Det er altid en god idé at have nok steder i hjemmet, hvor du kan opbevare de ting, der ellers bare står og fylder. For rigtig mange husejere, der døjer med rod i hjemmet, drejer det sig ofte blot om, at der ikke er nok steder i hjemmet, hvor alle genstande kan have sin egen plads. 

Derfor er en opbevaringskasse en god løsning til at få et møbel i hjemmet, der både kan tilføje en masse personlighed til et rum, men som samtidig kan rumme mange genstande til opbevaring. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Sort kistesæt – Flotte rustikke kister til opbevaring

Opbevaringskiste

Dette kistesæt består af tre forskellige kister i forskellig størrelse: en stor, mellem og lille kiste. De er alle sammen lavet af træ og hold i en flot, sort farve, der giver masser af kant til netop dette kistesæt. 

Der er flotte detaljer i kisterne, der både har stropper med spænder omkring sig, samt håndtag så du kan flytte kisterne rundt, hvis du har brug for det. 

Her får du tre forskellige kister, der enten kan stå stablet oven på hinanden, eller bruges hver for sig, så du nemmere kan komme til indholdet i hver kiste. 

Der er en rustik mystik over dette kistesæt, der giver hver kiste en stor personlighed, der kan passe ind i hjem, der enten har denne rustikke charme over sin boligindretning, eller hvis du har en minimalistisk stil, du gerne vil bryde med disse kister. 

Som opbevaringskiste får du med dette sæt tre kister i forskellig størrelse, hvilket giver mulighed for maksimal opbevaring. Hver kiste har flotte detaljer, der bedst kan ses, når du kommer tæt på. 

Kisterne ser godt ud sammen, da de matcher i udseende, men du kan også vælge at bruge dem hver for sig i forskellige rum, hvis du har brug for opbevaringsmuligheder i flere rum i hjemmet. 

Novasolo opbevaringskiste – flot og minimalistisk kiste og bænk i ét 

Opbevaringskiste

Denne opbevaringskiste fra Novasolo er en af de smarteste på markedet, da den kan fungere som både opbevaringskiste og bænk. Det gør den utroligt anvendelig i hjem, hvor pladsen skal optimeres på bedste måde, og hvor der er brug for meget ekstra opbevaring. 

Denne kiste er nemlig i den store ende af skalaen og måler hele 140 cm i bredden samt 50 cm i højden. Den er fremstillet af massiv mahogni træ, og kan derfor holde til lidt af hvert – blandt andet kan du sidde på den også, så den også kan fungere som bænk. 

Du kan blandt andet anvende denne flotte opbevaringskiste i din entre, da du både kan opbevare ekstra tøj og sko i kisten, samtidig med at du og din familie kan sidde på kisten, når I skal tage sko og overtøj på. 

Dette er en hvid opbevaringskiste, hvilket gør den meget nem at få til at passe flot ind i mange forskellige hjem, og den vil ikke stjæle en masse fokus og opmærksomhed i rummet, men vil snarere passe godt ind. Du kan altid indrette den med puder og en hynde, så den får lidt mere kant – dette er særligt en god idé, hvis du ikke ofte bruger indholdet i kisten, men snarere bruger den som bænk. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

FurnHouse kistesæt – Tre flotte kister i lyst træ til opbevaring 

Opbevaringskiste

Dette flotte kistesæt fra FurnHouse består af tre kister lavet i lyst træ. Hver enkelte kiste er udsmykket med mange flotte detaljer, som giver alle tre kister et unikt udseende og en masse personlighed. 

Kisterne er ikke samme størrelse, og derfor vil du kunne bruge hver kiste til forskellige former for opbevaring i hjemmet. Den lille kiste kan være perfekt til at gemme mindre genstande i, hvis du eksempelvis har brug for at gemme alle dine sysager til håndarbejdsprojekter, kan den være helt perfekt. 

Du kan også vælge at stable kisterne oven på hinanden og på den måde skabe et sammenhængende udtryk. Kisterne har hver især afrundet låg og mange forskellige detaljer som eksempelvis hanke, skuffer og metalstykker og -knapper i hjørnerne. Alt sammen noget, der er nemt at lægge mærke til i virkeligheden, og som får disse opbevaringskister til at skille sig ud fra mange andre. 

Med disse kister får du et mere rustikt udtryk, og det er med til at give en masse kant til netop disse opbevaringskiste møbler. Kisterne måler fra 56-76 cm i bredden, 28-47 cm i højden og 27-58 cm i dybden. 

Der er mange detaljer i træet, og det kan godt få kisterne til at se retro ud på en fed måde, der kan give masser af kant i din boligindretning. 

FurnHouse kistesæt – praktisk kistesæt i brunt træ, der kan stables

Opbevaringskiste

Dette kistesæt består af træ opbevaringskister, du kan bruge i hjemmet til alle de genstande, du gerne vil gemme af vejen på en flot og praktisk måde. Alle tre kister er i forskellig størrelse, og du kan nemt stable dem ovenpå hinanden eller bruge dem hver for sig. 

Kisterne er i brunt træ og har mange forskellige detaljer, der får dem til at se rustikke ud på en måde, der springer i øjnene og som giver masser af karakter til disse kister. 

Der er spændt stropper omkring hver enkelt kiste, og de har også deltaljer som metalhåndtag og andre små, fine detaljer i mørkt metal. Den største af kisterne har sågar også skuffer i bunden, der giver dig mulighed for bedre at kunne sortere de genstande, du gerne vil opbevare. 

Du får her et kistesæt, der har masser af varme. Kisterne er nemlig holdt i en flot, brun farve i selve træet, og de røde undertoner bringer en masse varme til kisterne. Du kan snildt bruge dem i det moderne hjem, hvor du gerne vil bryde den minimalistiske stil med nogle elementer, der er mere rustikke og giver ekstra kant. 

Hvis du har en hobby, hvortil du har en masse tilbehør, kan disse kister være perfekte til opbevaring af dette tilbehør. Hvis du er glad for håndarbejde, og gerne vil kunne gemme dit garn, strikkepinde og hæklenåle, kan du bruge en af disse flotte opbevaringskister. 

Kisterne er lavet i god kvalitet, så du kan være sikker på, at de holder i mange år og vil holde sig pæne. Det solide træ gør også, at det kan holde til meget vægt, hvis du har brug for enten at stable kisterne eller opbevare noget tungt i dem. 

Sådan kan du bruge en opbevaringskiste i din boligindretning

Opbevaring i kiste er smart, hvis du ikke har plads til eller mulighed for at sætte en stor reol op, men kun har lidt plads på gulvet til et opbevaringsmøbel. Hertil er en kiste smart, og ligesom vi så med opbevaringskisten fra Novasolo, kan du også få kister, der samtidig kan bruges som en bænk, så du kan få flere anvendelsesmuligheder med samme kiste. 

Det er vigtigt at finde en kiste, der kan komplimentere din yderligere boligindretning i hjemmet, så kisten kan passe ind. De flotte rustikke kister kan passe godt ind som små elementer af noget retro cool, der også er populært hos mange boligeksperter. 

Hvis du bruger kisten til at opbevare genstande i, som du sjældent bruger, kan du tilmed også sætte små pyntegenstande og potteplanter ovenpå kisten, så den kommer til at fungere som et lille møbel i sig selv også. Der er masser af muligheder, når du skal indrette din bolig med en opbevaringskiste, og det er kun fantasien, der sætter grænser her. 

Samtidig kan kisterne være sjove at anvende på børneværelset, da særligt de rustikke af slagsen kan ligne skattekister som er noget af det, børn kan finde rigtig meget sjov i både at bruge til opbevaring men også at lege med. 

Sådan opbevarer du genstande i en kiste 

Der er ikke nogen tvivl om, at en kiste er et meget rummeligt møbel til opbevaring. Det gør sig særligt gældende, når der er tale om en stor kiste, men fælles for dem alle er, at de blot har et stort rum, du kan opbevare ting i.

Derfor er det klart mest oplagt at opbevare større genstande i kisten, så det altid er nemt at finde de genstande, du skal bruge i kisten. Hvis du opbevarer mange mindre ting i kisten, kan det være svært at finde en specifik ting, når du har behov for den. 

Hvis du har brug for at opbevare en masse småting i kisten, kan det være en god idé at skaffe nogle mindre kasser, du kan sortere de forskellige genstande i, hvorefter du kan stable kasserne ovenpå hinanden nede i kisten. Det gør det muligt for dig at kunne finde det, du leder efter. 

Når du opbevarer i en opbevaringskiste, er det vigtigt at holde godt styr på det hele, så du ikke. Blot flytter rodet ned i kisten. Så sørg for altid at være god til at sortere, inden du lægger noget i kisten. 

Opbevaringskister kan nemt gå hen og blive en af dine yndlingsmøbler i hjemmet, og den kan skabe rigtig meget personlighed til din bolig, hvis du vælger at købe en i et særligt design. 

Se også denne artikel på inspirationtilbolig.dk: OPBEVARINGSKISTER GØR HJEMMET – OG HVERDAGEN – OVERSKUELIG

Denne side er anmeldt af: Mark T. Pedersen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment