Det er altid en god idé at have nok steder i hjemmet, hvor du kan opbevare de ting, der ellers bare står og fylder. For rigtig mange husejere, der døjer med rod i hjemmet, drejer det sig ofte blot om, at der ikke er nok steder i hjemmet, hvor alle genstande kan have sin egen plads. 

Derfor er en opbevaringskasse en god løsning til at få et møbel i hjemmet, der både kan tilføje en masse personlighed til et rum, men som samtidig kan rumme mange genstande til opbevaring. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Sådan kan du bruge en opbevaringskiste i din boligindretning

Opbevaring i kiste er smart, hvis du ikke har plads til eller mulighed for at sætte en stor reol op, men kun har lidt plads på gulvet til et opbevaringsmøbel. Hertil er en kiste smart, og ligesom vi så med opbevaringskisten fra Novasolo, kan du også få kister, der samtidig kan bruges som en bænk, så du kan få flere anvendelsesmuligheder med samme kiste. Hvis du har brug for noget mindre og blødere at sidde, så er en puf med opbevaring et godt alternativ.

Det er vigtigt at finde en kiste, der kan komplimentere din yderligere boligindretning i hjemmet, så kisten kan passe ind. De flotte rustikke kister kan passe godt ind som små elementer af noget retro cool, der også er populært hos mange boligeksperter. 

Hvis du bruger kisten til at opbevare genstande i, som du sjældent bruger, kan du tilmed også sætte små pyntegenstande og potteplanter ovenpå kisten, så den kommer til at fungere som et lille møbel i sig selv også. Der er masser af muligheder, når du skal indrette din bolig med en opbevaringskiste, og det er kun fantasien, der sætter grænser her. 

Samtidig kan kisterne være sjove at anvende på børneværelset, da særligt de rustikke af slagsen kan ligne skattekister som er noget af det, børn kan finde rigtig meget sjov i både at bruge til opbevaring men også at lege med. 

Sådan opbevarer du genstande i en kiste 

Der er ikke nogen tvivl om, at en kiste er et meget rummeligt møbel til opbevaring. Det gør sig særligt gældende, når der er tale om en stor kiste, men fælles for dem alle er, at de blot har et stort rum, du kan opbevare ting i. Derfor er det klart mest oplagt at opbevare større genstande i kisten, så det altid er nemt at finde de genstande, du skal bruge i kisten. Hvis du opbevarer mange mindre ting i kisten, kan det være svært at finde en specifik ting, når du har behov for den. Hvis du har brug for at opbevare en masse småting i kisten, kan det være en god idé at skaffe nogle mindre kasser, du kan sortere de forskellige genstande i, hvorefter du kan stable kasserne ovenpå hinanden nede i kisten. Det gør det muligt for dig at kunne finde det, du leder efter. Når du opbevarer i en opbevaringskiste, er det vigtigt at holde godt styr på det hele, så du ikke. Blot flytter rodet ned i kisten. Så sørg for altid at være god til at sortere, inden du lægger noget i kisten. Opbevaringskister kan nemt gå hen og blive en af dine yndlingsmøbler i hjemmet, og den kan skabe rigtig meget personlighed til din bolig, hvis du vælger at købe en i et særligt design. 

FAQ

🧐 Hvad er de bedste opbevaringsbokse?

Markedet for opbevaringsbokse er enormt stort, og der findes mange forskellige slags opbevaringsbokse i forskellige former og farver. De bedste opbevaringsbokse er rektangulære bokse, der er lavet af robust materiale, og som kan holde til en del opbevaring af diverse ting,

🤓 Hvad kan jeg opbevare i opbevaringsbokse?

Du kan obpevare et hav af forskellige ting i dine opbevaringsbokse. Du kan vælge at bruge dem til forskellige ting, du ikke har brug for bare ligger og flyder, men du kan også bruge dem til at organisere dit hjem. Der er mange muligheder.

👍 Er opbevaringsbokse det værd?

Det er meget individuelt, hvor vidt man mener, om opbevaringsbokse er det værd. Opbevaringsbokse er en rigtigt god måde for dig at skabe organisering i dit hjem. De kan eksempelvis stå i skabe og skuffer, hvor det ofte roder.

🤔 Hvor opbevarer jeg opbevaringsbokse?

Du kan opbevare og bruge din opbevaringskasser mange forskellige steder. Det kan for eksempel være i diverse forskellige skuffer og skabe, hvor du har brug for at få dine ting orginasierede og skabe overblik og plads. Der er mange muligheder med opbevaringsbokse.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

vidaXL Opbevaringskasse 120x30x40 cm – klassisk trækasse i mørkt træ

vidaXL Opbevaringskasse 120x30x40 cm

Opbevaringskassen fra vidaXL er både praktisk og dekorativ. Den er lavet i massivt mørkt træ og udsmykket med stropper i kunstlæder og fine detaljer i metal. Foran sidder en lås, der er smukt dekoreret med et mønster, og i siderne har kassen håndtag, der gør det nemt at flytte den rundt.

Kassen har et flot vintagelook, og ligner en rigtig gammel trækiste. De seneste par år har vintage i høj grad vundet indpas i de danske hjem, og det er populært at indrette med fund fra genbrugsbutikker og loppemarkeder. Opbevaringskassen her vil passe rigtig godt ind i sådan en indretning.

Det er en kiste med masser af plads opbevaring af ting, du ikke ønsker at have stående fremme. Den er længere end mange andre opbevaringskasser på markedet, hvilket gør opbevaringsrummet betydeligt større.

Med den aflange form vil kassen tage sig godt ud stående op ad lange vægge eller i en lang gang.

Du kan opbevare mange forskellige ting i kassen. F.eks. kan du gemme ekstra sengetøj, gamle bøger eller overtøj i den. Du kan også have den stående i køkkenet og opbevare store køkkenmaskiner i den, der ellers ville stå og fylde på køkkenbordet.

Prismæssigt ligger opbevaringskassen bestemt i den lave ende, men kvaliteten er stadig i top.

Når du modtager kassen, er den allerede samlet og klar til brug. Du skal ikke bekymre dig om nogen former for montering.

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: Massivt træ
 • Mål: 120 cm (b), 30 cm (d), 40 cm (h)
 • Dekorative stropper i kunstlæder og metaldetaljer

vidaXL opbevaringskiste 90x40x40 cm – elegant og naturlig trækiste

vidaXL opbevaringskiste 90x40x40 cm

Den elegante opbevaringsboks fra vidaXL er populær blandt kunderne på nordlyhome.dk. Det er også en enormt flot kiste, der har et meget naturligt finish.

Den vil passe godt ind i skandinaviske hjem, hvor indretningen er inspireret af den nordiske stil og natur. Samtidig vil den også stå flot i klassiske hjem, hvor genbrugsfund og arvestykker præger indretningen.

Kisten er udarbejdet i massivt akacietræ, der har en flot farve og struktur. Det er et godt valg, hvis du ikke er til helt hvide opbevaringskister, men heller ikke har lyst til at købe en i mørkt træ.

Det massive akacietræ gør også kisten særligt holdbar og stabil. Det er en fordel, hvis du vil bruge kisten som bord, f.eks. i stuen eller i entréen.

Der er rigeligt med opbevaringsplads i kisten, så den kan bruges til mange forskellige ting. Har du et værksted, kan du f.eks. bruge den til at opbevare større stykker værktøj, du gerne vil gemme væk, men som ikke kan være i en almindelig skuffe.

Du kan også have kisten stående i soveværelset og bruge den til opbevaring af tøj, sko eller andet, du ikke har lyst til at have stående fremme.

Opbevaringskisten er udstyret med håndtag i hver side, så den kan flyttes rundt efter behov. Foran sidder der en lås, hvilket er praktisk, hvis du vil bruge den til f.eks. at opbevare personfølsomme dokumenter i.

Hvert møbel er helt unikt pga. håndværket og træets flotte åremønstre. Derfor varierer farverne også lidt fra kiste til kiste.

Udvalgte specifikationer 

 • Materiale: Massivt akacietræ
 • Mål: 90 cm (b), 40 cm (d), 40 cm (h)
 • Kan låses

vidaXL Opbevaringskister 2 stk. – to rustikke, håndlavede trækister til opbevaring

vidaXL Opbevaringskister 2 stk.

De smukke opbevaringskasser træ fra vidaXL er håndlavede og helt unikke. De er udarbejdet i massivt akacietræ, men har også karakteristika fra sheesham, palisander og rosentræ. I siderne er der håndtag, der gør det nemt at flytte på kisterne, og foran er de udstyret med en lås.

Det mørke træ har et let gyldent skær, der gør kisternes ellers rustikke look mere blødt.

Hver enkelt kiste er forskellig fra hinanden, fordi træet har forskellige, særlige strukturer. Farverne varierer også en smule fra kiste til kiste.

Disse opbevaringskister sælges i sæt af to stk. i forskellig størrelse. Stil dem ovenpå hinanden for at skabe et skulpturelt udtryk, eller placér kisterne hver for sig, f.eks. i hvert deres rum. Det skaber en rød tråd i din indretning.

Uanset om din stil er klassisk, moderne, afdæmpet eller fuld af farver, vil kisterne passe flot ind i dit hjem.

Kisterne har en flad og stabil top, der gør dem egnede til at stille ting ovenpå. Brug dem som sofabord, som sidebord eller som møbel i din entre. De er idéelle til både at opbevare ekstra overtøj i, samt lægge tasker, nøgler og cykelhjelme ovenpå.

Med opbevaringskisternes mørke farve og detaljer i sort metal, kan de godt minde om skattekister. Derfor er det oplagt at bruge dem til opbevaring på børneværelset. Der er god plads i kisterne til bamser, legetøj eller hobbyartikler.

De massive trækister har en bred vifte af brugsmuligheder, og kan fås til en meget rimelig pris. Det er derfor ikke underligt, at de er populære på pricerunner.dk.

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: Massivt akacietræ
 • Mål på stor kiste: 83 cm (l), 33 cm (b), 37 cm (h)
 • Mål på lille kiste: 61 cm (l), 26 cm (b). 27 cm (h)
 • Håndtag på siderne

Dutchbone Lon Opbevaringskasse – lys kasse i nordisk stil

Dutchbone Lon Opbevaringskasse

Opbevaringskassen fra Dutchbone har et unikt look i en smuk, nordisk stil. Det lyse træ vil passe flot ind i dit hjem uanset hvilke farver, det er indrettet i.

Den er dekoreret med fine hængsler og håndtag i metal, som giver den et antikt og rustikt udtryk.
I kassens låg er der et elegant og underspillet mønster udgjort af træelementer. Det giver et spændende spil og er med til at gøre kassen ekstra flot at se på.

Det hollandske mærke Dutchbone kombinerer industrielt og traditionelt håndværk i deres møbler. Mærket henter inspiration fra mange forskellige lande, kulturer og tidsaldre.

Opbevaringskassen er et godt eksempel på traditionelt håndværk og antikke tendenser, der blander sig med en mere moderne stil.

Det er en alsidig opbevaringskasse, hvilket nok også er en af grundene til, at den er meget populær blandt Unolivings købere. Kassens flade top gør det muligt at bruge den som bord, f.eks. til at stille pyntegenstande eller friske blomster på.

Den er mindre end mange andre opbevaringskasser på markedet, så den er nem at finde plads til i ethvert rum, selv hvis du bor småt. Alligevel kan kassen rumme en del, og du kan f.eks. opbevare tæpper eller bøger i den. Du kan også bruge den som en mindekasse og fylde den med ting fra rejser eller andre særlige begivenheder i dit liv.

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: Træ
 • Bredde: 82 cm
 • Dybde: 52 cm
 • Højde: 34 cm
 • Vægt: 11 kg

Novasolo opbevaringskiste – flot og minimalistisk kiste og bænk i ét 

Opbevaringskiste

Denne opbevaringskiste fra Novasolo er en af de smarteste på markedet, da den kan fungere som både opbevaringskiste og bænk. Det gør den utroligt anvendelig i hjem, hvor pladsen skal optimeres på bedste måde, og med behov meget ekstra opbevaring. 

Denne kiste er nemlig i den store ende af skalaen og måler hele 140 cm i bredden samt 50 cm i højden. Den er fremstillet af massiv mahogni træ, og kan derfor holde til lidt af hvert – blandt andet kan du sidde på den også, så den også kan fungere som bænk. 

Du kan blandt andet anvende denne flotte opbevaringskiste i din entre, da du både kan opbevare ekstra tøj og sko i kisten, samtidig med at du og din familie kan sidde på kisten, når I skal tage sko og overtøj på. 

Dette er en hvid opbevaringskiste, hvilket gør den meget nem at få til at passe flot ind i mange forskellige hjem, og den vil ikke stjæle en masse fokus og opmærksomhed i rummet, men vil snarere passe godt ind. Du kan altid indrette den med puder og en hynde, så den får lidt mere kant – dette er særligt en god idé, hvis du ikke ofte bruger indholdet i kisten, men snarere bruger den som bænk. 

Sort kistesæt – Flotte rustikke kister til opbevaring

Opbevaringskiste

Dette kistesæt består af tre forskellige kister i forskellig størrelse: en stor, mellem og lille kiste. De er alle sammen lavet af træ og hold i en flot, sort farve, der giver masser af kant til netop dette kistesæt. 

Der er flotte detaljer i kisterne, der både har stropper med spænder omkring sig, samt håndtag så du kan flytte kisterne rundt, hvis du har brug for det. 

Her får du tre forskellige kister, der enten kan stå stablet oven på hinanden, eller bruges hver for sig, så du nemmere kan komme til indholdet i hver kiste. 

Der er en rustik mystik over dette kistesæt, der giver hver kiste en stor personlighed, der kan passe ind i hjem, der enten har denne rustikke charme over sin boligindretning, eller hvis du har en minimalistisk stil, du gerne vil bryde med disse kister. 

Som opbevaringskiste får du med dette sæt tre kister i forskellig størrelse, hvilket giver mulighed for maksimal opbevaring. Hver kiste har flotte detaljer, der bedst kan ses, når du kommer tæt på. 

Kisterne ser godt ud sammen, da de matcher i udseende, men du kan også vælge at bruge dem hver for sig i forskellige rum, hvis du har brug for opbevaringsmuligheder i flere rum i hjemmet. 

FurnHouse kistesæt – Tre flotte kister i lyst træ til opbevaring 

Opbevaringskiste

Dette flotte kistesæt fra FurnHouse består af tre kister lavet i lyst træ. Hver enkelte kiste er udsmykket med mange flotte detaljer, som giver alle tre kister et unikt udseende og en masse personlighed. 

Kisterne er ikke samme størrelse, og derfor vil du kunne bruge hver kiste til forskellige former for opbevaring i hjemmet. Den lille kiste kan være perfekt til at gemme mindre genstande i, hvis du eksempelvis har brug for at gemme alle dine sysager til håndarbejdsprojekter, kan den være helt perfekt. 

Du kan også vælge at stable kisterne oven på hinanden og på den måde skabe et sammenhængende udtryk. Kisterne har hver især afrundet låg og mange forskellige detaljer som eksempelvis hanke, skuffer og metalstykker og -knapper i hjørnerne. Alt sammen noget, der er nemt at lægge mærke til i virkeligheden, og som får disse opbevaringskister til at skille sig ud fra mange andre. 

Med disse kister får du et mere rustikt udtryk, og det er med til at give en masse kant til netop disse opbevaringskiste møbler. Kisterne måler fra 56-76 cm i bredden, 28-47 cm i højden og 27-58 cm i dybden. 

Der er mange detaljer i træet, og det kan godt få kisterne til at se retro ud på en fed måde, der kan give masser af kant i din boligindretning. 

FurnHouse kistesæt – praktisk kistesæt i brunt træ, der kan stables

Opbevaringskiste

Dette kistesæt består af træ opbevaringskister, du kan bruge i hjemmet til alle de genstande, du gerne vil gemme af vejen på en flot og praktisk måde. Alle tre kister er i forskellig størrelse, og du kan nemt stable dem ovenpå hinanden eller bruge dem hver for sig. 

Kisterne er i brunt træ og har mange forskellige detaljer, der får dem til at se rustikke ud på en måde, der springer i øjnene og som giver masser af karakter til disse kister. 

Der er spændt stropper omkring hver enkelt kiste, og de har også deltaljer som metalhåndtag og andre små, fine detaljer i mørkt metal. Den største af kisterne har sågar også skuffer i bunden, der giver dig mulighed for bedre at kunne sortere de genstande, du gerne vil opbevare. 

Du får her et kistesæt, der har masser af varme. Kisterne er nemlig holdt i en flot, brun farve i selve træet, og de røde undertoner bringer en masse varme til kisterne. Du kan snildt bruge dem i det moderne hjem, hvor du gerne vil bryde den minimalistiske stil med nogle elementer, der er mere rustikke og giver ekstra kant. 

Hvis du har en hobby, hvortil du har en masse tilbehør, kan disse kister være perfekte til opbevaring af dette tilbehør. Hvis du er glad for håndarbejde, og gerne vil kunne gemme dit garn, strikkepinde og hæklenåle, kan du bruge en af disse flotte opbevaringskister. 

Kisterne er lavet i god kvalitet, så du kan være sikker på, at de holder i mange år og vil holde sig pæne. Det solide træ gør også, at det kan holde til meget vægt, hvis du har brug for enten at stable kisterne eller opbevare noget tungt i dem. 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar