Er du på udkig efter en praktisk og funktionel seng med gode muligheder for opbevaring? Uanset om du søger en ny seng med opbevaring til dig selv eller dine børn, er udvalget af senge i dag rigtig stort uanset aldersgruppe.

Samtidig med at efterspørgslen på senge med opbevaringsplads er steget, er udvalget blot blevet endnu større, og du kan derfor helt sikkert finde en seng, der passer perfekt ind i din boligindretning. Fordelen ved at have en seng med opbevaringsplads er nemlig den, at du skal kunne få et flot og funktionelt møbel uden at gå på kompromis med et flot design. Det er derfor også en ideel løsning for dig, der lider af pladsmangel i en mindre bolig. Med den rette seng kan du få udnyttet enhver kvadratmeter og tilmed få ekstra opbevaringsplads i dit soveværelse.

Det er lige netop disse to ting, der danner rammen om de 18 senge, der bliver gennemgået i denne artikel. Her vil du finde inspiration til dit kommende køb og snuse til det store udvalg, du finder hos de mange forhandlere.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anderkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens faglige, subjektive vurdering af de bedste senge.

Vi hos furnished.dk vurderer sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengens egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Alt dette målt op imod pris og kvalitet. Det vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogen af markedets bedste produkter til forskellige behov.

/sc]

Astrid Fjäll – danskproduceret seng med opbevaring

 • Vores anbefaling
Astrid-fjäll

Astrid kan løftes i begge sider og har plads til opbevaring under madrasserne. Så kan du gemme sengetøj væk eller opbevare dét, der ikke kan være i dit klædeskab og slippe for støvede bed rollers under sengen.

Sengen har et nordiskinspireret look og et rent udtryk uden dikkedarer. Den fås i to grå farver, så du kan vælge dén, der passer bedst ind i dit soveværelse. Farverne er meget klassiske, så de passer ind i de fleste hjem.

Syv komfortzoner
Sengen er produceret i Danmark af danske håndværkere af naturlige og slidstærke materialer. Madrassen er opdelt i syv komfortzoner, der giver forskellige støtte ud fra zonen, så kroppen får den korrekte støtte på de rigtige steder. Det forbedrer din liggeposition i sengen, så du ligger mere ergonomisk korrekt.

Specielt lænden og hoften skal have en fastere støtte. Dette område er tungere end resten af kroppen og skal derfor kunne synke længere ned i underlaget. Derimod skal skuldrene have mere aflastning, så blodcirkulationen ikke hæmmes. Derfor er det en praktisk indretning med de forskellige komfortzoner, da kroppen ikke har samme behov alle steder.

Boxsengen er opbygget i tre lag, hvor der er opbevaring nederst, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og en trykaflastende topmadras øverst. 

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale og med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt og en naturlig fornemmelse, når du lægger dig ned. De lette fibre giver også madrassen et allergivenligt stempel. 

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum, som tilpasser sig den underliggende madras og giver øget komfort. 

Du får altså en topmadras i særklasse, som er med til at give dig den absolut bedste nattesøvn.

Fordele

 • Opbevaring under begge senge
 • Nordisk design
 • 7 komfortzoner
 • Danskproduceret

Ulemper

 • Høj prisklasse

Konklusion: Derfor anbefaler vi Astrid Fjäll
Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, hvilket er højest af alle i hele sengebranchen. Forbrugernes modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter. Der er fokus på komforten i samspillet mellem topmadras og fjedre i særdeles høj kvalitet.

Vi anbefaler også sengen fordi du får 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i vante rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Er sengen ikke den rette, kommer Nordic Dream og henter sengen igen omkostningsfrit, hvilket er helt unikt for markedet.

Nordic Dream Astrid Fjäll fås i følgende størrelser:

 • 160 x 200
 • 180 x 200
 • 180 x 210

Flexa Classic Enkeltseng – en flot børneseng i lyst, massivt fyrretræ

Flexa classic Enkeltseng

Denne seng med skuffer fra Flexa kombinerer i virkeligheden det bedste fra to verdener. Her får du nemlig en flot børneseng i enkelt design samtidig med, at du får en seng med skuffer, så du får funktionalitet for alle pengene.

Sengen her består af 4 forskellige dele (gavl, sengehest, skuffesæt med to skuffer samt en sengeside), der tilsammen danner fundamentet for denne skønne børneseng. Materialerne består af massivt, hvidpigmentereret fyrretræ, der har en flot, lys farve, som vil passe perfekt ind i ethvert børneværelse.

Designet minder meget om en sofa og vil hurtigt kunne blive det med lidt puder hist og her, så dit barn kan bruge det, når det får besøg af diverse legekammerater. Det lyse træ spiller rigtig godt sammen med stort set alle farver, hvilket gør det nemt at vælge puder, tæpper og sengelinned, der matcher. De ekstra to skuffer under sengen giver dig masser af opbevaringsplads til både sengelinned og legetøj, så det ikke flyder på gulvet.

Sengehesten skaber en flot ramme rundt om sengen og skaber ekstra tryghed for det mindre barn. Sengen anbefales nemlig til brug for børn over 3 år og er derfor en rigtig god overgangsseng til et barn i børnehavealderen, der skal ud og have sin første rigtige seng.

Flexa Classic Enkeltseng – en funktionel børneseng med ekstra udtræksseng og skuffer

Flexa classic Enkeltseng 2

Denne seng fra Flexa vil uden tvivl blive et hit hos dit barn, der med en ekstra udtræksseng nemt vil kunne have overnattende legekammerater i fremtiden. Samtidig får du med denne seng ekstra opbevaringsplads i form af skuffer, og der er derfor tænkt på alle detaljer.

Sengen er fremstillet af massivt, hvidpigmenteret fyrretræ, og du er derfor sikret en seng i et solidt håndværk. Den flotte, lyse farve virker varm og indbydende og passer derfor helt ideelt til ethvert børneværelse.

Som noget helt unikt har denne seng en ekstra udtræksseng, der gør det muligt for dit barn at have overnattende gæster. Det er en nem og pladsbevarende løsning, som du helt sikkert vil sætte stor pris på. Udover det rummer sengen også et skuffesystem bestående af to skuffer, hvor der er gode muligheder for opbevaring under sengen – fx af ekstra sengetøj.

Da sengen er høj grundet den ekstra udtræksseng, gør det indstigningen nemmere for det større barn, og det er bl.a. derfor, at den egner sig til store børn og teenagere. Den neutrale, lyse farve gør, at sengen helt naturligt vil følge dit barn præferencer helt op til teenageårene.

Innovation Living Hjalmar Sovesofa – en stilren og funktionel sovesofa med mulighed for opbevaring

Innovation Living - Hjalmar Sovesofa

Hvis du bor i en lille lejlighed eller blot ønsker at have en ekstra gæsteseng ved hånden, kan det være en god idé at investere i en sovesofa som denne fra Innovation Living. Her får du en funktionel og yderst praktisk sovesofa, der på elegant vis blender naturligt ind i dine omgivelser.

Ser du denne sovesofa udefra, vil du aldrig gætte, at det er en sovesofa. Det stilrene design i den minimalistiske grå farve passer perfekt ind i ethvert hjem. Sofaen er stofbelagt, hvilket sikrer dig en god og behagelig overflade at sove på. Ydermere indeholder denne sovesofa en skummadras med nozagfjedre, så du kan ligge behageligt hele natten igennem.

Som en ekstra fordel består sofaens fundament af et sengetøjsmagasin, som nemt kan trækkes ud. Her kan du opbevare alle dine ekstra puder, dyner, tæpper og andet sengelinned. Et magasin som dette er meget diskret, og det ligner mest af alt bare en almindelig del af sofaen.

Når du køber denne sovesofa, medfølger der desuden to puder i form af ryghynder, der sørger for en god og behagelig siddestilling i sofaen. Denne sofa er helt ideel til at rumme flere møbler i ét og samme møbel, og du vil derfor fremover nemt kunne have overnattende gæster i dit hjem.

Olympic Luksus Håndlavet Kontinentalseng med opbevaring – en drømmeseng med 7 komfortzoner

Olympic luksus håndlavet kontinentalseng

Denne fantastiske seng fra Olympic har alt det, der skal til, for at du kan få din skønhedssøvn nat efter nat og altid vågne veludhvilet op. Her får du både komfort, funktionalitet og stilrent design i én og samme seng – hvad mere kan man ønske sig?

Sengen er bygget op omkring tre forskellige lag. Nederst finder du en træramme i solidt træ med en skummadras, dernæst en fjedermadras med skumlag samt en 4 cm. tyk topmadras. Madrassen er delt op i 7 forskellige komfortzoner, så sengen tilpasses dine trætte muskler og led for at opnå den allerbedste restitution om natten. Sidst men ikke mindst kan du vælge imellem flere grader af fasthed til din madras, så du er garanteret en behagelig søvnoplevelse.

Udover at være både yderst komfortabel og luksuriøs, byder denne seng også på lækre opbevaringsmuligheder i form af en skuffe, som du finder i den nederste del af sengen. Skuffen måler 120 x 50 x 14 cm., og her vil du bl.a. kunne finde plads til sengelinned, ekstra puder m.m. I dette design er skuffen stort set usynlig i sengen, da det er en del af sengerammen, og du får derfor en meget diskret opbevaringsplads.

Det unikke ved denne seng fra Olympic er uden tvivl, at den er håndlavet. Det i sig selv er en rigtig fin detalje, der gør sengen her yderst speciel.

Accent Boksmadras med opbevaring – en stilren seng med rummeligt sengemagasin

Accent Boksmadras M. Opbevaring 90x200 cm gra

Leder du efter en lækker, behagelig seng, der samtidig er udstyret med et rummeligt men stadig diskret opbevaringssystem? Så vil du helt sikkert synes godt om denne seng fra Accent, der indeholder det bedste fra to verdener.

Sengen er udstyret med tre forskellige lag, så du altid er garanteret en nattesøvn i verdensklasse. Designet er enkelt og elegant, så det passer helt perfekt ind i den minimalistiske indretningsstil, som har vundet indpas her i Skandinavien. Møblet er betrukket med et lysegrå stofbetræk, der giver en både behagelig og hyggelig overflade.

Som en ekstra fordel indeholder denne seng også et stort sengemagasin, der er en integreret del af sengens design, og det er derfor både stort, rummeligt og yderst praktisk at have med at gøre. Samtidig er det diskret og ikke til at få øje på, da det har samme farve som sengerammen, og det ligner derfor blot en helt almindelig seng.

Sengen måler 90 x 200 cm., og det er derfor en helt traditionel enkeltseng til dig, der bor småt eller blot ønsker en lille seng, så du får frigivet mere plads i dit soveværelse. Det her er i hvert fald et godt bud på en seng til dig, der ønsker både komfort og funktionalitet i din hverdag.

Accent Boksmadras med opbevaring – en stor dobbeltseng med todelt sengemagasin

Accent Boksmadras M. Opbevaring 180x200 cm gra

Denne boksmadras fra Accent er ideel til dig, der ønsker en stor drømmeseng med plads til ekstra opbevaring, så du kan slippe af med alt dit rod i diverse skabe og skuffer og få pakket det væk i en diskret og stilfuld opbevaringsløsning.

Boksmadrassen her er en god og bekvem seng for dig, der ønsker god plads og komfortabel nattesøvn. Det er muligt at tilkøbe en hovedgavl, hvis du ønsker et mere hyggeligt og charmerende look til dit soveværelse, der vil være prikken over i’et på denne skønne seng. Sengen er overtrukket med et elegant stofbetræk i en lysegrå farve, der med sit neutrale udtryk passer ind i ethvert soveværelse. Du kan evt. pifte denne seng op med farverigt sengelinned eller en flot plaid, der vil kunne give en god kontrast og live designet op.

Sengen har et integreret opbevaringssystem i form af et sengemagasin, der er delt op i to dele – en til hver halvdel af sengen. Du kan derfor nemt og overskueligt bevare overblikket over dyner og puder, samtidig med at du ubesværet kan nå ind til dine ting fra begge sider af sengen, så du slipper for at skulle kravle helt ind i sengerammen.

Cassandra ll – en dobbeltseng med funky læderdetalje og gode opbevaringskuffer

CASSANDRA II 140x200cm

Udadtil ligner det, at denne dobbeltseng mest af alt minder om en god, klassisk dobbeltseng som så mange andre, der er at finde ude på markedet. Men du vil hurtigt lægge mærke til de små detaljer, der gør, at den alligevel skiller sig ud i mængden.

Sengen her måler 140 x 200 cm. og er et rigtig godt bud på en mindre dobbeltseng til dit soveværelse. Den unikke sammensætning af de hvid/sorte farver gør, at sengen fremstår mere livlig og dynamisk sammenlignet med andre konkurrenter på markedet. Sengegavlen består delvist af sort læder, hvilket giver et mere råt udtryk til sengen og skaber en fed kontrast til de rolige, harmoniske omgivelser, der normalt kendetegner soveværelset.

Som en integreret del af sengerammen finder du desuden et rummeligt skuffesystem bestående af flere skuffer, der har den helt perfekte størrelse og dybde til masser af opbevaringsplads. Skufferne kan nemt trækkes ud under sengen og blender naturligt ind i sengens design.

Når du køber denne seng, medfølger der ingen madras, og du skal derfor selv vælge både fjedring og fasthed. Du kan tilkøbe en madras, der passer ideelt til denne seng. Her kan du vælge imellem at have to madrasser eller én enkelt dobbeltmadras – det er helt op til dig og dine præferencer.

Ascot dobbeltseng – en flot og stilren dobbeltseng med funktionelt skuffesystem

Ascot dobbeltseng gra 160x200

Denne dobbeltseng fra Ascot byder på både komfort, stilrent design og en høj grad af funktionalitet i hverdagen, så du kan få det meste ud af dine kvadratmeter på soveværelset. Med et flot og elegant design er der derfor ikke noget at sætte en finger på.

Sengen her er bygget op omkring et klassisk lamelsystem, hvortil du har mulighed for at tilkøbe lige præcis den madras, du ønsker. Her kan du tage højde for dine individuelle behov og præferencer, så du får en madras, der kan aflaste dine led og muskler i løbet af hele natten. De indre madrasmål lyder på 160 x 200 cm. og er altså en god og rummelig dobbeltseng.

I bunden af sengen finder du desuden et integreret skuffesystem, der på naturligt flot vis er en del af sengens design. Her kan du opbevare alle dine ting, så alle kvadratmeter af sengens areal bliver udnyttet bedst muligt. Skufferne er dybe og rummelige, så der kan snildt være plads til både dyner, puder, tæpper og lignende.

Som noget ekstra er sengen udstyret med en flot sengegavl i et gammeldags design, der bidrager med en romantisk varme og charme i dit soveværelse. Du er derfor garanteret både komfort og lækkert design ved køb af denne dobbeltseng.

Royal Kontinentalseng med opbevaring – et stilrent design med stort sengemagasin

Royal kontinentalseng m. opbevaring 140x200

Hvis du er på udkig efter nogle lidt større opbevaringsmuligheder end hvad blot en enkelt skuffe kan tilbyde dig, så vil du uden tvivl finde denne kontinentalseng yderst interessant. Her får du nemlig et stort sengemagasin til rådighed som en integreret del af din seng.

Denne kontinentalseng fra Royal er udstyret med en lækker madras med pocket fjedre, der aktivt tilpasser sig din unikke krop i nattens liggepositioner. Med 7 forskellige komfortzoner er du garanteret en nattesøvn i verdensklasse. Betrækket er lavet af stof i en flot, koksgrå nuance, der bidrager med både stil og elegance til dit soveværelse.

Med det store sengemagasin, som du finder under sengen, er der lagt op til gode opbevaringsmuligheder. Du får et noget større opbevaringsareal end ved en almindelig skuffe, og der er derfor god plads til at fylde hele magasinet ud med dyner, puder, soveposer m.m. Skjult og gemt væk i et diskret magasin vil du derfor få frigivet mere plads i dine skabe og kommoder, samtidig med, at du har det hele lige ved hånden.

Sengen måler 140 x 200 cm. og er et rigtig godt bud på en mindre dobbeltseng eller en luksusseng til dig, der ønsker ekstra plads.

Hoppekids Etageseng – Svanemærket køjeseng til børn med skuffer

Hoppekids Etageseng

Hvis der er én type seng, der er et sikkert hit hos børnene, er det køjesengen. Sengen, som giver tryghed, en hyggelig atmosfære og ekstra plads på børneværelset. Denne klassiske etageseng er beregnet til 2 børn, og den er lavet af slidstærkt træ, så dine børn kan få glæde af deres fællessang mange år ud i fremtiden. Den høje kvalitet af træet er desuden med til at højne sikkerheden, så du med ro i sindet kan lade dine guldklumper sove i køjerne. 

Etagesengen er et populært valg hos kunderne hos Babygear.dk

Om etagesengen fra Babygear.dk

Der er flere fordele ved at indrette børneværelset med en køjeseng i bedste kvalitet. Børn nyder den tryghed, som det giver at ligge i den øverste køje. Og for søskende kan sengen betyde ekstra kvalitetstid og en oplevelse af nærhed. Det er psykiske elementer, som fremmer søvnkvaliteten hos begge søskende. Det er ikke kun de mentale fordele, som børn og forældre kan nyde godt af med etagesengen fra Babygear.dk.
Den stilrene og klassiske seng er udstyret med funktionelle skuffer under den nederste køje. Her kan der gemmes sengetøj og ekstra puder eller dyner. Derved er der ikke brug for at anvende en hel hylde i garderobeskabet eller andetsteds for at få plads til sengetilbehøret. Det er ikke kun de mange praktiske og mentale fordele, der gør køjesengen til et hit hos kunderne hos Babygear.dk. Etagesengen er Svanemærket, så du som forældre kan være sikker på at etablere det sundeste miljø for dine børn hver nat. Svanemærket er din garanti som forbruger for, at der ikke er anvendt miljøskadelige eller allergifremkaldende stoffer i hverken materialer eller produktion. 

Køjesengen vs. markedet

Køjesengen hører til de eftertragtede børnesenge, der er skabt til at optimere pladsen på børneværelset. Det er langt fra alle senge til børn, der er lavet med ekstra plads til at gemme linned og sengebetræk af vejen. På trods af den høje kvalitet og de mange praktiske, sundhedsrelaterede samt mentale fordele, kan du købe den eftertragtede seng til en konkurrencedygtig pris hos Babygear.dk.

Derfor bør du vælge denne

 • Allergivenlig 
 • Stilrent og klassisk design
 • God pris sammenholdt med kvalitet og design
 • Hvidt look
 • 2 store skuffer 
 • Stige til montering på seng medfølger

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nordic Dream Sengeramme (160x200cm) – Funktionel ramme med skuffer i hvidt fyrretræ

Nordic Dream Sengeramme hvid fyr 160x200

Har du allerede en springmadras og en topmadras, er der ingen grund til at investere i en ny og dyr seng. Du kan nøjes med at forbedre sengeudstyret ved at købe en særlig ramme, der har indbygget opbevaring. Denne ramme fra Nordic Dream er lavet i hvidt fyrretræ, der gør den velegnet til både det klassiske og det moderne soveværelse. 

Den elegante og lyse sengeramme med skuffer er et populært valg hos Nordicdream.dk.

Om sengerammen fra Nordic Dream

Mange danskere vælger at designe deres egne senge. På den måde kan du få lige præcis de komponenter og elementer, som du ønsker, og som giver den bedste komfort og støtte. Den store fordel ved at købe særskilte madrasser er, at du kan sammensætte din seng, så den matcher dine behov. Denne sengeramme er det perfekte valg for dig, der har et lille soveværelse eller dig, der ønsker at kunne optimere pladsen derhjemme. De store og rummelige skuffer i rammen giver plads til sengebetræk, ekstra puder og dyner eller linned. Du får frigjort en masse ekstra plads i garderobeskabet, som i stedet kan bruges på at opmagasinere tøj og tilbehør. Den populære sengeramme fra Nordicdream.dk er lavet af fyrretræ. Denne hårde og modstandsdygtige træsort er oplagt til møbler, der har en fremtrædende plads i hjemmet. Træet holder til det slid, som helt naturligt vil opstå på de ydre dele af en seng. Det lyse look frisker rammen op og gør den egnet til enhver type indretning. 

Sengerammen vs. markedet 

Sengerammen skiller sig ud fra andre senge med opbevaring ved, at den kan matches med forskellige typer af madrasser. Den kan være det økonomisk fornuftige valg for dig, som i forvejen har en kvalitetsmadras, du sover godt på. 

Derfor bør du vælge denne

 • Budgetvenligt valg
 • Kan bruges til enhver type indretning
 • Store og rummelige skuffer
 • Perfekt til det lille soveværelse 
 • Kan bruges til forskellige typer af madrasser 
 • Slidstærk og hårdfør træsort

Sengerammen findes i størrelserne:

 • 90×200
 • 160×200
 • 180×200
 • 200×200

Flex Popsicle Sengeskuffe – en flot og rummelig skuffe med farverige greb

Flexa popsicle Sengeskuffe

Det klassiske design fra denne Popsicle sengeskuffe er ikke til at tage fejl af. Her får du et flot og tidløst trædesign, der samtidig pifter den klassiske skuffe op med farverige greb, der gør denne skuffe mere børnevenlig i sit udtryk.

Selve skuffen er lavet af massivt egefinér og har derfor en rigtig flot og naturlig træfarve. De runde greb har noget charme og elegance over sig, da de for mange nok vil associeres med en mere gammeldags og klassisk indretning. Du kan få grebet i tre forskellige farver: grøn, blå eller rosa, så du kan tilpasse skuffen til den resterende indretning af børneværelset.

Skuffen måler 173,3 x 61,3 x 20,6 cm. (L x B x H) og har altså en rigtig god og rummelig størrelse. Med en skuffe som denne vil du nemt kunne få plads til at gemme ekstra puder, dyner og sengelinned af vejen og måske endda finde plads til opbevaring af legetøj, så du får frigivet mere plads på dit barns værelse.

Med sit enkle design vil skuffen passe til stort set alle senge, og den er for perfekt som tilbehør til dig, der måse allerede har en børneseng, som dit barn er glad for. Husk at måle efter, om skuffen passer under sengen – her er det især højden, der er vigtig at hæfte sig ved. Det neutrale design gør, at skuffen vil følge med dit barns udvikling i mange år.

MANIS-H Arn Halvhøj Seng – funktionel børneseng med dobbelt kommodesystem

MANIS-H Arn halvhoj seng

Med denne seng fra MANIS-H Arn får du funktionalitet for alle pengene. Det stilrene design gemmer nemlig masser af opbevaringsplads bag sig, og sengen er bl.a. udstyret med både kommodesystem og hylder til dit barns godnatbøger.

Sengen her er lavet af massivt bøgetræ og kan tåle en trykbelastning på op til 100 kg. Det flotte, lyse design gør den universel, så den passer til stort set alle børneværelser. Opbygningen minder meget om en hyggelig hems, som dit barn kan kravle op i, og den ekstra plads er derfor blevet udnyttet maksimalt til opbevaringsmuligheder.

Møblet er udstyret med to kommoder, der rummer 3 skuffer hver, som du kan benytte dig af til ekstra opbevaring af alt lige fra sengelinned, legetøj eller skolesager. Derudover får du her en seng med hylder, som dit barn kan opbevare sine yndlingsting på. Sengen her vil derfor nemt og hurtigt blive personliggjort, så dit barn skinner igennem med sine unikke hobbyer og legetøj.

Du skal være opmærksom på, at der ikke medfølger en madras ved køb af denne seng. Til gengæld får du en unik mulighed for at købe en madras med lige præcis den fasthed, der passer bedst til dit barn. Sengen måler 200 x 90 cm. og er derfor en fin enkeltseng til både små og store børn.

Avanti Sengeramme – en sengeramme til dobbeltseng med stor opbevaringsskuffe

AVANTI Sengeramme 160cm

Er du på udkig efter en sengeramme, der kan danne det perfekte fundament for din nattesøvn i mange år fremover? Avanti kommer her med deres bud på en sengeramme, der samtidig indeholder gode opbevaringsmuligheder, som gør dit liv nemmere i en travl hverdag.

Sengens bund består af et klassisk lamelsystem, hvortil opbevaringsskuffen er en integreret del af sengerammen. Skuffen kan nemt trækkes ud og er nærmest usynlig udefra, medmindre man kender til den i forvejen. Det flotte, diskrete design gør den til et yderst populært valg blandt forbrugerne. Samtidig er den rummelig og praktisk, så du kan opbevare alt det, der normalt tager plads og fylder dine skabe ud.

Rammen måler 219 x 170 cm., men vær opmærksom på, at den leveres uden madras. Madrassen som du tilkøber skal derfor have målene 160 x 200 cm., som er en klassisk størrelse for en almindelig dobbeltseng. En sengeramme eksklusiv madras giver dig den ultimative frihed til at vælge lige præcis den madras, du ønsker, samtidig med at du kan vælge fasthed og fjedring. På den måde kan du vælge en sengeramme i flot design og gøre den til din helt egen, unikke seng.

Flygel Kontinentalseng med opbevaring – enkeltseng med stort og lækkert sengemagasin

Flygel kontinentalseng m. opbevaring 90x200

Ønsker du at forkæle dig selv med en lækker kvalitetsseng, men er udfordret på pladsmangel? Med denne kontinentalseng fra Flygel behøver du ikke længere gå på kompromis med din søvn. Her får du nemlig en bekvem kontinentalseng i en enkeltseng-version, der samtidig giver dig gode opbevaringsmuligheder.

Kontinentalsengen består helt traditionelt af tre forskellige lag, hvoraf det midterste lag er en lækker madras af pocketfjedre, der giver dig den ultimative komfort hele natten igennem Den er udstyret med 7 forskellige komfortzoner, der tilpasser sig dine led og muskler helt individuelt i løbet af natten, så du vågner frisk og veludhvilet op hver dag.

Under sengen finder du et stort sengemagasin, der giver dig masser af plads til opbevaring af sengelinned, dyner m.m. Her finder du meget mere plads, end en almindelig sengeskuffe vil kunne give dig, og samtidig får du en diskret løsning, da magasinet fint og elegant fremstår som en naturlig del af sengens design.

Sengen er betrukket med et elegant stofbetræk i en mørk, koksgrå nuance, der er både stilrent og neutralt, så det passer ind i ethvert soveværelse. Derfor vil den uden tvivl også passe ind i dit unikke hjem.

Linse Sengeramme – en dobbeltseng i flot, charmerende design med skuffesystem

Linse sengeramme gra 160x200

Denne sengeramme fra Linse er en ideel løsning for dig, der ønsker en behaglig og god kvalitetsseng samtidig med, at du vægter et hyggeligt og gammeldags design højt. Sengen har begge dele og mere til, da du også får lækre opbevaringsmuligheder med i købet.

Sengen består af en klassisk lamelbund og er desuden udstyret med en flot, gammeldags sengegavl med indhæftede knapper, der skaber en charmerende og elegant stemning i soveværelset. Den flotte og unikke gavl vil uden tvivl klæde ethvert soveværelse.

Af opbevaringsmuligheder har sengen et skuffesystem bestående af hele 4 skuffer, der nemt trækkes ud under sengen. Du kan dermed stadig have de vigtigste ting lige ved hånden dog gemt væk bag et stilrent design, så de fremstår så diskret som muligt.

Du skal være opmærksom på, at madrassen ikke er inkluderet i købet af denne seng. Du kan derfor helt selv vælge både type og fasthed i din kommende madras, der skal danne fundamentet for din gode nattesøvn fremover.

Sengen måler 160 x 200 cm. og er et rigtig godt bud på en dobbeltseng til dig og kæresten eller blot til dig, der ønsker god plads til den perfekte søvn. Betrækket er lavet af stof i en lysegrå tone, der gør, at sengen passer ind til enhver indretningsstil. Med en neutral farve i sengen kan du derfor eksperimentere med boligindretningen på soveværelset i mange år fremover.

Krone Signatur kontinental (180x200cm)

Krone Signatur kontinental 180x200cm

Mange danskere foretrækker kontinentalsengen, når der skal købes nyt sovemøbel til soveværelset. Denne elegante og funktionelle Krone Signatur har ekstra, lange ben på hele 19cm, der er med til at skabe komfort for dig både aften og morgen.

Det er netop på grund af den ekstra komfort, at kontinentalsenge foretrækkes af danskere i forskellige aldersgrupper.

Denne danskproducerede seng er beregnet til både singlen og parret, og den sørger for, at du ikke rejser dig op fra sengen men derimod ud fra sengen. Dens højde er særlig venlig i forhold til personer, som permanent eller i perioder døjer med ømme knæ eller hofter.

Krone Signatur er en højkvalitetsseng, der er lavet med vaskbart betræk på topmadrassen. Det er med til at højne hygiejnen i og omkring sengemiljøet, når betrækket kan tages af og vaskes med jævne mellemrum.

Krone Signatur er lavet herhjemme, og den kommer til at tage sig elegant ud i ethvert soveværelse uanset stil og indretning.
Den er polstret med mørkegråt møbelstof, der både er moderne og slidstærkt.

Krone Signatur kontinental vs. Markedet

Når du køber Krone Signatur, får du som noget særligt mulighed for at vælge både fasthed på madrasserne, træsort på benene og type af betræk på sengegavlen.

Derfor bør du vælge denne

 • Lange ben på 19 centimeter
 • Danskproduceret
 • Høj kvalitet
 • Lækkert design

Krone Signatur kontinental Cloud (180x200cm)

Krone Signatur kontinental Cloud 180x200cm

Lider du af allergi, eller har din kæreste problemer med at holde en stabil kropstemperatur natten igennem?

Når det kommer til søvnkvalitet og fysisk komfort, spiller materialet af topmadrassen en stor rolle. Det fineste og bedste materiale du kan vælge på den øverste madras, er latex. Det er et naturmateriale, der bliver udvundet fra gummitræer, og som har unikke egenskaber, der kommer dig til gode både nu og mange år ud i fremtiden.

Latex er svedtransporterende, antibakterielt og temperaturregulerende. Denne elegante og danskproducerede Krone Signatur Cloud er en kontinentalseng, der har den fordel at være lavet i et højt design.

Du får hele 15 års garanti, når du vælger en Krone Signatur seng. Denne ”Cloud” model kan fås til en enestående pris, når du køber den på tilbud. Det kan blive din anledning til at komme til at sove i de mest hygiejniske, allergivenlige og komfortable forhold i fremtiden, så du fremover kan vågne udhvilet op hver morgen uden fysiske gener.

Krone Signatur kontinental Cloud vs. Markedet

Det særlige ved Krone Signatur Cloud modellen er, at den er fremstillet med ekstra, høje ben på 19cm.

Højden gør, at du ’løftes’ tilpas op, så du ikke oplever fysiske problemer med at lægge dig ned eller rejse dig ud fra sengen igen.

Derfor bør du vælge denne

 • Lange ben på 19 centimeter
 • Danskproduceret
 • 15 års garanti
 • Latextopmadras

Sådan finder du den perfekte seng

På baggrund af denne artikel har du måske allerede fundet inspiration til din kommende seng. Ikke desto mindre er det altid en stor investering at købe en seng, da den selvfølgelig skal kunne holde i mange år fremover.

En god seng er hele fundamentet for en god nattesøvn, og du kan derfor med fordel smide nogle penge efter en god kvalitetsseng. Men hvad er det helt præcis, som du skal være opmærksom på? Der er mange valg, der skal træffes, og her finder du en overskuelig liste over de punkter, som du skal tage stilling til forud for dit køb:

 • Størrelse – gør op med dig selv, hvor stor en seng du har behov for. Dobbeltsenge findes i dag i flere forskellige mål, heriblandt både 140 x 200, 160 x 200, 180 x 200 og 200 x 200 cm. Mens nogle foretrækker en mindre seng, da den er både hyggeligere og mere praktisk – især i det lidt mindre soveværelse – vil andre derimod sætte sin lid til den store King Size model, der giver dig uovertruffen luksus udover det sædvanlige.
 • Madrastype – oftest kan du selv vælge hvilken madrastype, du ønsker at have i din seng. Her er det faktisk helt grundlæggende at tage udgangspunkt i din vægt, da det er et af de faktorer, der er med til at afgøre, hvilken fasthed du skal have i din madras. Grænseværdien ligger på 90-95 kg – er du nået op over, skal du kigge efter en hård madras, der kan give dig den nødvendige støtte om natten. Derudover er det naturligvis et spørgsmål om personlige præferencer – nogle foretrækker en blød og behagelig madras, mens andre kroppe har brug for mere støtte og har derfor gavn af en hård madras, der kan aflaste deres led og muskler i løbet af natten. Hvis du har brug for mere komfort, og er øm i ryggen når du sover, så bør du overveje at købe en topmadras til ryggen.
 • Design – vælg et design, som passer ind i dit soveværelse. Langt de fleste senge har både et neutralt design og rolige farver, der passer ind i et harmonisk soveværelse. Du kan dog sagtens finde senge i flotte farver, som vil kunne live dit rum op, hvis det er det, du ønsker. En farverig seng skiller sig ud i mængden men binder dig også i langt højere grad op på en bestemt indretningsstil i lang tid fremover.
 • Materiale – langt de fleste senge er i dag betrukket med stof, der er et både behagligt og varmt materiale til indretningen af soveværelset. Du kan dog i enkelte tilfælde også få senge i velour, der med deres bløde og let skinnende overflade tilføjer ekstra elegance til dit soveværelse.
 • Opbevaringsmuligheder – alle senge er forskellige, og derfor byder de også ind med hver deres opbevaringsmuligheder. Oftest kan du både finde skuffer, sengemagasiner eller hylder til din seng, som kan sikre dig en nem opbevaring af dine ting. Især mange børnesenge er kendt for at have opbevaring som en integreret del af deres design, så du kan minimere rodet på børneværelset og samtidig optimere udnyttelsen af enhver kvadratmeter.

Få hjælp og inspiration hos din nærmeste forhandler

Heldigvis har det takket været internettet aldrig været nemmere at søge inspiration efter specifikke møbler, du er på udkig efter. Der er i dag et væld af møbel- og sengeforhandlere, der alle er specialister på området. Med enkelte klik åbner der sig en helt verden op af muligheder, hvor du kan vælge lige præcis den seng, du ønsker.

Det kan dog stadig være fordelagtigt at holde fast i den lidt mere gammeldags fremgangsmåde, der går ud på at opsøge din nærmeste fysiske forhandler i nærområdet. Her kan du nemlig få en unik mulighed for at se samtlige senge udstillet, så du kan få et bedre indtryk af dem og måske endda prøve samtlige senge af. Her kan du også få en langt bedre føling med de forskellige fastheder, som du kan få madrasserne i.

Din forhandler kan desuden hjælpe dig med at finde den rette madras, så du er sikker på at investere i den helt rette seng. Måske sidder du inde med nogle spørgsmål – også til opbevaringsmulighederne – som de kan hjælpe dig med? Tag derfor din ven, kæreste eller mor under armen og få en hyggelig dag ud af det, så du kan komme hjem med den helt rigtige drømmeseng, som du vil få glæde af i mange år fremover.

FAQ

👍 Er teaktræ et godt materiale til udendørs møbler?

Teaktræ er et af de mest populære materialer til udendørs møbler. Det er pænt, det er bæredygtigt, og det holder i mange år. Med den rette behandling kan det holde en hel levetid. Derudover er det også et materiale, der giver lækre møbler, der passer perfekt på ind terrassen.

🔥 Kan teakmøbler blive stående udenfor om vinteren?

Møbler i teaktræ kan godt stå udenfor om vinteren. Hvis du vil passe bedre på dem, så kan du dog med fordel stille dem under et tag, hvilket forlænger deres levetid. Du kan forlænge deres levetid yderligere ved at give dem den rette behandling med olie.

🤔 Er udendørsmøbler i teaktræ holdbare?

En af grundene til, at teaktræ er så populært til udendørsmøbler, er på grund af dets holdbarhed og modstandsdygtighed overfor vind og vejr. Fordi det er holdbart, er det også et af de mere bæredygtige muligheder på markedet, hvilket gør, at prisen ligger højere end ved andre materialer.

💰 Er møbler i teaktræ pengene værd?

Møbler i teaktræ holder i mange år, hvis de får den rette vedligeholdelse. Hvis du stiller dem i læ om vinteren og behandler dem med olie, så kan de holde en hel levetid. På den måde kan det altså godt betale sig at købe møblerne, hvis ikke du skifter stil.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar