for, hvad du kan bruge denne skønne reol til.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gå på opdagelse hos din nærmeste forhandler

Udvalget af rumdeler reoler er overraskende stort, når du først begynder at undersøge det på nettet. Men faktisk kan du også finde rigtig mange fine reoler og reolsystemer i fysiske butikker, som du kan gå og snuse lidt til, inden du træffer det endelige valg om, hvilken rumdeler du ønsker at have i dit hjem.

Fordelen ved at bevæge dig rundt i de fysiske butikker er, at du her ofte vil støde på forskellige udstillinger og show rooms, hvor du vil kunne se de forskellige reoler og deres samspil med omgivelserne.

Du kan derfor med fordel tage din kæreste, søster eller veninde med under armen næste lørdag og få en hyggelig og inspirerende dag ud af det samtidig med, at du får tilført nye perspektiver til dine idéer.

Denne side er anmeldt af: Dennis A. Winther Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar