Når du skal til at vælge det perfekte sofabord eller bord til din stue, er det en god idé at kigge på nogle af de mange forskellige indskudsborde, der findes, da de er ganske praktiske at have. De kan nemlig skubbes ind under hinanden, når du ikke har brug for meget bordplads, samt trækkes fra hinanden, når der er brug for mere bordplads.

I denne artikel skal vi se nærmere på 10 forskellige indskudsborde til hjemmet, der kan passe ind i forskellige hjem og indretningsstile.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Trademark Living indskudsbord – flot og unikt indskudsbord med en elegant bordplade

Trademark Living indskudsbord

Dette indskudsbord er et meget flot et af slagsen, hvor der virkelig er kælet for detaljerne. Med dette indskudsbord får du to flotte borde med et let stel i jern, der giver det et råt udtryk. Samtidig har bordet også en unik bordplade, der har sølvmarmorering, der giver det et helt særligt look.

Dette indskudsbord er uden tvivl et rigtig godt bud til en person, der godt kan lide din industrielle stil og gerne vil have et moderne indskudsbord, der stadig lever op til netop denne fede stilart til hjemmet.

Trademark Living indskudsbord rundt design – flot rundt indskudsbord i flot mørkt træ

Trademark Living indskudsbord rundt design

Et rundt indskudsbord er noget af det, der virkelig kan bidrage til den hyggelige stemning i hjemmet, og det får du også med dette indskudsbord i rundt design. Det er holdt i mørke nuancer, der er med til at gøre bordet ekstra elegant.

Rammen til bordene er holdt i mørkt metal, og de runde bordplader er lavet af mørkt træ. Du kan uden problemer gemme det lille bord under det store, og du kan også samtidig tage det ud og skabe en hyggelig blanding med begge borde, så der er bedre plads omkring sofabordet, når hele familien er samlet.

Bodahl Nobel indskudsbord – flot og minimalistisk sofabord med to indskudsborde

Bodahl Nobel indskudsbord

Dette sofabord fra Bodahl er i sig selv et flot møbel, der vil pynte i rigtig mange stuer. Det er skabt med en flot og minimalistisk ramme af metal med en bordplade i massivt egetræ ovenpå. Men sofabordet er ekstra smart, da det også har hele to indskudsborde, der kan trækkes ud og skabe en masse bordplads, når du har brug for det.

Dette sofabord med indskudsborde er perfekt til dig, der godt kan lide at have mange mennesker på besøg på en gang, og som gerne vil have et almindeligt sofabord til hverdag, hvor du ikke skal bruge så meget plads på netop bordet i stuen.

Når du har alle gæster på besøg og trækker de to indskudsborde ud, vil du opleve at få en masse bordplads, så der er plads til en masse snacks og drikkevarer.

LaForma Leonor indskudsbord rundt – flotte indskudsborde med marmoreffekt og gyldne ben

LaForma Leonor indskudsbord rundt

Dette indskudsbord er perfekt til det feminine hjem, hvor der er brug for et flot og anderledes indskudsbord, der kan passe godt ind i den feminine stil. Dette indskudsbord kommer med flotte rundebordplader i glas, hvor der er lagt en marmoreffekt under, så pladerne ligner marmor.

Selve stellet til benene er lavet i stål, der er belagt med gylden farve, så det passer godt sammen med de flotte bordplader med marmoreffekt.

Hvis du er på udkig efter et indskudsbord, der giver mening til det flotte og feminine hjem, så er dette den helt rette mulighed. Du får to runde borde med i dette sæt, så du kan nyde både at være alene og dermed ikke have brug for meget bordplads, samt trække indskudsbordet ud, når du har brug for det.

Møbelkompagniet Abin indskudsborde – Flotte runde indskudsborde med hvide bordplader til stuen

Møbelkompagniet Abin indskudsborde

Disse flotte indskudsborde fra Møbelkompagniet er noget helt for sig selv, de er flotte og minimalistiske i sit design. Alle tre borde i dette sæt er lavet med en flot hvid bordplade med simple ben i træ.

Det er nogle minimalistiske borde, der ikke er ret store og derfor bliver den helt perfekte samling af indskudsborde at have, hvis du pludselig får mange gæster på besøg, eller hvis du har brug for mere bordplads.

Du kan bruge disse indskudsborde som dit almindelige sofabord, hvis du vil, eller du kan vælge at bruge dem som en samling side- eller hjørneborde, der kan passe perfekt ind ved siden af din sofa.

Uanset hvordan du vælger at bruge disse flotte indskudsborde, er der ikke nogen tvivl om, at du får tre flotte borde i god kvalitet, der kommer til at holde i mange år frem.

Møbelkompagniet Seaford indskudsborde i ask – Flot sæt indskudsborde i sort og sofistikeret design

Møbelkompagniet Seaford indskudsborde i ask

Hvis du er på udkig efter et flot sæt indskudsborde, der har et minimalistisk og mørkt design, der giver en følelse af eksklusivitet, er dette sæt med indskudsborde fra Møbelkompagniet det helt rette bud.

Her er tale om to flotte borde, der har en minimalistisk ramme, som de begge står på. Rammen er mat sort, mens bordpladen er holdt i sort melamin af ask. Her får du to flotte borde, hvor det ene nemt kan glide ind under det andet, og hvor du virkelig får meget bord for pengene.

Når du har gæster og dermed har brug for mere bordplads, er det nemt at trække bordene fra hinanden og opnå netop det. Samtidig kan du nyde, at bordene er næsten lige store, det lille er kun præcist småt nok til at kunne passe ind under det større bord.

Broste Copenhagen Stends indskudsborde – flotte og minimalistiske indskudsborde i glas og jern til den stilrene stue

Broste Copenhagen Stends indskudsborde

Hvis du kører en meget stilren og sofistikeret stil derhjemme, vil disse indskudsborde fra Broste Copenhagen være den perfekte tilføjelse. Disse borde er nemlig lavet i flot mørkt jern som selve rammen, mens de runde bordplader er hold i flot glas.

Bordpladen er meget mørkebrun, og benene er holdt i flot sort jern, der spiller godt sammen med den mørke bordplade. Ved at investere i disse flotte indskudsborde, får du uden tvivl nogle borde, der vil skabe en flot kontrast i din stue, hvor meget sikkert er holdt i neutrale farver.

Du kan enten vælge at bruge disse indskudsborde som dit primære sofabord, eller du kan vælge at bruge det til to flotte og anderledes sideborde i stedet for.

Møbelkompagniet Cross indskudsborde – tre flotte og minimalistiske indskudsborde i krom og sort

Møbelkompagniet Cross indskudsborde

Hvis du har en minimalistisk stil i hjemmet, som du gerne vil bevare, er det en god idé at skaffe nogle flotte indskudsborde, der netop kører efter denne stil selv. Disse flotte indskudsborde fra Møbelkompagniet kommer i et sæt med hele tre borde, så du får rig mulighed for at få rigtig meget bordplads i stuen, når du har brug for det.

Alle tre borde kan skubbes ind under hinanden, og de har alle en flot ramme som ben i krom, som giver en flot sølvfarvet tone, mens bordpladen er lavet af sort glas, der både giver disse borde et sofistikeret look, men som samtidig også sørger for, at du får nogle borde i god kvalitet, der tilmed også er nemme at rengøre.

LaForma Vertig C – Giver dit hjem et industrielt, men eksklusivt udtryk 

La Forma Vertig C

LaForma Vertig C indskudsborde er et meget populært indskudsbord hos unoliving.com. Bordet er et perfekt valg til dig, der kan lide, at din indretning skal have et eksklusivt og industrielt look. Det kan være fedt at skabe en stue, hvor der er fokus på det industrielle udtryk, da det kan være med til at skabe mere karakter til dit hjem. Er du vild med kobber og messing i indretningen, vil dette indskudsbord passe ekstra godt ind i dit hjem. Du kan med fordel  vælge at supplere med andre ting lavet i kobber eller messing.

Det er samtidig et praktisk bord at have i hjemmet, da bordets størrelse kan variere alt afhængigt af, om du har begge borde slået ud samtidig eller blot det ene. Hvis du har brug for meget bordplads, kan det være praktisk blot at kunne hive det mindre bord frem, og hvis du andre dage ønsker mere plads i hjemmet, er det muligt at få bordet til at fylde mindre. Det er derudover meget nemt at rengøre bordet, da det bare kræver en våd klud.

Begge borde er sekskantede, og det kan i høj grad være med til at skabe en anderledes indretningsstil. Du får med bordene mulighed for at skabe et geometrisk element i din indretning, og det kan være en del sjovere at have sekskantet bord stående end blot et almindeligt firkantet.

Hvis du vælger at købe indskudsbordene, kan du få dem leveret til døren, hvor de allerede er samlet og monteret.

Møbelkompagniet Dino indskudsborde – flotte og minimalistiske indskudsborde til det feminine hjem

Møbelkompagniet Dino indskudsborde

Hvis du er kvinde, der bor alene, er det altid et kæmpe plus, at du har mulighed for at indrette dit hjem på præcis den måde, du har lyst til og som passer ind i din stil. Der er ikke nogen, du skal spørge om lov her, og det gør en kæmpe forskel.

Når det kommer til at skulle have mere plads i stuen, er det en god idé at anskaffe sig et flot indskudsbord. På den måde behøver du ikke at få på kompromis med pladsen i din stue, du kan nemlig hurtigt stille indskudsbordet ind under det andet, så det ikke fylder for mere end et bord.

Og samtidig kan du skubbe bordet ud, når du ikke har lyst til at gå på kompromis med bordpladsen i din stue. Det er blandt andet smart, hvis du har gæster på besøg, og I skal dele en masse snacks.

Disse flotte indskudsborde er lavet af en flot matteret glasplade som bordplade, der har et flot marmorprint, mens benene er lavet af forkromet metal. Det giver bordene et eksklusivt og feminint udtryk, der vil passe perfekt ind i din stue.

Rowico Yumi indskudsbord rundt – naturligt og flot indskudsbord i egetræ

Rowico Yumi indskudsbord rundt

Der findes ikke mange indskudsborde, der er lavet af så flotte og naturlige produkter som dette egetræsbord fra Rowico. Bordpladen er lavet af egetræsfinér, mens benene er lavet af massivt egetræ, der er en af de stærkeste træsorter.

Disse flotte runde borde er dermed noget helt for sig selv, og de har et flot og naturligt look, der passer ind i mange moderne hjem, hvor der blandt andet er fokus på de naturlige materialer.

Disse borde er begge runde, og det gør dem gode at bruge som sideborde eller hjørneborde, hvis du ikke ønsker at bruge dem som dit sofabord. Det er kun fantasien, der sætter grænser med disse flotte, runde indskudsborde fra Rowico.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar