Lægger du din egen makeup hver morgen, imens du står foran spejlet over vasken?

Let’s face it. Det gør de fleste af os, men det er på ingen måde optimalt. For det første er positionen, du står i langt fra optimal, og for det andet er det svært at se, hvis der ikke er nogen forstørrelse i spejlet, og lyset er i øvrigt også altid elendigt på badeværelset.

Heldigvis er der hjælp at hente, og det behøver ikke engang at være dyrt. Vi har testet en lang række af de bedste makeup spejle på markedet, og der er noget til enhver smag, så hvis du står og mangler et ordentligt makeup spejl, så er du kommet til det rigtige sted.

Det er lige meget, om du leder efter et billigt eller dyrt makeup spejl, om det skal være et makeup spejl med lys eller et simpelt rundt spejl. Vi har testet det hele, så du kan tage den bedste beslutning.

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Urban Make-Up Spejl på fod – det bedste makeup spejl til prisen

Urban Make-Up Spejl – det bedste make-up spejl til prisen

Det er ikke altid de mest avancerede løsninger, der er de bedste. Det gælder især, når der er tale om beauty-tilbehør, der ofte godt kan få en lidt hård medfart, når du skal have ordnet det allersidste, inden du skal ud af døren. Med dette makeup spejl fra Urban, er der dog ikke tilføjet nogen avancerede løsninger.

Til gengæld får du et bundsolidt makeupspejl, der kan drejes og vinkles, så du kan komme hele vejen rundt om dit ansigt, når makeuppen skal lægges. Som sagt er det ikke det mest avancerede makeup spejl, men det er bestemt det bedste makeup spejl til prisen.

Om det bedste makeup spejl til prisen

Spejlet er udført i et ekstremt simpelt design, hvor der har været fokus på funktionaliteten. Det måler 34 cm i højden, men det er kun ca. 17 af dem, der udgøres af spejl. Det betyder, at der er tale om et relativt småt makeup spejl, men det ændrer ikke på, at det er et af de allerbedste makeup spejle, du kan få fingre i, især når man tager prisen i betragtning.

Det lille spejl, der er lavet i hvid dolomit, er nemlig blandt de allerbilligste makeup spejle, og den lille størrelse gør, at det er let at flytte rundt på, og det er ligeledes ret let, hvilket gør, at du sagtens kan holde det i hånden, hvis du har brug for, at spejlet kommer op til dig.

Specifikationer

 • Højde: 34 cm;
 • Længde; 14 cm;
 • Dybde: 17 cm;
 • Vægt: 670 gram;
 • Spejlet er lavet i hvid dolomit

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

House Doctor Mushroom Spejl - bedst i test

Lille spejl på væggen der, hvem er det bedste makeup spejl i verden her?

Det er ikke en god start på et eventyr, det er ikke engang en god salgstale, men det behøver det heller ikke være, for Mushroom spejlet fra House Doctor er i sandhed et meget gennemtænkt spejl. Det væghængte spejl giver et stilfuldt indtryk til rummet, svampeformen er bemærkelsesværdig og dragende, og fordi det er et væghængt spejl, kan det give rummet helt nye dimensioner.

Nu tænker du måske: ’bare fordi det er et spejl, er det ikke nødvendigvis blandt de bedste makeup spejle,’ og der har du helt ret. For Mushroom er i første omgang et almindeligt, væghængt spejl, men de to bevægelige vinger gør det enormt let at komme til, og der er altid en vinkel, hvor du kan se, hvad du laver, selvom der både er hånd, arm og pensel i vejen.

Om det bedste væghængte makeup spejl

Som sagt kan begge spejles sider foldes ud, hvilket gør, at du kan se dit ansigt fra flere vinkler, og det er bare en endnu større fordel, hvis du er blandt de af os, der har for vane at foretage mindre frisøropgaver på os selv.

Ligeledes kan det blive 100% integreret som makeup spejl, hvis det monteres over sminkebordet eller på badeværelset, så selvom du opgiver en lille smule i mobilitet, så er det ikke bare blandt de bedste makeup spejle, det er også blandt de absolut smukkeste.

Specifikationer

 • Højde: 110 cm
 • Bredde; 110 cm
 • Dybde: 110 cm
 • Der er tale om et væghængt spejl

i samarbejde med PriceRunner

 

Gillian Jones Hollywood makeup spejl med lys – til dig, der ønsker at lægge en knivskarp makeup

Gillian Jones Hollywood mirror with light – til dig, der ønsker at lægge en knivskarp makeup

Et spejl med belysning kan være en kæmpe fordel, når du vil lægge en flot makeup, der kræver præcision. På den måde kan du opnå det bedst mulige resultat, inden du for eksempel skal i byen med veninderne.

Når dette Hollywood Spejl fra Gillian Jones er blevet designet, skinner det igennem, at designeren er blevet inspireret af de velkendte Hollywood Show spejle, vi kender fra filmindustrien. Her er det klassiske og velkendte lys i kanten et element, de fleste er stødt på før. Et Gillian Jones Hollywood Spejl er med sit flotte, hvide LED lys i kanten af spejlet heller ingen undtagelse. Det er med til at give dig den optimale belysning, når du vil gøre noget ekstra ud af makeuppen, eller når du bare vil have ansigtet på tæt hold. 

Med dette spejl er det muligt selv at indstille lysstyrken samtidig med, at du kan benytte dig af spejlets vippefunktion, så du ser dit ansigt i den helt rigtige vinkel. Spejlet fås i farven sølv, og det har derudover et lille, justerbart spejl ude i siden med 10 x zoom, som kan forstørre de steder, du har behov for. 

Med sine mål på 20,5 cm i længden, 28 cm i højden og 13 cm i bredden fylde spejlet ikke særligt meget og kan med fordel placeres både på badeværelset eller på et bord i soveværelset. Derudover skal du bruge 4 x AA batterier, som ikke medfølger.

i samarbejde med PriceRunner

 

Beurer makeup spejl BS69 med lys – forbrugernes favorit

Beurer Make-Up spejl BS69 – forbrugernes favorit

Hvis der er en ting, der burde vedtages ved lov, så er det, at der kun måtte sælges makeup spejle med lys. Sådan er det ikke, men heldigvis er det frit for at købe et makeup spejl med lys alligevel.

Hvis det er et makeup spejl med lys du leder efter, så er dette BS69 helt bestemt værd at kigge nærmere på. Ikke alene er det udstyret med LED lys hele vejen rundt om spejlfladen, det har også hele to spejlflader, hvoraf den ene er et normalt spejl, og den anden spejlfalde har en forstørrelsesfaktor på 5 gange, hvilket gør, at du kan komme rigtig tæt på, hvis du eksempelvis skal rette bryn.

Om det bedste makeup spejl med lys

Makeup spejlet fra Beurer er designet til brug på badeværelset, også selvom der er behov for tilslutning med ledning for at få gang i lyset, og det er helt tydeligt, at der har været et fokus på hygiejne i designprocessen. Derfor er det udført med en krom finish, så det er let at tørre af, hvis der skulle komme lidt overskydende makeup på det.

Spejlet er som sagt udstyret med to spejlflader, og begge spejlflader er omkranset af LED lys. Ligeledes er begge spejlflader 17 cm i diameter.

Specifikationer

 • Diameter: 17 cm
 • Almindelige spejlflade
 • Spejlflade med 5 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys

Læs også: De 22 smukkeste store spejle på markedet

i samarbejde med PriceRunner

 

HoMedics make-up spejl MIR-SR820 – spejl med indbygget lys

MIR-SR820 er et relativt nyt makeup spejl på markedet, men det er alligevel klar til at tage udfordringen op i et forsøg på at vippe Beurers BS69 af pinden som det bedste makeup spejl med lys. Der er nemlig tænkt over detaljerne, især når det kommer til brugervenligheden. Det er nemlig ikke altid optimalt at være bundet til en stikkontakt, når du skal lægge makeup, og derfor har HoMedics, der står bag det veldesignede makeup spejl også valgt at udstyre spejlet med batteri i stedet for en ledning.

Spejlet er designet med 5 gange forstørrelse, så der er mulighed for, at du kan komme helt tæt på, når du skal have ordnet makeuppen, og det gør selvfølgelig også, at den kan blive helt perfekt.

Om det nyeste makeup spejl med lys

Den virkelige genialitet opstår dog ikke i de punkter, hvor spejlet konkurrerer med lignende spejle som Beurer BS69. Den virkelige genialitet opstår i muligheden for at dæmpe lyset. Det gøres nemlig ekstremt let. Det eneste, du skal gøre, er at køre fingeren langsomt henover sensoren, så dæmpes lyset automatisk, og det gør, at du kan indstille det efter, hvad du har brug for.

Da spejlet ikke er udstyret med et almindeligt strømstik, kunne man være bange for, at det ville komme til at koste en formue i batterier, men heldigvis er det udstyret med et genopladeligt batteri, og det kan lades op via USB.

Specifikationer

 • Diameter: 25 cm
 • Spejlflade med 5 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys
 • Let dæmpning af lyskilde
 • Trådløs funktion
 • Opladning via USB

i samarbejde med PriceRunner

 

Babyliss make-up spejl med lys – vores favorit

Hvis du leder efter det bedste makeup spejl, så er det værd at overveje, hvilke kriterier du har til dit makeup spejl. Udover at det skal være et spejl, er det selvfølgelig dejligt med lys i, men der er en ting, som de færreste tænker på, og det viser sig alligevel ofte at være noget af det allervigtigste.

Selvom det kan være svært at indrømme, så er der rigtig mange af os, der ikke ser helt fantastisk, og det bliver desværre kun værre med alderen. Derfor er det bedste makeup spejl til lige netop dig ofte det, der har den helt rigtige forstørrelsesfaktor til din situation, og det er også grunden til, at vi har valgt Babyliss som vores favorit.

Spejlet fra Babyliss er det bedste makeup spejl i vores bog, fordi det har en større forstørrelsesfaktor end mange af konkurrenterne, og på den måde kan du bedre se, hvor fantastisk du ser ud.

Om det bedste makeup spejl til forstørrelse

Spejlet fra Babyliss er både udstyret med et almindeligt spejl og et spejl med 8 gange forstørrelse, hvilket betyder, at du kan komme helt tæt på, når du skal lægge makeup. Ligeledes er det også udstyret med 8 LED-pærer, der kan give dig belysning i tre forskellige nuancer.

De forskellige nuancer gør det nemmere at lægge makeup, afhængigt af hvilke farver du selv arbejder med. Hvilket betyder, at du ikke skal gætte dig til, om du er i gang med en sort eller en brun eyeliner.

Specifikationer

 • Diameter: 20,5 cm
 • Mål ved foden: 39 x 29 x 16 cm
 • Almindelig spejlflade
 • Spejlflade med 8 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys
 • Tre lysnuancer
 • 240V tilslutning
 • Opladning via USB

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Silk’n Mirror Lumi håndholdt makeup spejl – det bedste make-up spejl til rejsetasken

Silk’n Mirror Lumi – det bedste make-up spejl til rejsetasken

Det allervigtigste, når der skal lægges makeup og fjernes hår, er, at du kan se, præcis hvad du laver, præcis hvor du laver det, og nogle gange er det ikke helt lige til at flytte den del af dig selv, du skal spejle op til spejlet.

Det er nok også derfor, at det nogle gange er det bare nemmere at lægge en ordentlig makeup, hvis du holder spejlet i hånden samtidig. Der er ikke rigtig nogen, der ved, hvorfor det er sådan det forholder sig, men sådan er det nu engang. Det har nok noget at gøre med, at det er sådan, vi alle sammen startede.

Og det er her makeup spejlet fra Silk’n virkelig træder i karakter.

Om det bedste makeup spejl til håndholdt brug

Silk’n Mirror er et håndholdt spejl, der er udstyret med en lille fod. Det har ligeledes et glas med 5 gange forstørrelse, og det er udstyret med LED-lys, der kan indstilles i to forskellige styrker. Derudover fungerer foden som ladestation, hvilket betyder, at det er let at sørge for at få opladet spejlet, så der er lys i det, når du har brug for det.

Silk’n Mirror har i høj grad potentiale til at blive dit foretrukne beauty værktøj, og derfor er det også endt i toppen af vores test af de bedste makeup spejle på markedet lige nu.

Specifikationer

 • Spejlflade med 5 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys
 • To lysnuancer
 • Håndholdt spejl
 • Tilhørende ladestation

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Læs også runde spejle

Læs også vores artikel om: Spejle til badeværelse

Læs også spejl med lys

Se vores artikel om: Find de smukkeste spejle til badeværelset

Måske kunne du også være interesseret i at læse Lille spejl på væggen der

FAQ

🤩 Hvilke makeup spejle er de bedste på markedet?

Der findes mange gode makeup spejle på markedet, og her har vi samlet nogle af dem. Vi anbefaler bl.a. House Doctor Mushroom Makeup spejl væghængt som bedst i test, Urban Make-Up Spejl på fod som det bedste til prisen og Babyliss makeup spejl med lys og forstørrelse som vores favorit.

🤔 Hvordan vælger jeg et makeup spejl?

Når du skal vælge et makeup spejl, skal du overveje, hvad der er vigtigt for dig. Skal der f.eks. være lys i spejlet? Hvor stort skal det være? Hvordan skal det se ud? Du bør også overveje, hvor mange penge du vil bruge på det.

🤓 Hvilket spejl bruger makeup-artister?

Hvilket spejl en makeup-artist bruger, kommer meget an på vedkommendes smag og behag. Godt lys er dog noget af det vigtigste, når du skal lægge en flot makeup, så mange makeup-artister vil nok vælge et spejl med indbygget lys i.

🧐 Er LED spejle gode til makeup?

Spejle med LED lys er gode til makeup, for det direkte lys på dit ansigt fjerner forstyrrende skygger. På den måde kan du lægge en mere præcis og flottere makeup, end du kan, når du bruger et spejl uden LED lys.

Denne side er anmeldt af: Peter Rasmussen Rating 10/10

Author

Write A Comment