Når solen kigger frem oftere, og temperaturene stiger, kan man mærke, at sommeren kommer tættere på. Man får næsten lyst til at rykke hverdagens væren og gøren udenfor. I takt med den danske sommer bliver varmere, bliver det mere oplagt at bruge mere af den herhjemme. Det kan være en god undskyldning for at investere lidt ekstra i nogle rigtig dejlige møbler til haven eller altanen.

Hvis det er tilfældet, kan det være, du er fanget i en inspirationsfase og har lidt svært ved at beslutte, hvad valget skal falde på. Havemøbler kommer nemlig i alverdens afskygninger af forskellige former og farver.

Du kan få bløde eller hårde, vedligeholdelsesfrie eller nogle, der kræver lidt mere omsorg. Spændende og farverige eller helt minimalistiske. Klassiske eller moderne. Og så kommer de forskellige designs i vidt forskellige prisklasser.

Der er rigeligt at tage stilling til. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til din have eller altan, kan du kigge videre herunder. Vi har samlet masser af gode bud på flotte, gode polyrattan havemøbler – og der er noget at kigge på til alle budgetter.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Rossi Sofasæt i grå – Stor alsidighed

Rossi Sofasat Gra

Dette lækre sofasæt med både hjørner, puf og bord er én af de mest populære modeller hos XL-møbler.dk, hvilket er nemt at forstå, da det passer perfekt ind i ethvert udendørsområde og blot lægger op til en masse hygge. 

Rossi Sofasæt består af to hjørner, to puffer og et bord. Alle delene er fremstillet i det same kubo grå materiale, og hynderne er sorte, hvorfor sættet er neutralt. Overfladen på bordet er fremstillet i glas, hvilket igen er et neutralt element, der blot spiller sammen med de andre materialer og skaber en kombination, der står skarpt og giver området et moderne strejf.

Hjørnerne måler hver især 95 cm i bredden, 73 cm i dybden og 65 cm i højden, men pufferne måler 85 cm i bredden, 64 cm i dybden og mellem 32,5 cm og 43,5 cm i højden, alt efter om det er med eller uden hynde. Bordet måler 72 cm i bredden, 41 cm i dybden og 52,5 cm i højden.

Står du og mangler et sofasæt, der ser indbydende ud og kan bruges på mange forskellige måder, så er dette altså sofasættet til dig. Rossi sofasættet kan nemlig designes på forskellige måder – og ikke blot ved hjælp af nye hynder. Brug enten stolene og pufferne skubbet sammen, så du får to liggestole eller adskil de to elementer og skab flere siddepladser – eller gør noget helt tredje. Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. 

Udvalgte specifikationer: 

 • Mål – hjørner: 95 cm x 73 cm x 65 cm i højden
 • Mål – puf: 85 cm x 64 cm x 32,5/43,5 cm i højden
 • Mål – bord: 72 cm x 41 cm x 52,5 cm i højden
 • Materialer: PE rattan, aluminium, glas og polyester
 • Farve: Grå

VidaXL haveloungesæt – Som at sidde omkring bålet

vidaXL haveloungesat

Dette haveloungesæt fra VidaXL er én af de mest populære modeller hos Cdon.dk. Loungesættet er stilfuld med dets halvrunde sofasæt, der inkluderer et matchende sofabord med en bordplade i glas. 

Haveloungesættet vil være et sikkert blikfang, uanset om du placerer det i din have, baghave eller på balkonen, og det lægger stærkt op til en masse hyggelige sommeraftener, og med nogle stearinlys på bordet vil det sende stærke associationer til at sidde og hygge rundt om bålet, men uden det tidskrævende aspekt som det kan være at tænde et bål.

Sættet består af et pulverlakeret stålstel, der gør det stabilt og robust, hvorfor du også kan være sikker på, at sættet holder i mange år. Stålstellet er dækket af polyrattan, der både er vandtæt og modstandsdygtigt overfor alt slags vejr, hvilket igen gør sættet holdbart og tillader, at det står ude døgnet rundt. Materialet er samtidigt både let i vægt, men også nemt at gøre rent, hvorfor håndtering og vedligeholdelse ikke er et problem. Dog anbefales det at tildække sættet i regn, sne og frost, blot for at beskytte det, så levetiden forlænges. 

Både hynder og puder til sættet er ligeledes fremstillet i vandtætte materialer, nemlig vandtæt polyester. Disse er desuden udstyret med lynlåse, hvorfor de kan tages af og vaskes, hvis de bliver beskidte.

Dette sæt vinder en masse point på dets elegante og stilfulde design og den æstetik, som sættet har. Dertil kommer blot den fantastiske kvalitet, holdbarhed og vejrbestandighed, som sættet også har.

Udvalgte specifikationer:

 • Produktmål: 280 cm i længden x 145 cm i bredden x 58 cm i højden
 • Mål – bord: 75 cm i diameter x 28 cm i højden
 • Diameter – glasplade: 70 cm
 • Mål – pude: 40 cm i bredden x 40 cm i dybden
 • Sædehøjde: 28 cm
 • Materialer: pulverlakeret stålstel, polyrattan, hærdet, matteret glas
 • Farve: sort

Muubs Tasi loungesæt – minimalistisk og stilet sofasæt

Muubs Tasi loungesæt

Vi starter med et sæt, som man næsten får lyst til at hive ind i dagligstuen til vinter, når haven ikke er i brug. Loungesættet fra Muubs består af en lille tomandssofa, to lænestole og et rundt loungebord. Det simple design med møbelstel i sort, rustfrit stål, teaktræsarmlæn og -borplade, sæde og ryglæn flettet i polyestertråd og de lysegrå hynder skriger nordisk indretning.

Der er arbejdet med materialer af høj kvalitet, men du slipper altså ikke helt for vedligeholdelse ved dette loungesæt. At slibe og oliere teaktræsdelene vil forlænge levetiden væsentligt. Desuden bør hynderne opbevares tørt og lunt. Som en lille rengøringsbonus kan betrækkene på disse tages af og vaskes. Så er du sikker på, at dine gæster altid får serveret de kolde drikkevarer på helt rene hynder.

Hvis du har en lidt større altan eller en mindre terrasse i haven, har dette loungesæt en rigtig god størrelse. Det er nemlig ikke det største flyderarrangement. Alligevel inviterer det til, at man sætter sig.

Disse havemøbler kan live enhver terrasse op og få den til at se både topmoderne og knivskarp ud. Og så er det altid en afslappende fornøjelse, når kaffen kan nydes i solskin siddende i havens bløde arrangement.

Specifikationer:

 • Mål – sofa: B133 x H88 x D76 centimeter
 • Mål – lænestole: B71 x H88 X D76 centimeter 
 • Mål – bord: Ø90 x H40 centimeter
 • Materialer: Teak, rustfrit stål, polyester
 • Farve: sort, grå, teaktræ

Havemøbelland Manila havemøbelsæt til børn – udendørs siddeplads til de mindste

Havemøbelland Manila havemøbelsæt til børn

Dette havemøbelsæt går rigtig godt sammen med ovenstående, når de yngste i familien skal være med til havehyggen. Her får du nemlig børnenes udgave af havemøbelsættet. Det er skabt i tilsvarende materialer – nemlig polyrattan, aluminium og nonwood. Igen er sættet fuldkommen vedligeholdelsesfrit. Det gør det også ekstra børnevenligt, for så skal du ikke være bange for, solbærsaften bliver hængende i en træplade, hvis de kommer til at spilde.

Med de små plast havemøbler til børn bliver du sommerens sejeste forældre. Og når du for eksempel inviterer naboerne over på grillpølser og øl, kan børnene holde deres egen lille fest med rød sodavand og osterejer – og det bliver ikke mere cool end havemøbler magen til de voksnes.

Sættet består af to små stole og et bord, der passer til. Sammen med Manila havemøbelsættet til børn følger sædehynder til stolene, så de kan sidde blødt. Hvis der skal være til flere små, kan du med fordel placere flere sæt i forlængelse af hinanden. Har din søn eller datter fødselsdag over sommeren, er det oplagt til en fødselsdagsfejring i haven. På den måde kan børnene føle, de får deres eget sted at være.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H56 x B39 x D35 centimeter
 • Mål – bord: H50 x L40 x B40 centimeter
 • Materialer: Polyrattan, aluminium, nonwood
 • Farve: sort

Havemøbelland Geneve havemøbelsæt – plads til mange og let at opbevare

Havemøbelland Geneve havemøbelsæt

Hvis den danske sommer for dig er lig med mange gode havefester og -komsammener, præsenterer vi her et havemøbelsæt, hvor der virkelig er god bordplads for pengene. I sættet indgår seks stole og et stort bord med en længde på lige over to meter. Der kan altså sidde tre på hver side, og du kan erhverve dig et par ekstra stole til bordenderne for at få plads til endnu flere.

Geneve sættet er fremstillet i sort polyrattan med aluminiumsstel, og så er bordpladen lavet i nonwoodlameller. Med disse plast havemøbler kan du skåle helt ubekymret med dine venner hele sommeren. Det er nemlig lige til at tørre det hele af med en klud, og så er de fuldkommen vedligeholdelsesfrie. Hvis du alligevel ønsker at opbevare møblerne om vinteren, kan du stable stolene, så de fylder færre kvadratmeter i garagen, kælderen eller drivhuset.

Du får komfortable stole med et højt ryglæn, god siddeflade og armlæn. Der er altså gode forudsætninger for at få folk til at blive hængende længe. Hvis det lige skal være lidt mere fornemt, kan du få hynder, der passer perfekt til Geneve stolene.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H93 x B55 x D53 centimeter (siddehøjde: 45 centimeter)
 • Mål – bord: L205 x B90 x H75 centimeter
 • Materialer: polyrattan, aluminium, nonwood
 • Farve: sort

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Havemøbelland Chanel havemøbelsæt – høj kvalitet til en lav pris

Havemøbelland Chanel havemøbelsæt

Havemøbelland tilbyder dette havemøbelsæt, som de kalder Chanel. Det er et sæt med et klassisk havemøbellook, og så er det produceret i polyrattan og aluminium. Materialer, som stensikkert holder til at stå udenfor i mange år. Så er de i øvrigt vedligeholdelsesfrie – det kræver kun en tur med en fugtig klud, og så er dine havemøbler klar til endnu en sæson.

Havemøbelsættet i polyrattan og aluminium består af fire stole og et stort bord. Det er oplagt til familien eller det lille kollektiv, som gerne vil have en god spiseplads på terrassen. Med bordpladens størrelse på 90 x 150 centimeter er der i hvert fald god plads til at servere gode retter direkte fra grillen.

Her er tale om et møbelsæt, der passer ind i de fleste haver. Både på grund af design og pris. Den sorte farve, og de klassiske havemøbelmaterialer gør, at sættet ikke stjæler opmærksomheden fra den grønne have. Samtidig er komforten er høj, og man får god plads rund om bordet.

Desuden kan stolene få en til at drømme om lange sommeraftner og mange timers samtaler. Med de store sæder og høje armlæn kan man allerede på lang afstand se, at komforten er høj. Hvis den alligevel skal have et hak op, kan du hos Havemøbelland også erhverve dig sædehynder, som passer til Chanel-sættet.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H88 x B61 x D54 centimeter (siddehøjde: 41 centimeter)
 • Mål – bord: L150 x B90 x H75 centimeter
 • Materialer: polyrattan, aluminium, nonwood
 • Farve: sort

Muubs Lazise loungesæt – afslappende luksus med mange siddepladser

Muubs Lazise loungesæt

Muubs har med Lazise loungesættet formået at gøre det let at skabe et elegant flyderområde. Store hjørnemøbler med masser af plads og høj komfort kommer hurtigt til at se klodsede og tunge ud, men her gør vi en stor undtagelse. Det er et loungesæt fremstillet i polyrattan med et enormt naturtro look – det ligner den ægte vare på en prik.

Sættet består af en stor hjørnesofa med plads til fem-seks personer, en lænestol og en puf. Udover at bruge sidstnævnte som skammel til de omkringsiddende kan du lade den fungere som et lille bord. Det er praktisk, hvis du skal servere snacks for eller spille kort med venner og familie.

Det har også en god størrelse, hvis du bare skal have plads til at slumre hele dagen væk i din sommerferie. Når du har været afsted til sommerens store fester, kan du dagen efter ligge på langs i solen. De forholdsvis tykke hynder og rygpuder gør loungesættet lige så behageligt, som det ser godt ud.

Du får altså et pænt, smart og vedligeholdelsesfrit loungesæt – hvor kun hynder og puder skal pakkes væk over vinterhalvåret.

Specifikationer:

 • Mål – samlet: L253 x B253 x H86 centimeter
 • Materialer: polyrattan
 • Farve: natur, sort/grå

VENTURE DESIGN Vikelund loungesæt, sand – luksus for to i natur rattan

VENTURE DESIGN Vikelund loungesæt, sand

Her er et bud på et tilsvarende loungesæt fra VENTURE DESIGN, og selvom det ligner ovenstående lidt af udseende, er der ret stor forskel på havemøblerne. Sættet her er også brunligt og sandfarvet og består af to lænestole, to skamler og et lille sidebord med glasplade.

Den store forskel ligger i materialet. Her er nemlig tale om et loungesæt i natur rattan. Rattan er en speciel type træ, som man særligt bruger til at flette møbler, fordi det er et slidstærkt og fleksibelt materiale. Derfor kan det holde til at stå i rum, hvor der er store svingninger i temperatur og fugtighed. Dog kan det ikke holde til at stå udenfor i vådt vejr ligesom polyrattan.

Disse møbler er derfor oplagt til dig, der har et sommerhus, eller har mulighed for at opmagasinere havemøbler i en garage eller kælder for eksempel. Selvom det er materiale, der kræver lidt mere vedligeholdelse end plastversionen, får du kvalitet og møbler, som er med dig i mange år. Natur rattan giver sig mere, og den fleksibilitet gør det sværere at knække. Desuden er det vandafvisende.

Sammen med sættet kommer nogle flotte, lyse hynder, som passer til både stole og skammel. Betrækket på hynderne er aftageligt, så du let kan vaske dem efter behov.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H108 x B56 x D51 centimeter
 • Mål – skamler: H35 x B56 x D51 centimeter
 • Mål – bord: L45 x B45 x H45 centimeter
 • Materialer: natur rattan, aluminium, glas
 • Farve: sandfarve, hvid

VidaXL udendørs loungesæt – Skaber sammenhæng

VidaXL udendørs loungesæt

Dette VidaXL udendørs loungesæt er én af de mest populære modeller hos VidaXL.dk og med god grund: med dette sæt får du nemlig alle møblerne til terrassen for én samlet pris. 

Sættet består af hele 9 dele, der alle passer sammen, hvorfor du får et ensartet udtryk i hele dit udendørsområde. Pakken indeholder 1 spisebord, 6 spisebordsstole, 2 solsenge, 6 sædehynder og 2 hynder til solsengene. Altså kan du nyde afslapning i stil og med høj komfort – både når du spiser og slapper af. 

Spisebordet består af en forstærket stålramme, der er overtrukket med en håndvævet polyrattan, der både er stilfuld samt øger bordets modstandsdygtighed overfor vejr. Bordpladen er fremstillet i massivt akacietræ, der ligeledes er vejrbestandigt og altså kan holde til mange års brug. Det er ligeledes i denne, at du vil se bordets unikke træk, da de smukke åremønstre er forskellige fra bord til bord. 

Spisebordsstolene og solsengene er ligeledes fremstillet i en stålramme, der er dækket af polyrattan, hvilket er et utroligt let materiale, og dermed er det nemt at flytte rundt på dem. Dette er især praktisk, da solsengene kan flyttes hen i enten sol eller skygge alt efter, hvad du foretrækker. 

Med til hvert sæde får du også en hynde, der er tykt polstret for ekstra komfort. Pudebetrækkene kan alle tages af ved hjælp af lynlåsdesignet, hvorfor disse kan skiftes, hvis de begynder at se triste ud, før sættets tid er ovre. 

Udvalgte specifikationer:

 • Mål – bord: 200 cm i længden x 100 cm i bredden x 74 cm i højden
 • Mål – stol: 64 cm i bredden x 65 cm i dybden x 90 cm i højden
 • Mål – liggestol: 198 cm i længden x 60 cm i dybden x 30 cm i højden
 • Materialer: Polyrattan, pulverlakeret stål, 180 g/ polyester og akacietræ
 • Farve – sæt: Sort
 • Farve – hynder: Mørkegrå

VENTURE DESIGN Vikelund loungesæt, grå – skru op for tomandshyggen

VENTURE DESIGN Vikelund loungesæt, grå

Endnu en udgave af Vikelund loungesættet. Denne gang i en køligere, grå farve. Med i købet følger to lænestole, to skamler og et sidebord, som passer perfekt til en kop kaffe eller en portion koldskål. Brug dit loungesæt i sommerhuset, udestuen eller tag det med ud på terrassen på de lune forårs- og sommerdage.

Materialet, natur rattan, som disse havemøbler er skabt i, tåler nemlig ikke al slags vind og vejr, men bør i stedet opbevares indendørs i kolde og våde perioder. Til gengæld er de ikke sarte med rummets luftfugtighed eller temperatur. Natur rattan er nemlig enormt fleksibelt og giver sig alt efter forholdene. Desuden er møblerne vandafvisende, så de går ikke i stykker, hvis de får en overnatning i regnvejr. Her får du et rigtig godt og langtidsholdbart møbelsæt.

Til loungesættet hører nogle gode hynder, så du både får bløde sæder, ryglæn og skamler. Så der er altså virkelig skruet op for komforten i stolene. Til bordet hører en glasplade, du placerer øverst. På den måde får du et jævnt underlag og et eksklusivt touch til det ellers charmerende og hyggelige loungesæt.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H108 x B56 x D51 centimeter
 • Mål – skamler: H35 x B56 x D51 centimeter
 • Mål – bord: L45 x B45 x H45 centimeter
 • Materialer: natur rattan, aluminium, glas
 • Farve: grå

ILVA Ceriale loungesæt – stilrent sæt til moderne udendørsarealer

ILVA Ceriale loungesæt

Hvis du lige har renoveret terrassen i baghaven eller bygget et nyt, moderne sommerhus, leder du måske efter nogle loungemøbler i en venlig prisklasse, som kan komplimentere stilen på dit udendørsareal. Sættet med navnet Ceriale fra ILVA har et stilrent design og er udfærdiget i sort, pulverlakeret aluminium. Det gør det også, at sættet kræver minimal vedligeholdelse.

Det sorte stel skaber en elegant ramme, som bærer de mørkegrå hynder af polyester, der giver en fornemmelse af, at her sidder man altså både blødt og godt. I modsætning til selve stellet bør du opbevare hynderne indendørs over vinteren. Det minimalistiske look byder altså også på komfort og charme. Møblerne tager sig særligt godt ud i selskab med et udendørs tæppe og nogle grønne beplantninger.

Det er et loungesæt med fem siddepladser, som opfylder de flestes behov. Hvis du drømmer om flere siddepladser omkring bordet, har ILVA også designet både en skammel og bænk, der hører til Ceriale-serien. Så bliver der hurtigt plads til en god håndfuld venner på terrassen.

Specifikationer:

 • Mål – sofa: B140 x D67 x H79,3 centimeter
 • Materialer: aluminium, polyester
 • Farve: sort, mørkegrå

Havemøbelland Fanø Paris havemøbelsæt – sydlig stemning i baghaven

Havemøbelland Fanø Paris havemøbelsæt

Drømmer du om at hive en sydlandsk stemning hjem i din egen have? Når solen står højest, og dagene er længst, kan du faktisk komme rigtig tæt på med dette havemøbelsæt fra Havemøbelland.

Havemøbelsættet består af fire stole i grå polyrattan. Stolenes ryg kan du indstille, så når du har spist din frokost eller aftensmad på terrassen, kan du blot tippe lidt bagover og slå mave. Bordets stel er lavet af ekstra stærkt stål, så du er sikker på, det holder formen i rigtig mange år. Bordpladen er håndlavet, og på den er påsat smukke mosaikkakler. Det er her, man virkelig fornemmer, hvordan møbelsættet summer af sydens sol. Materialevalget er ikke kun smart, fordi det ser godt ud. Det er også ekstremt holdbart, og så er der ingen vedligeholdelse i det.

At man har valgt at lave et lysere gråt sæt i stedet for et sort, giver en rigtig dejlig følelse af lethed. Øjet spotter sættet hurtigere, dels fordi det er en anderledes farve, og dels på grund af det skønne mønster på bordpladen. Du er også sikker på at få et unikt bord, fordi det er håndlavet, og de enkelte vil variere i udseende.

Få sommerens samlested på din terrasse. Du er i hvert fald sikret de bedste mad- og drikkebilleder med vennerne til de sociale medier. Måske kan I endda bilde jeres følgere ind, I er på en eksklusiv charterferie.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H111 x B60,5 x D46 centimeter
 • Mål – bord: L160 x B90 x H74 centimeter
 • Materialer: polyrattan, stål, mosaikkakler
 • Farve: grå

Havemøbelland Dubai loungesæt – blødt siddeområde med plads til fire

Havemøbelland Dubai loungesæt

Er du mere på udkig efter møbler til loungeområdet end til spiseområdet? Så er du nået til det rigtige sted. Her er et godt bud på et polyrattan loungesæt i varme nuancer, som går usandsynlig godt til lyse, lune aftner og iskold hvidvin. Sættet består af fire polyrattan lænestole med tilhørende hynder og et sofabord fremstillet i kerneteak.

Det er materialer, du kan regne med i rigtig mange år. Polyrattan, som er fremstillet af plastik, tager ikke skade af vind og vejr, og du kan let tørre den type møbler af, når de skal være sommerklar. Teaktræ er også virkelig holdbart, men træ kræver lidt mere vedligeholdelse i form af slibning og oliering for at sikre den længst mulige levetid.

Dubai polyrattan loungesættet adskiller sig lidt fra mange andre loungesæt, fordi du får fire lænestole – typisk indgår en sofa. Det kræver lidt mere plads, fordi møblerne helst skal stå med luft i mellem. Til gengæld er alle de omkringsiddende sikret høj komfort, fordi alle har deres eget sæde med to armlæn. Om det så er familien, der skal sidde og spise is sammen, eller du får besøg af et par venner, kommer man let til at sidde i hinandens selskab i mange timer i disse stole.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H68 x B95 x D85 centimeter
 • Mål – bord: L120 x B70 x H50,5 centimeter
 • Materialer: polyrattan, kerneteak
 • Farve: brun, grå

Havemøbelland Dusty Paris loungesæt – maksimal afslapning for to

Havemøbelland Dusty Paris loungesæt

Behøver du ikke plads til så mange mennesker, men vægter du komfort højest? Så kan dette Dusty Paris polyrattan loungesæt måske kravle højt op på din ønskeseddel. Hvis du for eksempel har en lille have, stor altan eller mangler nogle gode udendørs siddepladser i sommerhuset, egner disse havemøbler sig ganske godt. De behøver nemlig ikke gemme dem væk over vinteren, fordi materialet holder til det meste.

De to stole har indstillelig ryg, så du kan læne dig tilbage og komme helt ned i gear. Til hver stol hører der en skammel, så benene også kan komme op. Desuden får du et lille sidebord, som også er fremstillet i polyrattan og kommer med en glasplade. På det kan du stille sodavanden fra dig, mens du læser i en bog eller et magasin.

Hvis der skal skrues lidt op for luksussen, kan du tilkøbe hynder, der passer perfekt ned i stolene. De lader dig både sidde og ligge lidt blødere, når du trænger til lidt lun sommerafslapning.

Hvis dine børn eller børnebørn skal med ud og hygge i de fine polyrattan havemøbler, kan det lille bord nemt rykkes ind på midten, og så kan de sidde på hver deres skammel. Selvom sættet er skabt til to personer, kan det altså lade sig gøre at lave de to ekstra siddepladser.

Specifikationer:

 • Mål – stole: H112 x B57 x D47 centimeter
 • Mål – skamler: H43 x B50 x D43 centimeter
 • Mål – bord: L50 x B50 x H50 centimeter
 • Materialer: Polyrattan, glas
 • Farve: støvet brun

ILVA Pomo loungesæt – stemningsfyldt sæt i natur rattan

ILVA Pomo loungesæt

I en lidt anden boldgade har ILVA endnu et bud på et sæt til loungeområdet i haven, sommerhuset eller udestuen. Pomo er et sæt bestående af en sofa og to lænestole, og det er produceret af natur rattan. Til sættet følger siddehynder og pyntepuder til ryggen.

Du kan sagtens placere Pomo havemøblerne ude på terrassen om sommeren, men ILVA anbefaler, at du opbevarer dem ventileret og tørt over vinterhalvåret. På den måde får du glæde af møblerne så mange år som muligt.

Designet på loungemøblerne er let og hyggeligt. De varme farver i natur rattan giver en følelse af åbenhed og komfort i møblerne. Samtidig giver det en minimalisme og lethed, at der er luft under møblerne og i ryg- og armlænene. Rammen kommer til at syne mindre, og det gør det faktisk lettere at indrette med loungesættet. Særligt hvis du ønsker at bruge det indenfor i vinterhalvåret eller permanent.

Det er et loungesæt uden et bord eller skamler, så her får du muligheden for at sætte dit eget præg. Måske du ønsker at kombinere sættet med et tungere og mere råt materiale for at bryde med det hyggelige rattan-look. For eksempel ville et beton- eller metalbord se godt ud i forbindelse med disse siddemøbler.

Specifikationer:

 • Mål – sofa: H80 x B163 x D83 centimeter
 • Mål – stole: H79 x B84 x D85 centimeter
 • Materiale: natur rattan, bomuld/polyester
 • Farve: natur, grå

FAQ

🤓 Er polyrattan det samme som rattan?

Polyrattan er et alternativ til det naturlige rattan. Det er fremstillet industrielt, og det er et af de mest anvendte materialer på verdensplan. Det er essentielt set en type plastik, hvilket gør det til et utroligt let materiale, og det bliver brugt til mange forskellige dagligdagsting som madkasser og indkøbsposer.

🤩 Hvilke er de bedste rattan terrassemøbler, som du kan købe?

Der findes mange forskellige typer terrassemøbler, der er fremstillet i rattan. Både spisebordssæt og loungesæt i rattan er meget populære, og derfor er det ikke svært at finde en model, der lever op til alle dine krav og forventninger. Du kan overveje en model fra Venture Design eller Ilva.

🤔 Er polyrattan modstandsdygtigt overfor vejr?

Ja. Polyrattan er et materiale, der ofte bliver brugt til havemøbler af forskellige typer – netop fordi materialet er modstandsdygtigt overfor vejret, og derfor kan stå ude hele året uden at tage skade. Det er desuden stærkt, nemt at tørre over og så vejer det ikke alverden, så det kan flyttes.

🧐 Hvilken type rattan er bedst?

Både rattan og polyrattan er holdbare og stærke materialer, der er modstandsdygtige overfor vejr. Det er netop derfor, at det ofte bruges til havemøbler.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar