Havemøbler i loungestil indbyder til ro, hyggelige stunder og afslapning i haven eller på terrassen. Der findes et stort udvalg af de populære og moderne møbler, som kan vælges i forskellige materialer. 

Når du skal vælge de bedste sky lounge havemøbler, skal du forholde dig til, om du har brug for en hjørnesofa, stol og bord eller en klassisk sofa. Loungemøbler til haven og terrassen bliver mere og mere populære, og derfor er der mange valgmuligheder at gå på opdagelse iblandt. 

Herunder finder du de bedste loungesæt, som kan skabe stil omkring boligen. Sættene kan både vælges i billige udgaver, ligesom de findes i en eksklusiv stil.


Cozy Loungesæt – lounge sofa og havemøbler i stof

Cozy Loungesæt – lounge sofa og havemøbler i stofVil du have de mest bløde og komfortable forhold på terrassen eller i haven? De nyeste produkter på markedet indenfor lounge havemøbler er modellerne i stof. 

Dette Cozy sæt består af en sofa og et bord – begge designet i kraftigt Sunbrella Plus®. Sunbrella Plus er et kvalitetsmateriale, der er blevet fremstillet specifikt til brug for havemøbler. 

Det bløde betræk er både UV-resistent, vandafvisende og algeresistent. Derved skal du ikke bekymre dig om skader eller slid fra vejret. 

Sofasættet kan tåle at stå ude 365 dage om året. På grund af det lette stof og fyld af EPS-kugler (Krøyer-kugler) er både sofa og bord nemme at løfte. 

Du kan tage sofasættet med derhen i haven, hvor du ønsker det. Uanset om du er til direkte sol eller beroligende skygge, kan du få utallige timers glæde og afslapning med Cozy sættet.

Havesættet er særlig populært, hvis du har børn eller teenagere i boligen. De vil elske de bløde, afslappende og behagelige forhold, som sofaen giver. 

Ryggen på sofaen er lavet er 3 sammenhængende puder. De giver en god støtte, mens der læses bøger eller nydes musik. 

Særlige produktfordele

 • Sunbrella Plus® materiale 
 • Fyld af EPS-kugler 
 • Nemme at løfte 
 • PVC i bundet for ekstra slidstyrke
 • Kan stå ude alle årstider 
 • Perfekt til de hyggelige stunder med venner og familie

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Mallorca haveloungesæt – billige lounge havemøbler med hvid aluminiumsramme

Mallorca haveloungesæt – billige lounge havemøbler med hvid aluminiumsrammeSom følge af det store og brede marked af havemøbler i loungestil kan du finde produkter i alle prisklasser. Du behøver ikke gå på kompromis med hverken stil eller kvalitet, når du ønsker billige lounge havemøbler. 

Dette Mallorca sæt sælges til en favorabel, lav pris, der gør det muligt for enhver at få moderne og elegante møbler i haven. Sættet kan bruges til hyggelige stunder med familien og til afslapning på hverdage og i weekender. 

Det er en god idé at vælge produkter fra tilbudskampagner. Her får du samme høje kvalitet på dine møbler, som du ville have fået, hvis du gav fuld pris. 

Der kommer nye havemøbler i loungestil til hver sæson. Derfor sælger forhandlerne sidste års modeller til lave priser for at rydde ud i beholdningen. Dette kan blive din mulighed for at få elegante og slidstærke loungemøbler til haven eller terrassen og samtidig spare penge på dit kvalitetskøb.

Særlige produktfordele

 • Attraktiv, lav pris
 • Høj kvalitet 
 • Lyst design 
 • Sættet består af en hjørnesofa samt et aflangt anretterbord 
 • Ramme i aluminium 
 • Bordplade i non-wood

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Brafab Jolitte loungesæt i hvid – lounge hjørnesofa med bord

Brafab Jolitte loungesæt i hvid – lounge hjørnesofa med bordTil den store terrasse vil dette smagfulde sæt i hvidt look tage sig smukt ud. Med lounge havemøbler i hjørnesofadesign er der plads til hele familien. Den elegante hjørnesofa vil med sikkerhed komme til at blive et hit, når du får gæster på besøg. 

Stellet er lavet i pulverlakeret aluminium, der er vedligeholdelsesfrit og modstandsdygtigt. Du kan tørre overfladerne af med en våd klud efter behov. 

Med det tilhørende bord kan der nydes mad og drikke ved sofaen, ligesom du kan lægge en bog eller en computer fra dig, hvis du arbejder i solen. 

Det særlige ved Brafab Jolitte loungesættet er de luksuriøse hynder. De er fremstillet med ekstra høj densitet, så du, din familie eller dine gæster får den mest bløde og behagelige komfort.  

Hynderne er lavet med sort betræk, der giver en minimalistisk og moderne kontrast til det hvide stel.

Særlige produktfordele

 • Minimalistiske design 
 • Bred hjørnesofa 
 • Perfekt til den store terrasse
 • Hynder med ekstra høj densitet
 • Der medfølger bord

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Riviera Lounge (multifunktionel solseng) – lounge havemøbel i træ

Riviera Lounge (multifunktionel solseng) – lounge havemøbel i træVil du have en elegant, tidløs og slidstærk solseng? Dette kvalitetsprodukt fra Skagerak (Trip Trap) er det perfekte valg, når du går op i holdbarhed, design og funktionalitet. 

Solsengen er lavet i et futuristisk og innovativt design, hvor du bestemmer, hvad møblet skal omdannes til. På de dejlige solskinsdage med høj sol kan du lave en bred solseng eller en hjørnesofa, mens du kan omdanne møblet til at blive en stol med bord, når du vil læse eller arbejde. 

Er der mindre plads omkring boligen, eller vil du have masser af anvendelsesmuligheder med dit kvalitetsmøbel i have, er Riviera Lounge ideel. 

Som det er kendetegnende for Skagerak, anvendes der kun træ i fineste kvalitet til deres eksklusive produktsortiment. Sådan er det også med Rivera Lounge. Loungemøblet er gennemført designet i teaktræ, der skaber det smukke, guldlignende look, som vil klæde enhver have.

Lounge havemøbler i træ har den fordel, at de er solide og skaber et elegant look i sig selv.

Særlige produktfordele

 • Designet i teaktræ
 • Kan omdannes til både solseng, hjørnesofa samt stol og bord
 • Perfekt til dig der vil have mest værdi for pengene
 • Flot og tidløst look
 • Kan købes på tilbud

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Siesta havemøbelsæt med 4 loungestole – til middag og måltider

Siesta havemøbelsæt med 4 loungestole – til middag og måltiderNår du skal vælge de bedste lounge havemøbler, skal du altid tage udgangspunkt i dine behov. Der er forskel på, hvad vi hver især ønsker at bruge møblerne til på terrassen eller i haven. Mens nogle mennesker ønsker lounge havemøbler i hjørnesofadesign, er der i andre familier brug for et bord- og stolesæt, der kan bruges til måltiderne udenfor.

Hører du til den sidstnævnte gruppe, vil dette moderne Siesta havemøbelsæt med de 4 solide og komfortable loungestole være det helt rette valg.

Du får et komplet møbelsæt bestående af et rundt bord samt 4 elegante stole. Når du vælger eksklusive loungestole, er der mulighed for at bruge flere timer omkring bordet. 

Du sidder behageligt i stolene, der er lavet med masser af støtte og komfort. 

Alle elementer er lavet af hhv. polyratten og aluminium, så du slipper for at forholde dig til vedligehold. 

Til hver stol følger der bløde og tykke hynder med. 

Særlige produktfordele

 • Materialer af hhv. polyratten og aluminium
 • 100% vedligeholdelsesfrit
 • Rundt bord der måler 130cm i diameter
 • Der medfølger kraftige luksushynder til hver stol
 • Elegant look i mørkegråt design

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Rossi sofasæt (grå) – lækre lounge havemøbler til den store have eller brede terrasse

Rossi sofasæt (grå) – lækre lounge havemøbler til den store have eller brede terrasseHar du god plads omkring huset, kan du skabe det dejligste oase hele sommeren på et særligt sted med dette Rossi sofasæt. Du får 2 store loungestole med designs som sofaer. 

Imellem sofaerne kan anretterbordet placeres, så du kan tage en skål med snacks med dig eller stille din kop fra dig. 

Når du vælger lounge sofa som havemøbler i høj kvalitet, får du masser af værdi for pengene. Begge sofaer samt det stilfulde anretterbord er lavet i hhv. polyratten og aluminium. Disse materialer er nogle af de mest slidstærke, du kan vælge, når det kommer til havemøbler. 

Der medfølger elegante hynder og puder i mørkegråt look, der matcher stilen fra det grå design på sofaerne. 

Med disse lækre lounge havemøbler er der garanti for, at både små og store medlemmer i husstanden får de bedste rammer for at slappe af, nyde solen, arbejde komfortabelt og koble af fra hverdagen.

Særlige produktfordele

 • Eksklusive lounge sofaer med ekstra puder
 • Slidstærke designs 
 • Anretterbord medfølger
 • Høj kvalitet 
 • Minimalt vedligehold

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Sevilla lounge sæt – lang holdbarhed og elegant look

Sevilla lounge sæt – lang holdbarhed og elegant lookNår dine lounge havemøbler står ude en stor del af året, er det værd at forholde dig til materialerne. Vælger du produkter i træ, kræver det løbende vedligehold og behandling. Vil du have et slidstærkt, vejrbestandigt og elegant havesæt i lounge stil, vil dette Sevilla produkt være et godt valg. 

Sættet er fremstillet i aluminium, og det er lavet i moderne design med afrundede kanter. Med en ramme i aluminium får du det mest simple vedligehold. Både sofa, chaiselong og bord er nemme at tørre af med en våd klud.

Der følger kraftige puder med til sættet, så du får et samlet produkt, der er nemt at sætte op.

Den smarte sofa med chaiselong er lavet med ekstra bredde, hvor det afsluttende stykke fungerer som et sidebord. 

Det elegante lounge sæt skaber den perfekte ramme til både hverdag, og når der kommer gæster på besøg. 

Særlige produktfordele

 • Kraftig og vejrbestandig ramme i aluminium
 • Der følger slidstærke puder med 
 • Lounge havemøbler med hjørnesofa, bord og chaiselong
 • Ekstra bordplads 
 • Kan købes på tilbud

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Bellevue Loungesofa (2 personer) – lounge havemøbel i polyratten

Bellevue Loungesofa (2 personer) – lounge havemøbel i polyrattenPolyratten er et populært materiale, der ofte anvendes til lounge havemøbler. Det er et robust og kraftigt plastmateriale, der holder til det danske, omskiftelige vejr. Polyratten er let at vedligeholde, og det giver et stilrent look omkring hjemmet. Skulle overfladen blive beskidt, kan materialet let tørres af med en våd klud.

Er du på udkig efter en lounge sofa som havemøbel, kan dette Bellevue produkt være det rette valg. Den moderne og charmerende sofa egner sig til at stå på et sted i have med læ, eller det kan blive centrum for den skønneste oase på terrassen. 

Mens selve sæder er lavet i polyratten, er benene fremstillet i FSC® træ og er sortlakerede. Det moderne og minimalistiske look vil egne sig til enhver type have. 

Der medfølger hynder i mørkegråt look, der står perfekt til det sorte design på sofaen. 

Både børn og voksne vil elske Bellevue loungesofaen, der kan dækkes med ekstra puder og tæpper. 

Særlige produktfordele

 • Sofastel i polyratten 
 • Ben i hårdt træ (sortlakerede)
 • Kræver minimalt vedligehold
 • Kan stå i haven eller på terrassen 
 • Skarp pris

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Connect Chaiselong modulsofa – multifunktionelt design og stor fleksibilitet

Connect Chaiselong modulsofa – multifunktionelt design og stor fleksibilitetHar du brug for lounge havemøbler i haven eller på terrassen, som skal kunne omdannes i henhold til dine eller familiens behov? Når du vælger en modulsofa, får du masser af frihed og fleksibilitet i forhold til at omdanne møblet, så det matcher komfortønskerne. 

Denne Connect modulsofa kan anvendes alene, eller den kan indgå som en del af et større møbelarrangement. Det er op til dig og størrelse på din terrasse, hvor mange møbeldele du vælger at designe dit loungesæt med. 

Sofaen er lavet som en højrevendt chaiselong. Den kan bruges som både sidde- og liggeplads, og den vil tage sig elegant ud på den moderne terrasse. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vores behov ændrer sig livet igennem, og her kan det få stor betydning, at du ikke behøver at smide dine ældre loungemøbler ud, når du får behov for mere plads. 

Med Connect chaiselongen kan du udbygge det loungesæt, som passer til antal familiemedlemmer.

Særlige produktfordele

 • Moderne, højrevendt chaiselong
 • Kan indgå som en del af et større loungearrangement
 • Elegant design 
 • Materiale i Cane-Line fibre
 • Minimalt vedligehold

Hvilke lounge havemøbler skal jeg vælge?

Hvad det bedste loungesæt er afhænger af individuelle forhold og ønsker. Når du skal vælge møbler til udendørs anvendelse, skal du tage udgangspunkt i dine og familiens behov samt størrelsen på din terrasse eller din have. 

Du skal vælge loungemøbler i forhold til følgende:

 • Type af møbel (stol og bord, hjørnesofa, klassisk sofa eller multifunktionelt design?)
 • Materiale 
 • Look 
 • Kvalitet på hynder og puder
 • Dimensioner 
 • Pris

Først og fremmest skal du være afklaret med, hvad lounge havemøblerne skal bruges til. De fleste produkter er lavet til afslapning og fremstilles i modeller som sofaer og liggestole. 

Materialet har indflydelse på omfang af vedligehold. Vil du have et loungesæt, der kræver et minimum af vedligehold år efter år, skal du vælge møbler i enten aluminium eller polyratten. Med disse slidstærke og vejrbestandige materialer er det tilstrækkeligt at tørre møblerne af med en våd klud efter behov. 

Vil du have et stilfuldt og eksklusivt møbel, der skal tage sig flot ud i haven, kan træ være det rette materiale for dig. Træ har en naturlig, lang holdbarhed, så du kan få glæde af dit loungemøbel i masser af år. Træ kræver, at du vedligeholder det hver eller hver anden sæson (afhængigt af hvor meget det befinder sig udenfor i regn og blæst). 

Der vil som udgangspunkt altid følge hynder med til dit loungesæt. Har du særlige ønsker i forhold til komfort, skal du undersøge de materialer, der er brugt til fremstillingen af stoffet på hynderne og fyldet heri. Du kan vælge luksuriøse hynder med høj densitet, når du vil have den bedste støtte om både ryg og lænd. 

Lounge havemøbler kan købes i alle prisklasser. Du kan finde møbler på tilbud og spare mange penge. Det er ofte sidste års modeller, der sælges til favorable priser med rabat. 

Se også 15 møbler som kan bruges både indendørs og udendørs skrevet af Bobedre.dk.

Læs også: Loungesæt til ren afslapning – 24 flotte og praktiske loungemøbler.

Denne side er anmeldt af: Sebastian Carlsen Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar