Når du skal vælge de mest perfekte møbler til dit hjem, er det altid en god idé at tænke over funktionaliteten af dem. Det er ikke kun udseendet, der tæller, det er nemlig også vigtigt, at du kan gøre korrekt brug af de forskellige møbler og på den måde ende med at få gavn af dem.

Hvis du ikke har ret meget plads, kan det være en rigtig god idé at finde nogle multifunktionelle møbler, der altså kan bruges til flere forskellige ting. På den måde ender du med at spare plads i hjemmet, og du får også nogle smarte produkter, der har en masse forskellige funktioner, du kan bruge i dagligdagen. Møblerne kendes også som tinyliving møbler, hvor man har småt med plads og har brug for flerfunktionelle møbler til boligen.

I denne artikel vil vi gerne se nærmere på nogle af de smarteste multifunktionelle møbler, og vi har derfor i denne artikel samlet de 10 smarteste på markedet, som du kan lade dig inspirere af.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Thais Kommode med 11 skuffer – flot kommode med en masse forskellige skuffer og farver

Thais Kommode med 11 skuffer

Der er altid en masse forskellige ting, du kan bruge en god kommode til, men ofte kommer de med ens skuffer, så det er nemmere at definere, hvad du skal bruge den til. Men denne kommode fra Thais er et multifunktionelt møbel, er består af en masse forskellige skuffer i forskellige farver og størrelser.

Det gør det sværere at vurdere, hvad du skal bruge kommoden til, og netop det er med til at åbne mulighederne op til hvad som helst og til lige præcis det, der falder dig ind.

Det er en smart kommode at anskaffe sig til værelset, så du altid har en kommode, hvor der er plads til dine mange genstande, der skal opbevares. Kommoden kan blandt andet være god til det kreative kontor, hvor du arbejder meget med håndarbejde og dermed har brug for at kunne gemme alle dine forskellige materialer og værktøjer i en skuffe, hvor det er nemt at finde det hele igen. Det får du med denne flotte og meget unikke kommode.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

HAY Eiffel sidebord Triangle Dark Brick – flot sidebord fra HAY i pulverlakeret stål

HAY Eiffel sidebord Triangle Dark Brick

Denne flotte komponent i Eiffel serien fra HAY er et flot og brugbart bord, der blandt andet kan anvendes som hjørnebord, sidebord eller sengebord. Det er helt op til dig selv at vælge, hvordan du ønsker at bruge dette smukke og stilrene bord på den bedst mulige måde.

Da bordet er lavet af stål, er det lavet til at kunne holde til lidt af hvert. Det er altså et multifunktionelt møbel, der vil kunne holde i mange år frem, og som du vil kunne få meget glæde ud af.

Det er nemt at indrette det på en måde, så du helt selv kan bestemme, hvordan det skal bruges. Hvis du vælger at bruge det ved siden af sofaen, er det helt oplagt at bruge det til at have en god kop kaffe stående på, men det kan også sagtens bruges i soveværelset, hvor det ville være oplagt at bruge det til blandt andet en lille sovelampe og en god bog, du nyder at læse i.

Uanset hvordan du vælger at bruge dette trekantede bord fra den smarte og multifunktionelle serie Eiffel fra HAY, får du et sidebord, der kommer til at gavne dig i mange år frem.

HAY Eiffel Coffee Table Square – flot og multifunktionelt sofabord til det moderne hjem

HAY Eiffel Coffee Table Square

Den fede Eiffel serie fra HAY består også af dette flotte sofabord, der også kan bruges som hjørnebord, sidebord eller natbord også. Det er helt op til dig at vurdere, hvordan det kan bruges bedst muligt i dit hjem og til din indretning.

Det er skabt af pulverlakeret stål, som er et stærkt og meget brugbart materiale, der kommer til at holde for dig i mange år. Dette bord er i farven sort, men serien kommer i flere forskellige farver, som du kan vælge imellem efter ønske.

Uanset hvordan du vælger at bruge dette bord fra HAY, er der ikke nogen tvivl om, at du får et flot og funktionelt møbel med sans for detaljen og som er holdt i et meget minimalistisk design, der vil passe rigtig godt ind i det moderne hjem.

Bordet måler 65 cm i længden og 65 cm i bredden og er 38 cm højt. Det gør bordet til en perfekt lille størrelse til at bruge til sidebord, hvor du kan have en kop kaffe stående og en god bog, måske endda en flot buket blomster.

HAY Eiffel Shelf 6 Layer – Flot og simpel reol med seks hylder og plads til opbevaring af mange ting

HAY Eiffel Shelf 6 Layer

De fleste kender sikkert allerede HAY, der er kendt for at lave nogle af de flotteste og mest nytænkende møbler på markedet. Det gør sig også gældende med deres flotte Eiffel Shelf, der er skabt ud fra en smart idé om at lave gode møbler, der er skabt i de samme materialer, og som kan stables og anvendes på forskellige måder.

Denne reol er smart og har nogle gode, store rummelige hylder, der gør det nemt for dig at bruge dem til opbevaring af diverse produkter. Du kan nemt og hurtigt få sat denne reol op, og den er lavet af flot pulverlakeret stål, der kommer til at holde i rigtig mange år, da det er et meget stærkt materiale.

Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge reolen og bruge modulerne, men denne funktion med at kunne bestemme over anvendelsen af sine egne reoler er noget af det, der gør HAY til et helt særligt firma, der altid sørger for at tænke nyt.

Der findes en masse forskellige moduler og produkter i denne Eiffel serie fra HAY, der giver dig et hav af muligheder til hjemmet.

Metro bænk med skuffer – smart skuffedarium med siddeplads ovenpå

Metro bænk med skuffer

Dette smarte skuffedarium eller lille kommode er et smart og funktionelt møbel, hvor der er gjort siddeplads ovenpå igen. Dette gør det smart, hvis du ikke har meget plads i eksempelvis din gang, og du gerne vil have mere plads i gangen.

Det er altid smart at have et sted at sætte sig ude i gangen, så du har mulighed for at kunne sidde sikkert, når du skal tage de mest besværlige sko af og på.

Samtidig er en lille kommode smart i gangen, da der altid er en masse overtøj og andre sager, der skal opbevares herude. Så hvis du ikke har mere plads til opbevaring, og godt kan finde plads til denne smarte sag, får du både fire skuffer, du kan opbevare sådan noget som vintertøj i, mens du også får en behagelig bænk, der gør det meget nemmere at tage overtøjet på.

Trademark Living Vægreol – Flot og simpel kubisk vægreol, der kan opbevare en masse forskellige genstande

Trademark Living Vægreol

Denne flotte kubiske væghængte reol fra Trademark Living har en masse forskellige anvendelsesmetoder. Den er skabt ud fra et kubisk design og har en masse forskellige hylder, der kan bruges, som du ønsker det.

Der er ikke nogen regler for, hvordan du kan bruge denne flotte vægreol, det er kun din egen fantasi, der sætter grænser her.

Det kan være, at du gerne vil bruge den til opbevaring af dine bøger, eller at du måske gerne vil bruge den til at kunne have planter stående eller små nipsting. Det er dig selv, der vælger her.

Metro skostativ med bænk – gør bedst muligt brug af pladsen i entréen med dette smarte møbel

Metro skostativ med bænk

Når du ikke har meget plads, men bor flere mennesker sammen, kan det godt være svært at få plads til de mange forskellige sko, I har stående ude i gangen eller i entreen. Det gør det besværligt at opbevare skoene på en pæn måde, og ofte ender de bare med at stå i en stor bunke.

I stedet er det en god idé at købe dette Metro skostativ, hvor der er plads til at have alle jeres sko opbevarede på en god og flot måde, samtidig med at toppen af stativet er indrettet således, at du kan sidde på det.

På den måde får du også en bænk med i købet, som kan være nødvendig for mange, hvis de skal have nogle sko på, der er svære at lukke, og hvor det er rart at sidde ned, mens man tager skoene på.

Derfor er dette skostativ med bænk et smart og funktionelt møbel, hvor du får udnyttet pladsen i hjemmet på bedste vis.

Møblet er stadig flot og minimalistisk og kombinationen af bænk og skostativ ser godt ud.

Lyon halvhøjseng – smart højseng med skrivebord og opbevaring indbygget

Lyon halvhøjseng

Der er ikke noget som en højseng, der får børn til at blive ekstra glade, og derfor er denne Lyon seng en rigtig god løsning til dit barn, der gerne vil have en højseng at sove i. Selve sengen har flere forskellige funktioner, hvilket gør den til et multifunktionelt møbel, der sørger for at udnytte al pladsen på bedst mulige måde.

Med denne højseng får du både en seng, der kan tilgås ved at klatre op ad den medfølgende stige, og under sengen finder du et skrivebord med et lille skuffedarium ved siden af til opbevaring af skolesager, samt et større skab også med endnu mere plads til opbevaring af eksempelvis tøj.

Dette møbel er perfekt skabt til det lille børneværelse, hvor pladsen skal udnyttes på bedste vis, eller til barnet, der gerne vil have masser af gulvplads til alle de aktiviteter, det har gang i. På den måde er denne seng med opbevaring det perfekte møbel til det aktive barn.

HEAT 3-i-1 havebord – smart udendørs multifunktionelt møbel, der gør grillsæsonen meget bedre

HEAT 3-i-1 havebord

Dette smarte multifunktionelle møbel er virkelig gennemtænkt og lever i sandhed op til sit navn om at være multifunktionelt. Her får du nemlig en kombination af et bord, bålsted og grill i samme møbel.

Det gør det meget nemmere for dig, når grillsæsonen står for døren, og du er klar til en masse gode oplevelser ude i haven sammen med vennerne.

Her er det helt op til dig at bestemme, hvad du er i humør til. Du kan både starte et bål og gå i gang med at riste snobrød eller skumfiduser, eller du kan bruge dette møbel som grill, så I kan stege noget lækkert mad sammen.

Samtidig kan det også blot bruges som bord, hvis det er det, I er i humør til og bare gerne vil sidde og hygge jer sammen. Mulighederne er mange, og det er altid smart at have en masse forskellige valgmuligheder med det samme møbel.

Dette multifunktionelle møbel er skabt af stål, som jo er et fantastisk stabilt materiale, der kommer til at holde for evigt. På den måde ved du også, at det er et bord i god kvalitet.

Bordet måler i alt 61 cm i både længden og bredden, mens det er 67 cm i højden.

Ilva Magne Multi Sofa – smart sofamodul med mange forskellige anvendelsesmetoder

Ilva Magne Multi Sofa

Det er altid spændende at have et multifunktionelt møbel, der kan bruges på mange forskellige måder, og det kan du med dette smarte møbel fra Ilva, der kan bruges til mange forskellige ting.

Dette er et sofamodul, der kan bruges som en sofa med den røde madras. Samtidig kan den foldes ud, så den også kan være en seng, og slutteligt kan den blive til en halv sofa med et bord ved siden af.

Det er fascinerende at se, hvor mange forskellige anvendelsesmetoder der er med denne flotte sofa i rød og hvid. Du har mulighed for selv at sætte den sammen på en måde, så den passer perfekt til det, du skal bruge sofaen til på det tidspunkt.

Det gør det nemmere at bruge sofaen, hvis du eksempelvis bor småt og gerne vil udnytte pladsen på den bedst mulige måde, så du ikke ender med at spilde kostbar plads på møbler, du alligevel ikke kommer til at bruge ordentligt eller nok.

Med sofaen her får du mulighed for at kunne sidde behageligt og få en ekstra sengeplads, hvis du får gæster på et tidspunkt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar