Garderobeskabe er en nødvendighed i et hvert hjem, som værdsætter orden og smagfuld indretning. Desværre optager mange traditionelle garderobeskabe meget plads, hvorfor de ikke er så attraktive i mindre hjem eller små soveværelser. Her er garderobeskabe med skydedøre en virkelig god løsning. Garderobeskabe med skydedøre er både nemme at betjene og kan samtidig passe ind på mindre plads, da de ikke optager spildplads til at kunne åbne lågerne udadtil. 

Der findes utroligt mange smukke, sjove, anderledes og klassiske garderobeskabe med skydedøre, og i denne artikel har vi samlet syv forskellige modeller, som forhåbentlig kan inspirere dig til at finde det perfekte garderobeskab til dit hjem. 

Inspiration til garderobeskabe med spejl

Et garderobeskab med spejl er praktisk, så du kan se dit tøj på med det samme, mens du vælger det ud. Det sparer i øvrigt igen plads i forhold til at skulle have et eksternt spejl stående. Her er tre skønne bud på garderobeskabe med spejl. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Save garderobeskab – moderne og stilrent

Hvis du leder efter et garderobeskab, som er enkelt og moderne på samme tid, og som tilbyder en skøn indretning, så er dette Save garderobeskab med skydedøre fra Ilva et potentielt godt bud. 

Det har et korpus i hvid folie og måler 250 cm i længden, 220 cm i højden og 63 cm i dybden. En af de helt store fordele ved netop dette garderobeskab er, at du selv kan være med til at bestemme de enkelte moduler. For eksempel kan du selv vælge, om skydedørene skal være udformet i hvid højglans eller spejlglas. Det betyder, at du kan vælge et enkelt spejl, et dobbelt spejl eller intet spejl i en kombination, der passer til dig. 

Indretningen i dette garderobeskab vil formentlig passe til de fleste. Der er fire hylder og bøjlestænger, hvilket giver mulighed for nemt at organisere både tøj, sko og tilbehør. Alt i alt et skønt og stilrent garderobeskab med skydedøre, der har høj grad af individuel tilpasning og som vil passe godt ind i det moderne hjem. 

Derfor bør du overveje dette garderobeskab med skydedøre: 

 • Moderne og stilrent 
 • Vælg mellem hvid højglans eller spejlglas i skydedørene 
 • Fire hylder og bøjlestænger 
 • Måler 250 cm i længden, 220 cm i højden og 63 cm i dybden

Verona garderobeskab – moderne, mørkt og elegant

Heldigvis ligner alle garderobeskabe ikke hinanden, og selvom de fleste i dag måske kan synes ens og anonyme i nogens øjne, så findes der også skønne, mørke og elegante modeller. Et rigtig godt eksempel på netop denne stil er dette garderobeskab med skydedøre fra danske Tvilum. 

Verona garderobeskabet er både minimalistisk og utroligt elegant med sit korpus og den ene skydedør i en mørk kaffefarvet nuance. Hele den anden skabslåge er dedikeret til et stort og flot spejlglas, som vil være en herlig detalje i hverdagen. Foruden det praktiske aspekt i at have et spejl tæt på, hvor du klæder om, så kan et stort spejl nemlig også få et rum til at synes større. 

Skabet er indrettet med både hylder og bøjlestang i hver side. Derudover medfølger tre ekstra hylder, som du selv kan placere. Dette giver skabet en attraktiv grad af tilpasning, som vil komme mange forskellige købere til gode. Dette garderobeskab med skydedøre måler 201,5 cm i højden, 182,4 i længden og 64 cm i dybden. Det vil passe godt ind i det minimalistiske hjem, hvor der sættes pris på det elegante udtryk. 

Derfor bør du overveje dette garderobeskab med skydedøre: 

 • Lækker kaffefarvet nuance 
 • Stor spejllåge
 • Hylde og bøjlestang i hvert rum 
 • Tre ekstra hylder medfølger
 • Måler 201,5 cm i højden, 182,4 i længden og 64 cm i dybden 

Garderobeskabe med skydedøre behøver ikke være kedelige

Hvis du ikke er til højglans eller helt hvide modeller, så er her inspiration til to forskellige garderobeskabe med skydedøre, der er alt andet end kedelige. 

Locus garderobeskab – hvid højglans, høj kvalitet, lille pris

Locus er et sandt fund for pengene. Her er der tale om et rigtigt solidt og lækkert garderobeskab med skydedøre, som er både elegant og moderne. Samtidig koster det kun en brøkdel af, hvad andre garderobeskabe typisk koster. 

Dette garderobeskabs grundmodul er hvidt, og de to skydedøre er fremstillet i hvid højglans, hvilket giver et meget lækkert og eksklusivt udtryk. Skabet er indrettet med to hylder og to bøjlestænger, hvilket giver mange gode muligheder for at organisere dit tøj. Hylderne tillader en maks. belastning på 10 kg, mens bøjlestængerne kan klare 15 kg. 

En smart fordel ved dette garderobeskab er, at du kan udvide det med flere hylder og skuffemoduler og på den måde skræddersy det præcis til dine behov. Skabet måler 182,4 cm i længden, 220 cm i højden og 64 cm i dybden. Det vil passe godt ind i en lang række af forskellige hjem, men vil måske særlige falde naturligt ind i en elegant eller moderne nordisk indretningsstil. 

Derfor bør du overveje dette garderobeskab med skydedøre: 

 • Elegant og alsidigt til en overraskende lille pris 
 • Skydedøre i hvid højglans 
 • Indeholder to hylder og to bøjlestænger 
 • Flere hylder og skuffemoduler kan tilkøbes 
 • Måler 182,4 cm i længden, 220 cm i højden og 64 cm i dybden

Calize garderobeskab – fantastisk til prisen

Det er ikke ofte, at du støder på et flot garderobeskab med skydedøre, som kan købes til omkring blot 2000 kr. Men med Calize er det faktisk en realitet. Her er der tale om et enkelt og moderne garderobeskab uden dikkedarer, som vil passe godt ind i et hvert soveværelse eller en større entré. 

Det er fremstillet i hvid folie både i grundmodulet og de to skydedøre, hvilket giver skabet et neutralt og stilrent udtryk, som vil gøre det nemt at passe ind i alle indretningsstile. Der medfølger to hylder, som hver især tillader en maksimal belastning på 10 kg. 

Derudover medfølger to bøjlestænger, som kan holde til maksimalt 15 kg hver. Udover de to hylder og bøjlestænger, kan du tilkøbe ekstra skabshylder og skuffemoduler, så du kan indrette skabet præcis, som du ønsker. Tilkøb for eksempel et skuffemodul, så du har en lækker indretningsplads til alt dit tilbehør, dine sko eller dit undertøj. 

Calize garderobeskabet måler 182,4 i længden, 201,5 cm i højden og 64 cm i dybden. Det er således blandt de lavere skabe i denne oversigt, og vil måske passer godt til personer, som ikke selv er så høje eller som bor i et hjem, hvor der ikke er højt til loftet. 

Derfor bør du overveje dette garderobeskab med skydedøre: 

 • Et usandsynligt godt fund til pengene 
 • Enkelt og neutralt udseende, så det er nemt at indrette med 
 • Der medfølger to hylder og to bøjlestænger 
 • Ekstra skabshylder og skuffemoduler kan tilkøbes 
 • Måler 182,4 i længden, 201,5 cm i højden og 64 cm i dybden

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Line garderobeskab – både skydelåger og skuffer for praktisk opbevaring

Line garderobeskab både skydelåger og skuffer for praktisk opbevaring

Er du på udkig efter et garderobeskab med skydedøre, som er både praktisk og utroligt gennemtænkt i sit design, så er dette Line garderobeskab et sandt pragteksemplar. Det er udformet i en flot egetræsstruktur med hvide skydedøre og skuffer. Midt på skabet finder du et højt og slankt spejl, som vil være perfekt til at se detaljerne i din påklædning, når du vælger dagens eller aftenens tøj. 

Skabet er indrettet med bøjlestang i den ene side og hylder i den anden side, hvilket giver en god fordeling og rig mulighed for at have både kjoler, skjorter, bukser, bluser, trøjer og meget andet her. Nederst i skabet findes hele seks skuffer, hvilket vil glæde mange. Her kan nemt opbevares undertøj, sko, handsker, ure, bælter eller andet tilbehør. 

Line garderobeskabet måler 200 cm i højden, 181,4 cm i længden og 60,25 cm i dybden. Det vil passe godt ind i det stilsikre hjem, hvor der er et godt øje for organiseret orden og smagfuld praktik. 

Derfor bør du overveje dette garderobeskab med skydedøre: 

 • Utrolig praktisk indretning med bøjlestang, hylder og skuffer 
 • Flot egetræsstruktur med hvidt forparti 
 • Spejlglas på skabets midterste låge 
 • Måler 200 cm i højden, 181,4 cm i længden og 60,25 cm i dybden

Firenze garderobeskab i lyst træ 

Firenze garderobeskab i lyst træ – harmonisk og skandinavisk udtryk

Det moderne nordiske udtryk er i dag præget af naturens egne elementer. Alt fra træ til glas, beton og metal er med til at skabe rammerne for den rå og hyggelige skandinaviske indretningsstil. Hvis du godt kunne tænke dig at indrette dit soveværelse i netop denne stilart, så kunne det være, at Firenze garderobeskabet var en overvejelse værd. 

Der er her tale om et garderobeskab med skydedøre, hvor harmoni og simplicitet er i fokus. Det er fremstillet af komposittræ og både korpus og låger fremstår i flot lyst træ med elegante aftegninger, der skaber spil uden at dominere rummet. Skabet er indrettet med bøjlestang i begge sider, hvor der ovenover findes en hylde. Dette garderobeskab er således perfekt til dig, som primært ønsker at opbevare skjorter, kjoler og bluser. Dog kan ekstra hylder og skuffemoduler også tilkøbes, så du helt selv kan sætte præg på indretningen i dit garderobeskab. 

Firenze måler 220 cm i højden, 182,4 cm i længden og 61,7 cm i dybden og er det perfekte valg til hjemmet med den nordiske indretningsstil. 

Derfor bør du overveje dette garderobeskab med skydedøre: 

 • Harmonisk skab i nordisk design 
 • Korpus og låger i smuk lys træstruktur 
 • Bøjlestang med hylde ovenover i begge sider 
 • Hylder og skuffemoduler kan tilkøbes
 • Måler 220 cm i højden, 182,4 cm i længden og 61,7 cm i dybden

Korp garderobeskab 

Korp garderobeskab – betondetalje for et råt udtryk

Når der gerne må sættes lidt kant på indretningen, og hvis du er glad for et minimalistisk og råt udtryk, så kunne dette Korp garderobeskab med skydedøre fra Ilva være noget for dig. 

Skabet er ganske enkelt og fylder heller ikke specielt meget, hvilket vil gøre det attraktivt at indrette med i lejligheder eller mindre soveværelser. Det består af et Korp grundmodul og to Korp skydedøre. Disse skydedøre findes i to forskellige varianter; betonfarvet folie og hvid folie. Det betyder, at du selv kan tilpasse skabet, som du gerne vil have det. 

Korp garderobeskabet indeholder to hylder og bøjlestænger, som har en maksimal belastning på mellem 25 kg og 50 kg. Skuffemodul til dette skab kan tilkøbes, hvilket igen øger tilpasningsgraden og gør netop denne model attraktiv for mange. Det måler 201,4 cm i længden, 220 cm i højden og 61 cm i dybden og vil passe godt til den minimalistiske indretningsstil.

Derfor bør du overveje dette garderobeskab med skydedøre: 

 • Minimalistisk og råt betonlook 
 • Flere muligheder for tilpasning til din egen smag 
 • Indeholder to hylder og bøjlestænger 
 • Måler 201,4 cm i længden, 220 cm i højden og 61 cm i dybden

To garderobeskabe til en overraskende lille pris 

Et garderobeskab kan være en stor udgift, men det behøver det faktisk slet ikke at være. Her er to stærke bud på garderobeskabe med skydedøre, som har overraskende små prismærker. 

Vælg det rette garderobeskab til dine behov 

For mange handler indretning om flere forskellige ting, herunder æstetik, personligt udtryk og smag, men også praktik i form af plads. Netop derfor er garderobeskabe med skydedøre så populære – de opfylder nemlig alle disse kriterier og lidt til. 

For at finde det helt rigtige garderobeskab med skydedøre til dit hjem og dine ønsker, kan du dog med fordel stille dig selv følgende spørgsmål: 

 • Hvor stort et skab har du brug for? 
  • Nogle mennesker har meget tøj, mens andre ikke har så meget. Overvej derfor hvor stort et skab du reelt har behov for, så du hverken står med et propfyldt eller halvtomt skab. 
 • Hvor meget plads har du? 
  • Hvis dit soveværelse er lille kan du med fordel kigge efter en model, som ikke er så bredt, men til gengæld er højt. Har du lavt til loftet, kan du prøve at finde et lavt skab, som er lidt bredere. Hvis der stadig ikke er plads, kan du bruge et garderobestativ for at få mere plads.
 • I hvor høj grad skal skabet kunne tilpasses? 
  • Kun nogle modeller af garderobeskabe sælger ekstra hylder og moduler. Overvej derfor om tilpasning af skabet er vigtigt for dig – enten nu eller i fremtiden. 
 • Hvad er dit budget? 
  • Det kan være en god måde at indsnævre feltet af de mange lækre garderobeskabe, hvis du først overvejer størrelsen af dit budget. 

Hvis du stadig har tøj der mangler et sted at være, men som ikke bliver brugt tit, så kan du bruge opbevaringskasser med låg. Så kan du putte tøjet i kasserne, og placere dem under sengen.

Vi håber, at du i denne artikel har fået masser af god inspiration til, hvordan dit næste garderobeskab med skydedøre skal se ud. 

Læs også vores artikel om: Tøjstativ vandrør | 6 smukke tøjstativer af vandrør – unikt design

Læs også 7 smarte tips for deg som skal ha garderobeskap udgivet af emagasin.carlsenfritzoe.no

FAQ

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber et garderobeskab?
Du kan med fordel tænke over flere ting end blot pris og højde. Overvej også, om du reelt set får den ønskede plads. Kan du flytte om på moduler og hylder? Måske har du plads her og nu, men hvad med om 1-2 år?
Er det pladsbesparende at vælge et garderobeskab med skydedøre?
Det er bestemt en god løsning. Du slipper for besværet med at skulle åbne og lukke de forskellige døre. I stedet kan du blot lade skydedørene glide på skinnerne – frem og tilbage. Det giver en større rumfornemmelse, særligt hvis der er tale om et mindre soveværelse eller et walk-in-closet.
Er garderobeskabe med skydedøre en dyrere løsning?

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar