For et barn er en seng ikke blot en seng. Udover at udfylde den livsvigtige funktion omkring det at få sin nattesøvn, findes der den dag i dag senge, der kan meget mere end blot det. En børneseng skal være indbydende, rar og ikke mindst robust og i solid og god kvalitet. Har du brug for at finde en ny seng til dit barn? Og lægger du vægt på kvalitet og komfort samt praktisk, dansk design? Så bør du kigge på disse 15 muligheder for forskellige Flexa senge.

Mange forskellige modeller

Det danske Flexa er kendt og elsket for deres børnesenge i forskellige former, størrelser og med diverse egenskaber. Når du kigger efter børnesenge fra Flexa, finder du noget til en hver smag, da der både er køjesenge, senge i mellemhøjde, højsenge og senge med forskellige egenskaber, der kan bruges i leg og aktivitet i hverdagen. Nedenfor finder du 15 af de aller bedste og mest populære Flexa senge, som du bestemt bør overveje at investere i til dit barn.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Flexa Classic Børne Byggesystem – Højseng med forskellige funktioner

Flexa Classic Borne Byggesystem - Hojseng

Første bud på en god børneseng med forskellige egenskaber og muligheder fra Flexa er dette børne- byggesystem. Her er der tale om en Flexa højseng i mærkets velkendte ydre, der er udformet i hvidpigmenteret massivt fyrretræ. Først og fremmest er dette en utrolig robust seng, der i særdeleshed egner sig til børn over 8 år. Endvidere får du med denne seng ikke blot muligheden for en god nattesøvn, men derudover også adgang til en masse brugbare møbler og funktioner, der er integreret i højsengskonstruktionen.

Ikke blot en seng

Denne højseng, der også går under navnet Flexa Classic Casa, består, udover en højtliggende madrasplads, først og fremmest af en stige, der fører op til sovepladsen. Herudover finder du i dette møbel en sofa med skummadrasser og et ydre designet i gråt bomuld. Sofaen kan endvidere trækkes ud, således at multimøblet kan opfylde ønsket om en ekstra sengeplads, når dit barn har sovende gæster. Udover den fleksible sofa består dette sengemøbel af et click-on skrivebord med en hylde, der har til opgave at udfylde en praktisk funktion for dit barn. Her er der mulighed for at tegne, fordybe sig i en bog, læse lektier eller noget helt fjerde. Med andre ord henvender denne sengemodel sig til det større barn, over 8 år, som allerede nævnt, der ønsker en seng med flere forskellige funktioner.

Flexa Classic Casa byggesystem – Multifunktionelt sengemøbel

Flexa Classic Casa byggesystem - Multifunktionelt sengemobel

Næste model og bud på en Flexa børneseng er igen en af producentens byggesystemer. Dette minder i høj grad om det forudgående, men kommer uden skummadrasser til sofaen. Igen er der tale om en løsning, der primært henvender sig til det større barn, måske med et forholdsvist lille værelse. Trods pladsmangle ønsker barnet muligheden for at bruge sit værelse på flere forskellige måder; både til afslapning, lektielæsning med mere. Denne model er naturligvis, ligesom alle andre modeller, fra Flexa designet i massivt, hvidpigmenteret fyrretræ, der har til opgave at sikre en robust, stabil og holdbar sengekonstruktion.

En alt-i-en-løsning

Ønsker du at finde et sengemøbel til dit barn, og skal møblet kunne lidt af det hele? Så kan det være, at denne model er lige noget for jer. Her er der nemlig ikke blot tale om en højseng, men derimod en alt-i-en sengeløsning, der udover sovepladsen med stige til, også indeholder en sofa med opbevaringsplads, der kan skubbes ud til en seng. Sidst, men ikke mindst, kommer denne model, ligesom den foregående – også med et click-on skrivebord med opbevaring, hvor dit barn har mulighed for at udfolde sig kreativt eller lave sine lektier. Vær opmærksom på, at du ved køb af denne model selv skal investere i skummadrasser til sofaen såvel som, at du naturligvis også skal købe selve sovemadrassen separat.

Flexa Classic seng – En robust konstruktion

Flexa Classic seng - En robust konstruktion

Den tredje børneseng fra Flexa, der er værd at overveje, er denne Flexa Classic. Denne model er udformet som en klassisk enkeltseng med indbyggede lameller, gavle og sengehest, der har til opgave at gøre konstruktionen robust og sikker, så det både føles trygt for dig og ikke mindst dit barn at befinde sig i en Flexa seng. Modellen kommer som de foregående i massivt, hvidpigmenteret fyrretræ. Denne sengemodel anbefales til børn over 3 år, da den kan bygges om med tiden. Det vil sige, at Flexa sengen vokser med dit barn. Altså har du mulighed for at lave sengen om undervejs, således at du transformerer den klassiske enkeltseng til en halvhøj seng med stige og hyggekrog nedenunder.

Med mulighed for tilbygninger

Flexa sengene er ikke blot lavet med det formål at opfylde det basale behov om en god og tryg nattesøvn, men kan også tilføje forskellige brugbare og legende elementer til dit barns hverdag. Derfor har du med denne klassiske Flexa enkeltseng mulighed for at sammenkoble konstruktionen med andre fra selv samme mærke. Det vil sige, at du til hver en tid kan bygge denne model sammen med en Flexa stige, forlængerben eller sågar en rutsjebane, hvis du ønsker det. Her er der altså tale om en solid og holdbar seng, der kan følge dit barn i mange år.

Flexa Classic Enkeltseng – Med opbevaringsplads

Flexa Classic Enkeltseng - Med opbevaringsplads

Næste Flexa seng er igen en klassisk enkeltmandsmodel – stadig i Flexas velkendte og populære massive, hvidpigmenterede fyrretræ, der har til formål at sikre en vis robusthed, holdbarhed samt kvalitet. Denne model kan på mange måder sammenlignes med den forudgående model, da den kan nogle af de samme ting. Derfor henvender denne seng sig også til børn med en minimumsalder på 3 år.

Med opbevaring og tryghedsskabende elementer

Når dit barn skal have en god og lang nattesøvn er et af hovedkriterierne for, at dette kan opfyldes, at dit barn føler sig tryg og sikker i sin seng. Derfor får du med denne Flexa seng en model med sengehest samt hoved- og fodgavl, der har til formål at indkredse sengen og skabe en tryg ramme for dit barn i den daglige sovesituation. Endvidere kommer denne model med skuffer, der passer ind under sengen, således, at det er mulighed for at opbevare sengetøj, legetøj eller andet under sengen. Denne klassiske Flexa enkeltseng er til dig, der ønsker at give dit barn en tryg og trolig nattesøvn samt pladsbesparende opbevaringsmuligheder, der gør sig godt på mindre værelser.

Flexa White Enkeltseng- med udtræksgæsteseng og fastliggende lameller

Flexa White Enkeltseng - med udtraeksgaesteseng

Dette bud på en god og solid Flexa seng til dit barn stikker lidt ud fra de forudgående modeller, da der her er tale om en sengemodel, der er udformet og designet i hvidmalet højkvalitets MDF og birk. Sengen er lavet med det formål at sikre dit barn en god og tryg nattesøvn, hvilket blandt andet ses i modellens fastliggende lameller, der skaber et stabilt og solidt underlag for den madras, der skal ligge ovenpå. Denne model henvender sig til barnet på 3 år og op efter.

Med plads til sovende gæster

Ikke nok med at denne Flexa seng kan tilbyde dit barn en god nattesøvn, ja så er der faktisk også mulighed for, at dit barn kan have overnattende gæster. Denne model kommer nemlig med en smart udtræksfunktion, der fungerer således, at der under sengen ligger en udtræksseng, der kan bruges som en gæsteseng. Udtrækssengen kommer med integrerede metalben, så den kan hæves op i samme højde som enkeltsenge og har derudover et understel bestående af bløde gummihjul, der egner sig til at trække gæstesengen ud uden at ødelægge det gulv, som sengen står på. Her er der tale om en seng til barnet, der ønsker mulighed for sovende gæster og sætter pris på en tryg nattesøvn i solide og stabile rammer.

Flexa Classic Børne Byggesystem – Flexa halvhøjseng

Flexa Classic Børne Byggesystem – Flexa halvhøjseng

Næste mulighed for en god Flexa seng til dit barn er denne børneseng i mellemhøjde. Altså er der med denne seng, hverken tale om en klassisk enkeltseng eller en højseng, men derimod en seng, der ligger lige mellem disse to typer. Halvhøjsengen fra Flexa er udformet i fyrretræ og MDF, der har til formål at sikre en robust og langtidsholdbar seng til dit barn. Modellen henvender sig i særdeleshed til barnet på 6 år og derover.

Gør hverdagen til en leg

Ikke nok med, at der her er tale om en god, kvalitetsbevidst og solid børneseng, så er dette endvidere en model, der formår at bringe sjov og et legende element ind i hverdagens daglige opgaver og gøremål. Denne model giver dit barn mulighed for at starte dagen med et sug i maven, når han eller hun rutsjer ned af den integrerede rutsjebane for derefter at være klar til at påbegynde endnu en dag. Den tilhørende rutsjebane kan placeres i begge ender af sengen alt efter, hvordan netop jeres børneværelse er indrettet og udformet. Herudover kommer denne seng med en stige, der er designet med skridsikre trin og håndtag, der har til formål at give dit barn en tryg og god oplevelse, når det er sengetid. Sidst, men ikke mindst, er dette en seng, der giver mulighed for en masse opbevaringsplads nedenunder. Her kan du placere og opbevare lige det, du har lyst til eller sågar lave en hyggekrog eller et afslapningshjørne til dit barn.

Flexa White Seng – I hvidlakeret robust MDF

Flexa White Seng - I hvidlakeret robust MDF

Endnu engang er der tale om en halvhøj børneseng, der inviterer til tryg søvn samt sjov og leg i barnets vågne timer. Denne Flexa seng kommer i robust og solidt hvidlakeret MDF, der kan holde i mange år. Sengens ben er fremstillet i lige så robust birketræ, hvis evne til at skabe et solidt fundament er helt enestående. Modellen her er henvendt og egner sig til børn over 6 år, der ønsker et kombineret sengemøbel med flere muligheder.

Tryghed og sjov samlet i en og samme pakke

I denne sengekombination får du, udover en soveplads i mellemhøjde med en dertilhørende stige med skridsikre trin og håndtag, også en tryg og robust sengeramme med sengeheste på hver side af barnet. Ydermere formår denne sengemodel at kombinere et livsnødvendigt behov med sjov og leg i form af en tilknyttet rutsjebane. Både rutsjebane og stige kan placeres i begge ender af sengen alt efter, hvordan indretningen på netop dit barns værelse er. Endvidere er der under sengen god plads til opbevaring af diverse ting så som legetøj, tegnegrej eller andet. Sengens ben kan ydermere udskiftes, og derved har du mulighed for at transformere sengen til en enten klassisk enkeltseng eller en højseng, for at skabe mere plads og rummelighed på børneværelset.

Flexa Classic Køjeseng – En pladsbesparende løsning

Flexa Classic Kojeseng - En pladsbesparende losning

Næste bud på en god børneseng er denne Flexa køjeseng. En køjeseng er først og fremmest en super løsning til hustanden med flere børn, der skal indrette sig på mindre plads, og derfor har brug for diverse pladsbesparende løsninger og alternativer for at udnytte kvadratmeterne bedst muligt. Herudover egner køjesenge sig i høj grad til indretning og soveplads i sommerhuse, hvor det ofte kan være hensigten, at få mere tid sammen som familie. Denne køjeseng er fremstillet i massivt fyrretræ, der sikrer en stabil og robust konstruktion, der holder i mange år.

En tryg løsning

En køjeseng har til opgave at udfylde et helt centralt og dybt behov for en god og tryg nattesøvn. Derfor er netop denne køjeseng fra Flexa naturligvis også designet med en stige med skridsikre trin og integrerede håndtag samt sengegavl i både hoved- og benende. Det anbefales, at den øverste køje benyttes af børn med en minimumsalder på 8 år, mens den nederste køje er henvendt til børn på 3 år og derover.

Flexa Classic Børne Byggesystem – Med stige, sengehest og rutsjebane

Flexa Classic Borne Byggesystem - Med stige

Denne model fra Flexa er endnu engang et bud på et byggesystem, der består af diverse dele og derfor flere forskellige funktioner og egenskaber. Først og fremmest kommer denne model som en halvhøj seng, der placerer dit barn et godt stykke over gulvet og derved inviterer til opbevaringsplads af diverse genstande under selve sengen. Pladsen under sengen kan ydermere bruges som plads til leg, hygge eller afslapning i form af et legested eller en hyggekrog, alt efter, hvad dit barn ønsker. Modellen er udformet i fyrretræ og højkvalitets MFD, der har til formål at sikre konstruktionen den længst mulige levetid, samt et generelt stabilt og solidt sengemøbel. Denne Flexa seng henvender sig i høj grad til børn med en minimumsalder på 6 år.

En kombination af leg, afslapning og, vigtigst af alt, sikkerhed

Flexa sengene er lavet med det formål at opfylde barnets gennemgribende behov for en god, lang og tryg nattesøvn. Derfor kommer denne model med en stige, der naturligvis består af skridsikre trin samt integrerede håndtag, så dit barn altid vil føle sig tryg ved at kravle op i sengen. Herudover har denne model til formål at kombinere leg og afslapning, hvilket i høj grad skal ses i lyset af den integrerede rutsjebane, hvorfra dit barn kan få den absolut bedste start på dagen. Både sengens stige og rutsjebane er flytbare og kan derved placeres i begge ender af sengen, alt efter, hvad der passer bedst til indretningen på dit barns værelse. Ønsker du med tiden at rekonstruere sengen og dens udformning, er dette også muligt blot ved køb af andre ben, både nogle, der er højere og nogle, der er lavere end de allerede påsatte.

Flexa Classic Seng – Enkeltmandsseng med mulighed for tilbygning

Flexa Classic Seng - Enkeltmandsseng

Næste bud på en solid, danskdesignet seng fra Flexa er denne helt klassiske enkeltmandsseng, der både passer ind på børneværelset såvel som på værelset, der tilhører den unge teenager. Sengen er udformet i Flexas klassiske design bestående af massivt og robust, hvidpigmenteret fyrretræ, hvis kvalitet og holdbarhed er i absolut top. Denne model anbefales til barnet med en minimusalder på 3 år og opefter.

Et hav af muligheder

Ved køb af denne sengekonstruktion investerer du ikke blot i en seng til dit barn, men derudover i en generelt god soveoplevelse samt mulighed for diverse tilbygninger og påhæng, der indbyder til sjov, leg og afslapning. Modellen her kan nemlig sammenkobles med rutsjebaner, andre benlængder samt stiger og sengeheste fra samme fabrikant. Herved har du altså mulighed for at udvikle sengen i takt med, at dit barn bliver ældre, og behovene ændrer sig. Som sengen står her, i den klassiske og oprindelige form, er det ideelt at tilkøbe nogle skuffer, der nemt og bekvemt kan glide ind under sengen og skabe en pladsbesparende opbevaringsmulighed, der især er kærkommen og brugbar i ejendomme med færre kvadratmeter.

Flexa Classic Børne Byggesystem – Halvhøj seng med skrå stige

Flexa Classic Borne Byggesystem - Halvhoj

Denne seng fra Flexa kommer som en halvhøj model, der lige som de fleste andre Flexa senge, er udformet i massivt, hvidpigmenteret fyrretræ, der har til formål at sikre en robust, solid og slidstærk konstruktion, der holder mange år ud i fremtiden. Denne model egner sig i særdeleshed til børn med en alder på 6 år og op efter. Sengen her kommer med en skrå stige med skridsikre trin og integrerede håndtag samt sengeheste på siderne, der giver dit barn en tryg fornemmelse -både i og på vej til og fra sengen. Det er muligt at placere stigen i begge ender af sengen, alt efter, hvad der passer bedst ind på dit barns værelse

Opbevaringsplads og mulighed for tilbygninger

Den halvhøje seng har den smarte egenskab, at der under sengen er plads til lige det, du ønsker. Hvad enten der er brug for opbevaringsplads, et legehjørne eller en hyggekrog, er der mulighed for netop dette. Endvidere er det muligt at forvandle og udvikle sengen i takt med, at dit barn bliver ældre og derved får nogle andre ønsker og/eller behov. Derfor er det med denne seng en mulighed at tilkøbe en rutsjebane fra samme fabrikant eller ændre sengens benlængde således, at du kan forvandle den halvhøje seng til en høj seng eller en klassisk enkeltmandsseng, alt efter, hvad dit barn ønsker og drømmer om.

Flexa Classic Køjeseng – med lige stige

Flexa Classic Kojeseng - med lige stige

Denne køjeseng fra Flexa egner sig til flere forskellige formål og indretningstyper. Først og fremmest er der her tale om en køjeseng med en lige stige, hvilket vil sige, at dette er en yderst pladsbesparende sengeløsning til to personer. Sengen gør sig godt i den lille bolig, hvor det er vigtigt at sparre på kvadratmeterne, såvel som i sommerhuset eller fritidshuset, i gæsteværelset hos bedsteforældrene eller noget helt fjerde. Endvidere kan det også blot være dit barn ønsker en højseng med mulighed for afslapningsplads nedenunder. I sådanne tilfælde kan en køjeseng fra Flexa bestemt også være en mulighed, der bør overvejes.

Robust design

Denne køjeseng er, ligesom alle andre senge fra Flexa, designet og udformet med kvalitet og komfort i højsædet. Endvidere er der her tale om en robust og solid konstruktion, der vil holde i mange år, og som derved også kan følge dit barn gennem store dele af barndommen. Modellen, hvis stige er lige, kommer med skridsikre trin, der giver barnet tryghed under både op- og nedstigning fra den øverste køje. Endvidere er sengen udformet i massivt og robust, hvidpigmenteret fyrretræ, der blot understreger sengens kvalitet og robusthed. Modellens stige kan placeres i begge ender af sengen, så den til hver en tid passer ind i netop dine børns eller barns værelse. Den øverste køje anbefales til børn med en minimumsalder på 8 år, mens den nederste køje kan bruges af børn allerede fra 3-årsalderen.

Flexa White Køjeseng – En moderne og pladsbesparende løsning

Flexa White Kojeseng - En moderne

Næste bud på en god, danskdesignet seng fra Flexa er atter en køjeseng. Her er der tale om en køjeseng med et mere moderne og innovativt udseende i forhold til de andre, der i høj grad bærer præg af det klassiske Flexa design. Denne model kommer med en lige, og derved pladsbesparende stige, der naturligvis er designet med skridsikre trin og integrerede håndtag, der har til formål at give komfort og tryghed til dit barn, når turen går enten op eller ned fra sengens øverste køje.

En køjeseng i absolut topkvalitet

Denne køjeseng er ligesom alle de andre Flexa senge designet med det formål at kvalitet, komfort og ikke mindst holdbarhed skal være i absolut top. Derfor er denne seng fremstillet i kvalitets MDF med ben i birketræ, der har til hensigt at skabe en robust og stabil seng, der kan holde i mange år. Sengen er ydermere fleksibel, hvilket skal forstås på den måde, at sengens stige kan placeres i begge ender, alt efter, hvad der passer bedst ind på netop det værelse, hvor den nye Flexa køjeseng skal stå. Sengens øverste køje anbefales til børn fra 8-årsalderen og op efter, mens den nederste køje primært er henvendt til de mindre børn med en minimumsalder på 3 år, da der i denne køje er mulighed for sengehest.

Flexa Classic Enkeltseng – Med udtræksseng og skuffer

Flexa Classic Enkeltseng - Med udtraeksseng og skuffer

Det næstsidste bud på en af Flexas populære børnesenge er denne klassiske enkeltmandsseng med en innovativ og moderne twist, der sikrer, at dette er en seng, dit barn vil og kan have i mange år. Først og fremmest er dette en seng, der er udformet og fremstillet i massivt, hvidpigmenteret fyrretræ, der er populært og kendt for sin solide og stabile holdbarhed. Altså er dette en seng i absolut topkvalitet, der grundet design, komfort og kvalitet både kan passe ind på det mindre barns værelse, såvel som det lidt ældre barn, der er ved at ramme teenageårene.

Ikke blot én, men to sengepladser

Udover at være en enestående enkeltmandsseng i et godt, solidt håndværk, kan denne model også bryste sig af sine innovative og moderne egenskaber, der i høj grad er effektive og brugbare på trange og mindre områder. Denne enkeltmandsseng består nemlig, udover standardsengen, af en udtrækkelig gæsteseng samt skuffer med mulighed for opbevaring. Gæstesengsfunktionen er genial og ideel til barnet, der netop er begyndt at have overnattende venner. Gæstesengen er nem at rulle ud, da den kommer på hjul og du derfor også mindsker mulighederne for ridser i gulvet med netop denne løsning. Udover gæstesengen finder du i dette sengemøbel en stor, også udtrækkelig, opbevaringsskuffe, hvori der er plads til alt lige fra legetøj til sengetøj eller noget helt tredje, som du mangler at finde en integreret plads til på værelset. Modellen henvender sig til børn i alle andre, men er specielt designet med henblik på at udfylde nogle generelle behov hos ældre børn samt teenagere.

Flexa Classic Enkeltseng – Med en legende twist

Flexa Classic Enkeltseng - Med en legende twist

Sidste bud på en unik seng til dit barn fra det danskproducerede og populære Flexa er denne enkeltseng. Sengen er udformet i hvidpigmenteret fyrretræ samt hvidlakeret MDF, der giver nogle flotte overflader samt en robust konstruktion, der kan holde i mange år. Modellen anbefales først og fremmest til børn over 3 år, men egner sig i særdeleshed til børn omkring 5-7-årsalderen, der ønsker et legende element og take på et ellers basalt og helt generelt menneskebehov.

Ikke bare en seng

Der er noget ganske unikt over netop denne Flexa seng. Ikke nok med at den er udformet i lækre, robuste materialer, er den også designet på en facon, der sikrer leg og sjov, såvel som hygge og tryghed for dit barn under nattesøvnen. Denne model er udformet som et legehus, der med sine vinduer, tag, skorsten og lille stige giver et ganske anderledes og innovativt take på børnesengen. Sengens bagside er åben således, at det er muligt at skifte lagen med mere, på en nem og bekvem måde. Med denne seng får du ikke blot mulighed for at give dit barn en tryg og god nattesøvn, men derudover har du også mulighed for at lave en hyggelig og afslappende zone til dit barn. Pynt med lyskæder eller andre hyggeting og skab den helt perfekte stemning til et afslapningsted til netop dit barn.

Sådan vælger du den perfekte børneseng

Det kan være en stor og uoverskuelige proces at skulle finde en god, tryg og sikker børneseng til sit barn. Ydermere er der ofte tale om dyre møbler, og det er derfor ekstra vigtigt, at man finder den helt rigtige i første hug. For at undgå den problematik og de udfordringer, der er ved at vælge en forkert seng, er der nogle overvejelser, du kan gøre dig, når du skal vælge seng til dit barn.

Først og fremmest kan det være en god idé at danne sig et overblik over, hvilke sengetyper til børn, der egentlig er på markedet. Herefter bør du indskærpe din søgning ved at finde frem til den sengetype, du ønsker at kigge nærmere på. Når du først har fundet ud af, hvilken sengetype, du ønsker at undersøge, er du nået dertil, hvor du skal kigge internettet igennem for forskellige modeller, mærker og materialer.

Måske har du desuden et ønske om, at dit barns seng ikke blot skal være en seng, men derimod et multimøbel. I sådanne situationer er ovenstående modeller i høj grad et ekstra kig værd. Ydermere kan det være en god ide, hvis dit barn naturligvis er gammelt nok til at kunne beskrive og forklare, hvilken sengetype det ønsker sig, at spørge indtil, hvad multimøblet ellers skal kunne.

Søg professionel hjælp

Det kan være svært at vide og undersøge alt selv. At vælge en seng til sit barn er en stor beslutning, da det er et ganske livsnødvendigt og basalt behov, der skal opfyldes. Derfor er det, til hver en tid, en god idé at få faglig og professionel hjælp. Dette kan du blandt andet få ved at finde den sengetype, du ønsker at kigge nærmere på, for derefter at finde ud af, hvor de forhandler netop denne sengetype.

Herefter bør du tage ned i den fysiske butik eller kontakte en forhandler over nettet, der kan fortælle dig mere om netop den model, du har udset dig. På den måde sikrer du dig, at du altid har professionel hjælp, råd og vejledning med på sidelinjen, når der skal vælges ny seng til dit barn. Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt, du har en realistisk tilgang til, hvilken seng og sengetype du kan få indenfor det rådighedsbudget, du har lagt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar