Havemøbler i loungestil indbyder til ro, hyggelige stunder og afslapning i haven eller på terrassen. Der findes et stort udvalg af de populære og moderne møbler, som kan vælges i forskellige materialer. 

Når du skal vælge de bedste sky lounge havemøbler, skal du forholde dig til, om du har brug for en hjørnesofa, stol og bord eller en klassisk sofa. Loungemøbler til haven og terrassen bliver mere og mere populære, og derfor er der mange valgmuligheder at gå på opdagelse iblandt. 

Herunder finder du de bedste loungesæt, som kan skabe stil omkring boligen. Sættene kan både vælges i billige udgaver, ligesom de findes i en eksklusiv stil.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Chania Loungesæt fra Venture Design – Klassiske og innovative lounge havemøbler

Chania lounge sæt

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Chania Loungesæt passer perfekt til det eksklusive og hyggelige hjem, hvor stil og komfort begge prioriteres, når det kommer til hjemmets møbler. Mellem stole, sofa og bord er der en flot harmoni, da det lyse akacie træ går igen i de fire møbler. 

Chanie Loungesæt leveres komplet med en sofa til to personer samt to loungestole i matchende design. Derudover får du også et loungebord samt koksgrå hynder, der passer perfekt og er designet til henholdsvis sofaen og stolene.

Sættet har et stel med smarte reb i sort og består af en bund i akacietræ. Farvekombinationen af træ, koksgrå og sort komplimenterer hinanden og skaber et moderne og råt look – de to kendetegn hos den populære skandinaviske stil.

At loungesættet rammer denne stil perfekt, er ingen overraskelse, når Venture Design er mærket, der står bag. Det svenske mærke startede i 2014 og de har haft travlt med at producere alt indenfor udendørs møbler lige siden – havestole, haveborde, parasoller og selvfølgelig loungesæt, der færdiggør dit udendørs område med stil. Mærket har desuden skabt et ”Drop Down” koncept, der reducerer fragten og dermed også mindsker miljøpåvirkningen. Derfor kan du bestille Chania Loungesættet med god samvittighed.

Loungesættet er indbydende og udgør den perfekte anledning til at invitere enten familien eller vennerne på besøg til en omgang grillmad eller en øl i haven. 

Særlige produktfordele:

 • Moderne og råt look igennem en kombination af forskellige farver og materialer
 • Bestil med god samvittighed: Venture Designs ”Drop Down” koncept reducerer fragten og miljøpåvirkningen
 • Innovative og klassiske elementer
 • Fremstillet i materialer der egner sig til det nordiske klima

Riviera Lounge (multifunktionel solseng) – lounge havemøbel i træ

Riviera Lounge (multifunktionel solseng)

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vil du have en elegant, tidløs og slidstærk solseng? Dette kvalitetsprodukt fra Skagerak (Trip Trap) er det perfekte valg, når du går op i holdbarhed, design og funktionalitet.

Solsengen er lavet i et futuristisk og innovativt design, hvor du bestemmer, hvad møblet skal omdannes til. På de dejlige solskinsdage med høj sol kan du lave en bred solseng eller en hjørnesofa, mens du kan omdanne møblet til at blive en stol med bord, når du vil læse eller arbejde. Er der mindre plads omkring boligen, eller vil du have masser af anvendelsesmuligheder med dit kvalitetsmøbel i have, er Riviera Lounge ideel. Som det er kendetegnende for Skagerak, anvendes der kun træ i fineste kvalitet til deres eksklusive produktsortiment. Sådan er det også med Rivera Lounge. Loungemøblet er gennemført designet i teaktræ, der skaber det smukke, guldlignende look, som vil klæde enhver have.Lounge havemøbler i træ har den fordel, at de er solide og skaber et elegant look i sig selv.Særlige produktfordele

 • Designet i teaktræ
 • Kan omdannes til både solseng, hjørnesofa samt stol og bord
 • Perfekt til dig der vil have mest værdi for pengene
 • Flot og tidløst look
 • Kan købes på tilbud

Rossi sofasæt (grå) – lækre lounge havemøbler til den store have eller brede terrasse

Rossi sofasæt (grå)

Har du god plads omkring huset, kan du skabe det dejligste oase hele sommeren på et særligt sted med dette Rossi sofasæt. Du får 2 store loungestole med designs som sofaer.

Imellem sofaerne kan anretterbordet placeres, så du kan tage en skål med snacks med dig eller stille din kop fra dig. Når du vælger lounge sofa som havemøbler i høj kvalitet, får du masser af værdi for pengene. Begge sofaer samt det stilfulde anretterbord er lavet i hhv. polyratten og aluminium. Disse materialer er nogle af de mest slidstærke, du kan vælge, når det kommer til havemøbler. Der medfølger elegante hynder og puder i mørkegråt look, der matcher stilen fra det grå design på sofaerne. Med disse lækre lounge havemøbler er der garanti for, at både små og store medlemmer i husstanden får de bedste rammer for at slappe af, nyde solen, arbejde komfortabelt og koble af fra hverdagen.Særlige produktfordele

 • Eksklusive lounge sofaer med ekstra puder
 • Slidstærke designs 
 • Anretterbord medfølger
 • Høj kvalitet 
 • Minimalt vedligehold

Connect Chaiselong modulsofa – multifunktionelt design og stor fleksibilitet

Connect Chaiselong modulsofa

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Har du brug for lounge havemøbler i haven eller på terrassen, som skal kunne omdannes i henhold til dine eller familiens behov? Når du vælger en modulsofa, får du masser af frihed og fleksibilitet i forhold til at omdanne møblet, så det matcher komfortønskerne. Denne Connect modulsofa kan anvendes alene, eller den kan indgå som en del af et større møbelarrangement. Det er op til dig og størrelse på din terrasse, hvor mange møbeldele du vælger at designe dit loungesæt med. Sofaen er lavet som en højrevendt chaiselong. Den kan bruges som både sidde- og liggeplads, og den vil tage sig elegant ud på den moderne terrasse. Vores behov ændrer sig livet igennem, og her kan det få stor betydning, at du ikke behøver at smide dine ældre loungemøbler ud, når du får behov for mere plads. Med Connect chaiselongen kan du udbygge det loungesæt, som passer til antal familiemedlemmer.Særlige produktfordele

 • Moderne, højrevendt chaiselong
 • Kan indgå som en del af et større loungearrangement
 • Elegant design 
 • Materiale i Cane-Line fibre
 • Minimalt vedligehold

Hvilke lounge havemøbler skal jeg vælge?

Hvad det bedste loungesæt er afhænger af individuelle forhold og ønsker. Når du skal vælge møbler til udendørs anvendelse, skal du tage udgangspunkt i dine og familiens behov samt størrelsen på din terrasse eller din have. Du skal vælge loungemøbler i forhold til følgende:

 • Type af møbel (stol og bord, hjørnesofa, klassisk sofa eller multifunktionelt design?)
 • Materiale 
 • Look 
 • Kvalitet på hynder og puder
 • Dimensioner 
 • Pris

Først og fremmest skal du være afklaret med, hvad loungehavemøblerne skal bruges til. De fleste produkter er lavet til afslapning og fremstilles i modeller som sofaer og liggestole. Materialet har indflydelse på omfang af vedligehold. Vil du have et loungesæt, der kræver et minimum af vedligehold år efter år, skal du vælge møbler i enten aluminium eller polyratten. Med disse slidstærke og vejrbestandige materialer er det tilstrækkeligt at tørre møblerne af med en våd klud efter behov. 

Vil du have et stilfuldt og eksklusivt møbel, der skal tage sig flot ud i haven, kan træ være det rette materiale for dig. Træ har en naturlig, lang holdbarhed, så du kan få glæde af dit loungemøbel i masser af år. Træ kræver, at du vedligeholder det hver eller hver anden sæson (afhængigt af hvor meget det befinder sig udenfor i regn og blæst). Der vil som udgangspunkt altid følge hynder med til dine loungehavemøbler. Har du særlige ønsker i forhold til komfort, skal du undersøge de materialer, der er brugt til fremstillingen af stoffet på hynderne og fyldet heri. Du kan vælge luksuriøse hynder med høj densitet, når du vil have den bedste støtte om både ryg og lænd. Lounge havemøbler kan købes i alle prisklasser. Du kan finde møbler på tilbud og spare mange penge. Det er ofte sidste års modeller, der sælges til favorable priser med rabat. Læs også: Loungesæt til ren afslapning – 24 flotte og praktiske loungemøbler.

FAQ

Hvilken type havemøbler er mest slidstærke?
Når du leder efter slidstærke havemøbler, så er der flere forskellige materialer, som du bør kigge efter. Som hovedregel er materialer såsom polyrattan, PVC og aluminium gode at gå efter, men du kan naturligvis også finde slidstærke havemøbler af andre materialer, så længe de er af en god kvalitet.
Hvad er de mest komfortable havemøbler?
Hvad der er de mest komfortable havemøbler varierer naturligvis fra person til person. Generelt foretrækker mange mennesker dog at sidde dejligt blødt, hvormed du bør gå efter havemøbler med gode, polstrede puder. Det kunne for eksempel være vores Duosofa Loungesæt fra VidaXL.
Hvor mange penge bør jeg bruge på havemøbler?
Der er intet fast beløb for, hvor mange penge du bør bruge på havemøbler. Tværtimod kan det være en god ide at investere lidt ekstra penge i dine havemøbler, sådan at du får møbler i en god kvalitet. På den måde vil de holde længere tid ud i fremtiden.
Hvor opbevarer jeg havemøbler om vinteren?

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Duosofa Loungesæt fra VidaXL – Komfortabelt blikfang til dit udendørsareal

Duosofa Loungesæt fra VidaXL - Komfortabelt blikfang til dit udendørsareal

Duosofa Loungesættet er det perfekte valg til den nemme indretning af dit udendørsområde, hvorfor den hører til Pricerunner.dk’s trendende produkter. Sættet består af en liggesofa til to personer med en indbygget parasol. Alle materialerne er miljøvenlige og af god kvalitet, hvilket medvirker til loungesættets lange holdbarhed og modstandsdygtighed.

Designet er både æstetisk og ergonomisk. Derfor passer det godt ind som blikfang på terrassen, mens det også er et komfortabelt sæt, der lægger op til timevis afslapning.Liggesofaen er fremstillet i håndvævet polyrattan i høj kvalitet, der er modstandsdygtigt overfor både vind og vejr, samt UV-stråler og pletter. Derfor passer det perfekt til det danske klima, der tilbyder lidt af hvert, og det sikrer, at møblerne holder sig i god stand hele året, selvom de står udenfor. Materialet medvirker også til den lette rengøring af møblerne.Med loungehavemøblerne kommer også en glat og blød cremehvid polstring, hvilket står i flot kontrast til det mørke rattan. Hertil kommer aftagelige sidde- og ryghynder, der har stor indflydelse på siddekomforten. Det samme har fodskamlen, der kan løsnes og placeres, der hvor den bedst opfylde dit behov på ethvert givet tidspunkt.Parasollen er valgfri, og den kan nemt fjernes og opbevares andetsteds, hvis ikke solen generer. Denne er lavet af UV-beskyttende polyester, så den ikke falmer og holder sig pæn selv i de mest solrige sæsoner.Loungesættet måler 130 cm i bredden, 58 cm i dybden og 77 cm i højden. Den medfølgende fodskammel måder 119 i længden, 54 cm i bredden og 36 cm i højden, mens parasollen har en diameter på 1,8 m.

Særlige produktfordele:

 • Elegant design og simpel farve
 • Kan justeres: brug med eller uden parasol og fodskammel
 • Er modstandsdygtig overfor alt slags vejr samt nemt at rengøre
 • Perfekt til dig, der ønsker en simpel indretning af terrassen med en enkelt item som blikfang

Tallnäs Loungesæt fra Hillerstorp

Tallnäs Loungesæt fra Hillerstorp - Tidløst, justerbart design

Tallnäs Loungesættet fra Hillerstop er det perfekte valg til dig, der elsker at samle hele familien eller alle dine venner og veninder i haven. Sættet er vurderet til at være billigst hos Frishop.dk, hvorfor du med fordel kan finde det her.

Hillerstorp er et svensk mærke, der har leveret udendørsdrømme siden 1829, og de er kendt som Skandinaviens største producent af havemøbler. Målet er stadig og har fra begyndelsen været at producere havemøbler, der kan gøre udendørslivet bedre end det er i forvejen. 

De designer, fremstiller og leverer i dag et stort sortiment af havemøbler, der er designet til at fuldføre dit hjems udendørsområde. De forbedrer hele tiden funktion, design og ikke mindst bæredygtigheden af deres produkter. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at deres Tallnäs Loungesæt passer perfekt ind på det moderne hjems terrasse og udfylder ethvert behov for at mødes udenfor.

Sættet er fremstillet i hvidt aluminium, og det leveres komplet med 2 loungemoduler til to personer og en hjørnedel, der kan samle de to moduler til en hjørnesofa. Derudover får du også et loungebord i samme stil og sorte hynder, der passer til sofaen. Hynderne står i en flot kontrast til det hvide aluminium. Derfor har sættet en flot og moderne harmoni over sig. 

Til den perfekte sommeraften med enten familien eller dine venner og veninder, kan du med fordel skifte loungebordet ud med et fritstående bål fad, da I kan riste skumfiduser herover, mens I sidder behageligt omkring bålet.

Hjørnesofaen måder 210 cm x 210 cm x 84 cm og det har en sædedybe på 64 cm samt en sædehøjde på 34 cm. Armlænet måler 64 cm i højden og ryglænet måler 53 cm i højden. Derudover måler loungebordet 90 cm i bredden, 90 cm i længden og 54 cm i højden.

Særlige produktfordele:

 • Tidløst design og farve
 • Kan omdannes fra hjørnesofa til to tomandssofaer efter behov
 • Kan med fordel bruges om et åben bål fad
 • Passer perfekt til udendørsområdet hos det moderne hjem

Cozy Loungesæt

Cozy Loungesæt

Vil du have de mest bløde og komfortable forhold på terrassen eller i haven? De nyeste produkter på markedet indenfor lounge havemøbler er modellerne i stof. 

Dette Cozy sæt består af en sofa og et bord – begge designet i kraftigt Sunbrella Plus®. Sunbrella Plus er et kvalitetsmateriale, der er blevet fremstillet specifikt til brug for havemøbler. 

Det bløde betræk er både UV-resistent, vandafvisende og algeresistent. Derved skal du ikke bekymre dig om skader eller slid fra vejret. 

Sofasættet kan tåle at stå ude 365 dage om året. På grund af det lette stof og fyld af EPS-kugler (Krøyer-kugler) er både sofa og bord nemme at løfte. 

Du kan tage sofasættet med derhen i haven, hvor du ønsker det. Uanset om du er til direkte sol eller beroligende skygge, kan du få utallige timers glæde og afslapning med Cozy sættet.

Havesættet er særlig populært, hvis du har børn eller teenagere i boligen. De vil elske de bløde, afslappende og behagelige forhold, som sofaen giver. 

Ryggen på sofaen er lavet er 3 sammenhængende puder. De giver en god støtte, mens der læses bøger eller nydes musik. 

Særlige produktfordele

 • Sunbrella Plus® materiale 
 • Fyld af EPS-kugler 
 • Nemme at løfte 
 • PVC i bundet for ekstra slidstyrke
 • Kan stå ude alle årstider 
 • Perfekt til de hyggelige stunder med venner og familie

VidaXL udendørs loungesæt 

VidaXL udendørs loungesætDette loungesæt er ideelt til, når du gerne vil slappe af i din ferie eller bare i det gode vejr. Loungesættet er populær hos vidaxl.dk, og det er bestemt ikke uden god grund, da det nemt og enkelt kan tilpasses dine behov. Du kan nem stille loungesættes enkelte dele, som du gerne vil have det. Det er nemlig ikke kun én stor seng. Du får nemlig 1 liggestol med soltag, 2 buede bænke, 1 rund taburet, 4 rygpuder og 5 sædehynder med i købet, og dem kan du sætte præcis, som du gerne vil. Stort set alt kan du personliggøre. Du kan blandt andet hænge en lyskæde i dit soltag, så det giver lidt ekstra hygge, hvis du bruger den om aftenen. Soltaget kan også skygge for både sol og vind, hvis der er behov. Det kan særlig være praktisk, hvis man har små børn, som man ønsker at skærme lidt ekstra for solens stråler, når man leger med dem. Det kan selvfølgelig også lægges ned, så det ikke skygger for dig, eller hvis det bliver for varmt under soltaget. Sættet har et robust stålstel, som er med til at holde det hele stabil, så du skal ikke bekymre dig, men bare slappe af. Det er desuden lavet i vandafvisende polyrattan, som både er nemt at rengøre, slidstærkt, pletbestandigt og selvfølgelig perfekt egnet til daglig brug. Hynder og puder er tykpolstrede og er med til at yde den ultimative komfort, når man sidder eller ligger på loungesættet. Alt dette gør, at loungesættet kun kræver en lav vedligeholdelse, og er derfor ideelt til familier med børn i alle aldre. 

Særlige produktfordele 

 • Lækkert og eksklusivt design
 • Total fleksibilitet 
 • Beskytter dig imod solens stråler 
 • Lav vedligeholdelse 
 • Hyndebetrækket kan vaskes 

Bellevue Loungesofa (2 personer) – lounge havemøbel i polyratten

Bellevue Loungesofa (2 personer)Polyratten er et populært materiale, der ofte anvendes til lounge havemøbler. Det er et robust og kraftigt plastmateriale, der holder til det danske, omskiftelige vejr. Polyratten er let at vedligeholde, og det giver et stilrent look omkring hjemmet. Skulle overfladen blive beskidt, kan materialet let tørres af med en våd klud.Er du på udkig efter en lounge sofa som havemøbel, kan dette Bellevue produkt være det rette valg. Den moderne og charmerende sofa egner sig til at stå på et sted i have med læ, eller det kan blive centrum for den skønneste oase på terrassen. Mens selve sæder er lavet i polyratten, er benene fremstillet i FSC® træ og er sortlakerede. Det moderne og minimalistiske look vil egne sig til enhver type have. Der medfølger hynder i mørkegråt look, der står perfekt til det sorte design på sofaen. Både børn og voksne vil elske Bellevue loungesofaen, der kan dækkes med ekstra puder og tæpper. Særlige produktfordele

 • Sofastel i polyratten 
 • Ben i hårdt træ (sortlakerede)
 • Kræver minimalt vedligehold
 • Kan stå i haven eller på terrassen 
 • Skarp pris

Sevilla lounge sæt – lang holdbarhed og elegant look

Sevilla lounge sætNår dine lounge havemøbler står ude en stor del af året, er det værd at forholde dig til materialerne. Vælger du produkter i træ, kræver det løbende vedligehold og behandling. Vil du have et slidstærkt, vejrbestandigt og elegant havesæt i lounge stil, vil dette Sevilla produkt være et godt valg. Sættet er fremstillet i aluminium, og det er lavet i moderne design med afrundede kanter. Med en ramme i aluminium får du det mest simple vedligehold. Både sofa, chaiselong og bord er nemme at tørre af med en våd klud.Der følger kraftige puder med til sættet, så du får et samlet produkt, der er nemt at sætte op.Den smarte sofa med chaiselong er lavet med ekstra bredde, hvor det afsluttende stykke fungerer som et sidebord. Det elegante lounge sæt skaber den perfekte ramme til både hverdag, og når der kommer gæster på besøg. Særlige produktfordele

 • Kraftig og vejrbestandig ramme i aluminium
 • Der følger slidstærke puder med 
 • Lounge havemøbler med hjørnesofa, bord og chaiselong
 • Ekstra bordplads 
 • Kan købes på tilbud

Siesta havemøbelsæt med 4 loungestole – til middag og måltider

Siesta havemøbelsæt med 4 loungestoleNår du skal vælge de bedste lounge havemøbler, skal du altid tage udgangspunkt i dine behov. Der er forskel på, hvad vi hver især ønsker at bruge møblerne til på terrassen eller i haven. Mens nogle mennesker ønsker lounge havemøbler i hjørnesofadesign, er der i andre familier brug for et bord- og stolesæt, der kan bruges til måltiderne udenfor.Hører du til den sidstnævnte gruppe, vil dette moderne Siesta havemøbelsæt med de 4 solide og komfortable loungestole være det helt rette valg.Du får et komplet møbelsæt bestående af et rundt bord samt 4 elegante stole. Når du vælger eksklusive loungestole, er der mulighed for at bruge flere timer omkring bordet. Du sidder behageligt i stolene, der er lavet med masser af støtte og komfort. Alle elementer er lavet af hhv. polyratten og aluminium, så du slipper for at forholde dig til vedligehold. Til hver stol følger der bløde og tykke hynder med. Særlige produktfordele

 • Materialer af hhv. polyratten og aluminium
 • 100% vedligeholdelsesfrit
 • Rundt bord der måler 130cm i diameter
 • Der medfølger kraftige luksushynder til hver stol
 • Elegant look i mørkegråt design

Brafab Jolitte loungesæt i hvid – lounge hjørnesofa med bord

Brafab Jolitte loungesæt i hvidTil den store terrasse vil dette smagfulde sæt i hvidt look tage sig smukt ud. Med lounge havemøbler i hjørnesofadesign er der plads til hele familien. Den elegante hjørnesofa vil med sikkerhed komme til at blive et hit, når du får gæster på besøg. Stellet er lavet i pulverlakeret aluminium, der er vedligeholdelsesfrit og modstandsdygtigt. Du kan tørre overfladerne af med en våd klud efter behov. Med det tilhørende bord kan der nydes mad og drikke ved sofaen, ligesom du kan lægge en bog eller en computer fra dig, hvis du arbejder i solen. Det særlige ved Brafab Jolitte loungesættet er de luksuriøse hynder. De er fremstillet med ekstra høj densitet, så du, din familie eller dine gæster får den mest bløde og behagelige komfort.  Hynderne er lavet med sort betræk, der giver en minimalistisk og moderne kontrast til det hvide stel.Særlige produktfordele

 • Minimalistiske design 
 • Bred hjørnesofa 
 • Perfekt til den store terrasse
 • Hynder med ekstra høj densitet
 • Der medfølger bord

Mallorca haveloungesæt – billige lounge havemøbler med hvid aluminiumsramme

Mallorca haveloungesætSom følge af det store og brede marked af havemøbler i loungestil kan du finde produkter i alle prisklasser. Du behøver ikke gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet, når du ønsker billige lounge havemøbler. Dette Mallorca sæt sælges til en favorabel, lav pris, der gør det muligt for enhver at få moderne og elegante møbler i haven. Sættet kan bruges til hyggelige stunder med familien og til afslapning på hverdage og i weekender. Det er en god idé at vælge produkter fra tilbudskampagner. Her får du samme høje kvalitet på dine møbler, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris. Der kommer nye havemøbler i loungestil til hver sæson. Derfor sælger forhandlerne sidste års modeller til lave priser for at rydde ud i beholdningen. Dette kan blive din mulighed for at få elegante og slidstærke loungemøbler til haven eller terrassen og samtidig spare penge på dit kvalitetskøb.Særlige produktfordele

 • Attraktiv, lav pris
 • Høj kvalitet 
 • Lyst design 
 • Sættet består af en hjørnesofa samt et aflangt anretterbord 
 • Ramme i aluminium 
 • Bordplade i non-wood

Muubs Tasi lounge havemøbler – elegant og praktisk loungesæt

Muubs Tasi lounge havemøbler

Det lækre Tasi loungesæt med hynder er ikke bare smuk og elegant at kigge på. Der er blevet tænkt over detaljerne, så det også er praktisk at bruge og vedligeholde i hverdagen. Det er derfor også populært i sin kategori hos luxoliving.dk.

Tasi loungesættet er perfekte til en terrasse, hvor man ønsker sig lette og elegante havemøbler, som samtidig kan holde til både forårets og sommerens arrangementer. Det kan også bruges på en større altan, hvis man har sådan en.Loungesættet er lavet i rustfristål, polyestertråd og teaktræ, som alt sammen er med til at give sættet sit lette og stilfulde look. Teaktræet har fået en vandbaseret belægning, som er med til at give træet en grålig men varm farve. Træets farver slår flot sammen med de bløde og lyse grå puder. Den lyse grå farve er afdæmpet og behagelig at se på. Det vil derfor være nemt at gøre loungesættet mere personligt og hyggeligt med farvede puder og tæpper, som kan bruges til kolde aftener, og endda også i løbet af foråret og efteråret. Puderne er lavet i skum og sunbrella stof, som giver komfort, men gør dem også perfekte til at bruge udendørs. Stoffet er nemlig vandresistent, så du skal ikke bekymre dig om puderne hele tiden om regn eller børn der spilder lidt. En ekstra detalje, som man hurtigt vil sætte pris på er, at puderne er udstyret med en Velcrostrop, som holder puden på plads, så den ikke skøjter rundt under dig. Du kan derfor nyde mange skønne solskinstimer på loungesættet, uden problemer og bekymringer.

Særlige produktfordele 

 • Elegant, stilfuldt og moderne loungesæt
 • Perfekt til udendørsbrug
 • Bløde og vandresistente pude
 • Puderne er udstyret med Velcrostropper, som holder dem fast
 • Pudebetrækkene kan maskinvaskes ved 40 grader

Hippo Out – behagelig futonsofa med flere funktioner 

Arm-Strong Loungesæt - TaupeDen flotte futonsofa er særlig populær hos unoliving.com, og det er bestemt ikke uden grund. Sofaen kan tilpasses til præcis dine behov, hvis de ændrer sig fra dag til dag, eller endda time for time. Futonsofaen kan nemt foldes ud som en madras, så man kan solbade eller børnene kan lege på den. Du får altså ikke blot en sofa, men også en solseng eller et tykt legetæppe. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan og vil bruge den. Den er behagelig og afslappende, og kan hurtigt blive din nye bedste ven, så snart vejret bliver godt. Sofaen er særligt praktisk, hvis du ikke har meget plads, da den har flere funktioner, så du ikke fylder hele din plads ud med mange forskellige møbler. Den har nemlig målene H25 x B140 x L200 cm, når den er udslået. Når den er slået sammen til sofa, har den en højde på 43 cm, og en sædedybde på 53 cm, så du skal ikke være bange for at glide af sofaen eller sidde på kanten. Den beige farve er neutral og behagelig, og den vil nemt passe ind med dine andre havemøbler eller andet du har på terrassen eller altanen. Stoffet er Dralon stof, som er super praktisk, da det er smuds- og vandafvisende, så du skal ikke bekymre dig om beskidte tæer eller, hvis der spildes lidt væske på den. Stoffet gør også, at du ikke skal være bange for at tage den med udenfor allerede i den tidlige forårssol. Det anbefales dog, at man tager den med ind ved dugfald eller regn.

Særlige produktfordele

 • Elegant design og farve
 • Kan omdannes til seng efter behov 
 • Smuds- og vandafvisende 
 • Perfekt til dig, som vil have flere funktioner for pengene

Læs også: Loungesæt til ren afslapning – 25 flotte og praktiske loungemøbler

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar