En kontorstol er uundværlig på arbejdspladsen, på hjemmekontoret eller for gameren. Har du først prøvet at sidde en hel dag på en spisebordsstol foran computeren, ved du, at det ikke er komfortabelt i længden. Kontorstolen giver langt større frihed til at få den optimale siddeposition, når den kan justeres i højden og har et behageligt ryglæn.

Hvis du skal bruge en ny, ergonomisk og smart kontorstol, har vi fundet 10 forskellige, der har klaret sig godt i kontorstol tests og hos forbrugerne. 

Du finder mange forskellige modeller, om du er til det helt enkle uden dikkedarer, eller du vil have en rigtig racer til gaming. Uanset hvad, har vi fundet modeller, så du kan vælge den kontorstol bedst i test, som passer til dine behov på kontoret.

Sidst opdateret 08/03/2024:

Vi har opdateret vores top over de bedste kontorstole med et nyt produkt, der er udvalgt for sin unikke funktionalitet og sit særprægede design. Det er en førsteklasses mulighed, der tilbyder masser af komfort og tilpasning. De tilføjede produkter er: YoGA Spine Ergonomisk kontorstol.

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en ny kontorstol?

 • Materiale: Du kan få kontorstole i ren stof eller med indsatser af mesh, der giver god ventilation Skal du sidde længe foran skærmen, er det altid en fordel, at stolen ikke bliver for varm at sidde i. Der kan mesh være en god ventilerende løsning. Dog giver mesh ikke samme lækre bløde overflade til stolens ryglæn og sæde, som stof gør.
 • Højdeindstilling: Din stol skal passe til din kropsbygning og ikke mindst din arbejdsplads. En kontorstol med mulighed for at justere højden er et stort plus, fordi du kan bruge den ved flere borde eller dele den med andre.
 • Er du højere end gennemsnittet – og måske også tungere – så er det vigtigt, at stolen passer til netop dig. Derfor bør du tjekke specifikationerne for kontorstolen.
 • Armlæn: Nogle foretrækker armlæn, så albuerne kan hvile, mens andre synes de kommer i vejen, når de vil sidde anderledes eks. i skrædderstilling på deres kontorstol. Overvej, om du helst vil have armlæn på din kontorstol – eller om du vil have mulighed for at fjerne dem efter behov.

arrow-more

YoGA Spine Ergonomic Office Chair – høj komfort og imponerende udseende i ét

Godt overordnet valg

YoGA Spine Ergonomic Office Chair

Introduktion

YoGA Spine er en helt unik kontorstol med et enestående ryglænsdesign, der følger ryggens naturlige uformning. Kontorstolen skiller sig ud med sit imponerende design, der er perfekt til skrivebordet, mens der er lagt fuld vægt på komforten – fra håndtaget, der styrer sædehøjden, til de ergonomiske kurver på puden.

Om YoGA Spine ergonomisk kontorstol

Den første ting, vi vil fremhæve, når vi taler om den her stol, er det unikke ryglæn. Stolen er nemlig designet med otte separate, vandrette puder, som alle kan rotere omkring stolens akse. De er designet til at give den optimale mængde tryk, når du bevæger dig eller læner dig i stolen, hvilket giver ekstra støtte til ryggen. Derudover er ryglænet arrangeret i en S-form, der følger den naturlige krumning af rygsøjlen. Det er altsammen med til, at du helt sikkert vil kunne mærke den ekstra komfort – især hvis du tilbringer mange timer på kontoret.

Stolens polstring er lavet af polyester, en blanding af komfort og holdbarhed, hjul og armlæn er af hærdet polymer, og den bærende hovedakse er af holdbart stål. Det giver stolen et førsteklasses look af høj kvalitet, som du helt sikkert vil være tilfreds med – selv efter mange års brug. Hvis du går efter et stilfuldt og imponerende look til din kontorstol, der vil fjerne dine rygsmerter, så tror vi, at YoGA Spine vil være et godt valg for dig.

Fordele

 •  Revolutionerende justerbart S-formet ryglæn
 • Justerbare armlæn og sædehøjde
 • Elegant og imponerende design
Ulemper 

 • Leveres kun i én farve

Specifikationer

 • Højde: 44 – 55 cm
 • Bredde: 49 cm
 • Dybde: 45 – 48 cm
 • Ryglænets højde: 56 cm
 • Materiale: 100% polyester
 • Farve: Sort
 • Vægt: ~18 kg

Younico plus-3 kontorstol – ergonomisk kontorstol og sikrer god blodcirkulation

Redaktionens anbefaling

81

Introduktion

Younico plus-3 kontorstol er oversigtens anbefaling, fordi den både er komfortabel, sikrer blodcirkulationen fungerer optimalt, når du sidder ned, og er sikker at bruge i praksis.

På Amazon har forbrugerne anmeldt Younico plus-3 kontorstol, der modtager en samlet bedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5 mulige.

En forbruger har lavet en længere anmeldelse, hvor personen har opdateret den efter 2 måneder og skrevet, at den ergonomiske stol er fast inventar på hjemmekontoret. Den lever op til forventningerne hos forbrugerne om en høj ergonomi med behagelig støtte til ryg og nakke.

Om Younico plus-3 kontorstol

Younico plus-3 er for dig, der vil have et enkelt design med mange muligheder for at indstille din kontorstol perfekt efter dine behov. Den ligger i den højere ende af prisskalaen, men den er bestemt pengene værd, hvis du bruger mange timer i den dagligt. Dog bør du ikke bruge kontorstolen en hel arbejdsdag, da der er begrænsninger for, hvor meget du kan bevæge og justere stolen.

Du kan vinkle ryglænet, der er lige, og højden på selve stolesædet kan justeres efter din og arbejdsbordets højde. Ryglænet og sædet er polstret og holdt enkelt, hvor du får en god lænde- og bækkenstøtte, der sikrer optimal blodcirkulation.

Der er ikke armlæn med, men du kan købe både armlæn og nogle blødere hjul med til din kontorstol Younico plus-3, hvis du vil opgradere den med ekstra komfort.

Du kan få Younico plus-3 i flere smarte farver, fra den klassiske sorte til rød, grøn, grå, blå og orange. Derfor kan både de farveglade og mere minimalistiske finde en udgave, der matcher deres personlighed.

Fordele

 • Behagelig
 • Sikrer optimal blodcirkulation
 • Lige ryg
 • Sikker at benytte
Ulemper 

 • Ikke ideel til en hel arbejdsdag

Specifikationer

 • Vægt: 14 kg
 • Model: Younico
 • Farver: Sort, blå, bordeaux/rød, grå, grøn og orange

Raymond & Hallmark Nova Kontorstol – ergonomisk kontorstol med armlæn

Velegnet til kontoret derhjemme

86

Introduktion

Nova er en enkel sort kontorstol med fine detaljer. Den har en høj ryg og en komfortabel nakkestøtte, så du får en god siddestilling foran kontorbordet.

En forbruger på Google Shopping skriver: ”No regrets with this purchase”, udtrykker en smule bekymring, fordi personen vejer 110 kg. Stolen Nova er ikke så god til større mennesker med en høj kropsvægt, men den er god til lettere personer og evt. børn, der skal bruge en kontorstol til værelset. Det giver den en samlet bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner fra forbrugerne.

Nova har ikke regulerbare armlæn eller mulighed for at vinkle ryglænet, men det er et godt valg til dig, der skal bruge en smart kontorstol derhjemme, der ikke bliver brugt hver eneste dag.

Om Raymond & Hallmark Nova Kontorstol

Nova er en stol i flot mesh og sort stof, der sammen med designet giver stolen et stilrent og klassisk udtryk. Derfor passer Nova også let ind i alle former for indretning.

Du får en høj ergonomi og komfort med en vippefunktion og højdejustering, så du kan tilpasse stolen din krops behov. Med nakkestøtten kan du få hvilet hovedet, så du ikke får ondt i skuldre, ryg eller nakke af at sidde anspændt foran skærmen eller dit arbejde foran dig.

Sædet er polstret med en blød og trykaflastende skum, så du får høj komfort.

I modsætning til kontorstole i kunstlæder og lignende materialer, giver Nova et lettere udtryk med mesh. Mesh giver en høj ventilation og åndbarhed, så du ikke får det for varmt på din kontorstol – heller ikke hvis du sidder længe i den.

Fordele

 • Komfortabel
 • Justerbar højde
 • Ergonomisk design
Ulemper 

 • Ikke ideel til større mennesker

Oplagt til minimalisten

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Bredde: 61 cm
 • Højde: 115-123 cm
 • Længde: 63 cm

Space kunstlæder sort kontorstol – justerbar med smart look i imiteret læder

Elegant og funktionel

89

Introduktion

Kunstlæder giver et lækker stilet look til din kontorstol Space, der er god både til hjemmekontoret og arbejdspladsen. Materialet er også blødt og behageligt, selv når du sidder længe ved computeren eller laver andre former for opgaver ved kontorbordet.

Du kan nemt tilpasse stolen og får høj komfort med en høj ryg med nakkestøtte, så du kan sidde afslappet i Space.

Med et hul lige under hovedstøtten, vil varmen kunne slippe fri ved din nakke, så du ikke får det fr varmt i stolen. Du kan både justere i højden og vippe stolen, så du sidder dejligt uanset, hvad du laver.

Om Space kunstlæder sort kontorstol

Space har en solid og brudsikker base, der garanterer, at den ikke vil brase sammen under dig. Det forlænger din kontorstols levetid og sikrer, den kan holde i mange år.

Hvis højden passer perfekt til dine behov, så får du mange fine fordele med Space. Højden skal justeres med en praktisk gaspatron og et håndtag under sædet, hvor du kan kontrollere den. Du kan også vippe selve stolen, hvis du vil sidde i en mere afslappet stilling.

Space er også med klassiske kontorstolshjul, så du kan flyve over gulvet, når du skal hente et stykke papir i reolen eller vil rykke let tilbage fra skærmen. Husk evt. et godt underlag, så din kontorstol ikke risikerer at lave mærker på gulvet, hvis du flytter dig meget i løbet af din arbejdsdag på kontorstolen.

Med både armlæn, et højt ryglæn og nakkestøtte får du en høj komfort, hvor armlænene ikke vil komme i vejen for dit arbejde, din gaming eller underholdning.

For nogle brugere kan Space i kunstlæder blive en smule for lille med en bredde på 63 cm og en højde, der kan justeres fra 110 op til 120 cm. Det er derfor værd at overveje, om du er stor og højere og har brug for mere plads at brede dig på.

Fordele

 • Komfortabel
 • Base i brudsikkert materiale
 • Kan justeres I højden med gas
 • Armlæn, ryg- og hovedstøtte giver øget komfort
Ulemper 

 • En smule lille

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Bredde: 63 cm
 • Højde: 110-120 cm
 • Længde: 65 cm

Hvilken kontorstol skal jeg vælge?

Hvilken kontorstol, der passer til dig, afhænger af, hvad du skal bruge den til. Skal du bruge din kontorstol på arbejde, er det vigtigt, at du kan holde til at sidde i den en hel dag uden at blive anspændt i ryg, skuldre og nakke. Derfor er komfort et vigtigt nøgleord i din søgen efter en kontorstol, når du skal sidde på kontoret ved skrivebordslampen med kabelskjulere bag bordet.

Hvis du i stedet ofte sidder hjemme og gamer, er det bedst med en stol, der er udviklet til den situation. De er ofte mere fikse i designet og lavet, så du hurtigt kan komme til taster og mus uden problemer.

Det er derfor en god ide, at du overvejer følgende ting, før du investerer i en ny kontorstol:

 • Størrelse: Din kontorstol skal matche din højde og vægt, så du kan sidde sikkert på den ude risiko for, at den braser sammen under dig. Tjek både den maksimale belastning i vægt og højdeindstillingen.
 • Design: Nogle foretrækker enkle modeller, mens andre holder af knald på farverne. Vælg en stol, der ikke kun er komfortabel, men også lækker at se på – for dig. Det er trods alt dig, der skal sidde i den hver eneste dag.
 • Justeringsmuligheder: Det er en praktisk detalje, når du kan justere både højde, tilt på sæde, tilt på ryglæn og nakkestøtte. Det gør det muligt at finde den mest ergonomiske indstilling til dig, så du sidder bedst muligt i din kontorstol.
 • Tests og forbrugeranmeldelser: Der er meget godt at hente i tests og forbrugeranmeldelser af kontorstole, fordi du kan få et dybere indblik i, hvad der gør stolen god – og mindre god. Vi har blandt andet benyttet tests og anmeldelser, så du kan få et indblik i, hvad eksperterne og forbrugerne synes om de 10 udvalgte kontorstole.

Hvor længe holder en kontorstol?

En kontorstol kan let holde i rigtig mange år, hvis du vælger en af god kvalitet og i vedligeholdelsesfri materialer. De fleste kontorstole er lavet af enten stof, mesh eller imiteret læder.

Mesh og stof har en god åndbarhed, så du ikke får det varmt og gør polstringen fugtig med din krop. Det er dog langt fra lige så let at vedligeholde som imiteret læder, der kan tørres over med en fugtig klud, når den trænger til det.

Hvis du passer på din kontorstol og ikke bruger den hver dag, kan den holde i mange år, men den skal skiftes ud, når du fornemmer polstring og stof bliver slidt og ikke yder samme komfort.

Ofte vil du kunne se, når polstringen mister pusten, fordi betrækket bliver løst. Det er derfor tid til en ny kontorstol, der kan optimere din siddestillinger til dagligt på kontoret.

Hvad er de ergonomiske fordele ved en kontorstol?

Der er mange fordele ved at vælge en kontorstol fremfor en klassisk almindelig stol.

 • For det første har en almindelig stol et fast ryglæn og sæde, der ikke kan justeres. Det kan være hårdt i længden at sidde på, fordi du ikke kan justere og rette til, efterhånden som du bliver træt i ryggen eller bagdelen.
 • For det andet er kontorstole polstrede på både sæde og ryglæn, så du kan læne dig tilbage i blødt fyld. Det gør oplevelsen med at sidde i stolen langt mere behageligt.
 • Kontorstole har ofte armlæn, så du kan hvile armene eller albuerne, hvilket letter noget af belastningen fra dine skuldre. Det kan give dig den rette position, når du skal taste på et tastatur længe eller game koncentreret og præcist.
 • Som ekstra detaljer har kontorstole ofte høje ryglæn og nakkestøtte, der er ekstra komfortabelt for dig at sidde med. Du får en støtte af ryg, nakke og hoved, som du ikke opnår med andre stole.

Det giver den ergonomiske gevinst, at du ikke får ømme skuldre eller spænder i nakken – selv når du sidder foran skærmen på arbejdet en hel dag.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon

Amazon er en af verdens største webshops, hvor du fra forskellige forhandlere kan købe forskellige forbrugerprodukter. På siden kan køberne også anmelde produkterne, når de har modtaget dem. Der bliver givet stjerner fra 1 til 5 og skrevet en anmeldelse.

Younico plus-3 kontorstol er anmeldt af over 190 forbrugere på Amazon.

Du kan se anmeldelserne her

Google Shopping

Google Shopping er en sammenligningsside, hvor du kan finde forhandlere, forbrugere, priser og ikke mindst: forbrugeranmeldelser. Forbrugeranmeldelserne er lavet af købere, der har vurderet produktet på en skala med stjerner fra 1 til 5. De har også mulighed for at skrive en kommentar.

Du kan se anmeldelserne af  Goal 102 GR kontorstol her
Du kan se anmeldelserne af FURNHOUSE Maze kontorstol her
Du kan se anmeldelserne af Raymond & Hallmark Speedy Kontorstol her
Du kan se anmeldelserne FURNHOUSE Speedy kunstlæder af her
Du kan se anmeldelserne Raymond & Hallmark Nova Kontorstol af her
Du kan se anmeldelserne Raymond & Hallmark Simpel kontorstol af her

Trademax.dk

Trademax.dk er en dansk webshop, hvor du kan finde forskellige produkter. De giver også mulighed for, at deres forbrugere kan anmelde produkterne med stjerner fra 1 til 5.

Raymond & Hallmark Designo høj ryg sort er anmeldt af forbrugerne på Trademax.com, og de bliver løbende opdateret, når flere forbrugere giver deres mening til kende.

Du kan se anmeldelsen her

FAQ

Hvilken kontorstol er den bedste?
Vores testvinder er Younico plus-3, men vi har udvalgt 10 gode og brugbare kontorstole, der passer til forskellige behov. Det kan være, du hellere vil have en mere gaming-venlig model, så dem har vi også medtaget.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en kontorstol?
Inden du vælger en kontorstol, skal du overveje, hvad du har brug for, og hvor den skal stå. Skal du bruge den på arbejde, skal den have et enkelt design, men stadig give optimal komfort til en hel arbejdsdag. Husk også, at din egen højde og vægt kan sætte begrænsninger for, hvilke stole, der egner sig bedst til dig.
Hvad koster en kontorstol?
Du kan få kontorstole i mange forskellige prisklasser fra et par hundrede kroner og op til flere tusinde kroner. Det er et spørgsmål om budget, design og komfort, der kan have indflydelse på dit valg af kontorstol. Overvej, om du kan vente og holde øje med tilbud på din udvalgte stol, så du sparer penge, hvis budgettet er stramt.

Tidligere anmeldte produkter – Nu udgået

FURNHOUSE Maze kontorstol – god kontorstol til hjemmekontoret

Bedst til prisen

82

Introduktion

Hos Google Shopping har forbrugerne bedømt FURNHOUSE Maze til 5 ud af 5 stjerner, hvilket understreger, at du med Maze får høj kvalitet til en god pris. Den er bedst til prisen, fordi der er tænkt over detaljerne, mens du stadig kan spare penge på din kontorstol.

En forbruger har på Google Shopping givet stolen 5 ud af 5 stjerner, hvor personen skriver, at stolen er både komfortabel med et ekstrem fleksibelt ryglæn, og at den har en ergonomisk udformning. Dog bør den ikke anvendes af personer over 180 cm, ifølge anmeldelsen.

Om FURNHOUSE Maze kontorstol

Det særlige ved Maze kontorstol i forhold til resten af oversigten er, at den er ekstra hygiejnisk. Det gør den meget let at vedligeholde, fordi den både er modstandsdygtig over for lys, vejr og mikroorganismer samt sikrer en lav luftfugtighed.

Når du sidder i stolen, vil din kropsvarme blive transporteret væk, mens materialet sørger for at holde sig flot selv over lang tid med eksponering fra lys, vind og vejr.

Maze kontorstol er designet med et komfortabelt højt ryglæn med nakkestøtte og gode armlæn. Den er oplagt til dig, der bruger ekstra meget tid ved skrivebordet eller på arbejdet foran skærmen.

Ryglænet på Maze yder en ergonomisk støtte til rygsøjlen, og du kan justere højden med håndtag og gaspatron, så du får den rigtige arbejdshøjde til bordet, du arbejder ved.

Stolen har vippefunktion, så du kan læne dig tilbage, når du trænger til at skifte position i løbet af timerne, mens det polstrede sæde sikrer, at din bagdel har en behagelig blød overflade at synke ned i.

Fordele

 • Modstandsdygtig over for lys, vejr og mikroorganismer
 • Lav fugtighed
 • Nem at vedligeholde
Ulemper 

 • Ikke god til større mennesker

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Bredde: 61 cm
 • Højde: 108 til 116 cm
 • Længde: 63 cm

Raymond & Hallmark Simpel kontorstol – kontorstol til hjemmekontoret

Oplagt til minimalisten

87

Introduktion

Skal du bruge en enkel kontorstol, der med et klassisk design kan passe ind overalt, er det værd at kigge nærmere på modellen Simpel fra Raymond & Hallmark. 

På Google Shopping har Simple-kontorstolen fået en bedømmelse på 3 ud af 5 mulige stjerner. Det trækker på, at stolen samlet set er i orden – og særligt til prisen. Dog oplever en af forbrugerne, at stolen havde en revne i sædematerialet og et slag på armlænet.

Til trods for de småfejl, så er forbrugerne generelt tilfredse med den enkle, moderne kontorstol.

Om Raymond & Hallmark Simpel kontorstol

Simple er lavet i en kombination af sort stof og mesh, der giver stor åndbarhed i materialet. Ryggen er helt i mesh, der støttes af et sort kryds i midten. Det giver god luft til din bagside, når du sidder længe ved skærmen eller kontorbordet og arbejder eller hygger.

Sædet er polstret for komfort, og stolen har vippefunktion, så du kan komme i en den rigtige vinkel, når du sidder ved skærmen eller skal læne dig tilbage og strække ud.

Den er nem at justere op og ned i højden med en gaspatron. Du kan derfor let bruge Simple med flere forskellige borde, der kræver forskellige arbejdshøjder.

Armlænene er forholdsvis små, men det gør det nemmere at få den til at passe ind under bordet, mens du stadig kan få hvilet albuerne på kanterne af armlænene.

Simple er en fin, enkel og stilet kontorstol holdt helt i sort, der kan bruges til både kontoret derhjemme eller arbejdet. Dog har den en maksimal belastning på 100 kg, så vejer du det eller mere, kan den blive for ustabil.

Fordele

 • Enkel og stilet
 • Komfortabel
 • Nem justering af højden
Ulemper 

 • Maksimal belastning på 100 kg

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Bredde: 61 cm
 • Højde: 96-104 cm
 • Længde: 63 cm

Raymond & Hallmark Domo kontorstol – sort, moderne og stilren med høj ryg

Bedste valg til hjemmekontoret

90

Introduktion

Domo kontorstol er en stilet, sort model fra Raymond & Hallmark. Designet er enkelt med et komfortabelt sæde og ryglæn delt op i 3 stykker med lufthuller mellem. Det giver en god åndbarhed til din ryg, når du sidder længe i stolen.

Materialerne er sort stof og mesh, der er moderne og nemt at vedligeholde, så du ikke behøver tænke på, om din kontorstol med tiden kommer til at se nusset ud. I stedet vil overfladen sørge for god ventilation, så du ikke får det varmt, selv når du arbejder eller gamer længe hjemme på dit eget kontor.

Om Raymond & Hallmark Domo kontorstol

Stolen Domo er fremstillet med høj ryg og nakkestøtte, så du kan hvile hovedet og sidde ergonomisk under både arbejde og underholdning. Stolen egner sig især godt til dig, der vil indrette et funktionelt og praktisk hjemmekontor.

Med justerbar højde mellem 120 og 128 cm kan du tilpasse stolen din siddehøjde og bordets højde, så du kommer til at være i en behagelig position. Det er ikke den højeste kontorstol, så derfor skal du også være opmærksom på, at du ikke selv er for høj til at kunne sidde godt i Domo.

Ryglænet kan også vippes, hvis du har brug for at vinkle din siddeposition, så du får den rigtige støtte til dine behov. Det er en praktisk detalje, så du kan få mere glade af komforten.

Armlænene er vinklede, så du kan hvile armene uden at de kommer i vejen for dine bevægelser ved tastaturet.

Som en klassisk kontorstol har Domo 4 praktiske hjul, så du nemt kan flytte rundt på stolen, når du skal skifte arbejdsstilling eller -plads. Derfor kan Domo også bruges i hele kontoret både derhjemme og på arbejde, hvor der er behov for en enkel og smart kontorstol, der er komfortabel at sidde i.

Fordele

 • Praktisk og funktionel
 • Meget komfortabel
 • Justerbar højde
 • Nem at flytte rundt efter behov
Ulemper 

 • Begrænset højde

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Nettovægt: 16 kg
 • Sædehøjde: 46-54 cm
 • Bredde: 63 cm
 • Højde: 120-128 cm
 • Længde: 62 cm
 • Sædedybde: 50 cm

Raymond & Hallmark Designo – luksus kontorstol med et anderledes design

Mest elegante valg

88

Introduktion

Skal det være lækkert og elegant lever Designo op til sit navn som en flot og veldesignet kontorstol. Hele siddefladen går i et med ryglænet, hvor materialet er med polstring og vandrette syninger. Det giver stolen et unikt look, der vil gøre dig godt på de fleste både arbejdspladser og kontorer derhjemme.

Hos forbrugerne på Trademax er de også tilfredse med kontorstolen, der modtager samlet 5 ud af 5 stjerner i bedømmelse. Designo er derfor både elegant, men også et valg som forbrugerne er tilfredse med, når de har fået det.

Om Raymond & Hallmark Designo

Designo fra Raymond & Hallmark er med sit look i kunstlæder god til dig, der leder efter et mere enkelt møbel til kontoret. Soklen og armlænene har detaljer af forkromet stål, der giver ekstra detaljer til det stramme, sorte design.

Du kan nemt finde en behagelig siddestilling i Designo, der har en ergonomisk formet ryg med lændestøtte. Ved at hæve eller sænke kontorstolen med gaspatronen kan du få den rigtige højde til dit arbejde.

Foruden ryglæn, armlæn og justerbar højde har stolen også en smart integreret vippefunktion i sædet, du kan tilpasse til din personlige præferencer.

Stolen er i kunstlæder, der er både blødt og behageligt, men også har fordele når det kommer til vedligeholdelse. Du kan tørre det over med en fugtig klud, det skal ikke have nogen former for behandlinger og er både slidstærkt og praktisk.

Det er dog vigtigt, at du har dig for øje, at Designo har en maksimal belastning på 100 kg, så vejer du deromkring eller mere, skal du se på nogle af de andre modeller i oversigten.

En anden vigtig ting er, at armlænene ikke kan fjernes, hvis du har brug for ekstra bredde på stolen.

Du kan også få Designo med et kortere ryglæn, hvis du synes den høje ryg bliver for dominerende på kontoret.

Fordele

 • Godt design
 • Blød
 • Holdbar
 • Nem at rengøre
Ulemper 

 • Max vægtbelastning på 100 kg

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Nettovægt: 17 kg
 • Materiale: Kunstlæder
 • Bredde: 54 cm
 • Højde: 117 cm
 • Længde: 65 cm

Raymond & Hallmark Speedy kontorstol – ergonomisk kontorstol i fikse farver

Bedste komfort

84

Introduktion

Sidder du og arbejder længe på kontoret, skal din kontorstol også have en høj ergonomi, så du ikke får smerter eller gener. Speedy fra Raymond & Hallmark er et godt bud på en smart kontorstol, der er udviklet til at give dig høj komfort, selv når du arbejder eller gamer til langt ud på natten.

Hos Google Shopping er forbrugerne tilfredse med den anderledes kontorstol, der får 5 ud af 5 stjerner. En forbruger skriver, at han har købt stolen til sit hjemmekontor og er meget tilfreds med sin beslutning og kun kan anbefale Speedy.

Om Raymond & Hallmark Speedy kontorstol

Speedy er designet med en flot kontrast mellem det sorte materiale med røde linjer langs syningerne. Det giver den et hurtigt og friskt look, der spiller godt sammen med basen i mat sølv med sorte og røde hjul.

Stolen er lavet af høj kvalitet med PU-læder, mens selve basen er i brudsikkert materiale, der giver lang levetid. Har den behov for en rengøring, er materialet nemt at tørre over med en våd klud, før den igen ser ud som ny.

Komforten er høj med en høj ryg, nakkestøtte og gode, brede armlæn. Under nakkestøtten har du et hul, hvor luften kan cirkulere og køle dig ned, så du ikke overopheder under et intenst spil eller en lang arbejdsdag.

Sædet er bredere end ved andre modeller med 52 cm, så du har god plads, og det er polstret for øget komfort. Når du skal sidde på din Speedy, er det nemt at justere højden med gaspatron og håndtag, så du kan få den rigtige arbejdsstilling.

Fordele

 • Komfortabel
 • Justerbar højde
 • Gode armlæn
 • Polstret sæde
Ulemper 

 • Designet falder ikke i alles smag

Specifikationer

 • Farver: Sort og rød
 • Materiale: PU-læder
 • Bredde: 66 cm
 • Højde: 131 cm
 • Længde: 70 cm

FURNHOUSE Speedy kunstlæder – behagelig kontorstol

Velegnet til gaming

85

Introduktion

Speedy i kunstlæder fra FURNHOUSE er et anderledes bud, der med flotte røde og sorte farver vil give ekstra stil i din indretning af kontoret eller gamer-værelset. Den er komfortabel at sidde i, og den er lavet i gode materialer med en høj ryg og nakkestøtte.

Forbrugerne på Google Shopping har givet Speedy i kunstlæder en flot samlet score på 5 ud af 5 stjerner.

En forbruger anbefaler stolen til hjemmekontoret, hvor den egner sig godt. Den er komfortabel at sidde i og så er prisen fornuftig i forhold til den værdi, du får.

Om FURNHOUSE Speedy kunstlæder

Drømmer du om en rigtig racer-stol, der ser fræk og frisk ud, skal du tage et kig på Speedy i kunstlæder. Den lever op til navnet med et design inspireret fra racerbiler, så den er fiks og hurtig at se på. Med røde og sorte farver, ser den markant anderledes ud end de andre bud i oversigten.

Selvom Speedy i kunstlæder ser anderledes ud, er der ikke gået på kompromis med komforten. Kunstlæderet er i PU, der både er blødt og behageligt mod hud og krop.

Soklen sikrer en stabil base for stolen, og den er fremstillet i brudsikre materialer, så din stol ikke går i stykker før efter mange års intens brug.

Har du brug for at justere højden, kan du gøre det under sædet med et håndtag og gaspatron. Du kan også vippe stolen let tilbage, hvis du har brug for en mere afslappet siddeposition. Nakkestøtten gør det ekstra ergonomisk, når du skal game, arbejde eller lave andre ting i din Speedy kontorstol.

Armlænene på Speedy er brede, så du kan hvile dine albuer eller arme på dem, men de er til den korte side. Det kan dog gøre det lettere at få skubbet stolen godt ind under bordet, hvis du skal tæt på skærmen eller vil skabe mest mulig gulvplads, når stolen ikke er i brug.

Fordele

 • Komfortabel
 • Justerbar højde
 • Vidde armlæn
 • Brudsikre materialer
Ulemper 

 • Armlænene er små

Specifikationer

 • Farver: Sort og rød
 • Materiale: Kunstlæder
 • Bredde: 66 cm
 • Højde: 130 cm
 • Længde: 70 cm

Goal 102 GR kontorstol – god kontorstol i tysk kvalitet

Bedste premium-valg

83

Introduktion

Hvis ikke budgettet er afgørende er Goal 102 GR en del af premium-segmentet. Det er en tyskproduceret stol i den kvalitet, som tyskerne er kendt for at levere: Alting er nøje udvalgt og designet for den mest optimale komfort og oplevelse.

Forbrugerne er fint tilfredse med den lidt dyrere kontorstol Goal 102 GR, der modtager en bedømmelse på 4 ud af 5 stjerner på Google Shopping. En forbruger skriver: ”Vinklen på sædevippet er ikke stor nok, ellers en god kontorstol”.

Du skal derfor være opmærksom på, at du ikke kan tippe ryglænet så meget som med andre modeller, men at komforten stadig er høj og forbrugerne tilfredse med deres køb.

Om Goal 102 GR kontorstol

Goal 102 GR er en god kontorstol, når du skal have høj komfort og arbejde i mange timer foran din arbejdsplads eller hjørneskrivebord.

Stolen er fremstillet i et helt enkelt, sort design, med stof i 95 % uld, der er nemt at vedligeholde. Du kan nøjes med at tørre det over med en fugtig klud, hvis du skulle spilde noget, så stolen får en plet.

Slidstyrken på materialet er helt i top med 140.000 martindale, der din garanti for, at stolen kan modstå sliddet, når du sætter dig i den op til 140.000 gange. Først derefter kan materialet begynde at tage skade.

Sæde og ryglæn er polstret for ekstra komfort, hvor det giver stolen et elegant look. 

Du kan justere våde vippet af sæde og ryglænet, så du kan skifte stilling eller finde din perfekte indstilling, så du kan sidde så ergonomisk korrekt som muligt. Stolen har en indbygget synkronmekanisme, så vippet på ryg og sæde bliver justeret automatisk efter din vægt.

Stolen Goal 102 GR kommer uden armlæn, men det er muligt at tilkøbe dem, hvis du ønsker det til din kontorstol.

Fordele

 • Komfortabel
 • Med justering af højden
 • Solid og holdbar
 • Vægt- og tilt-indstilling
Ulemper 

 • Tiltet af sædet er ikke nok

Specifikationer

 • Stof: 95% uld i sort farve
 • Slidstyrke: 140.000 Martindale
 • Siddehøjde: 41 til 51 cm.
 • Hjultype: til hårde gulve
 • Sædetilt: ja
 • Armlæn: tilkøb

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar