Lægger du også makeup, stående foroverbøjet ind over håndvasken på badeværelset hver morgen?

Let’s face it. Det gør de fleste af os, og det er på ingen måde optimalt. For det første er positionen, du står i langt fra ideel, og for det andet er det svært at se hvad du laver, når der ikke er nogen forstørrelse i spejlet. I øvrigt er lyset også altid elendigt på badeværelset.

Heldigvis er der hjælp at hente, og det behøver ikke engang at være dyrt. Med denne guide giver vi dig et overblik over nogen af de bedre makeupspejle på markedet, og der er noget til enhver smag. Så hvis du står og mangler et funktionelt makeupspejl, er du kommet til det rette sted.

Det er lige meget, om du leder efter et billigt eller dyrt makeupspejl, om det skal være med eller uden lys, eller om du egentlig bare skal bruge et almindeligt og funktionelt spejl. Vi har fundet et bredt udsnit af gode kosmetikspejle, så du kan tage den rigtige beslutning.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Adler Makeup spejl m/LED lys – stabilt makeup spejl med godt lys

makeup-spejl-led-lys-batteri-adler-big
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Med sin enkle stil vil Adler Makeup spejl m/LED lys passe flot ind på ethvert badeværelse, makeup bord eller andre steder, du kan lide at gøre dig klar om morgenen. Farven er sølv, hvilket er en klassiker til makeup spejle, der passer godt til stort set alle andre farver.
Makeup spejlet har en meget stabil fod, så det står godt fast, uanset hvor du placerer det henne. 

 • Minimalistisk design, der passer overalt
 • Kommer i 2 flotte farver
 • Virker trådløst for større frihed

Det skal du vide, inden du køber Adler Makeup spejl 

Budgetvenligt spejl på batteri
Spejlet er ikke lavet til at kunne hænges op, men har i stedet en meget stabil fod, det står på. Det gør også, at du kan flytte spejlet rundt som du har lyst, og det er nemt at opbevare,når det ikke er i brug.

Det er et meget budgetvenligt spejl, der alligevel har et godt lys. LED-pærer har en lang levetid og giver et klart og hvidt lys.

Adler Makeup spejl m/LED lys (m/batteri) kører på batterier, som dog ikke er inkluderet. Du skal derfor have fat i 4x AAA, før du kan anvende lysfunktionen.

Lys hele vejen rundt langs kanten
Dette makeup spejl har LED lys hele vejen rundt, så man tydeligt kan se, hvad man laver. Spejlet kan også vippes, så man kan justere vinklen som man har lyst. Det gør at spejlet både kan bruges, mens man sidder ved et bord, står ved en hylde eller andet.

Har du brug for at komme ekstra tæt på, har spejlet 3x forstørrelse, så du kan få alle detaljer med. Det er en ting, der adskiller modellen fra andre i oversigten.

Fordele

 • Stabil fod
 • Lys hele vejen rundt
 • Har 3x forstørrelse
 • Vinklen er justerbar
Ulemper

 • Batterier medfølger ikke

Furnished’s vurdering

Dette spejl er udstyret med 3x forstørrelse, så man kan se sig selv helt tæt på. Det er en fordel, når man skal lægge mere kompliceret makeup med mange detaljer, og når man laver sin hudplejerutine. Vi anbefaler derfor spejlet til dig, der er mere detaljeorienteret og gerne vil kunne se dig selv helt tæt på.

Specifikationer:

 • Diameter: 15 cm
 • LED lys
 • Batterier: 4x AAA

Beurer BS69 – Beurer makeup spejl med lys og forstørrelse

Beurer Make-Up spejl BS69 – forbrugernes favorit

Hvis der er en ting, der burde vedtages ved lov, så er det, at der kun måtte sælges makeup spejle med lys. Sådan er verden desværre ikke, men heldigvis har du naturligvis mulighed for at købe et makeup spejl med lys alligevel.

Hvis det er et sminkespejl med lys du leder efter, så er dette Beurer BS69 helt bestemt værd at kigge nærmere på. Ikke alene er det udstyret med LED lys hele vejen rundt om spejlfladen, det har også hele to spejlflader, hvoraf den ene er et normalt spejl, og den anden har en forstørrelsesfaktor med 5 x zoom, hvilket gør, at du kan komme rigtig tæt på, hvis du eksempelvis skal rette bryn.

Om makeupspejlet fra Beurer

Makeup spejlet fra Beurer er designet til brug på badeværelset, i soveværelset eller hvor du end foretrækker at lægge din makeup, spejlet skal dog tilsluttes til en stikkontakt for at få gang i lyset. Makeupspejlets kromfinish vidner om, at der har været fokus på hygiejne i designprocessen, da det er let at tørre af, hvis der skulle komme lidt overskydende makeup på det.Spejlet har to spejlflader på 17 cm i diameter, som begge er omkranset af LED lys.

Specifikationer

 • Diameter: 17 cm
 • Almindelige spejlflade
 • Spejlflade med 5 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys
 • Spejl på fod

Babyliss 9436E makeup spejl

Babyliss-9436E

Selvom det kan være svært at indrømme, så er der rigtig mange af os, der ikke ser helt fantastisk, og det bliver desværre kun værre med alderen. Derfor kan det ideelle makeup spejl til lige netop dig være det, der har den helt rigtige forstørrelsesfaktor. Og derfor elsker vi, på redaktionen, makeupspejlet fra Babyliss, fordi det har en særligt høj forstørrelsesfaktor.

Om makeup spejlet fra Babyliss 9436E

Spejlet fra Babyliss er udstyret med både et almindeligt spejl og et spejl med 10 gange forstørrelse, hvilket betyder, at du kan komme helt tæt på, når du skal lægge makeup. Ligeledes er det også udstyret med LED-lys.

Specifikationer

 • Diameter: 20,5 cm
 • Mål ved foden: 22,1 x 13,1 x 38,1 cm
 • Almindelig spejlflade
 • Spejlflade med 10 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys
 • Spejl på fod

Silk’n Mirror Lumi

Silk’n Mirror Lumi – det bedste make-up spejl til rejsetasken

Det allervigtigste, når der skal lægges makeup og rettes bryn er, at du kan se, præcis hvad du laver, og det er ikke altid så lige til, at stille sig i den helt rigtige vinkel. Af samme grund er det nogen gange nemmere at lægge en ordentlig makeup, hvis du holder spejlet i hånden samtidig.

Og det er her makeup spejlet fra Silk’n Mirror virkelig træder i karakter.

Om det håndholdte makeup spejl

Silk’n Mirror Lumi er et håndholdt makeupspejl. Spejlet kommer med en stander, der gør det muligt at anvende spejlet stående eller håndholdt. Den tilhørende stander fungerer desuden som ladestation, hvilket betyder, at det er let at sørge for at få opladet spejlet, så der er lys i det, når du har brug for det. Det har to spejlflader, en almindeligt og en med 5 gange forstørrelse. Begge sider er udstyret med LED-lys, der kan indstilles i to forskellige styrker, dagslys eller hvidt lys.

Specifikationer

 • Spejlflade med 5 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys
 • To lysnuancer
 • Håndholdt spejl
 • Tilhørende ladestation

HoMedics MIR-SR820 – stort makeupspejl med lys og forstørrelse

HoMedics make-up spejl MIR-SR820 – spejl med indbygget lys

MIR-SR820 er relativt nyt på markedet, men det er alligevel klar til at tage udfordringen op som et af de bedre makeup spejle med lys på markedet. Der er nemlig tænkt over detaljerne, særligt når det kommer til brugervenligheden. Det er nemlig ikke altid optimalt at være bundet til en stikkontakt, når du skal lægge makeup, og derfor har HoMedics, der står bag det veldesignede makeupspejl, også valgt at udstyre spejlet med et batteri.

Spejlet er designet med 5 gange forstørrelse, så der er mulighed for, at du kan komme helt tæt på, når du skal have styr på din makeup.

Om det nyeste makeup spejl med lys

Den virkelige genialitet i dette makeup spejl, opstår i muligheden for at dæmpe lyset. Det gøres nemlig ekstremt let, ved at bruge den indbyggede sensor. Det eneste, du skal gøre, er at køre fingeren langsomt henover sensoren, så dæmpes lyset automatisk, og det gør, at du kan indstille det så det passer til dine behov.Da spejlet ikke er udstyret med et almindeligt strømstik, kunne man være bange for, at det ville komme til at koste en formue i batterier. Heldigvis er det udstyret med et genopladeligt batteri, som oplades nemt via USB.

Specifikationer

 • Diameter: 25 cm
 • Spejlflade med 5 gange forstørrelse
 • Indbygget LED lys
 • Let dæmpning af lyskilde
 • Trådløs funktion
 • Opladning via USB
 • Spejl på fod

Hvornår har du behov for et makeup spejl?

Der er ingen regel for, hvornår du vil have gavn af et makeupspejl. Derfor bør du spørge dig selv, om du vil have gavn af funktionerne fra makeup spejlet. Det kan der være flere forskellige grunde til at funktionerne kan gavne dig. Nedsat syn, dårlig belysning i hjemmet eller lignende, kan muligvis afhjælpes af et godt makeupspejl.

Har du god belysning på dit badeværelse eller i dit soveværelse? Hvis ikke, vil du måske opleve at et makeup spejl med lys, vil hjælpe dig med nemmere at kunne se hvad du laver. Makeupspejlet med lys, kan desuden hjælpe dig med at fjerne skygger i dit ansigt, så konturerne fremstår tydeligere.

Oplever du, at du har svært ved at se, hvad du laver når du fx lægger mascara, eyeliner eller plukker bryn? Eller er du brillebruger? Så kan et makeupspejl med forstørrelse muligvis afhjælpe disse problematikker, da det giver dig mulighed for at komme tættere på dit eget ansigt, uden at du fysisk skal flytte dig tættere på.

Hvilke muligheder er der indenfor makeupspejle?

Der findes mange forskellige typer makeup spejle, som alle har forskellige features. Mobilitet, form, forstørrelse og lys er blot nogen af de mange muligheder der er indenfor makeupspejle.

Ønsker du et spejl der er væghængt, håndholdt eller et, som kan stå på dit makeup bord? Det er vigtigt at forhold sig til, om du vil kunne flytte på dit spejl, for så vil mobiliteten ved et håndholdt eller stående spejl tiltale dig. Hvis du bedre kan lide visheden i, altid at vide hvor dit makeupspejl er, er et væghændt spejl måske mere dig.

Kan du bedst lidt et rundt eller et firkantet spejl? Spejlfladen vil ofte være lidt større på det firkantede spejl, hvor belysningen ofte vil være bedre på det runde spejl, da der er samme afstand til lyskilden fra hele spejlets midte.

Vil du have et spejl med funktioner som forstørrelse eller lys? Nogle spejle har to spejlflader, hvor den ene er uden og den anden er med forstørrelse, og graden af forstørrelse varierer også fra spejl til spejl. Det samme gælder lysstyrken, der kan reguleres på nogle makeupspejle.

Læs også runde spejle

Læs også vores artikel om: Spejle til badeværelse

Læs også spejl med lys

FAQ

🤩 Hvilke makeup spejle er de bedste på markedet?

Der findes mange gode makeup spejle på markedet, og her har vi samlet nogle af dem. Vi anbefaler bl.a. House Doctor Mushroom væghængt spejl, Hollywood og Babyliss makeup spejl, begge med lys og forstørrelse.

🤔 Hvordan vælger jeg et makeup spejl?

Når du skal vælge et makeup spejl, skal du overveje, hvad der er vigtigt for dig. Skal der f.eks. være lys i spejlet? Hvor stort skal det være? Hvordan skal det se ud? Du bør også overveje, hvor mange penge du vil bruge på det.

🤓 Hvilket spejl bruger makeup-artister?

Hvilket spejl en makeup-artist bruger, kommer meget an på vedkommendes smag og behag. Godt lys er dog noget af det vigtigste, når du skal lægge en flot makeup, så mange makeup-artister vil nok vælge et spejl med indbygget lys i.

🧐 Er LED spejle gode til makeup?

Spejle med LED lys er gode til makeup, for det direkte lys på dit ansigt fjerner forstyrrende skygger. På den måde kan du lægge en mere præcis og flottere makeup, end du kan, når du bruger et spejl uden LED lys.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Selfie Time LED makeup spejl – smart og praktisk makeup spejl til en god pris

LED makeup spejl

Selfie Time LED makeup spejl har et minimalistisk design, der vil passe flot ind i ethvert hjem. Spejlet fås i hvid, der er en klassisk, afdæmpet farve, og i pink, der er rigtig fin og feminin.
Prisen ligger ikke i den høje ende, selvom man får masser af kvalitet for pengene med dette spejl.

 • Praktisk ring-light for optimal belysning
 • Kan anvendes trådløst
 • Med integreret touch-funktion

Det skal du vide, inden du køber Selfie Time LED makeup spejl

Smart spejl på fod
Selfie Time LED makeup spejl er ikke et spejl, der kan hænges op, men står på en fod og kan nemt flyttes rundt efter behov. Det gør det smart at have stående på hylden, så det er lige til at tage i brug, når du skal ordne ansigtsrutinen eller lægge en flot makeup.

Det har et kraftigt LED lys i en ring, hvilket er en stor fordel, når du skal lægge din makeup. Spejlet kører på genopladelige batterier, og der følger endda en oplader med i købet. Det er derfor enkelt at få opladt lysene, når det bliver nødvendigt.

Ring-light for det bedste lys
Selfie Time LED makeup spejl har den store fordel, at det er udstyret med et ring light. Det vil sige, at der er lys hele vejen rundt i kanten af spejlet, så man bliver belyst fra alle sider og ikke kun én. Det gør det langt nemmere at lægge en flot makeup.

Lyset styres nemt via den smarte touch funktion, der er i spejlet. Det er intuitivt og brugervenligt at anvende – og du skal ikke tænke på stikkontakter, der gemmer sig.

Fordele

 • Smart touch funktion
 • Ring light, der er perfekt til at lægge makeup
 • Kommer med en oplader
Ulemper 

 • Ingen forstørrelsesfunktion

Furnished’s vurdering

Vi anbefaler dette spejl, fordi det fungerer ledningsfrit. Mange andre spejle med lys skal sættes til en stikkontakt, hvilket begrænser mulighederne for, hvor man kan bruge det og hvor meget, man kan flytte det rundt.

Derfor anbefaler vi det især til dig, der gerne vil have et mobilt spejl og som foretrækker det ledningsfrie look. Der er dog ikke mulighed for at få forstørret spejlbilledet.

Specifikationer:

 • Genopladeligt batteri
 • 1200 mAh batteri

Selfie Time Hollywood Makeupspejl – 12 pærer og 2 lysindstillinger for optimalt ly

Bedste premiumvalg

spejl40x30sort_590x

Vil du opleve at lægge makeup og ordne din ansigtsrutine med et perfekt lys, er Hollywood Mirror både praktisk og elegant. Du kan indstille lyset til to forskellige farver, så du altid er sikker på, at du ser godt ud, før du går ud af døren.

Spejlet har omkring rammen 12 kraftfulde pærer, og spejlet skal tilsluttes en stikkontakt.

Derfor anbefaler vi Selfie Time Hollywood Makeupspejl

Vi er på redaktionen vilde med Selfie Time Hollywood Mirror, fordi det giver dig det mest optimale lys, når du skal lægge din makeup. Med i alt 12 pærer omkring den sorte ramme, kan du let få lys fra alle sider, så du kan se dig selv fra alle vinkler.Som en ekstra funktion har du både mulighed for at indstille intensiteten på lyset, hvis du ønsker et mindre kraftigt lys, mens du har også 2 forskellige temperaturer på pærerne. Di makeup vil tage sig forskelligt ud efter lyset, og med spejlet kan du teste i forskellige tilstande.Spejlet måler i alt 40×30 cm, og det skal tilsluttes en stikkontakt med strømforsyningen, der følger med.

Fordele

 • Justerbar temperature af lyset
 • Mulighed for at indstille intensiteten
 • Moderne design
Ulemper 

 • Høj pris

Specifikationer:

 • Pærer: 12 stk. 
 • Mål: 40×30 cm
 • Strømforsyning: Stikkontakt

House Doctor Mushroom – velfungerende, væghængt makeup spejl

House Doctor Mushroom Spejl - bedst i test

Lille spejl på væggen der, hvem er det bedste makeup spejl i verden her?

Det er ikke en god start på et eventyr, det er ikke engang en god salgstale, men det behøver det heller ikke være, for Mushroom spejlet fra House Doctor er i sandhed en gennemtænkt skønhed. Det væghængte spejl giver et stilet udtryk til rummet, hvor den unikke form er bemærkelsesværdig, og netop fordi det er væghængt, kan det give rummet helt nye dimensioner.

Nu tænker du måske: ’Bare fordi det er et spejl, er det ikke nødvendigvis blandt de bedste makeup spejle,’ og det har du selvfølgelig helt ret i. For Mushroom er først og fremmest et almindeligt, væghængt spejl, men de to bevægelige vinger gør det enormt anvendeligt som makeupspejl. Du vil nemlig altid kunne finde en vinkel, hvor du kan se, hvad du laver, selvom der er en hånd, arm eller en pensel i vejen.

Om det væghængte spejl

Som tidligere nævnt, kan spejlets vinger foldes ind og ud, hvilket gør, at du kan se dit ansigt fra mange forskellige vinkler. Særligt hvis du er blandt de af os, der har for vane at foretage mindre frisøropgaver på os selv, vil dette være en nyttig feature. Ligeledes kan det blive 100% integreret som makeup spejl, hvis det monteres over makeup bordet eller på badeværelset. Selvom du med vægmonteringen får et mindre mobilt spejl, får du stadig et fremragende makeup spejle, som samtidig er en fryd for øjet.

Specifikationer

 • Højde: 110 cm
 • Bredde; 110 cm
 • Dybde: 110 cm
 • Bevægelige vinger
 • Væghængt spejl

Gillian Jones Hollywood makeup spejl med lys – til dig, der ønsker at lægge en knivskarp makeup

Gillian Jones Hollywood mirror with light – til dig, der ønsker at lægge en knivskarp makeup

Et spejl med belysning kan være en kæmpe fordel, når du vil lægge en flot og fejlfri makeup, inden du for eksempel skal i byen med veninderne.

Det skinner tydeligt igennem, at Hollywood Spejlet fra Gillian Jones er designet med de velkendte Hollywood Show spejle, vi kender fra filmindustrien, i baghovet. Her er den karakteristiske og velkendte kantbelysning et element, de fleste har set en gang eller to. Den kraftige, hvide LED belysning er med til at give dig de optimale forhold, når du vil gøre noget ekstra ud af din makeup. 

Om Gillian Jones Hollywood makeup spejl med lys

Den justerbare lysstyrke og den indbyggede vippefunktion, sikrer at du altid kan se dit ansigt i den helt rigtige vinkel. Spejlet fås i farven sølv, og kommer med et lille, justerbart spejl i den ene side med 10 x zoom, som kan forstørre de steder, du har behov for. Med sine mål på 20,5 cm i længden, 28 cm i højden og 13 cm i bredden fylde spejlet ikke meget og kan med fordel placeres både på badeværelset eller på et bord i soveværelset. Spejlet bruger 4 x AA batterier, som ikke medfølger.

Specifikationer

 • Størrelse: 20,5 x 28 x 13 cm
 • Vippefunktion
 • Indbygget LED lyd m. justerbar lysstyrke
 • Almindelig spejlflade
 • Spejlflade med 10x forstørrelse
 • Batteridrevet
 • Spejl på fod

Urban Makeup Spejl – dekorativt makeupspejl på fod

Urban Make-Up Spejl – det bedste make-up spejl til prisen

Det er ikke altid de mest avancerede løsninger, der er de bedste. Det gælder især, når der er tale om beauty-tilbehør, der ofte godt kan få en lidt hård medfart, når du skal have ordnet det allersidste, inden du skal ud af døren. Med dette makeup spejl fra Urban, er der dog ikke tilføjet nogen avancerede løsninger.

Til gengæld får du et bundsolidt makeupspejl, der kan drejes og vinkles, så du kan komme hele vejen rundt om dit ansigt, når makeuppen skal lægges. Som sagt er det ikke det mest avancerede makeup spejl, men det er bestemt det bedste makeup spejl til prisen.

Om makeupspejlet fra Urban

Spejlet er udført i et ekstremt simpelt design, hvor der har været fokus på funktionaliteten. Det måler 34 cm i højden, men det er kun ca. 17 af dem, der udgøres af spejl. Det betyder, at der er tale om et relativt småt makeup spejl, men det ændrer ikke på, at det er et af de allerbedste makeup spejle, du kan få fingre i, især når man tager prisen i betragtning.Det lille spejl, der er lavet i hvid dolomit, er nemlig blandt de allerbilligste makeup spejle, og den lille størrelse gør, at det er let at flytte rundt på, og det er ligeledes ret let, hvilket gør, at du sagtens kan holde det i hånden, hvis du har brug for, at spejlet kommer op til dig.

Specifikationer

 • Højde: 34 cm;
 • Længde; 14 cm;
 • Dybde: 17 cm;
 • Vægt: 670 gram;
 • Spejlet er lavet i hvid dolomit

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar