Når indretningen i hjemmet mangler nogle få, men vigtige detaljer, kan det være altafgørende at finde de rigtige dekorationselementer, som både er smukke og praktiske på samme tid. Enkle elementer kan ofte gøre en stor forskel i indretningen. En flettet kurv med eller uden hank kan være løsningen, da den både er praktisk til mange forskellige formål, men også er smuk og charmerende at have til at stå rundt omkring i hjemmet. Flettede kurve til indretning af hjemmet findes der tusindvis af, hvilket er derfor, at du nedenfor kan finde 7 både praktiske, men også flotte kurve. 

 

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Candie Kurv 22 x 25 cm – i smukt flet med sort mønster

flettet kurv med hank

Natuzzi Editions C005 C64 er en komfortabel og smuk Chesterfield sofa. Den er fremstillet i ægte læder i en mørk og dyb farve, som emmer af kvalitet og eksklusivitet. Derved er denne sofa et godt valg til den lyse stue, som trænger til lidt kontrast og dybde, eller til kontoret, hvor der er behov for et sted at slænge sig efter endt arbejdsdag. Du kan vælge at centrere indretningen omkring sofaen for virkelig at frembringe det bemærkelsesværdige og smukke design, eller du kan blende den naturligt ind med andre møbler i samme stil – kun fantasien sætter grænser. 

Praktisk læder 

Sofaen er utrolig praktisk til alle mulige anledninger. Læderet, som er af højeste kvalitet, er let at tørre over med en klud, såfremt du skulle ske at få en plet på den. Sofaen er således både god til dig, der har småbørn, som let kan spilde og sætte fedtede fingeraftryk i hele hjemmet, og til dig, der sommetider holder fester, hvor der måske kan blive spildt lidt vin eller øl. En hårdt opvredet klud klarer det meste. Derudover kræver læder ikke det store vedligehold, og det bleges ikke af sol. Slid giver læderet et unikt look, og det bliver blot blødere og mere behageligt med årene.  

To forskellige størrelser 

Dette er den store af Natuzzi-modellerne, og ligesom med den lille til 2 personer, kan denne sammensættes med en eller flere ens sofaer for at matche behovene i netop dit hjem. Denne Chesterfield sofa er beregnet til 3 personer, og den måler 77 cm i højden, 235 cm i længden og 87 cm i dybden/bredden. Den elegante sofa kan købes hos Ilva. 

Gripo Kurv 57 x 51 cm – Med grove flet i hvid farve

flettet kurv med hank

Med kurven fra Gripo er der mulighed for at dekorere hjemmet med en smuk og helt hvid kurv. Denne er en flettet kurv med hank, hvilket både giver noget ekstra til det fine design, men også er praktisk. Kurven er flettet med grove flet, hvilket skaber et rustikt og unikt design, som vil fylde i hjemmets indretning. Selvom kurven er rustik med sine grove flet, så er den på samme tid meget elegant med sin helt hvide farve.

Denne kurv fra Gripo er en større kurv med en diameter på 51 cm og en højde på 57 cm. Dette gør det muligt at bruge kurven til rigtig mange ting forskellige steder i hjemmet. Kurven kan både bruges i stuen og soveværelset, hvori der kan lægges et tæppe, brænde til brændeovnen eller noget tredje. 

Med en flettet kurv med hank fra Gripo kan man derfor forvente:

 • En hvid kurv med grove flet 
 • En stor størrelse med plads større ting, som fylder
 • Et nyt og smukt dekorationselement 

Er den hvide farve et gennemgående tema i hjemmet, eller søger du en flettet kurv med hank, som gerne må lyse hjemmet lidt op, så er denne kurv fra Gripo et ideelt valg for dig. 

Muubs Mini Kurve Sæt Natur – Naturfarvede kurvesæt i flettet vandhyacint

flettet kurv med hank

Dette fine kurvesæt består af to mindre flettede kurve fra mærket Muubs. Begge af de flettede kurve er af vandhyacinter i natur, som skaber den smukkeste farve og det fineste flet. Samspillet mellem farven og flet skaber et smukt udseende, som kan pynte flere steder i hjemmet. Sættet giver også personlighed til hjemmet, og så er de flettet i Indonesien af lokale håndværkere, som lige giver det ekstra til historien.

Målene hedder 15 cm for højde og en diameter på 14 cm, hvilket gør dem til mindre kurve. Den ene er lidt større end den anden, hvilket er med til at skabe dynamik. På begge kurve sidder en naturfarvet læderstrop. En flettet kurv med hank er nemlig meget praktisk i hverdagen. Kurvesættet er især velegnet til badeværelset, hvori der kan puttes vatrondeller, cremer og lignende. 

Med dette sæt af kurve fra Muubs får du:

 • Ikke én flettet kurv med hank, men hele to små kurve, som passer perfekt sammen
 • Nemt og smart kan hænges på en krog 
 • Er håndflettede i Indonesien og giver personlighed til hjemmet

Mangler du derfor et sæt af flettede kurve, som ikke skal være for store og kun bruges til småting, så kan sættet fra Muubs være svaret. 

Burton Kurve – 4 Runde kurve med hank – Kurvesæt i naturfarvet rattan

flettet kurv med hank

En rund flettet kurv kan skabe meget opbevaringsplads, og kurvesættet fra Burton består af hele fire kurve, som hver især varierer i størrelse. Alle kurvene har samme design, og materialet er naturmaterialet rattan. En flettet kurv med hank er charmerende, og her har alle fire kurve hank.  

Målene på kurvene varierer, hvoraf den mindste kurv har en længde på 39 cm og den største en længde på 74 cm. Alle fire kurve kan stå samlet eller hver for sig. Derfor er der altså plads til større ting i kurvene, såsom planter, tæpper, bøger eller hvad end du mangler opbevaring til. 

Dette kurvesæt på hele fire flettede kurve fra Burton kan derfor:

 • Være en optimal opbevaringsløsning til flere ting 
 • Give hjemmet stil og charme med de flettede kurve 
 • Både stå samlet eller hver for sig rundt i hjemmet

En flettet kurv med hank giver noget ekstra til indretningen og er opbevaring en høj prioritet i forbindelse med nye flettede kurve, så er Burton kurvene det perfekte valg, da mulighederne er uendelige og pladsen i kurvene er stor.

Ferm Living Pære Opbevaringskurv Lille – Ideel til børnenes værelse 

flettet kurv med hank

Hvis der mangler opbevaring på barnets værelse, så kan det være lidt svært at tænke kreativt på samme tid. De fleste ting ender ofte i skabet, da det er her, der er praktisk plads. Dog er det muligt at skabe kreativ og fin opbevaring på barnets værelse med denne kurv fra Ferm Living. 

Dette er en flettet kurv med låg, som er formet til en pære, og derfor er den ideel at have på barnets værelse, da den både kan opbevare ting og på samme tid se sød ud på værelset. Imens barnet vil synes, at en klassisk rund kurv er kedelig, så vil en kurv flettet til en pære være et hit. 

Kurven fra Ferm Living har en omkreds på 19 cm og en højde på 30 cm, hvilket giver plads til lidt af hvert uden, at den er for stor. Derfor kan der både være plads til legetøj, et lille tæppe eller en børnebog. Dette er altså en kurv, som er:

 • Perfekt og kreativ til barnets værelse 
 • Rummelig med plads til legetøj 
 • Håndlavet og derfor unik 

Barnet vil med sikkerhed tage imod denne flettede kurv med åbne arme og aldrig slippe den fra værelset igen.

House Doctor Kurv, Tanger – Den klassiske kurv til indretningen

flettet kurv med hank

Flettede kurve bliver mere og mere populære, og denne kurv af flettet søgræs fra House Doctor er en af de mest kendte. Med sit minimalistiske look skaber den stil til indretningen i hjemmet, imens den er utrolig rummelig til opbevaring. En flettet kurv med hank fra House Doctor er tidsløs i design.

Kurven fra House Doctor har en højde på 30 cm og en omkreds på 40 cm, hvilket er derfor, at der både kan opbevares tæpper, bøger og andre elementer, som fylder, i den. Hvis ikke kurven lige bruges til noget, så kan den hurtigt og nemt foldes sammen til halv størrelse. 

Den flettede kurv fra House Doctor kan altså berige hjemmet med:

 • Ekstra opbevaringsplads
 • Et smukt dekorationselement i naturfarve
 • Varme, hygge og mere personlighed 

En flettet kurv med hank fra House Doctor er derfor både smuk at se på med sit flettede søgræs, men er også den perfekte opbevaringsplads. 

Sophy Kurv 30 x 43 cm – Mindre kurv i flettet søgræs

flettet kurv med hank

Kurven fra Candie er helt unik med sit smukke mønster og er derfor en elegant dekoration i sig selv. Kurven er af naturfarvet søgræs, men det, som gør den helt unik, er det smukke og elegante rudemønster i sort, som er med til at give kurven kant og lækre detaljer. Dette er en flettet kurv med hank, hvilket både er pænt, men også praktisk, hvis man ønsker at hænge den på væggen eller rykke den ofte. 

Kurven i flet fra Candie kan stå flere steder rundt i hjemmet, hvor der mangler lidt ekstra detaljer, dekoration eller farve. Kurvens naturfarve skaber en varme og hygge i hjemmet, hvilket giver mere personlighed til indretningen. Med sin omkreds på 25 cm og højde på 22 cm er det ikke den største kurv, men der er stadig plads til forskellige elementer i den. 

Kurven fra Candie er helt klart en af de flotteste grundet: 

 • Det smukke og elegante rudemønster
 • Hanken, som både er praktisk og smukt
 • Den gode størrelse, som kan bruges til flere ting 

En flettet kurv med hank fra Candie vil skabe hygge, elegance og personlighed i det enkelte rum, hvor den placeres, og vil helt sikkert blive et fast element i indretningen i flere år fremover.

FAQ

🧐 Hvordan kan jeg se, om en kurv er pengene værd?

Det er helt op til dig at afgøre, hvorvidt en kurv er pengene værd for dig. Dog bør du selvfølgelig altid overveje kurvens kvalitet, og hvorvidt prisen på kurven er fair i forhold til den kvalitet. På denne måde kan du nemmere afgøre, hvorvidt kurven er pengene værd.

🤔 Hvad kan jeg bruge en flettet kurv til?

Du kan bruge en flettet kurv til mange ting. Du kan f.eks. bruge dem til praktiske formål, hvor du opbevarer vasketøj eller legetøj i kurven. Da de også har et fantastisk flot look, så kan du også sagtens bruge en flettet kurv som en del af din indretning.

🤓 Hvordan rengør jeg bedst en flettet kurv?

Du rengør bedst din flettede kurv ved at tørre den over med en tør microfiber klud. Derefter kan du tørre kurven over med en let fugtig klud, som er dyppet i sæbevand. Til slut er det vigtigt, at du giver kurven tid til at stå og tørre grundigt igennem.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar