Skrivebordet er et af de vigtigste redskaber til den gode kontorarbejdsplads. Uanset om det er i hjemmet eller på kontoret, om det er til hobbybrug eller til arbejde, så kan et skrivebord højne arbejdskvaliteten, så du bliver mere produktiv og får mere for hånden. Der findes et væld af forskellige skriveborde på markedet – her på siden finder du inspiration til 2 forskellige vinkelskriveborde med hver sine kvaliteter. Fælles for dem alle er, at bordpladen er vinklet, både for at skaffe mere arbejdsplads på bordet, og for at udnytte mest mulig plads i rummet. Lad dig inspirere af disse flotte og praktiske hjørneskriveborde, så du kan indrette dit kontor på bedst mulig vis.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Rio hjørneskrivebord sort er funktionelt, praktisk og flot til hjemmekontoret

Rio hjørneskrivebord sort er funktionelt
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Dette flotte og simple hjørneskrivebord fra Rio er perfekt til det store hjemmekontor. Den store overflade på bordpladen giver dig mulighed for at arbejde med flere computerskærme på én gang, samt at have opslagsværk og mapper åbne, skrive notater og meget andet. Den praktiske vinkel på bordpladen får bordet til at syne mindre, end det er, og muliggør at stille det i et hjørne af rummet for at udnytte pladsen i kontoret bedst muligt. 

Med dette produkt følger en skuffesektion med 4 skuffer samt lås. Her kan du let opbevare alle de ting, du har brug for i nærheden af arbejdspladsen, så de ikke optager plads på bordet. Skuffesektionen er på hjul, så du let kan flytte den rundt efter behov. 

Rio-serien indeholder forskellige kontormøbler, så det er muligt at kombinere dette skrivebordsmøbel med forskellige skuffer, greb og låger for at give det et mere personligt touch. Du kan sammensætte dine kontormøbler lige efter dine behov med møbler fra Rio, som du finder på XL Møbler. 

Specifikationer: 

 • Farve = sort 
 • Bredde = 230 cm
 • Højde = 74 cm 
 • Dybde = 80 cm

Function Plus Hjørneskrivebord – mat sort/egetræsstruktur, m. 2 skuffer skaber dybde og struktur i hjemmekontoret

Dette lækre Function Plus skrivebord, som findes hos Bobo Online, er et godt køb til dig, der ønsker et anderledes og markant skrivebord til hjemmearbejdspladsen. Den sjove kombination mellem sort og lys egetræsstruktur giver et spændende bord, som du ikke finder i ethvert kontor. 

Den sorte farve skaber dybde og kontrast til et lyst kontor, og den lyse naturfarvede bordplade og matchende skuffer giver bordet et blødt udtryk. Tilsammen giver det et harmonisk helhedsbillede, og bordet er perfekt til at skabe struktur i hjemmekontoret. 

Skrivebordet er praktisk indrettet med skuffer og hylder under bordpladen, hvor du kan gemme løse genstande og kontorartikler af vejen. 

Kombinationen af den sorte farve og det lyse træ giver et lidt eksotisk look, og en god idé kunne være at have hylder over bordet, som matcher træfarven – det vil skabe en smuk helhed i rummet. For at fuldende det eksotiske look, kan du have frodige grønne planter på hylderne og ved siden af bordet. 

Specifikationer: 

 • Farve = sort/natur, egetræsstruktur
 • Bredde = 145,1 cm
 • Højde = 76,8 cm 
 • Dybde = 81 cm 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Prima hjørneskrivebord – egetræsstruktur, m. 3 skuffer giver mulighed for en harmonisk arbejdsplads på hjemmekontoret

Prima hjørneskrivebord

Dette skrivebord fra Prima finder du hos Bobo Online. Det er designet i en smuk og naturlig egetræsstruktur, og det er et både praktisk og funktionelt skrivebord. Vinklen på bordpladen giver dig mulighed for at få mest muligt ud af pladsen i rummet, da du kan skubbe bordet helt ind i hjørnet. Hjørnebordpladen giver dig samtidig mulighed for at få et godt overblik over dit arbejde, mens du sidder ved bordet. 

Den smukke farve, som egetræsstrukturen skaber, giver harmoni og får skrivebordet til at føles som et roligt sted at opholde sig. Den er let at kombinere med andre møbler i samme farve, og kan også sagtens kombineres med andre farver og træsorter, hvis du gerne vil skabe et friskt look på kontoret. 

Indbygget i skrivebordet findes en praktisk skuffesektion med 2 mindre skuffer og 1 stor. Her er altså plads til at gemme ting af vejen samt opbevare de ting, du har brug for at have i nærheden, når du arbejder ved bordet.  

Specifikationer: 

 • Farve = natur, egetræsstruktur
 • Bredde = 159 cm
 • Højde = 75,4 cm 
 • Dybde = 150,4 cm 

Function Plus hjørneskrivebord – valnød, m. 2 skuffer er til dig, der er vild med mørkt og varmt træ, og som vil udnytte pladsen bedst muligt

Function Plus Hjørneskrivebord

KARE DESIGN Lorenco Corner Chrome skrivebord – klar glas/sølv stål er til dig, der vil have et stilrent og elegant bord til hjemmekontoret

KARE DESIGN Lorenco Corner Chrome skrivebord

Dette skrivebord fra KARE DESIGN, som også findes hos Bobo Online, er til dig, der ønsker et fuldstændig stilrent og meget elegant udtryk i dit hjemmekontor. Bordet er et hjørneskrivebord, og består af to bordplader, der er sat sammen i en vinkel, og som derved skaber et unikt skrivebordsdesign. Samtidig giver vinklen og designet en praktisk arbejdsplads til hjemmekontoret. 

Lorenco Corner Chrome skrivebordet er fremstillet af hærdet glas, og sammen med stellet, der er produceret af forkromet stål, skabes der et professionelt og clean udtryk. Bordet indbyder til ro og koncentration, og egner sig derfor perfekt til hjemmekontoret, hvor det måske sommetider kan være svært at koncentrere sig ordentligt. 

Glaslooket gør det let at indrette resten af rummet, da den klare farve matcher stort set alle andre materialer og farver. Du bestemmer altså selv, om du ønsker et helt minimalistisk og stilrent look i rummet, eller om det skal være lidt mere sprælsk og frisk med nogle flotte farver til reoler, kontorstol, lamper og planter. 

Specifikationer: 

 • Farve = klar/sølv 
 • Bredde = 210 cm
 • Højde = 72 cm 
 • Dybde = 180 cm 

Dette skrivebord fra Function Plus skiller sig ud fra de andre – det er fremstillet i en mørk og varm valnøddefarve, som skaber dybde til rummet. Det brune look udstråler både professionalisme og effektivt, og giver samtidig rummet et anderledes og hyggeligt udryk. 

Skrivebordet er forholdsvis lille, men har alligevel masser af plads til at danne rammerne for et godt kontormiljø. Hjørnebordpladen giver dig mulighed for at have en mappe liggende slået op ved siden af dig, samtidig med at du sidder og arbejder foran en eller to skærme, og eventuelt har en notes- eller tegneblok liggende klar på din anden side. Hjørnet giver også mulighed for ekstra opbevaringsplads under bordpladen. 

I venstre side af bordet findes der to praktiske skuffer og to hylder, hvor du kan have kontormaterialer som eksempelvis ringbind, printerpapir, kuglepenne og så videre opbevaret. 

Bordet her kan findes hos Bobo Online. 

Specifikationer: 

 • Farve = natur, valnød  
 • Bredde = 145,1 cm
 • Højde = 76,58 cm 
 • Dybde = 81 cm 

Function Plus hjørneskrivebord – hvid/egetræsstrutur, m. 1 skuffe er en smuk og anderledes arbejdsstation

Function Plus hjørneskrivebord2

Hos Bobo Online finder du det her smarte og lille hjørneskrivebord, der virkelig skiller sig ud, men samtidig passer perfekt ind i de fleste kontorer. Hjørneskrivebordet er designet i hvid og egetræsstruktur, og kombinationen af de to farver giver et friskt look, som samtidig emmer af både hygge og effektivitet. 

Hvis du er en person, som har mange løse ting i kontoret, og som har brug for ekstra opbevaringsplads, så er dette bord lige noget for dig. De mange rum i reolen, der hænger sammen med bordpladen, giver plads til både ringbind, kassetter, printer, kasser og mange andre ting. Derudover er der under bordpladen en praktisk hylde, hvor der er plads til endnu flere ting – eksempelvis ekstra printerpapir og kuglepenne. 

 Opbygningen på hjørneskrivebordet fra Function Plus giver dig mulighed for at udnytte rummet til fulde – når skrivebordet og reolen er skubbet helt ind i et hjørne, undgår du spildplads i rummet, hvor der alligevel ikke ville være plads til andre møbler. Samtidig giver den anderledes opbygning et sjovt og spændende møbel, som giver liv til rummet. 

Specifikationer: 

 • Farve = hvid/natur, egetræsstruktur
 • Bredde = 100,2 cm
 • Højde = 153 cm 
 • Dybde = 135,2 cm 

Arena hjørneskrivebord er både flot, praktisk og rummeligt

Arena hjørneskrivebord er både flot, praktisk og rummeligt

Skrivebordet her fra Arena bryder med de mere almindelige normer for skriveborde, og skiller sig ud fra mængden. Med den specielle vinkelopbygning med skrivebord og reol i ét, er det perfekt til hjemmekontoret og den lille arbejdsplads, hvor alle kvadratmeter skal udnyttes til fulde. 

Det unikke design på skydelågerne i reoldelen af skrivebordet bryder med det traditionelle, og skaber et specielt og flot skrivebord, der på en og samme tid er minimalistisk, tidløst og anderledes. Det er derved perfekt til at bryde med det traditionelle kontor uden at gå på kompromis med at være stilrent. Skydelågerne er praktiske og gør det enkelt at få fat på de ting, du opbevarer på hylderne. 

Arena hjørneskrivebordet kan enten anvendes som et lille enkeltstående hjørneskrivebord, såfremt dit kontorareal ikke er så stort, eller back to back med et andet af samme type skrivebord – derved får du plads til to personer på kontoret. 

Arena hjørneskrivebord findes hos XL Møbler og er det perfekte køb til dig, der ønsker et smukt og praktisk skrivebord med plads til opbevaring af mange forskellige ting. 

 Specifikationer: 

 • Farve = hvid/grå 
 • Bredde = 120 cm
 • Højde = 75 cm 
 • Dybde = 120 cm 

Rio hjørneskrivebord hvidt er ideelt til det store hjemmekontor

Rio hjørneskrivebord hvidt er ideelt til det store hjemmekontor

Med et stort hjørneskrivebord som dette fra Rio får du mulighed for at udnytte rummet bedst muligt. Vinklen på bordpladen gør det muligt at stille bordet helt ind i hjørnet og derved anvende hele rummets areal. Det er også muligt at stille bordet midt ude i rummet, såfremt der er plads til dette. Denne indretning vil skabe masser af luft og lys i rummet, og gøre det praktisk at komme rundt om bordet. 

Dette vinkel skrivebord passer godt ind i den minimalistiske stil, og de sølvfarvede ben giver bordet et professionelt look. Benene kan let justeres, og der medfølger en skuffesektion med hjul, så du får her et praktisk redskab til kontoret. 

Bordet her fra Rio, som kan købes hos XL Møbler, er perfekt til at skabe god plads på bordet uden at det fylder for meget i rummet. Med et stort hjørneskrivebord kan du gøre din kontorplads mere overskuelig, samtidig med at du har masser af plads omkring dig. 

Specifikationer: 

 • Farve = hvid 
 • Bredde = 230 cm
 • Højde = 74 cm 
 • Dybde = 80 cm 

Den praktiske vinkelbordplade 

Med et hjørneskrivebord får du skrivebordsplads på begge sider af dig. Du får altså mulighed for at danne dig et bedre overblik, når du sidder ved computerbordet og arbejder, fordi du eksempelvis kan have nogle notater liggende ved siden af dig, en mappe opslået på den anden side og fortsat have plads til at skrive på tastaturet og se på skærmene foran dig. 

Ofte er der gemt skuffesektioner eller hylder under en vinkelbordplade, og det åbner op for et hav af forskellige opbevaringsmuligheder. Alle de kontorartikler, som du ikke bruger her og nu, kan du let og bekvemt gemme af vejen under mange vinkelskriveborde, således at der ikke er rodet omkring arbejdspladsen. Det skaber ro og harmoni, og giver et godt helhedsindtryk af hjemmekontoret. 

Bedst mulig udnyttelse af rummet 

Udover at give god arbejdsplads og et godt overblik, giver den vinklede bordplade også mulighed for at udnytte rummet på bedst mulig vis. Når du placerer et hjørneskrivebord helt henne i et hjørne af rummet, undgår du at tage for meget plads af én væg, og du udnytter plads i hjørnet, som ellers ville stå tomt. Et hjørneskrivebord er derfor perfekt til det lille hjemmekontor. 

Har du et stort hjemmekontor, kan en vinklet bordplade alligevel være en god idé. Enten kan du placere den i hjørnet og dermed have plads til meget andet i rummet, eller også kan du placere det lidt ud fra væggen, så du kan gå omkring bordet og bruge din opslagstavle. Ved at placere hjørneskrivebordet ude i rummet, skaber du luft omkring arbejdspladsen – det både synes godt og kan højne arbejdskvaliteten, at der er luft omkring møblerne i rummet, fremfor at alting står op af væggene. Derudover kan du bruge en kabelskjuler til at gemme ledninger.

Læs også vores artikler om:

Væghængt skrivebord | 5 smarte skriveborde til væggen

Genbrugstræ spisebord | 8 dejlige spiseborde i naturligt genbrugstræ – omtanke for miljøet

Tørrede blomster | 6 flotte tørrede blomster buketter

Antik skrivebord | 6 unikke skriveborde i gammel stil

FAQ

Er hjørneskriveborde gode?
Hjørneskriveborde kan være rigtig gode – især hvis du har et rum, som har en lang væg. Hjørneskrivebordet kan være med til at skabe illusionen af ekstra plads, selvom der ikke er meget i rummet. Der er mange muligheder med et hjørneskrivebord.
Hvor skal jeg sætte mit L-formede skrivebord?
Du kan sætte dit L-formede skrivebord mange steder – faktisk kan du sætte det, lige hvor du ønsker. Dog vælger mange at sætte et L-formet skrivebord op ad en væg, da dette sparer mest plads og er meget praktisk når det kommer til arbejde og andre opgaver ved skrivebordet.
Er et L-formet skrivebord godt til gaming?
Et L-formet skrivebord er rigtigt godt til gaming. Grunden er, at det er stort, og formen gør, at det er let for en gamer at bevæge sig hurtigt rundt. Dette er især en fordel i skydespil, hvor alting skal gå rigtig hurtigt.
Hvad er det bedste L-formede skrivebord?
Der findes et hav af forskellige L-formede skriveborde på markedet. Du kan oftest finde L-formede skrivebord i mange forskellige størrelser og materialer, så du vil med sikkerhed finde et, der passer til lige netop dig og dine behov. Et godt L-formet skrivebord passer både til rummets størrelse og dine behov.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar