En kommode er et must i ethvert hjem, da det er et praktisk og elegant møbel, som både er med til at skabe stil i hjemmet, og som giver mulighed for at organisere dine ting.

Når du vælger kommode i træ, får du masser af forskellige valgmuligheder i forhold til størrelse, design og look. Der findes kommoder i såvel lyst som mørkt træ, og det er op til dig at vælge, hvilket look du ønsker i boligen.

Herunder finder du de 6 flotteste og mest funktionelle kommoder i træ, som henvender sig til forskellige indretningsstile og budgetter. 

Hvilken kommode i træ skal jeg vælge?

Kommoder i træ findes i mange designs, udformninger, størrelser og stilarter. Det er de individuelle behov og ønsker, som er med til at afgøre, hvilken kommode i træ der er den rette for dig. Når du skal vælge den bedste model, skal du forholde dig til følgende overvejelser:

 • Hvor skal kommoden stå?
 • Hvad er mit behov for opbevaringsplads?
 • Hvilket look ønsker jeg (lyst eller mørkt træ)?
 • Hvad er mit budget?
 • Hvilken lukkefunktion ønsker jeg (skuffer eller skydelåger)?

Udformning og størrelse har indflydelse på, hvor du ønsker, din kommode i træ skal stå i hjemmet. Hvis du ønsker en model til soveværelset, som skal bruges til opbevaring af ekstra tøj og tilbehør, kan det være en god idé at vælge en høj kommode. Har du brug for en elegant og funktionel kommode i træ til stuen eller entréen, kan det derimod være en god idé at vælge en lille kommode eller en skænk i træAfhængig af hvad du ønsker at bruge din kommode i træ til, skal du overveje typen af opbevaringsløsning. Der findes kommoder med både låger og skuffer. Har du store ting, der skal opbevares, er låger en god idé, mens skuffer er den ideelle opbevaringsløsning til de små, løse dele. Du finder møbeltypen med alt fra 2 til 7 skuffer. Valg af rette kommode i træ afhænger derudover af individuel smag, når det kommer til look i forhold til at vælge model i enten lyst eller mørkt træ. De bedste kommoder er skabt i eg, bøg, teak og valnød, og de har hver især deres enestående og unikke udseende.Der findes trækommoder i alle prisklasser, og du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du ønsker en flot og praktisk model til en skarp pris. 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

CARRY – træ kommode i smuk og enkel stil

 • Dansk design
 • 10 års garanti

Denne kommode CARRY fra Montana Furniture er super flot i et nordisk, tidløst design. Den passer ind i alle rum. Den har fleksibel opbevaring med mange muligheder. Den har nemlig tre brede skuffer, der kan indeholde en del. Kommoden kommer med ben, ophængsbeslag, hjul eller sokkel. Det giver dig mange valgmuligheder i forhold til udtryk. Kommoden kan vælges i forskellige farver, så du kan vælge den, du bedst kan lide. Designeren bag er Peter J. Lassen. Han er den anerkendte designer bag Montana Furniture, der blev grundlagt i 1982. Hans filosofi var, at alle har brug for et personligt rum, og friheden til at præge det. Denne inspirerende tankegang er også lagt i CARRY kommoden. Den har målene 69,6 x 69,6 x 38 cm. Materialet er 12 mm lakeret MDF. Den må maksimalt belastes med 10 kg. Pryd din stue, din gang eller dit soveværelse med dette smukke møbel, som er et kunstværk i sig selv. Det er netop dét, der kendetegner Montana Furniture. De bringer skønhed, lys og passion ind i indretningen. Med de mange forskellige farvevalg, får du friheden, som var vigtig for Peter J. Lassen. Friheden til selv at kunne bestemme, hvilket dette møbel bærer præg af. Der ligger altså også en unik historie bag.

Hübsch – stuekommode i træ med sildebenslåger

Selvom du vælger en kommode i træ, behøver det langt fra være et klassisk og neutralt design. Du kan finde opbevaringsmøbler i træ med masser af personlighed og karakter, så du får slidstærke møbler til hjemmet, som samtidig skaber stil og elegance. 

Vil du have en kommode i lyst træ med enestående, smukt design, skal du vælge denne model fra Hübsch. 

Kommoden er klassisk i sin udformning og har 2 store rum til opbevaring. Det unikke ved dette møbel er lågernes facade i glamourøst sildebensdesigns. Dette skaber masser af liv i hjemmet, og det elegante sildebensmønster kan komplimentere enhver indretningsstil. 

De 2 store låger er nemme at åbne og lukke, så du altid kan komme til alle dine opbevarede genstande. Det er et ideelt møbel til både stuen, entréen, værelset eller kontoret. 

Kommoden er fremstillet i egetræ og egetræsfinér, som skaber liv og lys i hjemmet.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 80x40x65 (cm)
 • Egetræ og egetræsfinér
 • Sildebensdesign på lågerne 
 • 2 store låger.

Foersom & Hiort-Lorenzen BUTLER – høj smal kommode i træ

Selvom hovedparten af kommoder i træ er designet i et kvadratisk design og har en højde på under 1m, kan du sagtens finde funktionelle og flotte opbevaringsmøbler, som er ekstra høje. Disse er perfekte til soveværelset, hvor de kan opbevare tøj og tilbehør. 

Vil du have en stilren og høj kommode, er denne model fra Foersom & Hiort-Lorenzen et oplagt valg. Den måler 120cm i højden og er fremstillet med 6 praktiske og rummelige skuffer med indbyggede greb. Den kan stå placeret i hjørnet i soveværelset, børneværelset eller babyværelset, hvor den kan give plads til alt fra undertøj over tilbehør til trøjer, bukser og T-shirts. 

Møblet er skabt i eg, som er en lys træsort, der vil tage sig elegant ud i ethvert hjem. Træet er efterlakeret, så du nemt kan tørre møblet af efter behov med en våd klud. 

Egetræ er én af de mest slidstærke træsorter, der findes, og dette er en fordel, når du har brug for et møbel, som skal kunne holde til at blive brugt hver dag. 

Denne kommode i træ står på en sokkel på 4 ben, som løfter kommoden op fra gulvet. Dette design er med til at skabe et let og luftigt udtryk.

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 108cm
 • 6 kvadratiske skuffer med indbyggede greb
 • Lyst egetræ 
 • Møblet står på en sokkel.

Linea by Leander – træ kommode til børneværelset

Kommoder i træ findes i masser af designs og udformninger. Mens nogle er ideelle som opbevaringsmøbel til stuen, egner andre sig til at stå i entréen, på kontoret eller på et værelse.

Er du på udkig efter et flot og praktisk opbevaringsmøbel til børneværelset, er denne Linea by Leander kommode et godt bud. 

Den æstetiske form vil tage sig flot ud på både pige- og drengeværelset, hvor de 3 praktiske skuffer kan bruges til tøj, ting og tilbehør. Den helt store fordel ved kommoden er skuffernes soft-luk system, som skåner små børnefingre fra at blive klemt.

Dit barn kan selv holde styr på sine ting med den flotte kommode i lyst bøgetræ. Det er muligt at skabe det look på møblet, som du ønsker i forhold til stil og smag. Du kan udskifte grebene, så designet passer til indretningen i hjemmet generelt. Du kan vælge imellem forskellige filt- og lædergreb, så du får den ønskede farve. Dette er med til at forlænge anvendelsesglæden ved kommoden, da du kan tilpasse stilen i henhold til barnets udvikling. 

Møblet er behandlet i ekstra stærk lak, så overfladen ikke tager skade af det slid, som kommoden i træ vil blive udsat for i løbet af dagligdagen. 

Udvalgte specifikationer

 • Æstetisk og tidløst design 
 • Bøgetræ med ekstra holdbart lak
 • Mulighed for at udskifte grebene (filt- og læder greb findes i mange forskellige farver)
 • Soft-luk system på skufferne.

Abisko kommode – Bedste opbevaringsløsning

Vil du have de bedste muligheder for at organisere alle dine ting og løse dele, har du brug for en kommode i træ med mange skuffer i forskellige størrelser. Med dette Abisko møbel får du masser af små og store rum til at organiser af masser af forskellige ting i hjemmet. 

Du kan bruge møblet i entréen, hvor det kan holde styr på familiens vanter, huer, bælter, nøgler og mange andre ting. Bruger du møblet i soveværelset, kan du få styr på garderoben og altid vide, hvor sokker, undertøj, toppe og bælter befinder sig. 

Uanset hvad dine behov er, får du den bedste opbevaringsløsning ved at vælge en kommode i træ med mange forskellige rum. Til opbevaring af de store ting kan du bruge de 2 rum med låger, og til opbevaring af små, løse dele kan du bruge skufferne. 

Udover at være praktisk og funktionel er Abisko møblet moderne og vil passe ind i både den personlige, den moderne og den kreative indretningsstil. 

Mens mange møbler er fremstillet med én gennemgående træsort, som skaber enten et lyst eller et mørkt look, er dette møbel fremstillet med kombinerede MDF-plader i forskellige stilarter. Du får en kommode i træ med både lyst og mørkt udseende på skufferne. Du får glæde af de mange smukke træsorter som ask, valnød, ahorn og kirsebær.

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 112cm
 • 7 rum (5 skuffer og 2 låger)
 • Blandede træsorter 
 • Kunstnerisk look
 • Soft-luk system på skufferne.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

FLEXA POPSICLE – træ kommode til soveværelset

Flexa Popsicle – et fund til prisen

Vil du have en stilren og funktionel kommode i lyst træ til soveværelset, er denne FLEXA POPSICLE et perfekt valg. Den har 3 rummelige skuffer, som du kan opbevare alt fra tøj over ting og tilbehør i. Som følge af højden på 74cm vil kommoden egne sig ideelt til soveværelset, hvor den nemt kan stå i et hjørne eller ved sengen. Du kan bruge kommoden som et alternativt sengebord, hvor kommodens øverste flade kan anvendes som bord.

Den lyse trækommode vil tage sig elegant ud i ethvert hjem uanset indretningsstil. 

Når du vil have glæde af din kommode i træ i længst mulig tid, har træsorten stor betydning i forhold til holdbarhed og slidstyrke.  

FLEXA POPSICLE er fremstillet i egefiner, som er en smuk træsort, der samtidig har en høj slidstyrke. Det flotte, lyse look på møblet er brudt af de charmerende blå greb i massivt træ. Dette skaber en fin kontrast til det lyse design.

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 74,2cm
 • 3 skuffer 
 • Mørkeblå greb i massivt træ
 • Materiale i MDF og FSC® egefinér.

Prima kontormøbel – kommode i træ til kontoret

Prima kontormøbel – Bedste kommode i træ til kontoret

Til hjemmekontoret har du brug for en opbevaringsløsning, som kan hjælpe dig med at holde styr på både kuglepenne og store dokumentmapper. Til dette formål er det en god idé at vælge en trækommode, som både har skuffer og låger. Til opbevaring af store ting er låger den mest funktionelle løsning, mens skuffer gør det nemt for dig at holde styr på post-its, klistermærker, konvolutter, USB-stik og meget mere. 

Med dette Prima kontormøbel får du den bedste opbevaringsløsning til kontoret eller hobbyværelset. Med design i egetræsstruktur skal du ikke bekymre dig om slid, da træsorten er én af de mest slidstærke, der findes på markedet for møbler. Det har stor betydning, at du kan bruge din kommode i træ i stort omfang, uden du skal være opmærksom på at skåne den mod hverdagens slid.

Det bedste møbel til opbevaring er det, som er skabt til hverdagen. 

Med det tidløse og elegante naturlook får du en kommode, som du kan få glæde af i masser af år. 

Udvalgte specifikationer

 • Egner sig perfekt til kontoret eller hobbyværelset 
 • Store rum til opbevaring af mapper og større genstande
 • 4 rum (2 skuffer og 2 låger)
 • Stilrent design i egetræ.

Paris – træ kommode i antik design

Paris kommode – Bedste antik design

Er du ude efter en elegant kommode i træ i antik stil, er denne model et godt valg. Møbler i antik design kan være en god kontrast i det moderne hjem, hvor stilen er med til at skabe personlighed og charme. 

Paris kommoden er designet i valnøddefarve, som skaber et varmt og levende look. Træets årer træder elegant frem, og kommoden vil egne sig til at stå i stuen, gangen eller entréen.

Det er ikke kun den flotte stil, du kan få glæde af, når du vælger dette møbel. Du får også masser af rummelig plads til alle de ting og genstande. Du kan holde styr på alt fra løse dele over tøj til papir og lys med Paris kommoden, der har i alt 4 skuffer (2 små og 2 store).

Ovenpå møblet kan du have en lampe eller lysestager stående, så du udnytter kommoden mest muligt som både indretningsobjekt samt opbevaringsmøbel. 

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 87cm
 • Valnøddefarve
 • 4 skuffer
 • Antikt look
 • Skarp pris.

FURBO Kommode – Bedste teak kommode

FURBO Kommode – Bedste teak kommode

Teak træ er en smuk og elegant træsort, som mange boligejere holder af som følge af det varme og levende udtryk. Teak har været brugt i møbelindustrien i mange årtier, da det er en træsort, som vedligeholder sit smukke look år efter år.

Vil du have en teak træ kommode i moderne stil og funktionelt design, skal du vælge denne model fra FURBO.

FURBO er en dansk virksomhed, som producerer møbler i enestående designs til den klassiske og til den moderne bolig. Når du vælger FURBO møbler, får du elegant og personligt design, som holder i mange år, og som du kan udvikle din personlige boligstil med. 

Kommoden er fremstillet i patineret teaktræ, som betyder, at du får et helt unik look på dit møbel. Træet har fået sit enestående og særlige udtryk fra vejrpatineringen, som skaber et mere gråligt udtryk sammenholdt med klassisk teaktræ. 

Det giver møblet et moderne og tidløst look, som du kan få glæde af nu og mange år ud i fremtiden. Opbevaringsmøblet i teak vil egne sig til at stå et fremtrædende sted i boligen, så du kan få glæde af møblet hver dag.

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 89cm
 • Patineret teaktræ
 • 6 rummelige skuffer
 • Vejrpatineret overfladebehandling. 

Kommode fra House Doctor – Bedste design

Kommode fra House Doctor – Bedste design

Den bedste kommode i træ giver dig mulighed for at opbevare en masse forskellige genstande, og møblet skal samtidig gøre det nemt og enkelt at skabe den rette opbevaringsplads i hjemmet.

Med denne kommode i lyst træ, får du et moderne opbevaringsmøbel, som vil passe perfekt ind i den moderne bolig eller hjemmet med en kreativ indretningsstil. 

Trækommoden er bygget op i moduler med forskellige størrelser, som er placeret ovenpå hinanden. Dette skaber et unikt og moderne look, som kan finde anvendelse både i stuen, på et værelse eller på kontoret. 

Møblet har i alt 4 forskellige moduler, som alle har indbyggede håndtag. 

Den store fordel ved kommode i træ fra House Doctor er, at den er designet med hjul forneden, så du nemt og ubesværet kan flytte møblet efter dine behov. Denne smarte og funktionelle løsning kan få stor betydning på kontoret eller i stuen, når du har brug for at kunne flytte rundt på dit opbevaringsmøbel. 

Træet er efterbehandlet med en vandbaseret lak, så du kan tørre overfladerne af, uden af dit møbel tager skade.

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 72cm
 • Moderne design med asymmetriske moduler 
 • Indbyggede greb
 • Hjul 
 • Lyst træ med lakbehandling.

Kommode i træ fra Hübsch – Bedste kommode med skydelåger

Kommode i træ fra Hübsch – Bedste kommode med skydelåger

Der er forskel på, hvor meget opbevaringsplads du har brug i hjemmet. Mens nogle kommoder i træ er små og har få skuffer, findes der også større og mere rummelige kommoder med låger, som giver mulighed for at opbevare kasser og større genstande. 

Når du er på udkig efter en stor kommode i træ, har designet stor betydning, da det skal være nemt og ubesværet for dig at kunne komme til dine opbevarede genstande.

De bedste, store kommoder i træ er designet med skydelåger.

Dette opbevaringsmøbel fra Hübsch har 2 store skydelåger, som glider let og lydløst til side, så du kan nå dine opbevarede genstande. Det er det perfekte møbel til stuen, hvor det lyse look vil tage sig elegant og stilrent ud uanset din boligstil. 

Møblet er fremstillet i egetræ, som er en lys træsort med høj slidstyrke. Det naturlige trælook er smagfuldt brudt af metalstangen forneden, som stabiliserer møblet.

Hübsch er kendt for at designe funktionelle og moderne indretningsløsninger, som holder i masser af år. 

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 74cm
 • Bredde: 160cm
 • 2 skydelåger 
 • Egetræ og metal.

House Nordic Milano kommode i naturtræ med 8 farvede skuffer 

House Nordic Milano kommode i naturtræ med 8 farvede skuffer – til dig, der søger et stilrent møbel med plads til opbevaring

At anskaffe sig en kommode til hjemmet er et fordelagtigt valg, hvis du sætter pris på gode muligheder for opbevaring. Med en kommode er det muligt at holde overblik over dine ejendele og inddele dem i forskellige skuffer.

Denne House Nordic Milano kommode i naturtræ har 8 farvede skuffer, som du kan opbevare dine ting i. Den er 65,5 cm høj, 78,50 cm bred og 36 cm dyb og kan dermed passe ind i de fleste stuer, soveværelser og entreer eller andre rum. Skufferne i kommoden er i multicolor, og de har farverne: antracit, beige, hvid og natur. Selve rammen på kommoden er i naturtræ og kombineret med de farvede skuffer, er møblet med til at give rummet et samlet unikt look. 

Kommoden er elegant og stilrent bygget og passer perfekt ind i det nordiske design og stilart. Derudover vejer den med sine otte skuffer 12,2 kg og bliver leveret usamlet. Når kommoden først er samlet, kan den placeres, hvor du har lyst. Dette kan både være i værkstedet, hvor behovet for orden og overblik over en masse forskellige ting er stort. Kommoden vil også fungere godt til de mindste i familien på et børneværelse, hvor det kan være rart at have samling på alle de mange ting, som børn bruger i løbet af en dag. Alt i alt vil en House Nordic Milano kommode kunne fungere de fleste steder i hjemmet. 

Karup House kommode – Bedst og billigst

Karup House kommode – Bedst og billigst

En kommode i træ med masser af plads og funktionelt design behøver ikke være en dyr investering. Vil du have et højt opbevaringsmøbel i bedste kvalitet, skal du vælge denne høje kommode fra Karup House. Møblet er designet med 6 rummelige skuffer med indbyggede greb.

Det lyse look vil tage sig flot ud flere forskellige steder i hjemmet. Det kan både være i soveværelset, på børneværelset, i entréen eller på badeværelset. Om møblet skal rumme ekstra sengetøj, håndklæder, ekstra tøj, ting eller tilbehør, er op til dig og dine behov. 

Det smalle og kompakte design gør det muligt at have vigtige genstande opbevaret, uden du skal til at flytte om på dine øvrige møbler. 

Når du har brug for et møbel til opbevaring af ekstra ting og tilbehør, har prisen stor betydning. Uanset hvad dine behov er, er House kommode i træ et funktionelt og budgetvenligt møbel. House fås i 2 forskellige størrelser, så du kan udvælge dig dén model, som matcher dine behov. Derudover fås møblet i forskellige nuancer, så du kan vælge det møbel, som i udseende matcher din indretningsstil derhjemme. 

Udvalgte specifikationer

 • Højde: 130cm 
 • God kvalitet til lav pris
 • 6 rummelige skuffer
 • Lyst design.

Hübsch kommode – Bedste anvendelse

Hübsch kommode – Bedste anvendelse

Mange af de bedste og flotteste kommoder i træ er designet til specifikke rum i boligen. Det kan være til entréen, soveværelset eller stuen. Vil du have en multifunktionel kommode i træ, er denne model fra Hübsch et godt valg. Den har hverken skuffer eller låger, men fremstår elegant med 1 bred hylde. 

Det er et oplagt dekorations- og indretningsmøbel, som du kan bruge, hvor i hjemmet du ønsker det. Du kan bruge det i soveværelset, hvor du kan placere tøj eller tilbehør på hylden. I stuen kan du bruge møblet som en del af den personlige indretning, hvor du kan placere billeder, planter og lampe.

Hübsch er kendt for deres kreative og unikke møbeldesigns, som klæder enhver boligstil. Møblet er fremstillet i finér, der skaber en solid og holdbar konstruktion, du kan få glæde af i mange år. Du kan flytte rundt på kommoden efter behov, eller når du vil indrette dig på en anderledes måde i hjemmet. 

Udvalgte specifikationer

 • Åben kommode med hylde
 • Solid konstruktion i finér
 • Kan bruges overalt i hjemmet.

Se også denne lignende artikel på vores side: Hvid kommode – inspiration til de flotteste og bedste hvide kommoder til hjemmet

Læs også: Tv borde

Læs også for mere lille kommode

Læs også vores artikel om: Skabe Skranende Vaegge

Se vores artikel om: Antik skrivebord | 6 unikke skriveborde i gammel stil

FAQ

🤔 Hvad er forskellen mellem en tøjkommode og en skuffekommode?

Det er kun betegnelserne, der adskiller en tøjkommode og en skuffekommode. Mens en tøjkommode er skabt til opbevaring af beklædningsgenstande og tilbehør, kan en skuffekommode tjene mange formål. Møblet kan bruges i stuen og opbevare lys, bøger eller nips, og det kan bruges i entréen og opbevare huer og vanter.

🧐 Hvad er gennemsnitsstørrelsen for en skuffekommode?

Der findes ikke standardmål for, hvad den optimale størrelse på en skuffekommode skal være. Du finder kommoderne i mange forskellige designs og størrelser, så du kan udpege dén model, som i dimensioner og look matcher din indretning og komplimenterer dine opbevaringsbehov.

🤓 Kan en skuffekommode anvendes i stuen?

En Skuffekommode er et alsidigt møbel. Det kan i princippet bruges i hvert et rum i hjemmet, hvor der er brug for at kunne skabe orden i indretning. Eftersom skuffekommoderne findes i et hav af designs, kan du bevidst vælge en stilren udgave, der matcher din stue i indretning.

🙃 Hvad kan jeg opbevare i en skuffekommode?

Det kan være tøj og tilbehør, hvis du har møblet stående i soveværelset. Befinder kommoden sig på kontoret, kan du have dine papirer og kontorartikler organiseret i møblet. En skuffekommode kan bruges i stuen, så du kan gemme arvestykker, lys, servietter og magasiner væk.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar