Når den danske sommer byder på solskin og lune temperaturer, så elsker vi danskere at sidde udendørs og hygge os. Med et dejligt cafesæt er det lige til at sætte sig med en god bog og en kop kaffe eller spise et let frokost- eller aftensmåltid på terrassen eller altanen med venner og familie. Med bord og stole, der kan stå udendørs, er det altid indbydende at trække ud i den dejlige danske sommer.

Afhængig af din stil, plads og ønsker til dit bord med stole så findes der garanteret et, der passer til dine behov. Her har vi samlet de 6 flotteste og hyggeligste cafesæt til dig.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

VidaXL bistrosæt – Et strejf af rustik charme

Her ses ét at de mest populære bistrosæt hos VidaXL.dk. Sættet er fremstillet med tanke på at give dig muligheden for at tilføje et strejf af rustik charme til dit udendørsområde. 

Havestolene består af robust stål, der er overtrukket med polyrattan, hvilket er modstandsdygtigt overfor alt slags vejr samt rust og meldug. Det er netop derfor, at de er velegnede til udendørsbrug. Det anbefales dog at dække stolene til i sne og frost blot for at beskytte dem, så de holder længere og holder sig pæne.

Stolene er designet med et buet ryglæn, hvilket giver dem en ergonomisk form. Dermed er de altså formet for at give dig en optimal komfort, hvilket de formår at gøre, og med de medfølgende tykt polstrede sædehynder vil du aldrig have lyst til at rejse dig igen. 

Sofabordet har en robust glasbordsplade, hvorpå du kan placere enten din kop eller bog, når du sidder og nyder eftermiddagen en lun sommerdag. 

Inviter det sydlige Europa ind på altanen

Med dette sæt bliver det nemt at drømme sig væk til det sydlige Europa, og du vil have nemt ved at forestille dig, at du lige har bestil en espresso på en lille hyggelig café fyldt med stamkunder, der kommer og får deres daglige kaffe lige netop der.

Mål

De ergonomiske stole måler 63,5 cm i bredden, 53,5 cm i dybden og 77 cm i højden, og de har en sæddebredde på 44,5 cm, en sædedybde på 48 cm samt en sædehøjde på 35 cm. De medfølgende hynder øger denne sædehøjde med 5 cm. Bordet måler 41,5 cm i diameter og 41,5 cm i højden.

Specifikationer

 • Materialer: polyrattan, pulverlakeret stål, glas og stof i 100% polyester
 • Farver: sort og transparant (glas)
 • Rustik og simpelt design
 • Ergonomisk form for optimal komfort
 • Modstandsdygtigt overfor alt slags vejr

Margurit fra Mandalay – Ikonisk cafesæt

Margurit er et ikonisk og smukt cafesæt tegnet af møbeldesigneren Ankjær Andreasen. Det var meget populært i 50’erne og 60’erne, og siden er det unikke design igen blevet bragt tilbage af Mandalay i en ny og opdateret udgave. 

Du får et hyggeligt sæt med et lille rundt bord og to behagelige stole med armlæn i pulverlakeret aluminium og teaktræ. Det betyder, at sættet kan klare den danske sommers ustadige vejr. Teaktræet skal gerne behandles med en teaktræolie eller sæbespåner, så det bevarer sin flotte og naturlige finish.

Mål

Det søde runde bord har en diameter på 70 cm og en højde på 68 cm.Stolene kan stables, så de ikke fylder ret meget, når de opbevares indendørs om vinteren. Siddehøjden er 44,5 cm, og sædet måler 60 cm x 41 cm. Stolene kan bære maksimalt 120 kg.

Specifikationer

 • Ikonisk møbeldesign Margurit
 • Sæt med rundt bord og 2 stole
 • Tegnet af Ankjær Andreasen
 • Fremstillet i aluminium og teaktræ
 • Maksimal bæreevne på 120 kg

Balcony Altanbord – Foldebord i teaktræ

cafesæt

Hvis pladsen er trang, så er dette smarte foldebord Balcony en nem løsning. Bordet er fremstillet i massiv teak, der er særdeles modstandsdygtig overfor al slags vind og vejr.

Foldebordet sættes op på en væg eller rækværk, hvor det kan justeres, så det passer perfekt til din ønskede højde.

Bordet kan slås op og ned efter behov, hvilket er særligt smart til den lille altan, hvor der ikke er meget plads at bevæge sig rundt på. Når bordet er slået ned, fylder det slet ingenting.

Mål

Bordpladen er rektangulær med målene 54 cm x 60 cm. Du får derfor en god siddeplads, når først bordet er slået op.

Specifikationer

 • Smart foldebord til den lille altan
 • Fremstillet i massivt teaktræ
 • Kan justeres efter din ønskede højde
 • Kræver meget lidt vedligeholdelse

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

vidaXL bistrosæt (hvid) – Romantisk og detaljerigt cafesæt

cafesæt

Bistrosættet i hvidt aluminium fra vidaXL er indbegrebet af romantik. Med flotte detaljer og krummelurer både på bord og de 2 stole er dette sæt et flot valg.

Bordet er rundt og har et flot mønster i både bordpladen og på benene. Mønsteret er hullet, så regnvand og skidt let løber væk og ikke bliver liggende på den hvide bordplade.

Stolene er med høj ryg med et elegant mønster af roser. Sædet og ben er ligeledes præget med det smukke blomstermotiv.

Sættet er støbt i aluminium og kan derfor let tåle at stå ude hele året rundt.

Med dette sæt på altanen eller terrassen er der dømt hyggelig fransk bistrostemning.

Mål

Det runde bord måler 59 cm i diameteren, og det har en højde på 62 cm. Stolene har et sæde med målene 38 cm x 41 cm. Den høje ryg gør, at stolen er 85 cm i totalhøjde, der giver ekstra god rygstøtte.

Specifikationer

 • Romantisk hvidt cafesæt
 • Rundt bord og 2 stole
 • Smukt dekoreret med blomstermotiv
 • Støbt i aluminium
 • Meget vejrbestandigt

Venture Design Marion – Cafesæt med indbygget altankasse

cafesæt

Det stilfulde cafesæt Marion fra Venture Design er noget helt særligt.

Bordet består nemlig af en altankasse, der kan rumme både smukke blomster eller krydderurter, der lige er til at drysse på et lækkert måltid ved det hyggelige bord. Du kan slå bordpladen ud, når du gerne vil bruge bordpladsen, og altankassen kan også dækkes til, hvis du får brug for ekstra plads.

Du får både det smarte bord med altankasse og to tilhørende stole i et enkelt design af naturfarvet olieret massivt akacietræ. Akacietræ er oplagt til udendørsmøbler, så du ikke skal bekymre, når vejret viser sig fra sin knap så skønne side.

Sættet kommer usamlet, så du selv skal samle de smukke møbler fra Venture Design.

Specifikationer

 • Cafesæt med bord og 2 stole
 • Lækkert skandinavisk design
 • Bord med indbygget altankasse
 • Bordpladen kan slås op og ned efter behov
 • Fremstillet i naturfarvet olieret massivt akacietræ

Belani Fiori altanmøbler – Billigt og nordisk gråt cafesæt

cafesæt

Når det skal være helt enkelt og let at flytte rundt med, så er Fiori fra Belani det oplagte valg. Det lette cafesæt med et rundt bord og 2 stole er fremstillet stål, der gør det solidt og helt vedligeholdelsesfrit.

Fiori er pulverlakeret i en grå nuance, og designet er enkelt og nordisk i sit udtryk.

Når sommeren går på hæld, skal sættet bare klappes sammen og stilles væk, indtil sommeren igen kalder på hyggestunder udendørs.

Mål

Det lille hyggelige runde bord har en diameter på 60 cm og en højde på 72 cm.Stolene har en bæreevne på 120 kg, og siddehøjden er 45 cm.Det lette cafesæt vejer kun 14 kg sammenlagt, så det er nemt at flytte rundt på efter behov.

Specifikationer

 • Enkelt gråt sæt med rundt bord og 2 stole
 • Fremstillet i stål
 • Helt vedligeholdelsesfrit
 • Sammenklappeligt
 • Max bæreevne på 120 kg

Brafab Esino i blå– Flot blåt cafesæt

cafesæt

Dette enkle cafesæt i blå tager sig skønt ud på både den lille altan eller terrasse. Esino er et billig cafesæt, der lyser op.

Sættet er fremstillet i stål og består af et lille firkantet bord og to stole. Designet er helt enkelt med en glat plan bordplade, og stolene er enkle med lameller som sæde og ryglæn.

Materialet gør dette sæt let at vedligeholde, og du skal blot klappe det sammen og opbevare det tørt, når vinteren sætter ind.

Den flotte blå farve er det, der gør dette sæt til noget ganske særligt!

Mål

Det hyggelige firkantede bord måler 60 cm x 60 cm, og bordpladen er helt glat uden riller. Højden på bordet er 71 cm. Stolene har en siddehøjde på 61 cm, og sædet måler 42 cm x 51 cm.

Specifikationer

 • Flot blåt billig cafesæt
 • Firkantet bord med 2 matchende stole
 • Sammenklappeligt sæt
 • Fremstillet i vedligeholdelsesfrit stål

Freemansburg Cafesaet Orange – Kombinerer nutid med 70’erne

Freemansburg Cafesaet Orange

Dette sæt er til dig, der vil skille dig en lille smule ud fra mængden, ikke er bange for at give dit hjem et strejf af stærke farver, og gerne vil holde det stilfuldt, mens du gør det. Sættet er blandt de mest populære møbelsæt hos Cdon.dk, hvilket netop skyldes det nytænkende, moderne design, der trækker tråde til 70’erne med den skarpe orange farve. 

Hele sættet er fremstillet i stål i den samme stærke orange farve, der netop lader bordet stå frem blandt de mere minimalistiske møbelsæt i neutrale farver. 

Tendenser fra 70’erne

I 70’erne var danskerne ikke bange for at inkorporerer farver i deres hjem, og vi er efterhånden begyndt at vende lidt tilbage til denne tendens. Efter mange år med minimalistiske design og neutrale farver, ser vi efterhånden en tendens til at bevare designet, men give det lidt mere farve, så de skiller sig ud.Det er netop det, der ses ved dette møbelsæt. Bordet er simpelt med en lille skæv detalje, hvilket ofte ses i moderne møbler, mens stolene også er simple og bruger linjerne til at skabe et interessant look. Dermed skabes en sammenhæng mellem de to, hvilket blot fuldendes af den skarpe farve. Dette møbelsæt passer både på terrassen, der spiller på forskellige farver, men også ind i det moderne hjem, der trækker på tendenser fra 70’erne.

Mål

Sættet måler 42 cm i bredden, 41 cm i højden og har et armlæn i en højde af 69 cm samt en siddehøjde på 42 cm. Bordet er definitionen på et lille cafébord, der ikke skal holde andet end en kop kaffe eller to, eller måske en bog, mens stolene ikke er bange for at fylde på terrassen og gøre sig bemærket.

Specifikationer

 • Materialer: Stål
 • Farver: Orange
 • Vægt: 100 kg
 • Simpelt design med en vild farve
 • Perfekt til det moderne hjem inspireret af 70’erne

Rømø Cafésæt – elegant og kraftigt sæt

Rømø Cafésæt – elegant og kraftigt sæt

Det elegante cafésæt, Rømø, består af 2 fine stole og et tilhørende bord i samme design og materiale. Det kan være med til at give den helt rigtige stemning, når du skal indtage en god morgenmad eller middag i solen. 

Cafésættet er lavet i kraftig brun polyratten flet, og det kræver derfor ikke den store vedligeholdelse i løbet af årene. Det er nemlig slidstærkt overfor alt muligt vind og vejr, så det passer godt sammen med det skiftende danske vejr. Det kræver derfor kun en klud til at tørre det værste skidt af, og så er det klar til sommeren. 

Sættet passer perfekt ind både på en altan og på en terrasse, hvor man vil have et lille sted i solen. Dets materiale er også let, og man kan derfor nemmere flytte rundt på både stole og bordet, hvis man ufrivilligt skulle ende i skyggen på en dejlig sommerdag. 

Det er også muligt at tilkøbe flere enkelte stole i samme serie, hvis man ønsker at have flere stole rundt om bordet. Det kan være praktisk, hvis man får selskab af børnene eller ofte får gæster forbi om sommeren.  

Mål

Cafésættets bord har en diameter på 70 cm. Stolene har en højde på 88 cm og en sædehøjde på 43 cm. Sædet har målene 44 cm i bredde og 45 cm i dybden, så der er fint plads til at sidde komfortabelt i lang tid.  

Specifikationer

 • Klassisk sæt med 2 stole og et tilhørende bord 
 • Fremstillet i brun polyratten og nonwood lameller 
 • Nem vedligeholdelse
 • Slidstærkt overfor vind og vejr
 • Mulighed for at tilkøbe ekstra stole

Hampton loungesæt – komfort og afslapning i højsædet

Hampton loungesæt – komfort og afslapning i højsædet

Det tidsløse og stilfulde loungesæt er med til at sætte den perfekte ramme om en dejlig sommerdag med en god bog. Det flotte sæt kan købes hos Frishop.dk, som ifølge pricerunner.dk kan give dig den bedste og billigste pris. 

Loungesættet består ikke kun af to gode lænestole og et bord med glasplade, men sættet har også to tilhørende fodskamler, så komforten er helt i top. Det er udstyret med hynder, som både kan tåle vind og vejr, så man kan sagtens kan glemme dem udenfor natten over. Dog kan det være en fordel at opbevare dem et tørt sted for at forlænge deres levetid. 

Hampton loungesæt er ideelt til terrassen eller til sommerhuset, hvor du virkelig har tiden, pladsen og lysten til at sætte dig med blandt andet en god bog og rigtig nyde sommervejret. Du kan også sagtens tilbringe de lidt køligere timer i stolen. Isoleringen fra hynderne, et godt tæppe og en varm drik kan give dig mulighed for at holde varmen lidt bedre og længere end normalt. Du kan derfor bruge flere timer udenfor i både i foråret, sommeren og endda også dele af efteråret. 

Mål

Lænestolene har en god højde på 99 cm, en bredde på 68 cm og en dybde på 67 cm. De tilhørende fodskamler har en højde på 41 cm, en bredde på 55 cm og en dybde på 46 cm. Bordet har en højde på 46 cm og bordpladen er målene 47 x 47 cm. 

Specifikationer

 • Fint loungesæt med 2 lænestole med hynder, 2 fodskamler og bord med hærdet glasplade
 • Nem vedligeholdelse 
 • Fremstillet i grå polyratten 
 • Hynderne kan holde til vind og vejr 
 • Har fokus på komfort og afslapning 

Hydra Cafésæt – simpelt og praktisk design

Hydra Cafésæt – simpelt og praktisk design

Hydra Cafésæt er lavet i et simpelt og praktisk design, som stadig formår at fremstå elegant. Det er fra ILVA. Uanset årsagen, så får du et flot og simpelt cafésæt, som kan holde til det skiftende danske vejr.

Cafésættets gode størrelse gør, at det kan placeres og bruges forskellige steder. Det er både muligt at have det på en lille altan, på terrassen eller i en varm krog i haven. Stolene kan nemt stables, så det ikke fylder unødvendigt, når man ikke bruger det.

Hydra Cafésæt er lavet i sort stål og plastik, og det vejer derfor heller ikke meget, hvis man får brug for at flytte det rundt efter solen. Bordpladen er lavet i sortmalet FSC® eukalyptustræ, så man kan købe det med ekstra god samvittighed, da man ved, at træet er fældet under ordentlige og bæredygtige forhold. Cafésættets materiale kræver ikke meget vedligeholdelse og det kan hurtigt gøres sommerklar med en fugtig klud. 

Mål

Bordet har en god højde på 75 cm og bordpladen måler 62 x 62 cm i længde og bredde. De to tilhørende stole har en højde på 78 cm, en længde på 53 cm og en dybde på 52,5 cm. De har en siddehøjde på 44 cm, som komfortabelt vil passe de fleste. Bordet har en vægt på 9 kg, mens stolene vejer små 666 g, som netop gør det nemt at flytte rundt på. 

Specifikationer

 • Sort cafesæt med bord og 2 stole 
 • Nem vedligeholdelse 
 • Fremstillet i stål, sort plastik og eukalyptus
 • FSC® certificeret eukalyptus
 • Maksimal belastning på 150 kg

Parma Cafésæt – Et luksuriøst look

Parma Cafésæt

Dette Parma Cafésæt er blandt de mest populære produkter hos Unoliving.com, hvilket skyldes dets luksuriøse, men stadig klassiske design, der står helt skarpt i ethvert udendørs område. Farverne hvid og grå passer som altid perfekt sammen, og netop sammenhængen mellem den grå farve på nonwood materialet og det grå textiline vil se utroligt smukt ud på din terrasse.

Sættet har et flot neutralt udseende, der står skarpt og har et moderne, rent udtryk. Cafébordet er fremstillet i hvidt aluminium og grå nonwood, hvilket passer sammen med stolenes sæde og ryglæn, der er fremstillet i grå texteline samt stolenes armlæn, der er fremstillet i det samme lysegrå nonwood. Selve stellet på stolene er ligeledes fremstillet i hvidt aluminium. 

Drøm dig væk til det luksuriøse kvarter

Med dette klassiske og moderne sæt bliver det ikke svært at drømme sig væk til det luksuriøse kvarter. Bordsættet står helt skarpt, og de neutrale farver gør, at det passer ind i ethvert udendørs område, der mangler lidt stil. Sættet er tidløst, og med den rette plejer af møblerne, vil du kunne bruge sættet det ene år efter det andet og have den samme glæde ud af det hver gang.

Mål

Stolene måler hver især 60 cm i højden, 57 cm i bredden og 42 cm i dybden, og de er stabelbare, hvorfor de ikke behøver at optage meget plads, når de opbevares. Cafébordet måler 90 cm i omkreds og 74 cm i højden og egner sig særligt til to personer, hvis det bruges til aftensmaden, men kan bruges til 4 personer, hvis det blot er til kaffe, og det ikke skal bære mange ting. 

Specifikationer

 • Materialer: aluminium, nonwood og texteline
 • Farve: hvid og lysegrå
 • Simpelt, klassisk og moderne design
 • Stor sammenhæng mellem stole og bord
 • Tidløst – brug det det ene år efter det andet 

Pavia Cafesæt – Sammenklapligt sæt i akacietræ

cafesæt

Pavia er et hyggeligt sæt med et lille firkantet bord og to behagelige stole udført i bejdset akacietræ. Træet er FSC-certificeret og er lækkert lyst og nordisk i sit udtryk.

Stolene har sæder og ryglæn lavet i antracitgrå vævet reb, der giver en behagelig støtte.

Når sommeren går på hæld, eller det trækker op til uvejr, kan du let klappe både bord og stole sammen for nem og enkel opbevaring. Det gør det også let at flytte sættet rundt, hvis du får behov for ekstra plads på altanen eller terrassen til andre aktiviteter.

Mål

Det lille firkantede bord måler 58 cm x 58 cm, så der lige er plads til at to kan dele en hyggelig middag. Højden på bordet er 78 cm.Stolene har en maksimal belastning på 110 kg.

Specifikationer

 • Cafesæt i bejdset akacietræ
 • Lyst og enkelt design
 • Sæde og ryglæn i antracitgrå vævet reb
 • Sammenklapligt for nem opbevaring
 • 110 kg maksimal belastning

Alva cafesæt – Billigt cafesæt i sort

cafesæt

Med Alva på altanen eller terrassen er det nemt at nyde den danske sommer. Det er et billigt cafesæt, der ikke fylder meget selv på den lille altan.

Bordet er et lille rundt glasbord på metalben, der giver god benplads under bordet. Stolenes stel er i metal, mens sædet er betrukket med polyrattan på selve sædet og ryglænet. Armlæn giver en ekstra god komfort.

Vedligeholdelsen består bare af en gang vand og sæbe, når møblerne er blevet beskidte.

Når efteråret kommer, kan du let opbevare sættet. Det lille bord er let at bære og fylder ikke meget. Stolene kan stables, hvilket også gør det nemt at tilkøbe flere, hvis du skulle få gæster på besøg.

Mål

Det runde bord har en diameter på 60 cm og en højde på 70 cm. Stolene har en siddehøjde på 40,5 cm og en maksimal bæreevne på 120 kg. Sædet måler 59 cm x 52 cm.

Specifikationer

 • Sort cafesæt med bord og 2 stole
 • Fremstillet i metal og polyrattan
 • Stabelbare stole
 • Nem vedligeholdelse
 • 120 kg maksimal belastning

Lyon havesæt fra Chic Antique – Romantisk fransk cafesæt

cafesæt

Det flotte Lyon-sæt med bord og 2 stole er indbegrebet af romantisk fransk landstil. Chic Antiques møbler er lækre, gennemførte i deres design og fremstillet i høj kvalitet, så Lyon kan være dit foretrukne cafesæt mange år ud i fremtiden.

Fremstillet i bambus er dette sæt både solidt og meget holdbart, selvom det let kan flyttes rundt efter behov. Det valgte materiale giver også sættet en særlig rustik charme, der passer flot både på altanen og terrassen. 

Mål

Bordet er firkantet og måler 70 cm x 70 cm. Det giver god plads til både hyggelige kaffestunder og måltider ved det lille bord.Stolene har en god siddehøjde på 47 cm og har en maksimal bæreevne på 150 kg.

Specifikationer

 • Romantisk fransk cafesæt
 • Et firkantet bord og 2 stole
 • Fremstillet i bambus
 • Rustikt og romantisk udtryk
 • Maksimal bæreevne på 150 kg

Danang fra Living&more – Robust bambus cafesæt

cafesæt

Skab en hyggelig stemning med det lille cafesæt Danang i bambus fra Living&more. Sættet består af et lille rundt bord og 2 stole i naturlig matlakeret bambus.

Designet er enkelt og nordisk med et rundt bord bestående af bambusrør lagt sammen. Stoleryg og -sæde er ligeledes lavet i bambusrør.

Bambus er utroligt stærkt, og det lille sæt er meget solidt og har en høj bæreevne.

Mål

Det runde bord har en diameter på 60 cm, og det kan bære helt op til 50 kg.Stolesædet har målene 62 cm x 32 cm og kan bære op til 110 kg.

Specifikationer

 • Enkelt cafesæt træ
 • Sæt af rundt bord og 2 stole
 • Fremstillet i bambus
 • Bordet har en bæreevne på max 50 kg
 • Stolene har en bæreevne på max 110 kg

Liva Bar – Barsæt til altanen

cafesæt

Med Liva Bar er der mulighed for at sidde lidt ekstra højt. Dette cafesæt er nemlig lavet i barhøjde, så både det firkantede bord og de to medfølgende stole er ekstra høje. Det er derfor perfekt til hyggelige sommeraftener med drinks.

Sættet er lavet i FSC-certificeret akacietræ, der har en god holdbarhed og er meget anvendt til udendørsmøbler. Træet er bejdset og har en flot naturlig nuance.

Stolene har et behageligt ryglæn, og de er udstyret med en plads til at hvile fødderne.

Mål

Bordet er lidt ekstra højt og er derfor hele 105 cm i højden. Bordpladen måler 70 cm x 70 cm.De 2 medfølgende stole passer perfekt til det ekstra høje bord med en højde på 107 cm, og siddehøjden er 74 cm. Sædet måler 43 cm x 37,5 cm og har en maksimal bæreevne på hele 160 kg.

Specifikationer

 • Cafesæt træ i barhøjde
 • Firkantet bord og 2 barstole
 • Fremstillet i FSC-certificeret akacietræ
 • Maksimal bæreevne på 160 kg
 • Leveres usamlet

C’est Bon – Eksklusivt minimalistisk cafesæt

cafesæt

Dette smukke, moderne og helt minimalistiske sæt fra det eksklusive mærke C’est Bon er yderst elegant og klassisk. I sig selv ligner det et lille kunstværk.

Sættet består af et firkantet bord og to bænke på helt enkle ben. Overfladen af både bord og bænke er i en antik guldfarve, der står smukt til de sorte metalben.

Sættet er fremstillet i aluminium, og der er derfor ingen vedligeholdelse udover en aftørring efter behov.

Dette sæt er til dig, der elsker det helt enkle og minimalistiske, hvor der er plads til lidt ekstra elegance.

Mål

Det enkle bord måler 60 cm x 60 cm og har en højde på 65 cm.De to medfølgende bænkesæder måler hver især 42 cm x 56 cm, og de har en højde på 29 cm.

Specifikationer

 • Elegant minimalistisk sæt
 • Består af et firkantet bord og 2 bænke
 • Flot antik guldfarvet overflade
 • Fremstillet i aluminium

Colorado Cafésæt – Sort cafesæt havemøbler

cafesæt

Det matsorte Colorado Cafésæt er et flot og enkelt havemøbler cafesæt. Det kan nemlig bruges både som cafebord, men de behagelige stole gør også sættet oplagt som havemøbler på terrassen.

Du får et firkantet bord og 2 stole fremstillet i pulverlakeret matsort aluminium og sort nonwood.

Stolene har både et højt ryglæn og behagelige armlæn, der gør dem oplagte at slænge sig i solskinnet i. Sædet er lavet i sort texteline, der tåler at være ude i al slags vejr.

Har du brug for flere stole, kan du let tilkøbe dem, og de er stabelbare, så de ikke optager unødvendig plads.

Mål

Det firkantede bord har målene 70cm x 70 xm, så der er god plads til 2, og der kan sidde 4 personer, hvis man holder af hinanden.Stolene har en god størrelse med et sæde, der måler 57 cm x 42 cm. Siddehøjden er 42 cm.

Specifikationer

 • Cafesæt havemøbler
 • Firkantet bord med 2 stole
 • Fremstillet i pulverlakeret aluminium, nonwood og texteline
 • Stabelbare stole

Bistro Cafésæt – Sortgrå sæt med mønster og krummelurer

cafesæt

Det flotte Bistro Cafésæt fremstillet i sortgrå metal pynter både i hyggelige hjørner af haven og på den lille altan. Designet er yderst charmerende med flotte mønstre og krummelurer både på det lille runde bord og de 2 medfølgende stole.

Bordet og stolesæder er gennemhullede med et blomstermønster, der sikrer at vand ikke samler sig på overfladerne. Ryglænet på stolene er med et svunget mønster, der tager sig ekstra dekorativt ud.

Sættet er fremstillet i metal, så det vil med tiden kunne ruste. Hvis du vil undgå rust, skal sættet ind, når det regner.

Mål

Det runde bord har en diameter på 60 cm og en højde på 73 cm. De to sammenklappelige stole har en siddehøjde på 50 cm, og sædet måler 41 cm x 50 cm. Stolen har en max bæreevne på 120 kg.

Specifikationer

 • Romantisk cafesæt
 • Fremstillet i metal
 • Sammenklappelige stole
 • Max bæreevne på 120 kg

Skagerak Vendia Set – Elegant nordisk havemøbler cafesæt

cafesæt

Vendia Set fra Skagerak er nordisk design og komfort i topklasse. Du får et lille rundt bord og 3 stole i lyst 100% FSC-certificeret teaktræ. Metaldetaljerne på stole og bord er i messing, der står godt til det lyse træ.

Teak er meget holdbart selv udendørs og kan let klare selv det danske sommervejrs luner. Det bliver kun flottere sæson efter sæson, som træet får karakter.

Stolene kan klappes sammen, så de intet fylder, når de om vinteren ikke længere er i brug.

Sættet er designet af Mogens Homriis for det danske anerkendte brand Skagerak, der producerer elegante kvalitetsmøbler, der holder i mange år.

Mål

Dette flotte cafesæt er forholdsvist lille, så det kan stå både på terrassen i sommerhuset eller på altanen. Det runde bord har en diameter på 75 cm. Stolene har en behagelig siddehøjde på 45 cm. Sædet måler 41 cm x 52,5 cm, og højden på stolen er i alt 82,5 cm.

Specifikationer

 • Sæt med rundt bord og 3 stole
 • Nordisk elegant design
 • Fremstillet i 100% FSC-certificeret teaktræ
 • Vejrbestandigt

FAQ

🤔 Hvordan beskytter du et sofabord i træ?

For at beskytte et træbord bedst muligt, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for ikke at spilde for meget på bordet og generelt holde bordet så rent som muligt. Derudover kan du alt efter behov give det olie og andre midler, som kan vedligeholde bordet.

🧐 Hvad er på mode inden for sofaborde?

Sommeren er på vej, og derfor vælge mange at friske hjemmet op – blandt andet med nye sofaborde. Lige nu er det primært klassiske, neutrale og runde sofaborde, som er på måde. Gerne flere i forskellige størrelser, former og flotte farver!

🤩 Hvilken tid på året er bedst at købe et udendørs sofabord sæt?

Du kan i princippet købe et udendørs sofabord sæt, når det passer dig, men mange vælger at købe det om vinteren. Mange vælger det, fordi det i butikkerne sælges billigere, da det er uden for sæson, og butikker og virksomheder derfor gerne vil af med møblerne til billige priser.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar