Når indretningen i hjemmet mangler nogle få, men vigtige detaljer , it can be crucial to find the right decoration elements that are both beautiful and practical at the same time. Simple elements can often make a big difference in the décor. A braided basket with or without a hank can be the solution, as it is both practical for many different purposes, but also is beautiful and charming to have to stand around the home. Merged baskets for home décor are thousands, which is why you can find 7 both practical but also beautiful baskets below.

Candie Basket 22 x 25 cm – in beautiful braid with black pattern

flettet kurv med hank

Natuzzi Editions C005 C64 is a comfortable and beautiful Chesterfield sofa. It is made of real leather in a dark and deep colour that exudes quality and exclusivity. This makes this sofa a good choice for the bright living room, which needs a little contrast and depth, or for the office, where there is a need for a place to stay at the end of the working day. You can choose to center the décor around the sofa to really produce the remarkable and beautiful design, or you can blend it naturally in with other furniture in the same style – only the imagination sets limits.

Practical leather

The sofa is incredibly practical for all sorts of occasions. The leather, which is of the highest quality, is easy to wipe with a cloth should you get a stain on it. The sofa is thus good for you who have toddlers who can easily waste and put greasy fingerprints throughout the home, and for those who sometimes throw parties where some wine or beer might be wasted. A hard-wrung cloth does most of it. In addition, leather does not require much maintenance, and it is not bleached by sun. Wear gives the leather a unique look and it just gets softer and more comfortable over the years.

Two different sizes

This is the great of the Natuzzi models, and just like with the small to 2 people, this can be put together with one or more one’s sofas to match the needs of your particular home. This Chesterfield sofa is designed for 3 people and measures 77 cm in height, 235 cm in length and 87 cm in depth/width.

The elegant sofa can be purchased from Ilva.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gripo Basket 57 x 51 cm – With coarse braid in white color

flettet kurv med hank

Med kurven fra Gripo er der mulighed for at dekorere hjemmet med en smuk og helt hvid kurv. Denne er en flettet kurv med hank, hvilket både giver noget ekstra til det fine design, men også er praktisk. Kurven er flettet med grove flet, hvilket skaber et rustikt og unikt design, som vil fylde i hjemmets indretning. Selvom kurven er rustik med sine grove flet, så er den på samme tid meget elegant med sin helt hvide farve.

Denne kurv fra Gripo er en større kurv med en diameter på 51 cm og en højde på 57 cm. Dette gør det muligt at bruge kurven til rigtig mange ting forskellige steder i hjemmet. Kurven kan både bruges i stuen og soveværelset, hvori der kan lægges et tæppe, brænde til brændeovnen eller noget tredje. 

Med en flettet kurv med hank fra Gripo kan man derfor forvente:

 • En hvid kurv med grove flet 
 • En stor størrelse med plads større ting, som fylder
 • Et nyt og smukt dekorationselement 

Er den hvide farve et gennemgående tema i hjemmet, eller søger du en flettet kurv med hank, som gerne må lyse hjemmet lidt op, så er denne kurv fra Gripo et ideelt valg for dig. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Muubs Mini Kurve Sæt Natur – Naturfarvede kurvesæt i flettet vandhyacint

flettet kurv med hank

Dette fine kurvesæt består af to mindre flettede kurve fra mærket Muubs. Begge af de flettede kurve er af vandhyacinter i natur, som skaber den smukkeste farve og det fineste flet. Samspillet mellem farven og flet skaber et smukt udseende, som kan pynte flere steder i hjemmet. Sættet giver også personlighed til hjemmet, og så er de flettet i Indonesien af lokale håndværkere, som lige giver det ekstra til historien.

Målene hedder 15 cm for højde og en diameter på 14 cm, hvilket gør dem til mindre kurve. Den ene er lidt større end den anden, hvilket er med til at skabe dynamik. På begge kurve sidder en naturfarvet læderstrop. En flettet kurv med hank er nemlig meget praktisk i hverdagen. Kurvesættet er især velegnet til badeværelset, hvori der kan puttes vatrondeller, cremer og lignende. 

Med dette sæt af kurve fra Muubs får du:

 • Ikke én flettet kurv med hank, men hele to små kurve, som passer perfekt sammen
 • Nemt og smart kan hænges på en krog 
 • Er håndflettede i Indonesien og giver personlighed til hjemmet

Mangler du derfor et sæt af flettede kurve, som ikke skal være for store og kun bruges til småting, så kan sættet fra Muubs være svaret. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Burton Kurve – 4 Runde kurve med hank – Kurvesæt i naturfarvet rattan

flettet kurv med hank

En rund flettet kurv kan skabe meget opbevaringsplads, og kurvesættet fra Burton består af hele fire kurve, som hver især varierer i størrelse. Alle kurvene har samme design, og materialet er naturmaterialet rattan. En flettet kurv med hank er charmerende, og her har alle fire kurve hank.  

Målene på kurvene varierer, hvoraf den mindste kurv har en længde på 39 cm og den største en længde på 74 cm. Alle fire kurve kan stå samlet eller hver for sig. Derfor er der altså plads til større ting i kurvene, såsom planter, tæpper, bøger eller hvad end du mangler opbevaring til. 

Dette kurvesæt på hele fire flettede kurve fra Burton kan derfor:

 • Være en optimal opbevaringsløsning til flere ting 
 • Give hjemmet stil og charme med de flettede kurve 
 • Både stå samlet eller hver for sig rundt i hjemmet

En flettet kurv med hank giver noget ekstra til indretningen og er opbevaring en høj prioritet i forbindelse med nye flettede kurve, så er Burton kurvene det perfekte valg, da mulighederne er uendelige og pladsen i kurvene er stor.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ferm Living Pære Opbevaringskurv Lille – Ideel til børnenes værelse 

flettet kurv med hank

Hvis der mangler opbevaring på barnets værelse, så kan det være lidt svært at tænke kreativt på samme tid. De fleste ting ender ofte i skabet, da det er her, der er praktisk plads. Dog er det muligt at skabe kreativ og fin opbevaring på barnets værelse med denne kurv fra Ferm Living. 

Dette er en flettet kurv med låg, som er formet til en pære, og derfor er den ideel at have på barnets værelse, da den både kan opbevare ting og på samme tid se sød ud på værelset. Imens barnet vil synes, at en klassisk rund kurv er kedelig, så vil en kurv flettet til en pære være et hit. 

Kurven fra Ferm Living har en omkreds på 19 cm og en højde på 30 cm, hvilket giver plads til lidt af hvert uden, at den er for stor. Derfor kan der både være plads til legetøj, et lille tæppe eller en børnebog. Dette er altså en kurv, som er:

 • Perfekt og kreativ til barnets værelse 
 • Rummelig med plads til legetøj 
 • Håndlavet og derfor unik 

Barnet vil med sikkerhed tage imod denne flettede kurv med åbne arme og aldrig slippe den fra værelset igen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

House Doctor Kurv, Tanger – Den klassiske kurv til indretningen

flettet kurv med hank

Flettede kurve bliver mere og mere populære, og denne kurv af flettet søgræs fra House Doctor er en af de mest kendte. Med sit minimalistiske look skaber den stil til indretningen i hjemmet, imens den er utrolig rummelig til opbevaring. En flettet kurv med hank fra House Doctor er tidsløs i design.

Kurven fra House Doctor har en højde på 30 cm og en omkreds på 40 cm, hvilket er derfor, at der både kan opbevares tæpper, bøger og andre elementer, som fylder, i den. Hvis ikke kurven lige bruges til noget, så kan den hurtigt og nemt foldes sammen til halv størrelse. 

Den flettede kurv fra House Doctor kan altså berige hjemmet med:

 • Ekstra opbevaringsplads
 • Et smukt dekorationselement i naturfarve
 • Varme, hygge og mere personlighed 

En flettet kurv med hank fra House Doctor er derfor både smuk at se på med sit flettede søgræs, men er også den perfekte opbevaringsplads. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sophy Kurv 30 x 43 cm – Mindre kurv i flettet søgræs

flettet kurv med hank

Kurven fra Candie er helt unik med sit smukke mønster og er derfor en elegant dekoration i sig selv. Kurven er af naturfarvet søgræs, men det, som gør den helt unik, er det smukke og elegante rudemønster i sort, som er med til at give kurven kant og lækre detaljer. Dette er en flettet kurv med hank, hvilket både er pænt, men også praktisk, hvis man ønsker at hænge den på væggen eller rykke den ofte. 

Kurven i flet fra Candie kan stå flere steder rundt i hjemmet, hvor der mangler lidt ekstra detaljer, dekoration eller farve. Kurvens naturfarve skaber en varme og hygge i hjemmet, hvilket giver mere personlighed til indretningen. Med sin omkreds på 25 cm og højde på 22 cm er det ikke den største kurv, men der er stadig plads til forskellige elementer i den. 

Kurven fra Candie er helt klart en af de flotteste grundet: 

 • Det smukke og elegante rudemønster
 • Hanken, som både er praktisk og smukt
 • Den gode størrelse, som kan bruges til flere ting 

En flettet kurv med hank fra Candie vil skabe hygge, elegance og personlighed i det enkelte rum, hvor den placeres, og vil helt sikkert blive et fast element i indretningen i flere år fremover.

Se også denne artikel på inbolig.dk: Flettet kurv med hank: 14 kurve til opbevaring i hjemmet

Denne side er anmeldt af: Aksel L. Lund Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar