fbpx
Mega marmor og messing
Mega væghængt natbord – marmor og messing
Tine K. Home
Tine K. Home væghængt natbord i metal
Pinella væghængt natbord – sort metal og træ i flot kombination
Tine K. Home væghængt natbord i metal
Maly væghængt natbord – elegant og praktisk på samme tid
Maly væghængt natbord – elegant og praktisk på samme tid
Bati væghængt natbord – lyst med masser af opbevaring til en lille pris
Bati væghængt natbord – lyst med masser af opbevaring til en lille pris
Century kan også stå på gulvet
Century væghængt natbord – kan også stå på gulvet

Et natbord er et nærmest uvurderligt møbel i et hvert soveværelse. Det er nemlig både praktisk og rart at kunne opbevare nogle enkelte vigtige ting tæt på, hvor man sover. Langt de fleste anvender netop denne særlige plads til at have en natlampe og en bog, og det er samtidig et sted, hvor mobiltelefonen kan ligge til opladning natten over. 

Et væghængt natbord er i de seneste år blev stigende populært, da netop disse varianter af det klassiske sengebord er både smart og moderne at se på. Samtidig skaber de også et mere luftigt og let udtryk i soveværelset sammenlignet med de ofte tungere, fritstående modeller. I denne artikel har vi udvalgt seks forskellige varianter af væghængte natborde i meget forskellige designs og udtryk, så det er nemt at finde noget, der passer ved siden af lige præcis din seng. 

Tre bud på et væghængt natbord sort eller mørkt look 

Det kan være ganske attraktivt at indrette med enkelte mørke elementer i de ellers ofte lyse soveværelser, og et mørkt natbord er en smart måde at skabe en interessant kontrast. Her er tre bud på væghængte natborde, som formår netop dette. 

Mega væghængt natbord – marmor og messing

Mega marmor og messing

Hvis du gerne vil være sikker på, at dit sengebord skiller sig gevaldigt ud fra de konventionelle kasselignende modeller, så bør du måske overveje dette ganske særlige og meget flotte væghængte natbord fra House Doctor. Netop dette mærke er kendt for sine meget kreative indretningselementer, som har klassiske træk af skandinavisk design og mere boheme-inspirerede detaljer på samme tid. 

Mega natbordet er fremstillet i marmor og messing og har en elegant mørk farve, som spiller flot sammen med de lysere årer i marmoret. Selve designet på denne model er også noget for sig, og formår at forene både kanter og runde former på en utroligt gennemtænkt måde. Forfra har natbordet en fin t-form, som primært udgøres af den øverste flade. Natbordet har bagvæg til den ene side, men ikke den anden, hvilket givet et spændende asymmetrisk look. 

Dette væghængte natbord vil være en utroligt elegant tilføjelse til mange forskellige soveværelse. Dog vil det tage sig særligt godt ud i en indretningsstil, hvor der i forvejen er lagt tryk på de mere rå og upolerede tendenser i det nordiske design. Det måler 18 cm i længden, 36 cm i bredden og 18 cm i højden

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Råt og spændende natbord 
 • Elegant forening og bløde og hårde kante 
 • Udformet i sort marmor og messing 
 • Måler 36 cm x 18 cm x 18 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tine K. Home væghængt natbord i metal – Industrielt og moderne udtryk

Tine K. Home

Fordrer din indretningsstil et mere nøgent udseende, og har du en forkærlighed for materialers enkelthed? Så kan det være, at netop dette natbord skal hænges ved siden af din seng. Det er designet af Tine K. Home, som er et ca. 20 år gammelt dansk møbel- og designhus med fokus på moderne skandinavisk design, der er inspireret af rejser og natur. 

Dette væghængte natbord er udført i rent og råt metal, som giver det et anderledes enkelt og rustikt design, der er både attraktivt og ganske moderne i disse år. Det er praktisk designet i en elegant U-form, så du får to hylder. For eksempel kan den øverste hylde bruges til opbevaring af en lille lampe, et vægur eller din telefon, mens den nederste hylde kan anvendes til din natlæsning eller andre småting. 

Denne model måler 30 cm i længden, 20 cm i højden og 15 cm i dybden, og vil være nem at hænge op med blot to skruer lige, hvor du vil have den. Den vil passe ideelt ind i det moderne soveværelse, hvor der er fokus på de simple fremstillinger af naturmaterialer, som får lov til at fremstå uslebne og naturlige. 

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Råt, robust og enkelt design 
 • Udformet i metal 
 • Passer godt til det moderne og nutidige hjem 
 • Måler 30 cm x 20 cm x 15 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Pinella væghængt natbord – sort metal og træ i flot kombination

Pinella væghængt natbord – sort metal og træ i flot kombination

Hører du til den gruppe af mennesker, som er ganske vild med tanken om at kombinere flere naturmaterialer med hinanden, så er Pinella natbordet måske dét, som skal ind og hænge ved din seng. Her er der nemlig tale om en flot og spændende kombination af metal og træ, som komplementerer hinanden og resulterer i et ganske anderledes og unikt udseende nat bord vægthængt træ. 

Pinella er udformet i et enkelt firkantet design, hvor et slankt stel i sortlakeret metal udgør den udvendige del af natbordet og smal men robust træhylde i egemelamin udgør den øverste overflade. De to materialer klæder hinanden og giver et interessant farvespil mellem de sorte og hårde metal og den lidt blødere brune træplade. 

Ved dette sengebord har du både en praktisk hylde øverst, hvor du kan have din natlampe, og nedenunder findes det praktiske opbevaringsrum til bøger, blade eller hvad du måtte have brug for at have nær din seng. Dette væghængte natbord måler 30 cm i længden, 15 cm i højden og 25 cm i dybden. Det vil passe fortrinligt ind i den moderne indretningsstil, hvor der er fokus på at kombinere farver og materialer på nye og innovative måder. 

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Unikt og anderledes design 
 • Udformet i sortlakeret metal og egemelamin 
 • Komplementerende kontraster og nuancer
 • To hylder 
 • Måler 30 cm x 15 cm x 25 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tre bud på et væghængt natbord hvid eller lys karakter

Et lyst eller hvidt natbord vil i mange tilfælde skille sig mindre ud i et soveværelse og i stedet bidrage til den typisk eftertragtede stemning og atmosfære af fred og ro. Her er tre bud på fine væghængte natborde, som er både lyse og indbydende.

Maly væghængt natbord – elegant og praktisk på samme tid

Maly væghængt natbord – elegant og praktisk på samme tid

Er din indretningsstil mere præget af elegante elementer og fine detaljer, så ønsker du dig nok et sengebord, som er mindre råt og mere varmt og hyggeligt i sit udtryk. Hvis det er tilfældet for dig, kan det være du skal kaste et ekstra blik på det væghængte natbord Maly. 

Her er der tale om et flot natbord væghægt eg. Det er kubistisk og elegant på samme tid og er endda indrettet med et opbevaringsrum bag en låge. Lågen åbnes nemt med det fine messingfarvede håndtag, som i høj grad fremhæver træets nuancer. Denne model er overfladebehandlet med olie, og det olierede egetræ har et virkeligt elegant farvespil mellem årerne. Derfor vil Maly også være et glimrende alternativ til dig, som leder efter et væghængt natbord teak, men måske synes det er en smule dyrt at investere i. 

En af fordelene ved Maly er, at modellen findes både med højrehængt og venstrehængt låge, således at du nemt kan indrette soveværelset med to natborde, der hænger symmetrisk på begge sider af din seng. Denne model måler 40 cm længden, 30 cm i højden og 35 cm i dybden. Den er således ganske praktisk og tilbyder god opbevaringsplads, samtidig med at den er elegant. 

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Elegant med fine detaljer 
 • Udført i olieret egetræ
 • Flot farvespil i træet, som minder om teak
 • Praktisk opbevaringsrum bag låge 
 • Måler 40 cm x 30 cm x 35 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bati væghængt natbord – lyst med masser af opbevaring til en lille pris

Bati væghængt natbord – lyst med masser af opbevaring til en lille pris

Bati er et smukt natbord, som er væghængt, i træ. Det passer perfekt til dig, som er på udkig efter et lidt større natbord med varieret opbevaring på både hylder og i skab, og som leder efter et lyst og lækkert design. 

Dette natbord er udformet i hvidt melamin med en enkelt låge i eg. De to lyse farver komplementerer flot hinanden og resulterer i et sengemøbel, som vil passe godt ind i det hyggelige og romantisk indrettede hjem, hvor der er tænkt på både form og indhold. 

Natbordet har den fordel, at det er større end mange andre væghængte modeller, og derfor er det samtidig en god opbevaringsløsning til dig, som måske ønsker at have mange forskellige ting i dit sengebord. Det er indrettet med to hylder på den ene side og et praktisk opbevaringsrum med låge i den anden side. Den øverste overflade er desuden stor og måler faktisk hele 50 cm x 25 cm. Det giver plads til både en sengelampe, en bog og en mobil eller tablet, som kan være rart at have ved hånden. Sidst men ikke mindst kan Bati anskaffes til en overordentlig fordelagtig pris. 

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Praktisk, lyst og indbydende
 • Udformet i hvidt melamin og eg
 • To hylder og et skab 
 • Utroligt god til prisen 
 • Måler 50 cm x 25 cm x 26 cm 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Century væghængt natbord – kan også stå på gulvet

Century kan også stå på gulvet

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt du vil have et væghængt eller fritstående natbord, hvorfor så ikke vælge en model som kan være begge dele? Det er netop tanken bag dette smarte Century natbord. Century er udformet i egetræsfiner, hvilket giver det et lækkert, lyst og naturligt udtryk. Det har både en skuffe og et større, blottet opbevaringsrum nedenunder. 

Det kan være enormt praktisk med et væghængt natbord med skuffe, da det i mange tilfælde kan være nemmere at åbne en skuffe fra sengen end en låge. På den måde kan du nemt og diskret opbevare din yndlingsbog eller andre småting tæt på dig i sengen, uden du skal besvære dig med at nå det. Century måler 33 cm i højden, 32 cm i længden og 37 cm i dybden, hvilket giver dig gode opbevaringsmuligheder til bøger og andet. 

Det passer ind i den moderne stil, hvor der er lagt vægt på, at naturmaterialerne kommer til deres ret. Alt i alt er der her tale om et skønt natbord med skuffe væghængt, hvis du ønsker det og fritstående, hvis du foretrækker dette.

Detaljer om dette væghængte natbord: 

 • Smart og alsidigt 
 • Udformet i egetræsfiner 
 • Kan væghænges eller stå på gulvet 
 • Har opbevaringsrum og skuffe 
 • Måler 33 cm x 32 cm x 37 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se også artiklerne: Væghylder til hjemmet

Måske kunne du også være interesseret i at læse Knagerække i træ

Se vores artikel om: Vægreol

Denne side er anmeldt af: Peter Rasmussen Rating 10/10

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post

Write A Comment