Hvis du har børn, så ved du helt sikkert, at almindelige siddepladser ikke altid er den bedste løsning. En taburet kan være nok så rar at sidde på, men det betyder ikke, at den er det rette valg til dine børns foretrukne siddeplads.

En stol skal både være god at sidde i, sej at se på, den skal kunne være det perfekte rumskib, væggen til en hule, en god kastebold og helst også noget, de kan slå på, når de bliver vrede, frustrerede eller leger, at de er boksere. Kort sagt skal en stol til børn kunne alt, og netop derfor er en sækkestol en glimrende idé til dit barns foretrukne siddeplads.

Netop derfor har vi sammenlignet en lang række sækkestole for at finde den bedste sækkestol til børn. Så nu er spørgsmålet bare, hvilken en der er den bedste sækkestol til netop dit barn.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

De 5 bedste sækkestole til børn i test-guiden 2022:

 • SACKit Cobana Lounge Chair – Bedste sækkestol til børn med ryglæn
 • Flexa Classic – Bedste sækkestol til de mindste børn
 • Lumini sækkestol – Bedste sækkestol til teenagebørn
 • Barbara sækkestol – Bedste sækkestol til børn, der er vandtæt
 • Baldo sækkestol – Bedste sækkestol til børn i stuen

SACKit Cobana Lounge Chair – slidstærk udendørs sækkestol med ryglæn

Furnished.dk’s anbefaling

Cobana Lounge Chair

Er du træt af sækkestole, som man ikke kan sidde ordentligt i og som ikke kan bruges udendørs? Med Cobana sækkestolen fra SACKit, får du både en sækkestol, som du kan slæbe udenfor, når solen skinner og en sækkestol, som du kan smide med ind igen foran pejsen, når de kolde vintermåneder rammer.

Sækkestolen er både funktionel og stilren. Den er derfor perfekt til alle dem, som ønsker at købe en sækkestol for at bruge den meget. Sækkestolen er lavet i gode materialer, så den får et lækkert design, uden at du skal gå ned på kvalitet. Sækkestolen kan derfor holde i flere år, da den er lavet i både vand- og snavsafvisende materialer.

Brug den ung såvel som gammel. SACKit tilbyder nemlig også en Junior udgave af Cobana sækkestolen, hvis den almindelige skulle vise sig at være for stor til de mindre i husholdningen. Junior sækkestolen fås ligesom Cobana sækkestolen også med en matchende puf, hvis du gerne vil have en ekstra siddeplads, bakkebord eller en flot fodstøtte til benene.

Indvendig er sækkestolen opbygget af to separate puder, som sikrer at du får den optimale støtte og komfort til ryggen, som der skal til for at man sidder godt. Slut med bløde sækkestole, som ligger på gulvet, her får du en sækkestol til hele familien! Kan du lide dansk design, god kvalitet og funktionalitet, så er her et godt bud.

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: L96 x B80 x H70 cm.
 • Kan anvendes både inde- og udenfor
 • Findes i flere farver
 • Formstabil og slidstærkt dansk design

Lumini sækkestol – den bedste sækkestol til børn der er lige ved at blive teenagere

Lumini sækkestol den bedste sækkestol til børn der er lige ved at blive teenagere

I takt med at børnene bliver større, bliver behovet for ordentlige siddepladser det også. Hvor kravene tidligere har været flere, bliver de færre, men samtidig større. Det bliver pludselig vigtigt, at det ikke ser barnligt ud, men det må for alt i verden heller ikke se ud, som om de prøver at være voksne, og måske netop derfor har sækkestolen i årtier været teenagerens foretrukne møbel til værelset.

Den behøver nemlig ikke at være synderligt barnlig i sit udseende, samtidig med at den ikke er noget, voksne selv ville gøre brug af, nok allermest fordi det er de færreste voksne, der er i stand til at sætte sig i en sækkestol og rejse sig op igen ved egen hjælp.

Om den bedste sækkestol til store børn og teenagere

Sækkestolen fra Lumini er designet med et skødesløst og henkastet udseende, der i høj grad er tiltalende for de fleste teenagere, netop fordi den hverken ser alt for barnlig eller alt for voksen ud. Den måler 130 cm i højden, men den flader dog en del ud, når den står, den er 80 cm i diameter og vejer 5,1 kg.

Sækkestolen kommer i tre forskellige farver; hhv. antracitgrå, sennepsgul og rød. Den er lavet i polyestervelour og fyldt med 100% EPS kugler, hvilket betyder, at der er tale om en sækkestol af ekstremt høj kvalitet, der kan holde til lidt af hvert.

Detaljer

 • Højde: 130 cm.
 • Diameter: 80 cm.
 • Vægt: 5,1 kg.
 • Udført i polyestervelour og 100% EPS-kugler.
 • Kapacitet: 300 liter.
 • Fås i flere forskellige farver.

Barbara sækkestol – den bedste sækkestol til børn der spilder

Barbara sækkestol den bedste sækkestol til børn der spilder

På børneværelset foregår der mange forskellige lege, og selvom de fleste er både renlige og harmløse, så sker det alligevel, at der opstår en leg, der er alt andet end renlig. Måske har dine børn besluttet sig for at starte en indendørs vandkamp, eller også er der bare et glas saft, der er kommet med på værelset, som vælter. Det kan også være et stykke chokolade, der pludselig er smeltet, og derfor har sat aftryk på alle møblerne, eller bare fedtfingre og støv fra daglig brug, der sætter sit aftryk.

Lige meget hvad årsagen er, så er det altid rart, at der ikke skal gøres alt for meget ved rengøring af børneværelset, og netop derfor er Barbara sækkestolen nok en af de bedste sækkestole til børn. Den er nemlig lavet i polyester, hvilket betyder, at den bare skal tørres med en klud, hvis den bliver beskidt.

Om den bedste sækkestol til børn der spilder

Når den ligger ned, måler sækkestolen 25 cm i højden 160 cm i længden og 135 cm i bredden, og den vejer 4,4 kg. Og det er netop en ting, der er helt genialt ved Barbara sækkestolen. 

Den er nemlig designet til kun at være en sækkestol, når den stilles på den ene led. Hvis du lægger den ned på siden, bliver den til en stor pude i stedet, hvilket er en rigtig smart funktion, når den skal opbevares, da den på den måde kan opbevares fladt i en skuffe under sengen eller lignende.

Detaljer

 • Højde: 25 cm.
 • Længde: 160 cm.
 • Bredde: 135 cm.
 • Vægt: 4,4 kg.
 • Udført i nylonpolyester og 100% EPS-kugler.
 • Kapacitet: 265 liter.
 • Fås i to forskellige farver.

FAQ

🧐 Hvad bør jeg kigge efter, når jeg køber en sækkestol?

Sækkestolen er et populært valg – særligt blandt børn. Den er perfekt at slænge sig i, og du kan altid forme den, så du ligger bedst. Når du kigger efter den perfekte sækkestol, så vælg en, der både er pæn at se på og rar at sidde i.

🤔 Hvilken er den bedste sækkestol?

Der er mange forskellige sækkestole på markedet, og hvilken der er den absolut bedste er en smagssag. Du finder dog nogle af de bedste modeller hos Unoliving.com og ILVA, så du kan altid kigge her og blive inspireret til dit køb. Vær også opmærksom på, hvem der er målgruppen.

🤓 Er en sækkestol god for min ryg?

Det er selvfølgelig ikke alle sækkestole, der er lige gode for din ryg. Dog findes der nogle modeller, der er fantastiske at slappe af i, og hvor du får god støtte til ryggen. Ligesom med enhver anden type stol handler det i høj grad om præferencer og din krop.

🤩 Hvilken størrelse sækkestol skal jeg købe?

Sækkestole fås i mange forskellige størrelser, og de fås både til de helt små og til voksne. Hvilken størrelse, der bedst passer til dig, ved kun du, og derfor handler det om at tage ud butikken og prøve dem af. vælg en model, der passer til dig selv.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Flexa Classic – den bedste sækkestol til de mindste børn

Flexa Classic den bedste sækkestol til de mindste børn

Til de allermindste er det ikke nok at en sækkestol kan formes, kastes med og siddes på, den skal også have et indbydende udseende, der minder dem om, hvor god den er at sidde på, og netop derfor er denne sækkestol fra Flexa helt fantastisk. Det er en af de bedste sækkestole designet til børn, netop fordi den har et varmt og venligt udtryk, der i enormt høj grad til både leg og fantasi.

Samtidig er det en sækkestol, der sagtens kan blive placeret i stuen, da den både er relativt neutral i sit udseende, og formen gør samtidig, at den kan bruges som puf, når børnene er gået i seng, hvilket kun er en bonus. 

Om den bedste sækkestol til små børn

Flexa Classic fås i flere forskellige farve og motivkombinationer, hvilket gør, at du kan finde den stol, der passer allerbedst til netop dit barn. Der er både den blå- og hvidstribede sækkestol med bilbane ovenpå, så den kan bruges til billeg, så er der den prikkede hvide og lyseblå med stinkdyret på, den grå med en lille brandmandshund, og til sidst er der enhjørningepuden, der kan bringe liv til et hvilket som helst eventyrværelse.

Sækkestolen måler 30 cm i højden og 60 cm i diameter, og da den vejer 5 kg, står den stabilt på gulvet, samtidig med at dit barn let kan flytte den omkring efter behov.

Detaljer

 • Højde: 30 cm.
 • Diameter: 60 cm.
 • Vægt: 5 kg.
 • Vask: 40 grader.
 • Kapacitet: 50 liter.
 • Fås i flere forskellige udgaver.

Baldo sækkestol – den bedste sækkestol til børn i stuen

Baldo sækkestol den bedste sækkestol til børn i stuen

Selvfølgelig er det ikke altid en sækkestol skal være mere end en sækkestol. Det gælder særligt, hvis du er i gang med at indrette stuen og gerne vil give dit barn en siddeplads, der er helt deres egen, men samtidig ikke er interesseret i, at den skal bruges som kastebold i reklamepauserne.

Hvis det er tilfældet, så er denne sækkestol fra Baldo helt bestemt noget, du bør overveje. Det er nemlig den ultimative blanding af en sækkestol og en helt almindelig lænestol, hvilket gør, at den passer perfekt ind i de fleste stuer.

Om den bedste sækkestol til børn i stuen

Sækkestolen måler 75 cm i højden, 98 cm i længden og 82 cm i bredden, og så vejer den 4,4 kg. Med det lille ryglæn indbyder den i ekstremt høj grad til at man skal sætte sig i den, og samtidig er der mulighed for at slænge sig i præcis den retning, dit barn foretrækker.

Med sit rolige og neutrale design er der tale om en sækkestol, der nemt kan stilles i stuen, uden at den kommer til at tiltrække sig mere opmærksomhed, end den behøver, og samtidig bliver den garanteret hurtigt til dit barns foretrukne siddeplads.

Detaljer

 • Højde: 75 cm.
 • Længde: 98 cm.
 • Bredde: 82 cm.
 • Vægt: 4,4 kg.
 • Udført i grå bomuld og polyestercanvas og fyldt med 100% EPS-kugler.
 • Kapacitet: 300 liter.
 • Fås i to forskellige farver.

Mori Yogabold – den bedste sækkestol til børn og yoga

Mori Yogabold den bedste sækkestol til børn og yoga

Hvis du skal bruge en sækkestol, der både er bedst til børn og voksne, så er denne Mori Yogabold måske lige netop det, du står og mangler. Her er der på en gang tale om en sækkestol, et stykke legetøj og et træningsredskab, hvilket betyder, at den hurtigt kan blive hele familiens favorit.

Det store problem, den medfører, er dog, at I hurtigt kan komme til at skændes om, hvem af jer der skal bruge den, når du skal lave strækøvelser, og børnene vil lege.

Om den bedste sækkestol til hele familien

Yogabolden er lavet i antracitgrå polyesterfilt med en inderbold i 100% PVC, og det lille håndtag på siden gør, at den er let at flytte rundt på. Bolden har en diameter på 65 cm og den vejer 1,6 kg, hvilket gør den til den letteste sækkestol i vores test, men samtidig er den også den eneste sækkestolsyogabold i vores test.

Mori Yogabolden er ikke nødvendigvis det rigtige valg for alle familier, men for nogle familier vil den ikke bare være den bedste sækkestol til børnene, den vil være den bedste sækkestol til hele familien.

Detaljer

 • Diameter: 65 cm.
 • Vægt: 1,6 kg.
 • Udført i antracitgrå polyesterfilt med en inderbold af 100% PVC.
 • Fås i to forskellige farver.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar