I hjemmet er der brug for komfortabel og funktionel plads til opbevaring af dine vigtigste genstande. 

Konsolborde er betegnelsen for de borde, der egner sig til entréen, gangen eller et andet sted i hjemmet, hvor du har brug for et smart bord til at lægge nøgler, pung og andre løse dele fra dig. Der findes et stor og bredt udvalg af de populære borde, som også kaldes anretterborde 

Mens sofaborde og TV-borde typisk er lave borde, er konsolborde højere modeller, som findes i mange stilarter, designs og materialer. Du skal forholde dig til dine opbevaringsbehov, når du skal vælge det rette bord. De findes både med og uden skuffer. 

Herunder finder du 10 af markedets mest moderne og funktionelle konsolborde til hjemmet. 

TRUE – Bedste konsolbord i smalt design

TRUE Bedste konsolbord i smalt design

Om 

Der er mange fordele ved at vælge et opbevaringsbord i træ. Træ har en naturlig, høj slidstyrke, som gør det egnet til møbler, der skal have en fremtrædende plads i hjemmet. 

Et bord til opbevaring af en taske, nøgler og halstørklæde skal have en høj slidstyrke, da det skal kunne modstå det slid, som helt naturligt vil opstå i hverdagene. 

Du får størst glæde og anvendelsesværdi med dit bord, når du ikke skal bekymre dig om at passe ekstra på det eller skåne det.

Dette elegante TRUE bord er skabt i smukt egetræ, der er efterbehandlet med mørk olie, der gør det eksklusivt at se på. Konsolbordet findes også i en udgave med naturlook. Du kan vælge det udtryk, der passer til dit hjem. Bordet er beregnet til at stå tæt opad en væg og har 2 ben i pulverlakeret metal, der stabiliserer det smalle bord. 

Det smalle konsolbord vil tage sig flot ud i gangen eller entréen og kan være en pladsoptimerende løsning i de hjem, hvor pladsen er trang. 

Det rustikke look kan skabe elegance i ethvert hjem uanset indretningsstil. 

Udvalgte specifikationer

 • Massivt egetræ med efterbehandling i 2 forskellige nuancer (natur eller sort)
 • 2 ben
 • Smalt design 
 • Egner sig til gangen og entréen 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

HÜBSCH konsolbord i sort metal – til dig, der ønsker dig et stilrent bord med mange funktioner

HÜBSCH konsolbord i sort metal - til dig, der ønsker dig et stilrent bord med mange funktioner

Mangler du et bord, der kan give liv i huset? Så er HÜBSCH konsolbord med hylde en god løsning. Konsolbordet i mat, sort metal passer ind i langt de fleste hjem, og med en plante eller en vase kan det friske op i et rum, hvor der ellers mangler lidt liv.

Bordet passer fantastisk ind i en entré, da det med sin smalle bordplade ikke fylder meget. Hylden under giver god mulighed for at opbevare de småting, der ellers er i fare for at ligge og flyde rundt. 

Bordet er i dimensionerne 100 cm * 30 cm * 93 cm. Dermed har bordet også en praktisk højde, hvor du ikke skal bukke dig for langt ned, hvis du har lagt noget på det. 

Stiller du bordet i stuen, kan du både have en sød plante stående til pynt, og samtidig kan den praktiske hylde bruges til dine magasiner, så de ikke behøver blive gemt væk i en kurv, hvor du ikke kan se dem. Bordet kan også sagtens passe ind i et teenageværelse og kan sammen med et spejl fungere godt som makeupbord. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordal konsolbord i sort træ – til dig, der går op i bæredygtighed og design

Nordal konsolbord i sort træ – til dig, der går op i bæredygtighed og design

At have et mindre bord kan være en fordel, hvis du vil have et sted, hvor du eksempelvis kan lægge nipsting frem. Her er konsolbordet et godt bud på et bord, der ikke fylder alverden, men som alligevel har plads til forskellige ting og ejendele. 

Hos Nordal har de designet et elegant konsolbord i sort træ, som kan være med til at løfte din indretning. Her har man formået at bevare træets struktur i bordpladen, så det giver et mere autentisk udseende. Selve bordet er rektangulært bygget og kan med sine mål på 77 cm i højden x 40 cm i bredden x 120 cm i længden med fordel også benyttes som TV-bord. Derudover er der med disse mål også rig mulighed for opbevaring og udstilling på bordet.

Bordet er udarbejdet i træmaterialer og er sat sammen af 77% fyrretræ og 20% mdf. Dette bord er også et relativt bæredygtigt møbel, hvilket kan ses på, at alt det benyttede træ er FSC certificeret. Så du kan med god samvittighed anskaffe dig et konsolbord i sort træ fra Nordal, der kan supplere din indretning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Metal konsolbord med hylde – Moderne og minimalistisk

Metal konsolbord med hylde Moderne og minimalistisk

Om

Den store fordel ved det brede udvalg af konsolborde er, at du kan finde det produkt, som passer til din boligstil og din smag. Har du en moderne eller minimalistisk indretning, spiller materialer en stor rolle, når du skal vælge basismøbler og opbevaringsløsninger. 

Dette konsolbord er stilrent designet i metal med guldlook på stellet. Bordet vil sige sig flot ud i hjem med New Yorker inspireret indretning, hvor der bruges beton og glas som gennemgående materialer i boligen. Det vil stå perfekt i entréen, i stuen eller et helt tredje sted i hjemmet, hvor du har brug for dekorativ og praktisk opbevaring. 

Bordet er udformet med 2 hylder, så du får ekstra plads til dine genstande. 

Det smalle og pladsbesparende bord vil egne sig til både små og store rum, og det er nemt og enkelt at vedligeholde med en våd klud efter behov. 

Det elegante og minimalistiske design vil skabe stil i hjemmet i mange år frem, og ændrer du indretning, kan du uden problemer omplacere det funktionelle bord.

Udvalgte specifikationer

 • Minimalistisk, smalt konsolbord 
 • Metal og guldlook 
 • Kan stå flere steder i boligen 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

EJA konsolbord i hvid – Klassisk og funktionel

EJA konsolbord i hvid Klassisk og funktionel

Om

Når du skal vælge det rette konsolbord til dit hjem, skal du forholde dig til design, opbevaringsbehov og look. Du finder bordene i både mørke, hvide og naturlige udtryk, og de findes både med og uden skuffer. 

Det er en praktisk fordel at vælge en model med indbyggede skuffer, der giver dig mulighed for at gemme de løse dele og genstande af vejen, som du ønsker at passe på. Dette EJA konsolbord i hvidt look er klassisk i sit design med 4 ben, 3 funktionelle skuffer og en rummelig bordplade. 

Det elegante og tidløse look vil skabe stil i mange år, og det kan stå både i gangen, entréen eller et tredje sted i hjemmet. 

Der er lagt vægt på finish og designmæssige detaljer på det elegante EJA bord. Bordbenene er let bøjede, og de 3 skuffer er alle udformet med ornamenteringer på fronterne. 

Skufferne har mørke håndtag, der skaber en stilfuld kontrast til det hvide opbevaringsmøbel.  

Udvalgte specifikationer

 • Hvidt look
 • Klassisk og elegant design 
 • Smukke detaljer og flot udformning 
 • 3 funktionelle skuffer (2 små og 1 stor)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hübsch – Bedste konsolbord i metal

Hübsch Bedste konsolbord i metal

Om 

Når du vælger et bord i metal, kan du være sikker på, at det holder til at stå et centralt sted i boligen, uden at det tager skade eller bliver ridset.

Med dette elegante og moderne Hübsch bord får du et funktionelt produkt, der er skabt til hverdagen. Hübsch er en populær møbelproducent, der laver møbler og indretningsgenstande i moderne og nordisk stil. Producenten følger med tiden, hvad angår såvel design som materialer. 

De fleste mennesker har et konsolbord stående på steder, hvor der er mest trafik i hjemmet. Det kan være i køkkenet, gangen eller entréen. 

Det supplerende bord skal være designet i et enkelt look, så det ikke tager meget plads hverken fysisk eller visuelt. 

Dette bord egner sig til enhver type bolig og indretningsstil som følge af sit smalle design og enkle udtryk. Det har en praktisk højde på 91cm, så det er nemt for dig at lægge dine nøgler fra dig eller tage din pung og taske med dig, da tingene befinder sig i øjenhøjde på bordet. 

Udvalgte specifikationer

 • Bord i metal
 • Smalt og enkelt design 
 • Nordisk stil 
 • Sort 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

ROSSO – Bedste konsolbord i sort design

ROSSO Bedste konsolbord i sort design

Om 

Til den moderne eller minimalistiske bolig er der brug for sorte indretningsobjekter, der kan bryde det lyse look. Er du på udkig efter et funktionelt og stilrent konsolbord, kan denne ROSSO model være det rette valg for dig. 

Bordet er fremstillet i sort, massiv ask, der skaber høj slidstyrke og eksklusivt look om opbevaringsmøblet. Bordet vil stå elegant både i stuen, i gangen eller i den store entré. Den smalle, keramiske bordplade er nem at tørre af, så dit møbel altid fremstå elegant. 

Bordet egner sig til både opbevaring og pynt. Du kan placere en buket blomster på bordet for at bryde det stilrene look og det dominerende, sorte udtryk. 

Med ROSSO produktet får du et bord, du kan få glæde af i hjemmet i mange år. 

Udvalgte specifikationer

 • Massiv, sort ask
 • Keramisk bordplade 
 • Rustik og stilren 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

vidaXL Konsolbord med skuffer – Kreativt design og god pris

vidaXL Konsolbord med skuffer Kreativt design og god pris

Om

Når du have de bedste organiseringsmuligheder, skal du vælge et konsolbord med skuffer. Langt de fleste borde er fremstillet med 2 skuffer. Vil du have ekstra opmagasineringsplads, vil du få masser af glæde med dette kreative og charmerende bord med 3 skuffer.

Bordet skiller sig ud fra mængden af andre kvalitetsmodeller som følge af sin enestående front, der er prydet af dekorative mønstre. 

Det kreative bord er et kunstværk i sig selv og vil stå elegant i ethvert rum i hjemmet. Det kan bruges på værelset, i stuen, i gangen eller i entréen. Du kan med fordel bruge bordpladen til pynteting såsom billeder eller blomster og lade skufferne opbevare dine vigtige, løse dele. På denne måde lader du de charmerende, dekorative mønstre træde elegant frem. 

De 3 skuffer giver dig masser af rum og plads til at organisere alt fra makeup over nøgler og pung til lys og papirer. 

Udvalgte specifikationer

 • Enestående, dekorativ front
 • Kreative mønstre på skufferne 
 • 3 skuffer 
 • MDF og stålben 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Living&More – Bedst til det store opbevaringsbehov

Living&More Bedst til det store opbevaringsbehov

Om 

Det bedste konsolbord er dét, som størrelses- og opbevaringsmæssigt matcher dine behov. Derudover skal bordet været designet i en farve eller en form, som passer ind i dit hjem.

Har du et stort opbevaringsbehov, og holder du af et tidløst, sort look, vil dette Living&More bord være ideelt for dig.

Bordet er udformet med en lang bordplade og 2 mindre hylder. Det stilrene og minimalistiske design vil stå flot ind i det moderne hjem, hvor der er garanti for, at du kan få styr på alle dine små og vigtige genstande. Du kan vælge at bruge mindre opbevaringskasser, som kan stå på de 2 hylder, hvis du ønsker at optimere pladsen og skabe ekstra orden på dine ting. 

Bordpladen måler 130cm og kan bruges til både bøger og pynteting. Living&More bordet er fremstillet i jern, så du får et konsolbord med den højeste slidstyrke og længste holdbarhed. 

Du kan bruge bordet i køkkenet eller i gangen, hvor der er brug for at kunne organisere dine ting. Den store designmæssige fordel ved bordet er, at selvom det er bredt, er det samtidig smalt, så det ikke tager unødvendig meget plads i hjemmet.

Udvalgte specifikationer

 • Bredt bord (130cm)
 • Smalt design
 • 1 bordplade og 2 hylder
 • Høj slidstyrke og lang holdbarhed
 • Kan bruges til bøger og tunge objekter
 • Mulighed for at bruge skuffer og kasser på hylderne

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

VidaXL konsolbord i træ – Klassisk og tidløs design

VidaXL konsolbord i træ Klassisk og tidløs design

Om 

Det store marked af konsolborde giver mulighed for at vælge design og look, som matcher stil og smag. Vil du have et klassisk design og et tidløst look på bordet, kan det være det rette valg for dig at vælge et konsolbord i træ. 

Træ er det materiale, som har været mest brugt i møbelindustrien igennem flere hundrede år. Naturmaterialet er holdbart og slidstærkt, og det findes i mange sorter og nuancer. 

Til den klassiske bolig vil dette tidløse bord med 2 funktionelle skuffer passe perfekt ind. Bordet er solidt og kompakt udformet, så det kan placeres i det rum, hvor du har mest brug for at kunne organisere dine løse dele. Det slidstærke bord vil give dig værdi og anvendelsesglæde i mange år ud i fremtiden. Med de 2 rummelige skuffer kan du passe ekstra godt på de vigtigste ting.

Bordet er skabt i fyrretræ, der er en elegant og lys træsort, der passer ind i de fleste hjem. Bordet er overfladebehandlet, så det får ekstra slidstyrke til at modstå hverdagenes små stød og uheld. 

Det elegante fyrretræsbord befinder sig i den budgetvenlige ende af prisskalaen og kan være et supplement til dine øvrige opbevaringsmøbler. 

Udvalgte specifikationer

 • Fyrretræ og MDF
 • 2 praktiske skuffer 
 • Kompakt design 
 • God pris 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne side er anmeldt af: Simon Lauridsen Rating 10/10

Dette indlæg har fået 4.67 stjerner baseret på 9 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar