I hjemmet er der brug for komfortabel og funktionel plads til opbevaring af dine vigtigste genstande. 

Konsolborde er betegnelsen for de borde, der egner sig til entréen, gangen eller et andet sted i hjemmet, hvor du har brug for et smart bord til at lægge nøgler, pung og andre løse dele fra dig. Der findes et stor og bredt udvalg af de populære borde, som også kaldes anretterborde 

Mens sofaborde og TV-borde typisk er lave borde, er konsolborde højere modeller, som findes i mange stilarter, designs og materialer. Du skal forholde dig til dine opbevaringsbehov, når du skal vælge det rette bord. De findes både med og uden skuffer. 

Herunder finder du 17 af markedets mest moderne og funktionelle konsolborde til hjemmet. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Seaford konsolbord – Sort bakkebord i metal

Seaford konsolbord

Om 

Er du i blandt de mange danskere, der sætter pris på rene linjer og stilfulde materialer, vil konsolbordet fra Seaford være et oplagt valg. Bordet fremstår i et elegant, mørkt look, der er skabt af det sorte stel i metal og de 3 hylder i askemelamin. 

Det stilfulde bakkebord vil egne sig perfekt i den moderne eller minimalistiske indretning. Hvor du har det stående, er helt op til dig at vælge. Det kan være i gangen, i stuen, på kontoret eller på et værelse.
Den store fordel ved det enkle design er alsidigheden. Du kan have bøger og magasiner stående på én eller flere hylder. Eller du kan bruge bordet til dine elskede pyntegenstande såsom blomster og billeder. 

På trods af det slanke og kompakte design er Seaford bordet både rustikt, stabilt og holdbart. 

Det måler 100cm i bredden, hvilket gør det egnet til både kroge derhjemme samt gange og entréer. 

Metallet er dét materiale, der giver konsolbordet den høje slidstyrke og store modstandskraft. Hylderne er lavet af kraftige MDF plader. 

I mange hjem er det praktisk at have møbler, der giver masser af funktionel opbevaringsplads. Hvor andre moderne bakkeborde har en enkelt hylde, kan du nemmere organisere alle dine småting og personlige ejendele med Seaford bordet. 

Hylderne er placeret med forskellige afstande til hinanden. Det giver dig f.eks. mulighed for at have store og høje kasser på den nederste hylde eller organisere dine ting i mindre æsker på den mellemste hylde. 

Det er let og nemt at vedligeholde bordet. Både ramme og hylder kan uden problemer tørres af med en fugtig klud. 

Seaford bordet kan købes til en skarp pris. Det er let at integrere i din indretning som følge af det tidløse, sorte look. 

Specifikationer

 • Stel lavet i pulverlakeret metal 
 • Stærke MDF plader i askemelamin 
 • 3 funktionelle hylder
 • Kræver minimalt vedligehold 
 • Alsidig og funktionel 
 • God pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Richmond konsolbord – Eksklusivt bord i olieret egefinér

Richmond konsolbord

Om 

Den kvalitetsbevidste boligejer vil med sikkerhed synes om dette bakkebord, der gennemført er lavet i egefinér. Egetræ hører til de mest slidstærke og hårdføre træsorter, der egner sig ideelt til møbelproduktion. Som følge af den naturlig, høje slidstyrke af træet, kan du få glæde af dit smukke Richmond bord i mange år frem. 

Hvor du placerer møblet derhjemme, er helt op dig at bestemme. Det smukke og elegante udtryk gør, at du kan have Richmond bordet stående på de mest synlige steder i boligen. Det kan være i gangen, i det store køkken alrum, eller det kan være i mastersoveværelset. 

Skulle du ændre indretning eller stil, kan du fortsat gøre brug af naturtræsbordet. 

Det er den høje materialekvalitet og det funktionelle design, der gør bordet perfekt hos den travle børnefamilie eller hos karrieremennesket. 

I skuffen kan du gemme dine personlige ejendele væk, så de ikke forstyrrer indretningen af rummet. Og i det tilstødende, lange rum kan du lægge en mappe fra dig eller vigtige papirer, som du skal huske at have med på jobbet i morgen. 

På bordet kan du pynte op med en smuk blomst eller en indramning af én af børnenes tegninger. 

At bordet er olieret, kommer dig til gode både i dagligdagen op på den lange bane. 

Oliebehandlingen giver træet ekstra modstandskraft, og behandlingen letter dit rengøringsarbejde derhjemme. Skulle der blive spildt væske på bordet, kan den let fjernes igen. 

På ikke-behandlede træoverflader bliver slid og fugt let aflejret, og det vil med tiden danne grimme skjolder. Sådan er det ikke med Richmond konsolbordet. Det tåler påvirkning fra fugt, uden der laves irriterende pletter på overfladen. 

Specifikationer 

 • Eksklusivt valg 
 • Lang levetid 
 • Rustikt design der matcher enhver indretning 
 • 1 skuffe og 1 aflangt rum 
 • Ben i massivt egetræ 
 • Let at rengøre

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nordal Console – Vintage inspireret konsolbord med 2 skuffer

Nordal Console

Om 

Når der er brug for ekstra opbevaringsplads til personlige ejendele eller arvestykker, kan det være praktisk at vælge et konsolbord med rummelige skuffer. 

Bordet fra Nordal hører til de rustikke konsolborde på markedet. Det er lavet i et barok-lignende udtryk, der vil klæde den personlige indretning eller boligen med vintagemøbler. 

Modsat mange andre bakkeborde er der hele 2 store skuffer i Nordal Console. Det er praktisk for børnefamilien eller dig, der vil have et funktionelt møbel på kontoret. 

Hver skuffe er dekoreret med ornamenterede håndtag, der matcher den antikke stil. 

Det unikke ved bordet er ikke kun dets rustikke design. Det er lavet i mangotræ, der er en smagfuld, mørk træsort. 

Det bastante design gør, at bordet har en højere maksimumkapacitet i forhold til vægt end andre konsolborde. Du kan sagtens have bøger eller indholdsrige mapper stående på overfladen. 

Fra producentens side er bordet blevet efterbehandlet med en god olie, så overfladen lettere afskyr fugt, væske og støv. Den blanke overflade er nem at rengøre, så du kan vedligeholde dit ”antikke” bord mange år frem.

Mens de slanke og kompakte konsolborde egner sig som pynt til stuen eller gangen, kan de rustikke borde som denne Nordal Console model bruges til praktiske formål i køkkenet. Her kan bordet supplere med ekstra opbevaring til kogebøger, krydderier eller service. 

I stuen kan bordet komplimentere den personlige indretning. Har du arvet en smuk lampe eller en enestående vase, vil disse genstande komme til deres ret på overfladen af bordet. 

På grund af bordets dimensioner vil det særligt være de store rum, hvor Nordal Console er bedst egnet.

Specifikationer 

 • Antikt look
 • Lavet i mangotræ
 • Oliebehandlet 
 • Mange anvendelsesmuligheder 
 • Kan håndtere høj belastning 
 • Perfekt til det store kontor eller den rummelige stue

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Repó – Et nyfortolket konsolbord

Et nyfortolket konsolbord
 • Håndsnedkereret i massivt europæisk egetræ
 • Lænes op mod væggen
 • Står let og elegant på gulvet

Om 

Roon & Rahn er en dansk designvirksomhed hvis hovedfokus er gennemtænkte designmøbler til entréen.  

Deres bud på et konsolbord/stigereol hedder Repó, og er en elegant løsning holdt sammen af to solide hylder og en rundstok i bunden.

Anvendes Repó som entrémøbel, er der gjort plads til en række sko på gulvet, imens den nederste hylde er tænkt til genstande, som skal være lettilgængelige. På øverste hylde kan brugskunst stilles som en fin udstilling og tilføje entréen et personligt udtryk.

Repó er skabt uden skuffer og rum, og lægger dermed op til et konstant skift i udtryk alt efter hvad man vælger at udstille. ‘Repós’ enkelthed gør, at møblet på fineste vis løser opgaven som pladsbesparende entrémøbel.

Udvalgte specifikationer

 • Massivt europæisk egetræ
 • 2 ben
 • Egner sig til gangen og entréen 
 • Mål: H102 B78 D21 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Lindebjerg – Lavt konsolbord i mørk eg

Lindebjerg Lav konsolbord

Om

Konsolbordet fra Lindebjerg er populært blandt det luksuriøse interiør hos luxoliving.dk. I al sin enkelthed udstråler konsolbordet en naturlig elegance og robusthed. 

Konsolbordet er håndlavet og består af en plade med fire ben. Materialet er massiv eg. Et konsolbord i eg er favorabelt, fordi det både er stærkt og dekorativt. Af samme grund er eg en anerkendt og stilsikker træsort i boligindretningen. 

Møblet er malet med en dyb sortbrun farve, som giver det dets helt eget præg. Farven passer ind i de fleste danske hjem. Ligesom at træ er et bæredygtigt valg af materiale, er malingen også miljøvenlig. Med andre ord kan du have konsolbordet fra Lindebjerg stående i hjemmet med god samvittighed.  

Møblets højde på blot 24 centimeter er med til at gøre det unikt. Det nordiske design er minimalistisk og oppe i tiden. Uanset modens omskiftelighed vil møblet være smukt at have stående i hjemmet. Det håndlavede design er robust og vil holde i generationer. Derfor er prisen også rigtig favorabel. 

Konsolbordet er multifunktionelt, fordi det både kan anvendes som dekorationsbord og som bænk og bord i ét. Hjørnerne har en velskabt runding, som gør udtrykket eksklusivt. De afrundede kanter giver samtidig lethed til møblet. Har du børn, skal du ikke være nervøs for, at de slår sig på kanterne.   

I sig selv står konsolbordet som en kunstnerisk installation i hjemmet. Det kan også prydes med personlige genstande, magasiner og en blød hynde, som skaber en hyggelig og hjemlig atmosfære. Møblets slanke linjer kan passe ind i mange rum. Stil det for eksempel op ad en væg i stuen, entreen eller gangen. 

Konsolbordet har dimensionerne H24 x W40 x L120 centimeter.  

Udvalgte specifikationer:

 • Nordisk minimalisme
 • Multifunktionelt
 • Dyb sortbrun farve
 • Massiv eg

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nordal – Stilrent konsolbord med skuffer

Nordal – Stilrent konsolbord med skuffer

Om

Her ser du ét af de mest populære konsolborde hos unoliving.com. Konsolbordet fra Nordal har et moderne industrielt design med hjul og seks skuffer. Møblet er ajour med de nyeste trends inden for boligindretning. 

Især valget af materiale og farver giver konsolbordet det helt rigtige industrielle udtryk. Rammen er af sort jern med nikkel finish, og hjulene er også sorte, så de er meget diskrete. Skufferne er sølv med guld greb, som skaber en flot effekt. Designet fuldendes med en bordplade af gråt marmor. Marmor har mange dekorative åretegninger, som gør, at hvert møbel får sit eget unikke udtryk. 

Konsolbordet vil være flot i alle boligens rum, og det har især en plads i mange danske køkkener. Det er der flere grunde til. For det første passer det industrielle design godt ind i de fleste køkkener. Derudover er konsolbordet rigtig let at rengøre. Og så har mange gavn af den ekstra bordplads og opbevaringsplads i køkkenet. 

I køkkenet kan du også bruge konsolbordet til at skabe en lille køkkenø. Køkkenøer er super moderne, fordi de indbyder til samvær og samtale. Hjulene gør, at du nemt kan rulle møblet ind til og væk fra væggen. På hjulene er der bremser, som sikrer, at konsolbordet bliver stående. 

Designet er en praktisk og funktionel løsning på et konsolbord. Det egner sig både godt til opbevaring og udstilling. Dekorer for eksempel møblet med kurve og skærebræt og stil kaffemaskine og kopper på bordpladen. 

Nordal er en dansk, familiedrevet virksomhed, der vægter tre kendetegn ved deres møbler: funktionalitet, personlighed og kreativitet. På professionel vis har de her skabt et konsolbord med alle tre kendetegn.

Konsolbordet har dimensionerne H92 x B61 x L152 centimeter.  

Udvalgte specifikationer:

 • Industrielt design
 • Særligt velegnet til køkkenet
 • Seks skuffer
 • Hjul med bremse

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Cannet Coster – Elegant og skulpturelt konsolbord

Cannet Coster – Elegant og skulpturelt konsolbord

Om

Cannet Coster konsolbord er et populært valg hos unoliving.com. Det smukke, firkantede konsolbord har tværgående slanke linjer, der danner et elegant mønster. 

Costers møbel er en forbilledlig løsning på et konsolbord. Det er gennemtænkt ned til mindste detalje, både hvad angår design, materialevalg og funktionalitet. 

Rammens materiale er jern, som står stabilt og sikkert. Bordpladen er af høj kvalitet, for den er fremstillet af massiv eg. Naturmaterialet eg passer for eksempel flot ind i en moderne nordisk boligindretning. 

Både bordpladen og rammen er malet sort. Har du en hvid væg, vil det skabe en flot kontrast at stille det sorte konsolbord op ad den. På den måde vil konsolbordet kun få endnu mere kant og karakter. 

Konsolbordet egner sig godt til både opbevaring og udstilling. Du kan med fordel dekorere det med dit yndlings-interiør for at fuldende møblets personlige udtryk. Møblet er smalt og kan stilles i alle rum, hvor pladsen tillader det. Vi anbefaler dog at stille det med en vis afstand fra, hvor du ofte opholder dig, så du kan få det fulde udsyn til det smukke mønster. Det kan du sandsynligvis bedre i stuen eller soveværelset end i gangen. 

Selvom Coster konsolbordet er både fantasifuldt og kreativt, har det samtidig et klassisk udtryk. Det forbliver moderne sæson efter sæson. 

Producenten bag konsolbordet er Canett Furniture – en trendsættende dansk virksomhed inden for boliginteriør. Virksomheden har høje ambitioner og sætter en dyd i kvalitet, lokkende design og et strejf af skørhed. Alt sammen samlet i møbler til konkurrencedygtige priser – og Coster konsolbordet her er ingen undtagelse. 

Konsolbordet har dimensionerne H75 x B100 x D35 centimeter. Det vejer 14 kilo og leveres samlet. 

Udvalgte specifikationer:

 • Klassisk udtryk
 • Tværgående mønster
 • Favorabel pris
 • Massiv eg 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

HÜBSCH konsolbord i sort metal – til dig, der ønsker dig et stilrent bord med mange funktioner

HÜBSCH konsolbord i sort metal - til dig, der ønsker dig et stilrent bord med mange funktioner

Mangler du et bord, der kan give liv i huset? Så er HÜBSCH konsolbord med hylde en god løsning. Konsolbordet i mat, sort metal passer ind i langt de fleste hjem, og med en plante eller en vase kan det friske op i et rum, hvor der ellers mangler lidt liv.

Bordet passer fantastisk ind i en entré, da det med sin smalle bordplade ikke fylder meget. Hylden under giver god mulighed for at opbevare de småting, der ellers er i fare for at ligge og flyde rundt. 

Bordet er i dimensionerne 100 cm * 30 cm * 93 cm. Dermed har bordet også en praktisk højde, hvor du ikke skal bukke dig for langt ned, hvis du har lagt noget på det. 

Stiller du bordet i stuen, kan du både have en sød plante stående til pynt, og samtidig kan den praktiske hylde bruges til dine magasiner, så de ikke behøver blive gemt væk i en kurv, hvor du ikke kan se dem. Bordet kan også sagtens passe ind i et teenageværelse og kan sammen med et spejl fungere godt som makeupbord. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Nordal konsolbord i sort træ – til dig, der går op i bæredygtighed og design

Nordal konsolbord i sort træ – til dig, der går op i bæredygtighed og design

At have et mindre bord kan være en fordel, hvis du vil have et sted, hvor du eksempelvis kan lægge nipsting frem. Her er konsolbordet et godt bud på et bord, der ikke fylder alverden, men som alligevel har plads til forskellige ting og ejendele. 

Hos Nordal har de designet et elegant konsolbord i sort træ, som kan være med til at løfte din indretning. Her har man formået at bevare træets struktur i bordpladen, så det giver et mere autentisk udseende. Selve bordet er rektangulært bygget og kan med sine mål på 77 cm i højden x 40 cm i bredden x 120 cm i længden med fordel også benyttes som TV-bord. Derudover er der med disse mål også rig mulighed for opbevaring og udstilling på bordet.

Bordet er udarbejdet i træmaterialer og er sat sammen af 77% fyrretræ og 20% mdf. Dette bord er også et relativt bæredygtigt møbel, hvilket kan ses på, at alt det benyttede træ er FSC certificeret. Så du kan med god samvittighed anskaffe dig et konsolbord i sort træ fra Nordal, der kan supplere din indretning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

TRUE – Bedste konsolbord i smalt design

TRUE Bedste konsolbord i smalt design

Om 

Der er mange fordele ved at vælge et opbevaringsbord i træ. Træ har en naturlig, høj slidstyrke, som gør det egnet til møbler, der skal have en fremtrædende plads i hjemmet. 

Et bord til opbevaring af en taske, nøgler og halstørklæde skal have en høj slidstyrke, da det skal kunne modstå det slid, som helt naturligt vil opstå i hverdagene. 

Du får størst glæde og anvendelsesværdi med dit bord, når du ikke skal bekymre dig om at passe ekstra på det eller skåne det.

Dette elegante TRUE bord er skabt i smukt egetræ, der er efterbehandlet med mørk olie, der gør det eksklusivt at se på. Konsolbordet findes også i en udgave med naturlook. Du kan vælge det udtryk, der passer til dit hjem. Bordet er beregnet til at stå tæt opad en væg og har 2 ben i pulverlakeret metal, der stabiliserer det smalle bord. 

Det smalle konsolbord vil tage sig flot ud i gangen eller entréen og kan være en pladsoptimerende løsning i de hjem, hvor pladsen er trang. 

Det rustikke look kan skabe elegance i ethvert hjem uanset indretningsstil. 

Udvalgte specifikationer

 • Massivt egetræ med efterbehandling i 2 forskellige nuancer (natur eller sort)
 • 2 ben
 • Smalt design 
 • Egner sig til gangen og entréen 

Metal konsolbord med hylde – Moderne og minimalistisk

Metal konsolbord med hylde Moderne og minimalistisk

Om

Den store fordel ved det brede udvalg af konsolborde er, at du kan finde det produkt, som passer til din boligstil og din smag. Har du en moderne eller minimalistisk indretning, spiller materialer en stor rolle, når du skal vælge basismøbler og opbevaringsløsninger. 

Dette konsolbord er stilrent designet i metal med guldlook på stellet. Bordet vil sige sig flot ud i hjem med New Yorker inspireret indretning, hvor der bruges beton og glas som gennemgående materialer i boligen. Det vil stå perfekt i entréen, i stuen eller et helt tredje sted i hjemmet, hvor du har brug for dekorativ og praktisk opbevaring. 

Bordet er udformet med 2 hylder, så du får ekstra plads til dine genstande. 

Det smalle og pladsbesparende bord vil egne sig til både små og store rum, og det er nemt og enkelt at vedligeholde med en våd klud efter behov. 

Det elegante og minimalistiske design vil skabe stil i hjemmet i mange år frem, og ændrer du indretning, kan du uden problemer omplacere det funktionelle bord.

Udvalgte specifikationer

 • Minimalistisk, smalt konsolbord 
 • Metal og guldlook 
 • Kan stå flere steder i boligen 

Hübsch – Bedste konsolbord i metal

Hübsch Bedste konsolbord i metal

Om 

Når du vælger et bord i metal, kan du være sikker på, at det holder til at stå et centralt sted i boligen, uden at det tager skade eller bliver ridset.

Med dette elegante og moderne Hübsch bord får du et funktionelt produkt, der er skabt til hverdagen. Hübsch er en populær møbelproducent, der laver møbler og indretningsgenstande i moderne og nordisk stil. Producenten følger med tiden, hvad angår såvel design som materialer. 

De fleste mennesker har et konsolbord stående på steder, hvor der er mest trafik i hjemmet. Det kan være i køkkenet, gangen eller entréen. 

Det supplerende bord skal være designet i et enkelt look, så det ikke tager meget plads hverken fysisk eller visuelt. 

Dette bord egner sig til enhver type bolig og indretningsstil som følge af sit smalle design og enkle udtryk. Det har en praktisk højde på 91cm, så det er nemt for dig at lægge dine nøgler fra dig eller tage din pung og taske med dig, da tingene befinder sig i øjenhøjde på bordet. 

Udvalgte specifikationer

 • Bord i metal
 • Smalt og enkelt design 
 • Nordisk stil 
 • Sort 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

vidaXL Konsolbord med skuffer – Kreativt design og god pris

vidaXL Konsolbord med skuffer Kreativt design og god pris

Om

Når du have de bedste organiseringsmuligheder, skal du vælge et konsolbord med skuffer. Langt de fleste borde er fremstillet med 2 skuffer. Vil du have ekstra opmagasineringsplads, vil du få masser af glæde med dette kreative og charmerende bord med 3 skuffer.

Bordet skiller sig ud fra mængden af andre kvalitetsmodeller som følge af sin enestående front, der er prydet af dekorative mønstre. 

Det kreative bord er et kunstværk i sig selv og vil stå elegant i ethvert rum i hjemmet. Det kan bruges på værelset, i stuen, i gangen eller i entréen. Du kan med fordel bruge bordpladen til pynteting såsom billeder eller blomster og lade skufferne opbevare dine vigtige, løse dele. På denne måde lader du de charmerende, dekorative mønstre træde elegant frem. 

De 3 skuffer giver dig masser af rum og plads til at organisere alt fra makeup over nøgler og pung til lys og papirer. 

Udvalgte specifikationer

 • Enestående, dekorativ front
 • Kreative mønstre på skufferne 
 • 3 skuffer 
 • MDF og stålben 

Living&More – Bedst til det store opbevaringsbehov

Living&More Bedst til det store opbevaringsbehov

Om 

Det bedste konsolbord er dét, som størrelses- og opbevaringsmæssigt matcher dine behov. Derudover skal bordet været designet i en farve eller en form, som passer ind i dit hjem.

Har du et stort opbevaringsbehov, og holder du af et tidløst, sort look, vil dette Living&More bord være ideelt for dig.

Bordet er udformet med en lang bordplade og 2 mindre hylder. Det stilrene og minimalistiske design vil stå flot ind i det moderne hjem, hvor der er garanti for, at du kan få styr på alle dine små og vigtige genstande. Du kan vælge at bruge mindre opbevaringskasser, som kan stå på de 2 hylder, hvis du ønsker at optimere pladsen og skabe ekstra orden på dine ting. 

Bordpladen måler 130cm og kan bruges til både bøger og pynteting. Living&More bordet er fremstillet i jern, så du får et konsolbord med den højeste slidstyrke og længste holdbarhed. 

Du kan bruge bordet i køkkenet eller i gangen, hvor der er brug for at kunne organisere dine ting. Den store designmæssige fordel ved bordet er, at selvom det er bredt, er det samtidig smalt, så det ikke tager unødvendig meget plads i hjemmet.

Udvalgte specifikationer

 • Bredt bord (130cm)
 • Smalt design
 • 1 bordplade og 2 hylder
 • Høj slidstyrke og lang holdbarhed
 • Kan bruges til bøger og tunge objekter
 • Mulighed for at bruge skuffer og kasser på hylderne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

EJA konsolbord i hvid – Klassisk og funktionel

EJA konsolbord i hvid Klassisk og funktionel

Om

Når du skal vælge det rette konsolbord til dit hjem, skal du forholde dig til design, opbevaringsbehov og look. Du finder bordene i både mørke, hvide og naturlige udtryk, og de findes både med og uden skuffer. 

Det er en praktisk fordel at vælge en model med indbyggede skuffer, der giver dig mulighed for at gemme de løse dele og genstande af vejen, som du ønsker at passe på. Dette EJA konsolbord i hvidt look er klassisk i sit design med 4 ben, 3 funktionelle skuffer og en rummelig bordplade. 

Det elegante og tidløse look vil skabe stil i mange år, og det kan stå både i gangen, entréen eller et tredje sted i hjemmet. 

Der er lagt vægt på finish og designmæssige detaljer på det elegante EJA bord. Bordbenene er let bøjede, og de 3 skuffer er alle udformet med ornamenteringer på fronterne. 

Skufferne har mørke håndtag, der skaber en stilfuld kontrast til det hvide opbevaringsmøbel.  

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt look
 • Klassisk og elegant design 
 • Smukke detaljer og flot udformning 
 • 3 funktionelle skuffer (2 små og 1 stor)

ROSSO – Bedste konsolbord i sort design

ROSSO Bedste konsolbord i sort design

Om 

Til den moderne eller minimalistiske bolig er der brug for sorte indretningsobjekter, der kan bryde det lyse look. Er du på udkig efter et funktionelt og stilrent konsolbord, kan denne ROSSO model være det rette valg for dig. 

Bordet er fremstillet i sort, massiv ask, der skaber høj slidstyrke og eksklusivt look om opbevaringsmøblet. Bordet vil stå elegant både i stuen, i gangen eller i den store entré. Den smalle, keramiske bordplade er nem at tørre af, så dit møbel altid fremstå elegant. 

Bordet egner sig til både opbevaring og pynt. Du kan placere en buket blomster på bordet for at bryde det stilrene look og det dominerende, sorte udtryk. 

Med ROSSO produktet får du et bord, du kan få glæde af i hjemmet i mange år. 

Udvalgte specifikationer

 • Massiv, sort ask
 • Keramisk bordplade 
 • Rustik og stilren 

VidaXL konsolbord i træ – Klassisk og tidløs design

VidaXL konsolbord i træ Klassisk og tidløs design

Om 

Det store marked af konsolborde giver mulighed for at vælge design og look, som matcher stil og smag. Vil du have et klassisk design og et tidløst look på bordet, kan det være det rette valg for dig at vælge et konsolbord i træ. 

Træ er det materiale, som har været mest brugt i møbelindustrien igennem flere hundrede år. Naturmaterialet er holdbart og slidstærkt, og det findes i mange sorter og nuancer. 

Til den klassiske bolig vil dette tidløse bord med 2 funktionelle skuffer passe perfekt ind. Bordet er solidt og kompakt udformet, så det kan placeres i det rum, hvor du har mest brug for at kunne organisere dine løse dele. Det slidstærke bord vil give dig værdi og anvendelsesglæde i mange år ud i fremtiden. Med de 2 rummelige skuffer kan du passe ekstra godt på de vigtigste ting.

Bordet er skabt i fyrretræ, der er en elegant og lys træsort, der passer ind i de fleste hjem. Bordet er overfladebehandlet, så det får ekstra slidstyrke til at modstå hverdagenes små stød og uheld. 

Det elegante fyrretræsbord befinder sig i den budgetvenlige ende af prisskalaen og kan være et supplement til dine øvrige opbevaringsmøbler. 

Udvalgte specifikationer

 • Fyrretræ og MDF
 • 2 praktiske skuffer 
 • Kompakt design 
 • God pris 

FAQ

🤔 Hvilken størrelse bør et konsolbord have?

Generelt er der ikke nogen specifikke mål på, hvor stort et konsolbord bør være. Derfor bør du gå efter et bord, som har nok plads til de ting, som du vil opbevare i det, eller som har den rette størrelse i forhold til din indretning.

🧐 Hvordan vælger jeg et konsolbord?

Når du skal vælge et konsolbord, så bør du gå efter et bord, som passer til din stil, sådan at den kommer til at passe ind i din indretning. Derudover bør du naturligvis også vælge et bord, som har den helt rigtige størrelse for dig.

🤓 Hvad kan jeg opbevare i et konsolbord?

Du kan opbevare det, du har lyst til, i et konsolbord. Disse møbler er ofte udstyret med et par skuffer, som er oplagte at gemme lidt småting ned i, samtidig med at du også kan placere genstande ovenpå møblets overflade.

Denne side er anmeldt af: Simon Lauridsen Rating 10/10

Author

Write A Comment