En kommode er et skønt møbel, som har en berettigelse i alle hjem. Kommoden har nemlig både en praktisk og en æstetisk funktion, idet den tilbyder rumlig opbevaringsplads og samtidig kan sætte et opsigtsvækkende stilmæssigt præg på din indretning. 

Særligt er en kommode i hvid utroligt populær at indrette med, da hvide nuancer passer godt ind i den danske og skandinaviske indretningssjæl. En hvid kommode behøver nemlig ikke være kedelig, og faktisk findes der overraskende mange modeller og designs i dag, som gør det endnu mere spændende at indrette med en hvid kommode. I denne artikel kan du få rig inspiration til hvide kommoder til hjemmet, så læs med her og bliv klogere på, hvordan du finder den rette hvide kommode til netop din bolig.  

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Carry – Fleksibelt design til den individuelles behov

Carry er en kommode, der har hele pakken og er designet lige efter dine personlige behov. Kommoden er utrolig fleksibel i forhold til farve og tilbehør. 

Kommoden er bestseller på Montanafurniture.com, hvilket ikke kommer som en overraskelse – der er en grund til populariteten af denne Carry kommode fra Montana. 

Montana er et brand, der laver møbler præcis efter dine behov. De skaber deres produkter ud fra et princip om, at du bare skal vælge farve, og herefter kan du vælge, om møblet skal hænge på væggen, være på hjul, sokkel eller på ben. 

Det giver dig en fleksibel håndtering af møblet, og med denne Carry kommode får du samme frihed. Kommoden er nemlig designet således, at der er 3 store skuffer, så der er masser af opbevaringsplads til alt fra magasiner til dine yndlingsbøger.

Skufferne har en bredde på 69,6 cm, en højde på 69,6 cm og en dybde på 38 cm. Der er derfor masser af plads til lige dét, du har brug for at opbevare. 

De tre store skuffer er ikke det eneste smarte ved denne tidløse kommode. Den kommer med både hjul, ophængsbeslag, ben og sokkel, så du selv kan bestemme, hvordan den skal være. 

I forhold til andre kommoder, du kan finde på markedet, vil denne Carry kommode fra Montana skille sig ud i stor stil. Kommoden er både utrolig fleksibel i forhold til, hvordan du kan bruge den, men du kan samtidig også vælge mellem 40 farver. Den kan designes helt efter din personlige indretningsstil. 

Derfor bør du vælge denne fine kommode

 • Kan vælges i 40 forskellige farver
 • 3 store opbevaringsskuffer
 • Mål: B 69,6 x H 69,6 x D 38 cm
 • Materiale: 12 mm lakeret MDF
 • Designer: Peter J. Lassen

Montana KEEP – Dansk design og produktion

 • Populær hos montanafurniture.com

Denne smukke og praktiske KEEP kommode fra Montana er designet af danske Peter J. Lassen og produceret i Danmark. Siden 1982 har dette være varemærket hos Montana, der producerer på moderne fabrikker med de nyeste teknologier her i Danmark. Derfor kan du være sikker på, at du får en kommode i absolut højeste kvalitet. Det er derfor slet ikke så mærkeligt, at den er blandt de mest populære møbler på montanafurniture.com.

Dens snehvide farve gør, at den passer perfekt ind i alle rum i det moderne danske hjem. Med de fire rummelige skuffer i hoveddelen får du god opbevaringsplads. Dertil kommer en topdel, der indeholder både en skuffe og et praktisk hulrum. Denne topdel kan nemt afmonteres og opsættes andet sted, hvis det ønskes.

KEEP kommoden fra Montana er en ægte keeper. Som både dansk designet og dansk produceret er den en garanti for ægte kvalitet, som holder i mange år. Sammenlignet med mange almindelige kommoder ligger den i den dyrere ende, men kigger man på danske designer kommoder, så er den ganske konkurrencedygtig. Kommoden passer perfekt ind i det moderne danske hjem og kan sagtens stå i både entreen, stuen eller soveværelset.

Gode ting ved Montana KEEP kommode

 • Designet af danske Peter J. Lassen
 • Produceret i Danmark
 • Flot snehvid farve
 • Perfekt til det moderne danske hjem
 • 10 års garanti
 • Serie: Montana Selection, 2019.

Normann Copenhagen Kabino Kommode – Dansk design når det er bedst

Normann Copenhagen er på mange måder indbegrebet af nyere dansk design. Designhuset blev stiftet i 1999, og har til formål at udfordre konventionelt design og gøre de almindelige ting ekstraordinære gennem nytænkende og spændende møbelkunst. Det må man sige er lykkedes med den flotte Kabino kommode, som formår at kombinere et industrielt udtryk med en hjemlig sans for hygge og velbehag. 

Kommoden har seks praktiske skuffer, og der er tale om en bred kommode, der vil passe godt ind i stuen eller den større spisestue. Rammen er produceret i asketræ, som er en hård træsort, der er både solid og holdbar. Det betyder med andre ord, at du kan have glæde af din Kabino kommode i mange år. 

Kabino fra Normann Copenhagen måler 83 cm i højden, 146,5 cm i længden og 41 cm i dybden. En praktisk fordel ved netop denne kommodeserie er, at du kan stable dem oven på hinanden, hvis du fjerner benene. På den måde kan du skabe helt nye og spændende opbevaringsløsninger, der er skræddersyet til dit hjem. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Dansk design når det er bedst 
 • Industrielt look med strejf af hjemlig hygge 
 • Ramme i asketræ 
 • Utroligt holdbart stykke håndværk 
 • Flere kan stables oven på hinanden
 • Måler 83 cm x 146,5 cm x 41 cm

Thais kommode – lille kommode med masser af karakter

Thais kommode – lille kommode med masser af karakter
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du gerne vil give din indretning et pift eller ønsker at give dit hjem en særlig kant, så bør du måske overveje Thais kommoden. Her er der nemlig tale om en lille hvid kommode, der trods sin størrelse kan bidrage med masser af karakter til hjemmet. 

Kommoden måler blot 55 cm i højden, 81 cm i længden, og 34 cm i dybden, men er alligevel udstyret med hele seks forskellige små opbevaringsrum: fem skuffer og en låge. Alle låger og skuffer har forskellige former og størrelser og fremstår også i forskellige designs, hvilket giver kommoden et absolut herligt spraglet udseende. Den vil være perfekt at indrette med i alle hjemmets rum, og kan for eksempel bruges som et alternativt tv-møbel eller som et festligt indslag i entreen eller gangen, hvor alle mulige praktiske småting kan opbevares. 

Benene er fremstillet i massivt naturlakeret fyrretræ, som er en blød træsort, der særligt er kendt for sin karakteristiske duft, samt at den er nem at forarbejde.  Kommoden vil passe ind i en lang række hjem, men måske fortrinsvis i boliger, hvor der lægges vægt på det anderledes og legesyge udtryk. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Spændende og spraglet design 
 • Fem skuffer og en låge 
 • Alle låger og skuffer har forskellige størrelser og designs 
 • Ben fremstillet i massivt fyrretræ 
 • Måler 55 cm x 81 cm x 34 cm

Delta kommode – hvid og naturtræ i smuk harmoni

Deltakommoden er en større kommode, der er perfekt til dig, som ønsker en moderne og prisvenlig opbevaringsløsning. Delta er en hvid kommode skuffer i forskellige størrelser – fire store og fire mellemstore skuffer, så du næsten med garanti har al den opbevaringsplads, du skal bruge. Der er store indbyggede greb, som gør skufferne nemme at betjene for alle. De fire store skuffer fremstår i hvid, mens de øverste fire skuffer og de let skrånende ben fremstår i naturtræ. Denne kontrast vil passe godt ind i en lang række hjem, da nuancerne er nemme at matche med andre farver og stilarter, samtidig med at det ikke bliver kedeligt at se på. 

Den vil være ideel at indrette med i det større soveværelse, hvor den vil kunne rumme det meste tøj, undertøj, smykker og lignende uden problemer. Samtidig vil den være attraktiv at indrette med i stuen, hvor det vil være oplagt at have service, lys, pyntegenstande til særlige lejligheder, tallerkener, glas, dækkeservietter og meget andet i. 

Kommoden måler 81,7 cm i højden, 195,6 cm i længden og 39,05 cm i dybden. Den er fremstillet i komposittræ, hvilket gør den holdbar og stabil, men samtidig gør den prisvenlig for overkommelig at anskaffe for de fleste. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Attraktiv dobbeltkommode med god plads 
 • Fire store skuffer og fire mellemstore skuffer 
 • Store indbyggede greb 
 • Flot nuancekontrast mellem hvid og naturtræ 
 • Måler 81,7 cm x 195,6 cm x 39,05 cm

Tvilum Paris kommode – stor og praktisk med smukke greb

Tvilum Paris kommode – stor og praktisk med smukke greb

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Danske Tvilum er en af verdens største producenter af funktionelle og prisbillige plademøbler – det vil sige møbler, der er fremstillet af komposittræ frem for massivt træ. 

Kommoden Paris er en smuk hvid kommode i et moderne design med romantiske træk – særligt på grund af den let diskrete timeglasform, og de charmerende runde greb i messingfarvet metal. Kommoden har seks skuffer i alt, hvoraf de to øverste er små og de fire nederste er større. Det giver mulighed for god organisering af ting, for eksempel i soveværelset, hvor smykker og ure kan opbevares i de øverste små skuffer, mens alt fra t-shirts til strømper og undertøj kan lægges i de store skuffer. 

Der er her tale om en fin hvid kommode, som måler 139,7 cm i højden, 96 cm i længden og 48,5 cm i dybden. Den vil være nem at indrette med, og passer til både kontoret, entreen og soveværelset. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Elegant og praktisk på samme tid 
 • Et solidt valg til den prisbevidste 
 • Flotte runde greb i messing 
 • Fire store skuffer og to små 
 • Måler 139,7 cm x 96 cm x 48,5 cm

Sådan vælger du den rette kommode 

En kommode kan måske i første omgang virke som et ligegyldigt eller kedeligt møbel – en nødvendig opbevaringsløsning til ethvert hjem. Men det behøver den slet ikke at være. For at finde den rette hvide kommode til dig, bør du bruge tid på at finde en, der passer til netop din indretningsstil og dine krav. Derfor kan du med fordel gøre dig følgende overvejelser: 

 • Hvor skal kommoden stå? 
  • Først og fremmest bør du selvfølgelig tænke over, hvor kommoden skal stå. Dette aspekt påvirker nemlig både, hvor stor kommoden skal (eller kan) være, og hvilke dimensioner den skal have. Typisk har de fleste mere plads til en kommode i stuen end i entreen eller soveværelset. Derudover kan små rum typisk bedre bære en kommode, der er smal, hvorimod store rum typisk vil se mere afbalancerede ud med brede, lavere kommoder. 
 • Hvad skal den anvendes til?
  • Kommoden er et af de møbler, hvor du kan balancere det praktiske med det æstetiske. Skal du primært bruge kommoden til opbevaring eller leder du efter netop dét møbel, som kan pifte din entré lidt op? Har du særlige opbevaringskrav er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en kommode med passende størrelse og antal skuffer, samt at du finder en model, der kan klare den tiltænkte vægtbelastning. Kort sagt kan de fleste kommoder holde til tøj og småting, men ikke alle kan holde til hele din tallerken- og bestiksamling. 
 • Hvordan skal den passe ind i dit hjem? 
  • Den sidste – men måske mest vigtige – overvejelse er selvfølgelig, hvordan den hvide kommode skal se ud. Som vist i denne inspirationsartikel findes der er meget stort udvalg af hvide kommoder, som varierer både i design og fortolkning af den hvide farve. De fleste moderne danske hjem vil nemt kunne indrettes med en kommode i hvid højglans, men hvis du har en meget særpræget indretningsstil, bør du finde en hvid kommode, der enten passer præcist hertil eller som er tilpas neutral. Derudover vil du måske foretrække en mere diskret og ensartet kommode til soveværelset, mens du til stuen eller spisestuen måske ønsker en mere spraglet kommode med karakter og sjæl. 

Find den bedste hvide kommode billigst 

Møbelindretning er for mange mennesker en dyr fornøjelse, og er du selv på udkig efter en ny hvid kommode, bør du selvfølgelig finde en, der passer til dit budget. Hvide kommoder fås i alle prisklasser, og uanset hvad dit budget er, vil du formentlig gerne have din foretrukne model til den bedste pris. For at finde den bedste pris på en særlig kommode, kan du med fordel følge disse to enkle trin: 

 • Handl online: De fleste onlinebutikker har i dag meget konkurrencedygtige priser, da de ikke har så høje udgifter til husleje og personale. Derfor kan du i mange tilfælde finde din foretrukne hvide kommode billigst hos en netbutik. 
 • Sammenlign priser: Derudover bør du kraftigt overveje at sammenligne priser på tværs af netbutikker, inden du køber. Har du først fundet din nye hvide kommode, kan du nemt se, hvor den kan købes billigst, når du anvender sammenligningssider som for eksempel Pricerunner. 

Er dit budget virkelig presset, behøver du ikke købe en brugt kommode i hvid, men kan i stedet holde øje med attraktive tilbud, kampagner og udsalg. De vil typisk findes på tværs af forskellige netbutikker løbende, men det kan også være en fordel at holde særligt godt øje med disse tendenser omkring ferier og højtider. Vi håber, at du med denne inspirationsartikel har fået indblik i, at en hvid kommode ikke bare er en hvid kommode, men at der findes et hav af forskellige spændende moderne, tidløse, futuristiske og gammeldags modeller, og at der med garanti findes en eller flere til netop dit hjem. 

Se også denne artikel på Parenthood.dk: De bedste kommoder i 2020

Se også: 6 flotte og praktiske kommoder til netop dit hjem

Læs også: Guide: Træ kommode 

FAQ

🤔 Hvad er forskellen på et klædeskab og en kommode?

Et klædeskab er typisk kendetegnet ved, at der både er hylder og bøjler til tøj. Indholdet af klædeskabet er gemt bag skabslåger, og selve skabet har en højde på op imod 2 meter. En kommode består derimod kun af skuffer, og den vil være lavere end klædeskabet.

🤓 Hvad er standard størrelsen på en kommode?

Der findes ikke en standard størrelse på kommoder. Størrelsen afhænger af størrelsen på skufferne samt antallet heraf. Mens nogle kommoder har tre skuffer, har andre seks. Skufferne kan desuden være placeret, så du har seks skuffer i én række, men du kan også have tre skuffer fordelt på to rækker.

🧐 Hvad skal jeg se efter, når jeg køber en kommode?

Der er tre primære ting, som du skal være opmærksom på: Hvor kommoden skal stå, hvad kommoden skal bruges til, og hvordan den skal passe ind i dit hjem. Placeringen af kommoden afgør primært størrelsen, men kommodens formål har også indflydelse på dette aspekt. Tilpasningen til hjemmet påvirker primært udseendet.

🤩 Hvad kan du opbevare i en kommode?

Kommoder er særligt brugt i soveværelset til at opbevare tøj, hvis ikke du har pladsen til et klædeskab. Det kan også bruges til opbevaring af andre stof materialer i form af sengetøj og duge. Placerer du kommoden i stuen, kan du opbevare service, servietter eller vaser i din kommode.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

ILVA Mino Small Kommode – perfekt til entreen og nem at indrette med

ILVA Mino Small Kommode – perfekt til entreen og nem at indrette med

Mino Small fra ILVA er en høj hvid kommode, der er ganske smal og derfor passer ganske perfekt til de fleste entreer. Der er tale om en hvid højglans kommode, der er fremstillet primært i MDF, som er et træprodukt produceret med enten løvtræ eller nåletræ opblandet med voks og lim. MDF er derfor mere robust end krydsfiner og har også en glattere overflade. 

Mino Small er en praktisk hvid kommode med fire skuffer, hvor både greb og ben er udført i massiv eg. Eg er en hård træsort, der ofte bruges i møbelproduktion, da det er robust og holder i mange år. De fire skuffer er lige store, og er faktisk ganske rummelige på trods af kommodens beskedne størrelse. Den vil være god at have til alle de mange småting, der typisk finder vej til din entré, heriblandt for eksempel vanter, halstørklæder, nøgler, cykellygter, reflekser og meget andet. 

Denne kommode vil passe godt ind i stort set alle indretningsstile, da den er tilpas neutral til at gå i spænd med både farverige elementer og mere dæmpede nuancer. Den måler 105 cm i højden, 41 cm i længden og 40 cm i dybden. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Moderne høj kommode i hvid højglans 
 • Fremstillet i hvidlakeret MDF 
 • Greb og ben af massivt egetræ 
 • Fire rummelige skuffer 
 • Måler 105 cm x 41 cm x 40 cm

May kommode – en lækker kommode behøver ikke koste en formue

May kommode – en lækker kommode behøver ikke koste en formue

Det er langt fra os alle, som har råd til at spendere så meget som vi gerne ville på boligindretning. Men hvis du er en af dem, der har et lille budget, kan du stadig godt få fat i en flot og praktisk hvid kommode, der vil kunne pryde dit hjem i mange år. 

May er en kommode med 3 skuffer i hvidt komposittræ, der fremstår som en moderne kommode i hvid højglans. Hver skuffe har to runde greb i sølvfarvet metal, hvilket skaber en diskret og elegant nuanceforskel. I forhold til design er netop denne kommode ganske stilren og nem at indrette med stort set ligegyldigt hvilken stil, du ellers har i din bolig. 

En designdetalje som særligt nogle vil sætte pris på, er at kommoden ikke har ben, men derimod står direkte på gulvet. Det betyder med andre ord, at du ikke skal tænke på at gøre rent og få bugt med støv, der ellers normalt samler sig under en kommode. May kommoden måler 68,3 cm i højden, 72,4 cm i længden og 30,1 cm i dybden.

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Stilren kommode i højglans-hvid
 • Tre praktiske skuffer 
 • Fine små metalfarvede greb 
 • Nem at indrette med 
 • Utroligt god pris 
 • Måler 68,3 cm x 72,4 cm x 30,1 cm

KARE DESIGN Illusion kommode – en alternativ ”hvid” kommode

KARE DESIGN Illusion kommode – en alternativ ”hvid” kommode

Hvis du er på udkig efter en hvid kommode, fordi du synes at en hvid kommode er nem og neutral at indrette med, men samtidig ønsker dig noget helt andet end traditionelle og måske lidt kedelige hvide kommoder, så er dette møbel fra Kare Design en klar overvejelse værd. 

Her er der nemlig tale om en spændende kommode fremstillet med spejlglas, hvilket altså betyder, at den som udgangspunkt ser hvid ud, men selvfølgelig vil skifte farve alt efter, hvad du ellers indretter den med. Da de fleste danskere har hvide vægge, vil denne kommode fremstå som en almindelige kommode i hvid højglans, men så snart den fanger et farvet objekt, vil du få spændende nuancer og kontraster, som også ændrer sig alt efter, hvor du står i forhold til kommoden. 

Kommodens design er uden sidestykke, og hver af de fire skuffer har frontpartier med spejlelementer i forskellige vinkler, hvilket altså giver et helt særligt og meget unikt udtryk for en kommode. Kommoden måler 74 cm i højden, 79 cm i længden og 43,8 cm i dybden. Den vil passe absolut ideelt ind i et hjem, hvor der lægges vægt på den anderledes, fantasifulde og særprægede indretning.  

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

  • Spændende alternativ ”hvid” kommode 
  • Fremstillet med spejlglas 
  • Fremstår hvid i sig selv, men kan reflektere den øvrige indretning. 
  • Nærmest et stykke kunst til hjemmet 
  • Fire praktiske skuffer 
  • Måler 74 cm x 79 cm x 43,8 cm 

HOUSE NORDIC Milano kommode – nordisk design og optimal rummelighed

HOUSE NORDIC Milano kommode – nordisk design og optimal rummelighed

House Nordic er et ganske ungt dansk møbelhus, som blev stiftet i 2017. På ganske kort tid er de vokset eksplosivt og har bredt sig til mere end 25 markeder – hovedsageligt i Skandinavien og Europa. Den hurtige succes skyldes særligt deres fokus på at levere møbler, der aldrig går på kompromis med kvalitet. 

Milano kommoden er et herligt eksempel på denne vision, og her er der tale om en virkelig fin hvid kommode med markante elementer af naturtræ, hvilket giver et typisk skandinavisk udtryk. Kommoden har hele otte skuffer, som fremstår hvidmalede og med integrerede greb. Dette moderne design gør kommoden utroligt nem at anvende, og gør den let at betjene for personer i alle aldre. Det vil derfor være en ideel kommode at vælge til for eksempel børneværelset. 

En stor fordel ved denne hvide kommode er, at den tilbyder noget af det mest eftertragtede design i disse år, en imponerende rummelighed, og samtidig kun koster en brøkdel af mange andre kommoder i dag. Den måler 65 cm i højden, 78,5 cm i længden og 36 cm i dybden. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Moderne nordisk design
 • Hele otte skuffer 
 • Integrerede greb 
 • Et godt valg til børneværelset 
 • En meget attraktiv pris 
 • Måler 65 cm x 78,5 cm x 36 cm

KARE DESIGN Davos kommode – et sandt stykke kunst til hjemmet

KARE DESIGN Davos kommode – et sandt stykke kunst til hjemmet

De fleste som godt kan lide anderledes og spændende boligdesign har på et tidspunkt stødt på tyske Kare design. De fremstiller nemlig nogle af de mest interessante – og til tider deciderede dekadente – moderne møbler til hjemmet. Denne kommode er ingen undtagelse, og kan næsten betragtes som et stykke kunst til din bolig. 

Der er tale om en hvid kommode med spændende og smukt udskårne skuffer i naturtræ. Der er fem skuffer i alt i samme størrelse og med diskrete runde greb i naturtræ. Hver skuffe har sin egen særlige udskæring og mønster, hvilket resulterer i et helt specielt dynamisk udtryk, der aldrig rigtigt bliver kedeligt at se på. 

Der er på alle måder tale om en utroligt fin og anderledes kommode, som emmer af hjemlig hygge og varme, som vil kunne bidrage til en behagelig atmosfære i særligt entreen, gangen og soveværelset. Den måler 105,5 cm i højden, 48,5 cm i længden og 36 cm i dybden. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Hvidmalet kommode med kunstnerisk udtryk 
 • Fem skuffer 
 • Alle skuffer har forskellige udskæringer og mønstre 
 • Perfekt til entré, gang eller soveværelse 
 • Måler 105,5 cm x 48,5 cm x 36 cm

NovaSolo Halifax kommode – idyllisk æstetik til det romantiske hjem

NovaSolo Halifax kommode – idyllisk æstetik til det romantiske hjem

NovaSolo er efterhånden et ganske velkendt og afholdt møbelmærke blandt danskerne. Det skyldes særligt deres møblers karakteristiske romantiske udtryk, der falder godt i spænd med nogle af de elementer, der findes i skandinavisk indretning i dag. 

Her er der tale om en gammeldags kommode i hvid, hvor selve designet men altså ikke materialerne leder tankerne hen på gammeldags romantisk fransk landstil. Den hvide kommode fremstår solid og robust med den tykke topplade og de flotte runde messingbeslag. Kommoden har seks skuffer i alt, hvoraf de to øverste er små, mens de øvrige fire er ganske høje og rummelige.  

Halifax måler 85 cm i højden, 145 cm i længden og 50 cm i dybden. Den er blandt andet fremstillet i ovntørret mahogni, som er en blødere træsort. Kommoden passer perfekt sammen med andre af NovaSolos møbler, og det vil derfor være oplagt at kombinere flere elementer fra samme serie for at skabe en gennemgående rød tråd i dit hjem.  

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Design der emmer af romantisk fransk landidyl 
 • Robust og solidt håndværk 
 • Seks skuffer – to små og fire store 
 • Beslag i messing 
 • Måler 85 cm x 145 cm x 50 cm

ILVA Dot Kommode – Skønt hverdagsmøbel med smart lukkesystem

Dot Kommode

Her er endnu et pletskud fra ILVA, som virkelig formår at ramme et essentielt design, der vil passe ind i mange forskellige hjem. Dot kommoden er på mange måder tidløs i sit smukke hvidlakerede design, og den naturfarvede top. Netop denne kontrast passer ideelt ind i kernen af den nordiske indretningsstil, hvor der ofte er fokus på at fremhæve naturmaterialer og naturlige nuanceforskelle.

Kommoden har tre skuffer, som er designet med smart push-system i stedet for med klassiske greb eller håndtag. Det giver et langt mere strømlinet design, der samtidig er nemt at anvende i dagligdagen. Du kan nemlig nemt skubbe skufferne ind igen, selvom du måske har hænderne fulde. 

Både toppladen og de let skrånende ben er udført i massivt og lakeret egetræ, som er en hård og langtidsholdbar træsort. Kommoden måler 79 cm i højden, 90 cm i længden og 43 cm i dybden, og vil passe ind i både soveværelset, kontoret og stuen. En af de helt store fordele ved netop denne hvide kommode er, at du får utroligt meget møbel til en ganske overkommelige pris. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Tidløst design 
 • Passer ind i mange forskellige hjem
 • Smart push-funktion i stedet for greb eller håndtag 
 • Topplade og ben udført i massivt egetræ 
 • Tre praktiske skuffer 
 • Måler 79 cm x 90 cm x 43 cm

Notch kommode – tegnet af dansk arkitekt

Notch kommode – tegnet af dansk arkitekt

Denne Notch kommode er både lidt mere spændende og mere futuristisk at se på end mange konventionelle hvide kommoder. Den er tegnet og designet af den danske arkitekt Rikke Frost, som bestemt er en møbeldesigner alle burde lægge mærke til i disse år. 

Notch kommoden er fremstillet i hvidmalet MDF og har stærke ben i massiv ask. Kommoden har ingen almindelige greb, men har i stedet indbyggede greb, som er integreret elegant i møblets øvrige udtryk. Kommoden kan fås med de indbyggede greb i forskellige farver – enten grå eller naturtræ – så du kan vælge netop det design, der passer bedst til din øvrige indretning. 

Denne fine hvide kommode vil formentlig tage sig rigtigt godt ud i soveværelset, hvor de fire skuffer kan anvendes til opbevaring af alt det tøj, der ikke behøver at hænge på bøjler inde i skabet; for eksempel undertøj, strømper, t-shirts og striktrøjer. Kommoden måler 111 cm i højden, 82 cm i længden og 42 cm i dybden. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Tegnet af den danske arkitekt Rikke Frost 
 • Anderledes og futuristisk udtryk 
 • Indbyggede greb 
 • Kan fås med greb i forskellige farver 
 • Fremstillet i MDF og ask 
 • Måler 111 cm x 82 cm x 42 cm

ILVA Tilton Kommode – moderne i stilrent design

ILVA Tilton Kommode – moderne i stilrent design

ILVA har lige siden 1974 lavet lækre, moderne og brugbare møbler i Skandinavisk design. Særligt har de fokus på simpel hverdagsæstetik til en fair pris, og til netop denne vision rammer Tilton kommoden plet. 

Her er der tale om en flot hvid kommode med slanke ben og håndtag i kontrasterende sort metal. Kommoden har fire praktiske skuffer, der vil kunne rumme alt fra tøj til dækkeservietter alt efter, hvor du vælger at stille den. De fire skuffer har praktisk soft-close funktion, som er en lille detalje, der kan give utroligt stor glæde i hverdagen. 

Denne kommode vil passe særligt godt ind i en stilren indretning med rene linjer, der har fokus på det elegante og moderne. Kommoden måler 87 cm i højden, 90 cm i længden og 40 cm i dybden. Den vil være praktisk at indrette med på tværs af forskellige rum, og vil eksempelvis passe godt ind i både soveværelser og stuer. 

Derfor bør du overveje denne hvide kommode: 

 • Elegant kommode i moderne design 
 • Stilrene detaljer 
 • Slanke ben og greb i sort metal 
 • Praktisk soft-close funktion 
 • Måler 87 cm x 90 cm x 40 cm

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar