Er du så heldig at have en have, en terrasse eller bare en altan, så har du sikkert på et eller tidspunkt overvejet, hvilken parasol, der ville være den bedste kompagnon til sommerens bedste dage udendørs. I løbet af de sidste år er særligt hængeparasollen blevet utroligt populær blandt danskerne, og det er der flere årsager til. 

Hængeparasollen er en af de mest avancerede på markedet, konstrueret med et hårdt, men alligevel formbart design for maksimal beskyttelse og øget fleksibilitet. Med disse parasoller står basen og hovedstangen væk fra siddearrangementet, mens selve baldakinen strækker sig ind over det ønskede område og giver rigeligt med skygge.

I denne oversigt fremhæver vi nogle af de bedste hængeparasoller på markedet i dag, så du kan blive inspireret, og til sidst i artiklen hjælper vi dig til, hvordan du vælge den absolut bedst model til dine behov.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Outfit Egon – Simpel og stor firkantet hængeparasol

 • Populær model hos Frishop.dk
 • Giver god skygge med dens 3 x 3 meter canvas
 • Kan indstilles nemt og på forskellige måder
Outfit Egon
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Om ”Outfit Egon”

Denne hængeparasol fra Outfit er en firkantet parasol på 3 meter i henholdsvis bredden og længden, hvorfor den giver en behagelig skygge over dine havemøbler i hyggekrogen på terrassen eller over børnene, der sidder og leger på et tæppe på græsset. Hængeparasollen er med hejs, hvorfor den er nem at indstille, så du opnår den optimale skygge til dit behov. 

Parasollen måler som sagt 3 meter i henholdsvis bredden og længden, og så har den en højde på 2,5 meter. Stangen har farven teak, mens både lameller og canvas er beige. Dermed har den et neutralt udseende, der passer perfekt ind i langt de fleste danske sommerhjem.

Derfor bør du vælge denne hængeparasol

 • Giver et stort skyggeområde
 • Fremstillet i neutrale farver, der passer ind i alle hjem
 • Bygget med hejs, der gør den nem at indstille

Outfit Egon vs. Markedet

Hængeparasollen fra Outfit adskiller sig fra markedet med dens naturlige simplicitet og neutrale udseende, der passer ind i enhver have eller på enhver terrasse. Parasollen har en lille fod, der ikke fylder meget, men den formår stadig at give et stort skyggeområde, der hvor der er brug for det.

Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol

 • Udformet i aluminium og 220g / m2 Spun polyester
 • Har 8 stk. ribs
 • Stang i teakfarve
 • Lameller i beige
 • Canvas i beige
 • Måler 250 cm i højden
 • Måler 300 cm i bredden
 • Måler 300 cm i længden

Cane-line Hyde Luxe – firkantet hængeparasol

Oversigt

Danske Cane-line har mere end 30 års erfaring inden for design og fremstilling af komfortable møbler. Faktisk er deres motto ”Life made comfortable”, og denne vision udleves med stil – blandt andet har de vundet adskillige designpriser for deres møbler, og senest vandt de EY Entrepreneur Of The Year 2019. Hyde Luxe parasollen er et godt eksempel på hvorfor.

Om ”Cane-line Hyde Luxe”

Hvis du er på udkig efter en sublim hængeparasol, hvor der hverken er sparet på materialerne eller det gode danske design, så er denne Hyde Luxe fra Cane-line en klar overvejelse værd. Stellet er fremstillet i sortmalet aluminium, hvilket får parasollen til at fremstå moderne og elegant. Baldakinen på denne model er lavet af olefin, som er mere slidstærkt end polyester.

Hyde Luxe kan både rotere og vippe, hvilket gør det nemt at tilpasse den, så den skærmer optimalt for solen. Den har et stort og ergonomisk håndsving, som er nemt at bruge for alle, og som har et diskret design, der falder i ét med resten af stellet. Denne model har en smart krydsfod, og som en fordel sælges parasollen inklusive fire stenfliser af 25 kg hver, der kan holde parasollen på plads. 

Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Premium valg 
 • Fremstillet i aluminium og olefin 
 • Kan rotere og vippe 
 • Krydsfod med 4 x 25 kg flisesten inklusive 
 • Måler 3 x 3 meter og er 253 cm høj

Sådan finder du den bedste hængeparasol 

Som du kan se i denne oversigtsartikel, findes der utroligt mange hængeparasoller at vælge mellem i dag, og det er vigtigt at du gør dig tanker om, hvad netop dine krav eller forventninger er. Primært er der to overvejelser, du bør gøre dig, inden du køber din næste hængeparasol:

Hvilken form og størrelse?

Noget af det første, du skal have kortlagt er, hvor stor en hængeparasol du har brug for og plads til. Til en terrasse eller altan vil der typisk være begrænset plads, og her er en hængeparasol genial i forhold til at skygge over et siddearrangement uden at stå i vejen. Du skal dog sikre dig, at der er plads til, at dugen kan være fuldt opslået, uden at den støder på noget. Derudover skal du tænke over selve dugens design.

Typisk vil en baldakin være enten rund, ottekantet, sekskantet eller firkantet. En hængeparasol i firkantet design er smart at vælge, da den typisk vil kunne skygge for flere og samtidig passer til de fleste udendørs borde. Omvendt, hvis du har et rundt spisebord, vil en rund eller ottekantet hængeparasol være et godt valg.

Ønsker du særlige funktioner?

Skal du blot have en standard hængeparasol eller leder du efter særlige funktioner? De mest simple parasoller har blot løftegreb, men de kan være tunge for nogle personer, og derfor kan et håndsving være en god idé at overveje. Derudover kan en vippefunktion samt rotationsfunktion være gavnlig i forhold til at indstille og tilpasse vinklen på parasollen i løbet af dagen. 

Modsat mange andre hængeparasoller (og parasoller generelt), så er dugen på for eksemepl Hyde Luxe modellen lavet af Olefin frem for polyester. Olefin stoffer tørrer hurtigt og modstår vejr, pletter og meldug, og i forhold til polyester, så falmer olefin væsentligt langsommere, når det udsættes for direkte sollys i lange perioder. Du kan derfor se frem til en hængeparasol, som ser ny og lækker ud længere, hvis du vælger en model med dug af olefin.

Som noget relativt nyt findes der også hængeparasoller i dag med solpaneler, som kan give en lækker og spændende belysning, når mørket falder på. Det kan for eksempel være attraktivt at overveje, hvis du har anden belysning i haven eller på terrassen, som ville passe godt hertil. 

Find den bedste hængeparasol billigst 

Hvis du er på udkig efter en billig hængeparasol, behøver det ikke være ensbetydende med, at kvaliteten er ringere. Du kan nemlig nemt spare penge, når du køber din næste hængeparasol, hvilket med andre ord betyder, at du kan bruge flere penge på alle de andre ting, der gør sommeren festlig og uforglemmelig. For at finde den bedste hængeparasol billigst, bør du overveje disse tips og tricks:

Handl online

Vi handler stort set alle tænkelige forbrugervarer online i dag, og hængeparasoller behøver ikke være nogen undtagelse. Når du vælger onlinebutikker, får du ofte en bedre pris end i fysiske butikker, da en webbutik ikke har samme udgifter til husleje og personale. Udover den lavere pris får du typisk også hurtigt og bekvem levering af varer, hvilket særligt kan være en fordel med større vare som en hængeparasol, som du slipper for selv at skulle bakse ind i en bil eller på en trailer hjem fra byggemarkedet.  

Sammenlign priser

En anden uovertruffen fordel ved online handel er, at du nemt kan sammenligne priser på tværs af forskellige forhandlere. Når du har fundet frem til netop den hængeparasol, der passer perfekt til din have eller dine krav, så kan du let se, hvor den kan købes billigst. Det kan du for eksempel gøre ved at bruge prissammenligningsservices såsom Pricerunner. 

Hold øje med tilbud og kampagner

Selvom det i forvejen oftest er billigst at købe produkter online frem for i fysiske butikker, så kan du spare endnu mere, hvis du holder særligt øje med tilbud og kampagner. Ofte vil der være attraktive reduktioner i den vejledende salgspris i forbindelse med højtider og butikkens fødselsdag. Derudover kan du være heldig at finde et lagerudsalg, hvor udgåede varer fra en producent sælges til spotpriser – sommetider med 40%, 50% eller 60% nedslag i prisen.

Pas godt på din hængeparasol, så den holder længere

Når du ønsker at investere i en ordentlig hængeparasol, så vil du formentlig også gerne have, at den holder så længe som muligt. Selvfølgelig kan du vælge en model, som er fremstillet i robust og slidstærke materialer, men der er også mange ting, du selv kan gøre for at passe på din hængeparasol, så den holder længere. Her er tre hurtige tips til at opnå netop dette:

Lad den ikke stå ude under alle vejrforhold

Selvom kalenderen siger sommer, så er det langt fra altid, at det danske vejr makker ret. Selv på en varm sommermorgen kan vejret hurtigt slå om og byde på regn og blæsevejr. I disse tilfælde er det vigtigt, at du ikke blot lader parasollen opslået og håbe på det bedste.

Selvom mange af de fremhævede modeller i denne artikel er bygget med robust stel og med udluftningssystem til vinden, så bør du altid slå parasollen ned, når det blæser kraftigt. Ved nogle modeller vil der stå, hvor kraftige vindstød, de kan holde til, men som tommelfingerregel bør du altid slå parasollen ned, hvis det begynder at rykke voldsomt i dugen.

Derudover kan nogle hængeparasoller klare vand bedre end andre. Undersøg gerne om dugen er blevet overfladebehandlet, eller om den tåler regn. Hvis ikke den gør det, bør du altid lukke parasollen og eventuelt overdække den, hvis det regner.

Sørg for at have et optimalt opbevaringssted 

For at din hængeparasol skal holde længst tid muligt, bør du have et godt opbevaringssted til den. Det skal gerne være et rum, hvor der er tørt og ikke for varmt eller koldt. Et almindeligt skur med god plads eller en carport vil typisk være tilstrækkeligt.

Husk det rette ekstraudstyr

En sidst ting du kan gøre for at sikre, at din hængeparasol holder længst muligt, er at have det rette ekstraudstyr. Særligt bør du overveje at investere i et overtræk til hængeparasollen, som kan beskytte dugen mod blæst og fugt. I mange tilfælde vil et parasol overtræk til hængeparasollen ikke automatisk følge med selve parasollen, men du kan med garanti finde et betræk, der passer i størrelsen fra samme eller en anden forhandler.

Derudover bør du sikre, at du har en god parasolfod til hængeparasollen. Her skal du være sikker på, at foden enten passer perfekt eller kan tilpasses stangens diameter, for hvis stangen står løst, kan den nemmere få skader eller knække. Derudover skal du sikre, at parasolfoden er tung nok til at holde parasollen. Hvis du er i tvivl, så er det altid bedre at vælge en parasolfod, som er lidt for tung end lidt for let. 

Vi håber, at du med denne testoversigt er blevet klogere på, hvilke spændende, innovative og flotte hængeparasoller, der findes på markedet i dag, og vi håber samtidig, at du er blevet klogere på, hvordan du finder (og passer på) den bedste hængeparasol til netop dine behov.

Testkilder

Til udarbejdelsen af denne testoversigt og oversigtsartikel har vi hovedsageligt skævet til forskellige kundeanmeldelser. Disse er fundet fra hjemmesider fra forskellige lande, hvilket har været afgørende for, at vi kunne bringe et både bredt og dybt indblik i markedet for hængeparasoller i dag.

Til denne artikel har vi valgt særligt at kigge på brugeranmeldelser, da disse ofte repræsenterer et retvisende billede af de givne produkter fra de helt almindelige mennesker, som anvender dem til daglig. Herunder kan du se de primære kilder, som har bidraget med viden og brugeranmeldelser til udarbejdelsen af denne artikel.

Google Reviews: Google Reviews er en aggregering af anmeldelser og angiver en gennemsnitlig score (fra 1 til 5) for et givent produkt. Disse stjerneklassifikationer repræsenterer vurderinger og skrevne anmeldelser fra vurderings- og gennemgangsdata fra forskellige kilder inklusive producenter, forhandlere, redaktionelle websteder og forbrugere. En stor fordel ved Google Reviews er, at du får indblik i anmeldelser fra netbutikker på tværs af lande. 

FAQ

Er stål eller aluminium bedst til terrasse- og have parasol?
Det er egentlig helt op til dig selv, om du vælger stål eller aluminium til din parasol – begge materialer er utroligt holdbare, og kan modstå stort set alt slags vejr. Du kan også vælge at investere i en parasol, der indeholder begge materialer.
Hvordan kender jeg størrelsen på parasollen, jeg har brug for?
Hvis du ønsker en ny parasol til din have, altan eller terrasse, er det vigtigt, at du tænker over, hvor meget plads du ønsker parasollen skal optage. Når du har fundet ud af, hvor meget den skal fylde, kan du begynde at tage mål og herefter finde den rigtige parasol.
Hvilken farve af parasol er bedst til solbeskyttelse?
Du skulle næsten tro, at farven, der bedst kunne beskytte mod solen ville være sort, men nej – det er faktisk i stedet neutrale farver som hvid, beige, mørkegrøn, mørkeblå eller hvid. Sort vil tiltrække lyset, hvorimod lyse farver vil skygge for solen og dens stråler.
Hvor tung skal en parasolfod være?

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Shanghai hængeparasol – Et fund til prisen

Shanghai hængeparasol

Om ”Shanghai hængeparasol”

Shanghai får rosende ord med på vejen fra de forbrugere på coop.dk, der har givet denne hængeparasol en gennemsnitsvurdering på 3,4/5. De fremhæver særligt den overraskende gode kvalitet i forhold til prisen, og at parasollen fremstår nydelig og solid. Hvis dit budget er lille, men du drømmer om en stor hængeparasol, så er Shanghai modellen en seriøs overvejelse værd. Her får du nemlig usandsynligt meget hængeparasol for pengene og samtidig et design, der er både moderne og elegant.

Der er praktisk håndsving og løftegreb til at åbne og lukke parasollen, og den er udstyret med praktisk udluftning i toppen, som mindsker risikoen for, at parasollen vælter i blæsevejr. Selve stellet er fremstillet i metal, som er pulverlakeret i sort og fremstår nutidigt.

Ribberne er lavet af fiberglas, og baldakinen er lavet af polyester og fremstår i sort, så du altså har en meget tidløs og elegant hængeparasol. Parasollen har smart krydsfod, hvor du blot skal bruge fliser til at sikre, at den står fast. Shanghai hængeparasollen måler 230 cm i højden og 300 cm i diameter.

Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Et fund til prisen 
 • Udformet i metal, fiberglas og polyester
 • Praktisk krydsfod
 • Utroligt meget hængeparasol for pengene
 • Måler 230 cm x 300 cm

VidaXL hængeparasol – Mange funktioner, stor alsidighed

 • Populær hos Cdon.dk
 • Stor mulighed for at indstille parasollen til dit behov
 • Neutral farve, der passer ind i enhver have
VidaXL hængeparasol

Om VidaXL hængeparasol

VidaXL hængeparasollen er et elegant valg til at skabe skygge og beskytte dig mod solens skadelige UV-stråler i de varme sommerdage og solrige timer. Parasollen har en robust krydsbase, der måler 64,5 cm i både længden og bredden. Denne øger stabiliteten på parasollen, så du ikke har fornemmelsen af, at parasollen vælter ved ethvert vindpust. Derudover er den udformet med en stærk aluminiumsstang, der sammen med 8 slidstærke ribber, gør parasollen stabil og holdbar.

Parasollen har et betræk, der er lavet af UV-beskyttende og anti-falmende polyester, hvorfor du får den optimale beskyttelse. Det anbefales at behandle denne med en vandtætningsspray, hvis den står i et åbent område med risiko for nedbør. VidaXL hængeparasollen har desuden en smart håndsvingsmekanisme, der gør den let at åbne og lukke, og så er den også nemt at montere. 

Derfor bør du vælge denne hængeparasol

 • Har både ventilationsslids, håndsvingsmekanisme og vipbart design med 360 graders rotation
 • Betrækket er fremstillet i UV-beskyttende og anti-falmende polyester
 • Parasollen består af holdbare, solide og stabile materialer

VidaXL hængeparasol vs. Markedet

VidaXL hængeparasollen adskiller sig fra markedet grundet dens mange forskellige funktioner; parasollen kommer både med ventilationsslids, håndsvingsmekanisme, der gør den nem at åbne og lukke, samt et vipbart design med 360 graders rotation. 

Udvalgte specifikationer:

 • Udformet i stof med en PA-coating og aluminium
 • Stof: 100% polyester
 • Har 8 stk. aluminiumsribber
 • Betrækfarve i Gråbrun
 • Måler 300 cm i diameter
 • Måler 238 cm i højden
 • Måler 64,5 cm i længden i krydsbasen
 • Måler 64,5 cm i bredden i krydsbasen
 • Med ventilationsslids og håndsvingsmekanisme
 • Vipbart design og 360 graders rotation

Beliani Monza – firkantet hængeparasol

Beliani Monza

Om ”Beliani Monza”

Forbrugerne roser denne hængeparasol på producentens egen side, og giver en flot gennemsnitlig score på hele 4,86/5 stjerner.  Her er der tale om en både praktisk og smuk firkantet hængeparasol, der vil være perfekt til dig, som ønsker stilfuld skygge over dit siddearrangement eller loungeområde udendørs. En firkantet dug er nemlig mere effektiv til at give skygge til flere ad gangen, end en rund dug er.

Monza fremstår med en elegant kontrast mellem det hvidmalede stel i aluminium og den fine mørkerøde baldakin, der er lavet i polyester. Hængeparasollen har en praktisk krank, der gør parasollen meget brugervenlig, og du kan tilpasse parasollen både gennem rotationsfunktionen og vippefunktionen.

Monza vejer 15 kg uden parasolfod (skal købes separat), og måler 235 cm i højden og 250 cm i både længden og bredden. Den tåler vindhastigheder på op til 25 km/t. 

Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol:

 • Elegant og nutidigt design
 • Praktisk firkantet baldakin
 • Fine farver og kontraster
 • Fremstillet i aluminium og polyeste
 • Krank og vippefunktio
 • Måler 235 cm x 250 cm x 250 cm

Beliani Ravenna – God firkantet hængeparasol

Beliani Ravenna

Oversigt 

Igen er der tale om en hængeparasol, som er utroligt eftertragtet blandt forbrugerne. Den gennemsnitlige vurdering af denne model lyder på 4,75/5 stjerner på producentens egen side, og de tilfredse kunder nævner særligt den yderst gode kvalitet. 

Om ”Beliani Ravenna”

Endnu engang har Beliani fremstillet et hit af en hængeparasol. Her er der tale om en model, som er lidt anderledes i sit design fra vores topscorer, men til gengæld også er noget billigere. Det gør den måske særligt attraktiv blandt unge familier eller til dig, som netop har købt nyt hus og skal indrette et udendørsområde for første gang. Stellet er fremstillet i metal og stål, som er sortlakeret for at give en moderne og diskret finish.

Selve parasoldugen er lavet af 100% vejrbestandigt polyester, som både giver suveræn beskyttelse mod solens UV-stråler, og som også kan give læ for sommerens regndråber. Håndsvinget gør det nemt at hejse og sænke parasollen, og du kan desuden både vippe den og rotere den 360 grad for optimal tilpasning. Ravenna måler 240 cm i højden og har en diameter på 300 cm. Parasolfod skal købes separat. Alt i alt en skøn hængeparasol, hvor du får utroligt meget for pengene. 

Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Bedst til prisen 
 • Fremstillet i stål, metal og polyester 
 • Beskytter effektivt mod UV-stråler 
 • Kan roterer 360 grader og har vippefunktion 
 • Måler 240 cm x 300 cm

Beliani Savona – stor hængeparasol

Beliani Savona

Oversigt 

Hvis du spørger forbrugerne, så er Savona hængeparasollen intet mindre end et mesterværk. På producentens egen side kvitterer over 100 glade forbrugere med en overvældende rating på 4,91/5 stjerner. Særligt nævnes den høje kvalitet, det elegante design, den gode brugervenlighed og den yderst rimelige pris. 

Om ”Beliani Savona”

Savona er som skabt til dig, der elsker lange dage udendørs hele sommerhalvåret. Den kan give elegance og ynde til en hver have eller større terrasse med sit fine slanke stel i hvidmalet aluminium og den stærke polyester baldakin i stilfuld mørkegrå. Det er nemt at åbne og lukke parasollen med det praktiske håndsving, og du kan desuden nemt rotere parasollen hele 360 grader samt vippe den, så den passer til netop den vinkel, du ønsker. 

Selvom den er robust og slidstærk, bør du dog slå denne hængeparasol ned, når det blæser kraftigt. Den kan nemlig højst holde til at modstå vindhastigheder på 25 km/t. Savona er 240 cm i højden, og den ottekantede parasoldug måler 300 cm i diameter. Parasolfod skal købes separat. Her er der virkelig tale om en god og solid hængeparasol, som er moderne, vil passe ind i en hver skandinavisk indretning, og altså kan erhverves til en ganske rimelig pris. 

Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Populær blandt forbrugerne 
 • Udformet i aluminium og polyester 
 • Kan modstå vindhastighed på 25 km/t 
 • Kan rotere 360 grader og har vippefunktion 
 • Måler 240 cm x 300 cm

Royal Teak Royal hængeparasol – Et gennemtænkt produkt

 • Populær hos Trendbazaar.dk
 • Høj kvalitet og funktionalitet
 • Mulighed for at indstille parasollen efter solens placering
Royal Teak Royal

Om Royal Teak Royal 

Royal Teak Royal er fremstillet i et ekstra tykt aluminium, der er pulverlakeret samt en kraftig dug i polyester, der både har en høj farvemæthed samt har fået en vandafvisende overfladebehandling. Royal Teak har stor erfaring med at bygge parasoller i aluminium, hvorfor både kvalitet og funktion er helt i top.

Parasollen er desuden udstyret med en enkel lukke- og åbnemekanisme, der er ekstra stærkt konstrueret, og har muligheden for at indstille vinklen præcis, som du ønsker den i det givne øjeblik. Derudover er den udstyret med rotationsbeslag, der gør det muligt at rotere hængeparasollen i 360 grader om sin egen akse. 

Hængeparasollen måler 300 cm i bredden og 300 cm i længden, hvorfor du altså får en kvadratisk parasol, der kan skygge for et stort område. Royal parasollen fra Royal Teak kan stå ude hele året, men hvis dette er tilfældet, anbefales det, at du benyttet det medfølgende beskyttelsesovertræk.

Derfor bør du købe denne hængeparasol

 • Fremstillet af eksperter indenfor produktion af parasoller i aluminium
 • Udstyret med rotationsbeslag
 • Har en ekstra tung fod, der sikrer, at den ikke vælter en blæsende sommerdag

Royal Teak Royal vs. markedet

Hængeparasollen fra Royal adskiller sig fra markedet grundet dens fuldkommen gennemtænkte design. Den har en kraftig fod, der sikrer en stabil parasol, mens alle materialerne er ekstra holdbare, men uden at det går på kompromis med parasollens fleksibilitet.

Udvalgte specifikationer

 • Udformet i et ekstra tykt pulverlakeret aluminium og en kraftig dug i polyester
 • Har en dug i offwhite outdoor stof
 • Stellet har slagfast silvergrey pulverlakering med rotationsbeslag
 • Beskyttende overtræk medfølger 
 • Foden er inklusive den 4-delte base, der skal fyldes med sand eller lignende (fint sand fra byggemarked anbefales).

Easy Sun hængeparasol med sort base – perfekt til de større forsamlinger

Easy Sun hængeparasol med sort base

Om ”Easy Sun hængeparasol”

Easy Sun er en imponerende, lækker og stor hængeparasol, der er absolut ideel til større forsamlinger – for eksempel havefesten eller grillaftenen med venner eller naboerne. Den er udformet i et innovativt design, som gør den utroligt nem at betjene. Der er monteret et nemt løftegreb, så du nemt kan køre parasollen ud i den ønskede position, og det diskrete håndsving, der sidder bag på stangen, gør, at du i løbet af ganske få sekunder kan åbne eller lukke parasollen. Det gennemtænkte design gør desuden denne parasol utroligt nem at samle. Både stel og dug fremstår i klassisk mørkegrå og sort, som er nuancer, der vil passe perfekt ind i en hver dansk have eller på en hver terrasse. Du skal dog være sikker på, at du har god plads til denne model fra Easy Sun, da den imponerende baldakin måler hele 375 cm i diameter. Parasollen er en komplet løsning, der sælges inklusive parasolfod. Alt i alt en utrolig nem hængeparasol, der er skabt til de store selskaber og fornøjelige lejligheder. Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol:

 • Et godt valg til store forsamlinger
 • Udformet i metal og polyester
 • Inklusive parasolfod
 • Nem at indstille og åbne og lukke
 • Måler 375 cm i diameter

Easy sun grå hængeparasol – hele 20 låsningspositioner

Easy sun grå hængeparasol

Om ”Easy Sun hængeparasol”

Her er endnu et skønt pletskud fra Easy Sun serien af hængeparasoller. Igen er der tale om et absolut innovativt og robust designsystem, som gør det utroligt nemt at hejse og sænke parasollen samt at åbne og lukke selve baldakinen med det ergonomiske håndsving. Som flere andre modeller kan den rotere 360 grader om foden, hvilket giver optimal tilpasning. Men som en ekstra bonus har denne model hele 20 låsningspositioner, så du har endnu mere frihed til at skræddersy din udendørs oplevelse uden at gå på kompromis med solsikkerhed. Dugen er fremstillet i polypropylen og er vandafvisende, men ikke vandtæt. Den har en imponerende stor dug med en diameter på 350 cm, og selve parasollen måler 310 cm fra fod til top, når den er højest. Foden er inklusive, når du køber denne model. Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Yderst nem at betjene 
 • Kan rotere 360 grader om egen akse 
 • Dug af polypropylen (vandafvisende) 
 • Hele 20 låsningspositioner 
 • Fod medfølger 
 • Måler 350 cm x 310 cm

4Living De Luxe parasol – med smart solpanel

4Living De Luxe parasol

Om ”4Living De Luxe”

Her er der tale om en virkelig spændende og nutidig hængeparasol, som ved hjælp af moderne teknologi kan gøre dine sommeraftener i haven eller på terrassen endnu hyggeligere. Den er nemlig designet med smarte solpaneler, som får de otte aluminiumsribber i parasollen til at lyse om aftenen. Denne funktion vil kunne bidrage med en særligt hyggelig stemning, og kan måske bidrage til, at I får lyst til at sidde ude og nyde sommeraftenerne lidt længere. 4Living De Luxe er udformet med stel i sortmalet aluminium og en dug i polyester, der er overfladebehandlet, så stoffet holder i længere tid. UV-beskyttelsen er høj med denne parasol, og faktisk helt op til solfaktor 50, hvilket gør det oplagt at sidde under parasollen, selv når middagssolen er skarpest. Der er tale om en firkantet hængeparasol, hvor dugen måler 3 x 3 meter. Parasolfod sælges separat. Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Flot og moderne design 
 • Indbyggede solpaneler, der lyser i ribberne om aftenen 
 • Fremstillet i aluminium og overfladebehandlet polyester 
 • Solbeskyttelsesfaktor på 50 
 • Måler 3 x 3 meter

Madison Monaco Flex – funktionel og langtidsholdbar

Madison Monaco Flex

Om ”Madison Monaco Flex”

Madison er kendt for at lave virkelig eftertragtede parasoller, som falder i god smag hos mange. Denne hængeparasol er bestemt heller ingen undtagelse, og den vil særligt være attraktiv for dig, der ønsker en stor, funktionel og samtidig meget holdbar hængeparasol. Den er nemlig fremstillet med et stel af aluminium og stål, og har en polyesterdug med PA-belægning, som gør den mere vandafvisende og farvefast. Faktisk er den farvefast i mindst 2000 solskinstimer. I forhold til funktionalitet og fleksibilitet imponerer Madison Monaco Flex igen; Den kan nemlig rotere 360 grader omkring foden og kan samtidig vippes, så du kan skærme mest optimalt mod solen, uanset hvad tid det er på dagen. Parasollen har en UV-beskyttelsesfaktor på 50+, og der medfølger krydsbund, som du blot skal sørge for at sikre med fliser, så parasollen bliver, hvor den skal. Madison Monaco Flex måler 248 cm i højden, og selve dugen måler 300 cm x 300 cm. Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Mange lækre funktioner (heriblandt 360 graders rotation og vippefunktion) 
 • Holdbart stel i aluminium og stål
 • PA-behandlet dug, der er vandafvisende og farvefast 
 • Krydsfod medfølger 
 • Måler 248 cm x 300 cm x 300 cm
 • Hængeparasol firkant

Outfit Malthe – et attraktivt sydeuropæisk udtryk

Outfit Malthe

Om ”Outfit Malthe”

Der er ingen, der siger, at sommer i Danmark behøver at være kedeligt. Faktisk kan du nemt give din have eller terrasse et ekstra pift og strejf af sydens charme med den herlige Malthe hængeparasol fra Outfit. Den minder nemlig mest af alt om noget, du kunne se på den franske eller italienske riviera. Den er udformet med et attraktivt sort, pulverlakeret stel i aluminium (både stang og ribber), og har en sort dug af canvas. Malthe er udformet med et smart og ergonomisk hejsesystem, som er nemt at betjene for alle i familien. Den kan desuden både rotere 360 grader og vippes, så du kan indstille den præcis, som du ønsker. Baldakinen er firkantet, hvilket vil passe godt til de fleste siddearrangementer, og måler desuden hele 3 x 3 meter, hvilket vil være tilstrækkeligt for de fleste. Hængeparasollen måler 250 cm i højden og der medfølger desuden en praktisk krydsfod. Udvalgte specifikationer for denne hængeparasol: 

 • Attraktivt sydeuropæisk design 
 • Pulverlakeret stel i sort og sort dug 
 • Smart og intuitivt hejsesystem 
 • Kan rotere 360 grader og har vippefunktion 
 • Krydsfod medfølger
 • Måler 300 cm x 300 cm x 250 cm

Andre relevante artikler

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar