Når sommeren står for døren, trækker vi danskere ud i solskinnet og sidder gerne i haven. En havebænk er en dejlig måde at skabe en hyggelig krog eller ekstra siddepladser i din have på. Den giver både mulighed for at slænge sig i skyggen, men med en bænk kan du også let få flere pladser rundt om bordet til sommerens grillaftener.

I denne testoversigt kan du se de 6 bedste havebænke til haven, så du kan vælge præcis den, der passer til dine behov. Der findes nemlig mange spændende udgaver på markedet, der har hver deres fordele og ulemper.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Mandalay havebænk – klassisk Marguerit bænk til haven

Oversigt

Den ikoniske Marguerit havebænk er en sand klassiker inden for dansk havemøbeldesign. Den er da også meget populær blandt kunderne i Coop. Den får 5 stjerner ud af 5, og den bliver blandt andet omtalt således: ”Super god at sidde i, super flot bænk, skøn havebænk og smuk og brugbar havebænk”.

Om Mandalay havebænk 

Bænken med det ikoniske design og de organiske former har været et meget populært produkt, lige siden den blev lanceret tilbage i 1950’erne. Den er en del af en serie, der også indbefatter et rundt bord, et rektangulært bord og nogle lænestole. Den er ikke specielt bred med sine 112 cm, men til gengæld er den både dekorativ og rar at sidde i. Du kan vælge enten at have bænken sammen med nogle af de øvrige dele i Marguerit-serien, eller du kan bare have denne ene bænk, som vil være dekorativ i enhver have. Det er et meget smukt og ikonisk havemøbel, som også har en glimrende siddekomfort. Den passer fint til to personer. Spillet mellem det varme teaktræ og det sorte metal er meget flot og levende. Du kan vælge imellem sort eller hvidt stel. De har et ret forskelligt udtryk, om den er hvid eller sort. Som materialer er der brugt massivt teaktræ og pulverlakeret aluminium. Begge dele er meget holdbare, og behandler du bænkens trædele med teaktræsolie hvert år, så kan du have den i rigtig mange år. Bænken kommer uden hynder, så dem kan du med fordel tilkøbe. Gør du det, så øges dens holdbarhed.Møblet har bedst af at komme indenfor i vinterhalvåret. Dermed beskytter du det bedst imod påvirkninger fra vind og vejr. Udvalgte specifikationer

 • Mål: 82,50 x 41 x 112 cm
 • Vægt: 9 kg
 • Bæreevne: 150 kg
 • Farver: teak og enten sort eller hvid
 • Materialer: teaktræ og aluminium

Skagerak Plank – teak havebænk i skandinavisk design

Oversigt

Skageraks træhavemøbler er efterspurgte og populære grundet deres flotte skandinaviske design.

Om Skagerak Plank Bench

Denne flotte bænk er designet af Aurelien Barbry for Skagerak. Det elegante nordiske design er kendetegnende for Skageraks flotte træmøbler i høj kvalitet.Bænken er fremstillet i lyst teaktræ, der fint kan holde til at stå udendørs. Med tiden vil teaktræet blive en flot sølvgrå farve, men du kan bibeholde den lysebrune nuance ved at behandle bænken med en møbelolie.Denne bænk i teak har en smart hyldekant, der løber langs ryglænets kant. Det giver en praktisk plads til et glas, hyggelige stearinlys eller et tæppe til de dejlige sommeraftener på terrassen eller altanen.Bænken måler 144 i længden, bredden er 70 cm, og højden er 77 cm.Udvalgte specifikationer:

 • Skandinavisk havebænk teak
 • Designet af Aurelien Barbry
 • Smart indbygget hylde bag ryglæn
 • Fremstillet i teaktræ
 • FCS-certificeret

HAY Palissade – lounge sofa havebænk

Oversigt

HAY er igennem de seneste år blevet utroligt populært for deres enkle og skandinaviske designs. Palissade-serien er endnu en vinder blandt de populære modeller.

Om HAY Palissade Lounge Sofa

Denne flotte bænk fra det danske mærke HAY er en del af Palissade-serien. Møbelserien er designet af de to brødre Ronan og Erwan Bouroullec.Palissade er en elegant og enkel serie, og der er smuk symmetrisk geometri i alle Palissade-seriens havemøbler.Denne havebænk nonwood er fremstillet i pulverlakeret stål. Bænken har derfor en god holdbarhed og kan stå ude både nat og dag hele sommeren igennem.Bænken er designet, så den passer til mange forskellige miljøer; heriblandt både på terrassen, i haven, i baggården eller som cafemøbel.Denne model kommer i flere nuancer og heriblandt kan du både få en sort havebænk og den flotte olivengrønne nuance, som serien også produceres i.Bænken har en længde på 139 cm, en bredde på 88 cm og en højde på 70 cm.Denne model er i den dyre ende, men du kan være heldig at finde den billigt, hvis du lever efter havebænk tilbud.Udvalgte specifikationer:

 • Flot bænk fra danske HAY
 • Designet af Ronan og Erwan Bouroullec
 • Elegant skandinavisk design
 • Fremstillet i pulverlakeret stål
 • Meget holdbar

Muuto Linear – havebænk i sort til terrassebordet

Oversigt

Muuto Linear Bænk er et designmøbel i høj kvalitet. Derfor er det også en af topsælgerne på luxoliving.dk.

Om Muuto Linear Bænk

Denne flotte og enkle bænk fra Muuto er designet som en del af havemøbelserien fra designeren Thomas Bentzen. Derfor passer den også perfekt til det matchende havebord af samme designer.Bænken tager sig dog også flot ud alene i haven eller på altanen som ekstra siddeplads. Dens design er nemlig enkelt holdt med lameller som sæde og fire halvmåneformede ben.Designet er fremstillet i pulverlakeret og galvaniseret stål, hvilket giver en god holdbarhed, er vejrbestandigt og kræver ingen vedligeholdelse udover lidt rengøring.Det flotte og simple design kan fås både som en sort havebænk, men også i andre nuancer som hvid og natur.Udvalgte specifikationer:

 • Enkel bænk til spisepladsen
 • Designet af Thomas Bentzen.
 • Fremstillet i pulverlakeret og galvaniseret stål
 • Ingen vedligeholdelse
 • Kan fås i flere nuancer

Cane-Line Parc bænk – romantisk og solid bænk i teaktræ

God til den kvalitetsbevidste

Cane-Line Parc bænk

Cane-Lines motto er “Life made comfortable”, hvilket du kan se og mærke med den elegante Parc bænk. Den er designet af Johannes Foersom & Peter Hjort-Lorenzen, som er anerkendte danske møbeldesignere.

Med mere end 35 års erfaring i faget, stræber de efter den højest mulige kvalitet, hvilket du blandt andet kan få med Parc bænken.

Bænken er lavet i teaktræ, som er kendt for at være solidt træ. Det bliver blandt andet brugt på havnemiljøer, hvilket er en god afspejling af holdbarheden.

Træets naturlige kulør vil gå godt i spænd med havens mange nuancer, hvor Parc vil stå naturligt blandt træer og buske. Har du ikke have, men terrasse eller altan vil bænken kunne skabe en skøn stemning, da den tager lidt af naturen med sig.

Udover at være solid og robust, så er siddekomforten også i top på den smukke bænk. De bløde kurver er indbydende at sætte sig i, og bænken er da også lavet til at følge kroppens naturlige former. Det er en bænk, der vil holde mange år frem i tiden.

Detaljer:

 • Størrelse: 84 x 128 x 66 cm
 • Siddehøjde: 45 cm
 • Armlænshøjde: 67 cm
 • Vægt: 13,2 kg
 • Materialer: teak og pulverlakeret aluminium
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 – gælder for køb over 2.500 kr. og ved ikke-nedsatte varer 

House Doctor Sedeo bænk med pude, natural – naturmateriale i smukt design

Det prisvenlige valg

House Doctor Sedeo

House Doctor er et dansk mærke, der har eksisteret i mere end 20 år. De har hjemme i Ikast, hvor de siden deres start kun er blevet større og større. Det skandinaviske design er smukt og tidløst, men er også skabt med blik for at vække følelser hos køberne.

Bambus er et meget populært materiale til møbler inde såvel som ude. Materialet er let og elegant, og med en vægt på 10 kg kan du nemt flytte din bænk rundt, så den altid står præcis, hvor du vil have den.

Lad dig ikke snyde af den lave vægt, for bænken kan holde til mange kilo, så du med ro i sindet kan lade børnene lege på den eller bruge den som ekstra siddeplads til familiefødselsdagen.

Over tid vil bambus ændre sig i farven, og det bidrager blot til charmen på bænken.

Der medfølger en hynde til i lyse farve, som bidrager godt til den stemning, en bænk i bambusmateriale kan skabe. Hvis betrækket bliver nusset, kan du nemt tage det af og komme i vaskemaskinen.

Detaljer:

 • Størrelse: 45 x 130 x 38 cm
 • Vægt: 10 kg
 • Max belastning: 250 kg
 • Materiale: bambus 
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 – gælder for køb over 2.500 kr. og ved ikke-nedsatte varer 

Læs også: Find de bedste lounge havemøbler til haven eller terrassen og Loungesæt til ren afslapning – 24 flotte og praktiske loungemøbler.

Læs mere: 17 af de mest smukke og indbydende bænke til entreen

Læs også: Justerbare haveborde

FAQ

🤓 Hvilke materiale er bedst til havebænke?

Det er træ og stål, der er de bedste og mest slidstærke materiale, du kan vælge på havebænke. Det er vigtigt, at havemøblet holder til påvirkning fra vejret både sommer og vinter, og at det kan håndtere det slid, som bænken udsættes for, når der siddes på redskabet.

🤔 Hvor bred bør en havebænk være?

Hvor bred, høj og dyb din havebænk skal være, afhænger af, hvor stor din have er, og hvor mange mennesker bænken skal være beregnet til. Du finder både små og store havebænke, der er lavet 100% i træ eller med stål som stel.

🧐 Hvor i haven skal jeg placere min bænk?

Det er en individuel vurdering, hvor den bedste plads i haven er til en bænk. Det kan være en god idé at placere bænken på et solrigt sted, så hyggeligt samvær kan nydes både forår og efterår. Det kan være en fordel at placere bænken på afstand fra træer.

👍 Hvilke træsorter egner sig til fremstilling af havebænke?

Det er de slidstærke træsorter såsom eg, mahogni, teak og lærk, der hører til nogle af de mest vejrbestandige, modstandsdygtige og hårde træsorter. Det er vigtigt, at du køber en havebænk, der egner sig til det omskiftelige og fugtige, nordiske klima.

Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.

Hillerstorp Rejäl – havebænk i metal og træ

Hillerstorp-Rejael-Sofa

Oversigt 

Den moderne og solide havebænk er meget populær hos Frishop.dk. Den er også meget anvendelig både i privat og i offentligt regi. Den vil kunne passe ind alle vegne. Både udenfor og indenfor.

Om Hillerstorp Rejäl havebænk

Designmæssigt udstråler denne havebænk fra Hillerstorp både noget klassisk og noget meget moderne. Det klassiske islæt kommer i forhold til sædet og ryglænet. Det er af sortmalet træ og er konstrueret på en helt klassisk måde. Til gengæld er stellet meget moderne i looket. Stel og armlæn er lavet af kraftigt aluminium. De går ud i et og har en vis tyngde. Det giver en god balance imellem sæde, ryglæn og ben/armlæn. Det gælder både i forhold til looket og til materialerne. Træ og råt aluminium spiller godt sammen.Både materialerne og looket gør bænken meget solid og derfor velegnet til at blive brugt flittigt. Derfor kan den sagtens bruges både hjemme i den private have og i den mere offentlige have. Det kan enten være på en arbejdsplads, på et offentligt kontor eller i en park, på en havn, på et torv eller lignende. Det er en meget anvendelig bænk til forskellige miljøer – på steder, hvor man lige kan få lyst til at sætte sig ned og slappe af og kigge sig lidt omkring. Bænken er lavet af materialer, der godt kan tåle at stå udenfor hele året rundt. Der er plads til tre personer på bænken, og den har en god siddekomfort. Træet er bæredygtigt produceret, hvilket også betyder meget i dag.Udvalgte specifikationer

 • Mål: 188 x 78 x 82,50 cm
 • Siddehøjde: 45 cm
 • Siddedybde: 49.50 cm
 • Højde på armlæn: 63 cm
 • Højde på ryglæn: 44 cm
 • Materialer: aluminium og FSC fyrretræ fra Norrland
 • Farve: sort og metal

Fatboy Attackle! Recycled – sort havebænk i genanvendt polyethylene

Fatboy® Attackle! Recycled Bænk

Oversigt

Denne spektakulære havebænk ligner ikke nogen anden. På grund af dens helt specielle design og dens 100 % genbrugsmaterialer er den meget populær hos flere forhandlere. Det er den blandt andet hos unoliving.com, Recycable og Unique Design.

Om Fatboy Attackle! Recycled

Der er virkelig meget humor over denne havebænk. For det første ligner det overhovedet ikke nogen havebænk, og for det andet er dens hundeagtige udtryk både sødt og sjovt. Den er lavet af 100 % genanvendt plast-materiale, og derfor er det også en meget bæredygtig bænk. Selvom den er lavet af plastik, så er der alligevel tale om et ret solidt produkt. Den kan for eksempel sagtens holde til en maksimal belastning på 175 kg, og der er rigelig plads til, at to voksne mennesker sidder på den. Selv vejer den charmerende gravhund omkring 15 kg, så den er ikke så tung at flytte rundt på.Da den er både smuds- og vandafvisende, så kan den fint bruges både udenfor og indenfor. Det gør den meget anvendelig hele året rundt, da den er let at holde ren. Den kan nemt vaskes af med vand og sæbe.Fatboy Attackle! fås i fire forskellige flotte farver. Vælg den, som du synes bedst om eller snup et par forskellige. Er både humor og bæredygtighed vigtigt for dig, så er denne charmerende havebænk nok lige noget for dig. Bring humor ind i dit hjem og/eller din have, og hav en god fornemmelse i forhold til bænkens produktion.

Udvalgte specifikationer

 • Mål: 195 x77,50 x 55 cm
 • Siddehøjde: 49,30 cm
 • Vægt: 15 kg
 • Maks. brugervægt: 175 kg
 • Materiale: 100 % genanvendt polyethylene
 • Ligner en gravhund
 • Til indendørs og udendørs brug
 • Smuds- og vandafvisende
 • Farve: Sort 
 • Fås også i følgende farver: hvid, mørk grå, forest

Coop rosenbænk – havebænk i træ

Rosenbænken (natur) – Testvinder

Oversigt

Denne fine og klassiske bænk i træ får af Coops kunder 4,6 stjerner ud af 5, og det er den mest populære model, de sælger. 

Om Rosenbænken (natur)

Hvis du er på udkig efter en helt klassisk bænk, så er Rosenbænken et godt valg. Bænken er lavet i solidt akacietræ, der let kan vedligeholdes. I rygstykket er en lille rose udskåret, der pynter uden at blive for meget. Denne bænk i træ er bejdset og naturfarvet. Bænken er 130 cm lang, 50 cm bred og 79 cm høj. Den kan bære en samlet vægt på 320 kg.Denne bænk er forsynet FSC-mærket, så du med god samvittighed kan nyde den. Mærket udformet som et lille træ er din garanti for, at bænk træ stammer fra bæredygtige skove.Bænken leveres ikke samlet, men den er let at samle selv med den overskuelige vejledning.Udvalgte specifikationer:

 • Klassisk havebænk
 • Fremstillet i akacietræ
 • FSC-certificeret
 • Naturfarvet
 • Let at samle
 • 320 kg maksimal bæreevne

Halong – havebænk i bambus

Halong Havebænk – Orientalsk bambusbænk

Oversigt

Denne bambus bænk fra ILVA er blandt storsælgerne. Det enkle design og gode holdbarhed gør, at den købes igen og igen.

Om Halong Havebænk

Med denne flotte bænk i bambus får du en klassiker, der kan holde i årtier. Særligt hvis den står i udestuen eller på en overdækket terrasse, vil du få glæde af det flotte design i mange år.Bambus er holdbart og giver et flot orientalsk præg til din have, terrasse eller altan. Du kan både bruge bænken som siddeplads eller opbevaring til krukker med flotte planter.Når bambus udsættes for vind og vejr, kan træet miste den naturlige glød. Derfor er det bedst, at du opbevarer denne bænk indenfor i et tørt rum over vinteren.Denne bænk har en længde på 132 cm og en højde på 38 cm. Den vejer kun 11 kg, hvilket gør det let at flytte rundt på bænken, som du har behov for ekstra siddepladser.Udvalgte specifikationer:

 • Bænk i bambus
 • Flot orientalsk design
 • Kan holde i årtier
 • Vejer kun 11 kg

Cane-Line mega havebænk – slidstærk bænk med høj komfort

Redaktionens anbefaling

Cane-Line mega havebænk
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 – gælder for køb over 2.500 kr. og ved ikke-nedsatte varer 

Cane-Line er et dansk mærke, der især er kendte for deres udendørs møbler, som folk nyder godt af over hele verden. Derudover laver de også interiør til indenfor hjemmets fire vægge.De gør en dyd i at skabe funktionalitet og komfort i deres møbler. ByKato har stået for at designe mega bænken. De er et dansk designfirma, der især går op i at designe møbler, der er i høj kvalitet og originale. Høj kvalitet er noget af det, der kendetegner Cane-Lines mega bænk.Med en god bredde kan I sagtens sidde 3 mennesker på den, som navnet antyder er det en stor bænk.Det gør den perfekt til dig, der nyder at dele en hyggelig stund i haven med dine kære, eller blot ønsker at slå benene op. Læn dig tilbage i det behagelige ryglæn, og nyd en stund, hvor det kun handler om, at du er komfortabel.Mega bænk er lavet i et strømlinet design, som passer godt ind på den minimalistiske terrasse eller i den pæne have. Sidst, men ikke mindst, er den produceret i materialer, som kan tåle al slags vind og vejr.Detaljer:

 • Størrelse: 83,5 x 135 x 68 cm
 • Siddehøjde: 48 cm
 • Siddedybde: 80 cm
 • Vægt: 35,4 kg
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 – gælder for køb over 2.500 kr. og ved ikke-nedsatte varer 

Mater Ocean havebænk, sand – miljørigtig og designklassisk 

Det eksklusive valg

Mater Ocean havebænk

Mater er et dansk firma, der er grundlag for mere end 15 år siden af Henrik Marstrand. De laver møbler og lamper af høj kvalitet, hvor godt håndværk er blandt en af mærkesagerne.

Derudover har Mater stor fokus på at passe på miljøet, og det er Ocean serien et godt eksempel på.

I produkterne fra Ocean indgår plastaffald fra havet med op til 3,5 kg. Det hører i høj grad sammen med Maters ønske om at passe godt på moder jord og verdenshavene.

Lige så innovativt som måden at genanvende materialer er, lige så gammelt er designet på møblerne. Originalt er de designet i 50’erne af Nanna Ditzel, som er en af Danmarks mest anerkendte designere inden for blandt andet møbler, men også smykker.

Bænken har en let struktur med en simpel metalramme, der kan tåle at stå ude i de danske vejrforhold. Er du ikke tilhænger af den hvide farve, kommer bænken også i sort.

Detaljer:

 • Størrelse: 81 x 157 x 58 cm
 • Siddehøjde: 46 cm
 • Armlænshøjde: 67 cm
 • Materiale: genanvendte fiskenet, hård plastik og stål
 • Prisgaranti
 • Rabatkode: MOOD10 – gælder for køb over 2.500 kr. og ved ikke-nedsatte varer 

Lioni nonwood havebænk 

Lioni havebænk – Nonwood havebænk

Oversigt

Hos ILVA er Lioni en af de mest populære bænke. Den lette og enkle model gør, at den passer til de flestes behov.

Om Lioni havebænk

Vil du undgå træ, kan du få havebænk nonwood fra Lioni. Denne lille bænk i pulverlakeret metal er en let udgave, der hurtigt kan flyttes rundt efter behov.En sort havebænk giver et rustikt og stilrent look, og Lioni er ingen undtagelse. Med et stramt og enkelt design er denne bænk praktisk som ekstra siddeplads på altanen eller terrassen.Selve sædet består af en række lameller, der giver god luft og stabilitet.Du kan let flytte rundt på denne bænk, da den kun vejer 7,7 kg. Den har en længde på 88 cm, bredden er 35,5 cm og en højde på 51 cm. Denne bænk er oplagt at kombinere med en hynde til havebænk, så den bliver ekstra god at sidde på.Udvalgte specifikationer:

 • Havebænk nonwood
 • Fremstillet i pulverlakeret metal
 • Enkelt og stilrent design
 • Sort
 • Vejer kun 7,7 kg

vidaXL havebænk i imprægneret fyrretræ

vidaXL havebænk i imprægneret fyrretræ – Bedst til prisen

Oversigt

Denne bænk i imprægneret fyrretær er en superbillig udgave. Derfor er det også en meget populær model blandt vidaXL’s kunder.

Om vidaXL havebænk i imprægneret fyrretræ

Skal du bruge en billig havebænk, så er denne helt enkle model fra vidaXL et godt bud. Fremstillet i imprægneret fyrretræ er dette en solid og holdbar bænk, der er meget vejrbestandig.Træet har naturlige uregelmæssigheder, der giver et rustikt og hyggeligt look.Modellen er enkelt opbygget med et sæde og fire ben, og der er ingen pynt eller dikkedarer. Derfor kan denne bænk også let passe til mange forskellige steder; både i haven, på terrassen og altanen.Bænken måler 170 cm i længden, 38 cm i bredden og 45 cm i højden.Udvalgte specifikationer:

 • Enkel og billig havebænk
 • Fremstillet i imprægneret fyrretræ
 • Meget egnet til udendørs brug
 • Kommer usamlet

Ceriale havebænk med tilhørende hynde

Ceriale Havebænk – Let bænk med god siddekomfort

Oversigt

Ceriale er en af ILVA’s bestsellers. Kunderne roser det enkle design og den gode siddekomfort.

Om Ceriale Havebænk

Cerile er en lille, praktisk og komfortabel bænk, der ikke fylder meget. Den er derfor oplagt, hvis du har brug for en lille bænk og ikke har så meget plads.Med kun 4,5 kg kan du let flytte rundt på denne bænk, hvis du har behov for ekstra siddepladser et andet sted i haven, på terrassen eller omkring bordet på altanen.Bænken har en længde på 100 cm, en bredde på 32,5 cm og en højde på 45 cm.Udvalgte specifikationer:

 • Simpel bænk med hynde
 • Fremstillet i pulverlakeret aluminium
 • Grå hynde i polyester medfølger
 • God siddekomfort
 • Meget let bænk på kun 4,5 kg

Testkilder der er blevet brugt i denne undersøgelse

 • Kundeanmeldelser fra coop.dk
 • Kundeanmeldelser fra ILVA.dk
 • Kundeanmeldelser fra vidaXL.dk
 • Kundeanmeldelser fra luxoliving.dk

Bistro sortgrå romantisk havebænk 

Havebænk Bistro Sortgrå – Romantisk havebænk med mange detaljer

Oversigt

Denne romantiske bænk er blandt nyhederne på Coops webshop. Den er dog allerede en meget populær model blandt kunderne.

Om Havebænk Bistro Sortgrå

Elsker du lidt romantik, så vil denne bænk med mange flotte snirklede detaljer pynte flot i din have.Sædet består af lameller, der giver en god støtte. Ryglæn og armlæn har bløde, runde former. I ryglænet er detaljer med krummelurer og snirkler med til at skabe et flot og detaljeret mønster.Bænken er fremstillet i sortgrå metal, der giver en god holdbarhed, når den står udenfor. Derudover kræver den ingen yderligere vedligeholdelse end rengøring.Metal kan med tiden reagere på vind og vejr og derfor ruste. Derfor er det en fordel, hvis denne bænk står et tørt sted vinteren over.Denne bænk har en længde på 114 cm, en bredde på 55 cm og en højde på 92 cm. Bænken kan max bære op til 120 kg, så vær opmærksom på dette.Udvalgte specifikationer:

 • Romantisk havebænk
 • Mange flotte krummelurer og snirklede detaljer
 • Fremstillet i metal
 • Sortgrå nuance
 • 120 kg maksimal bæreevne

Coop cirkelbænk (Natur)

Coop cirkelbænk (Natur) – Rund havebænk til haven

Oversigt

Denne runde bænk er blandt de mest populære og solgte på Coops webshop. Her får den 4,8 stjerner ud af 5 af køberne.

Om Coop cirkelbænk (natur)

Skab en anderledes siddeplads med en rund havebænk fra Coop. Denne bænk er oplagt til havens hyggekroge eller under havens træers skyggefulde kroner.Det runde design er designet, så bænken kan omkranse et træ med en maksimal diameter på 60 cm. Du kan derfor plante et træ i midten og se det vokse omkring din hyggelige runde bænk.Denne bænk er fremstillet i bejdset akacietræ og er FSC-certificeret, så du er garanteret en bæredygtig træbænk.Du samler selv denne bænk, hvilket gør det muligt at bygge den omkring et træ i haven.Bænken måler 160 i diameter og har en højde på 92 cm. Den kan bære helt op til 770 kg, hvilket er den bedste bæreevne af bænkene i denne testoversigt.Udvalgte specifikationer:

 • Flot rund havebænk
 • Mulighed for at gro et træ i midten
 • Fremstillet i bejdset akacietræ
 • FSC-certificeret
 • 770 kg maksimal bæreevne
 • Leveres usamlet

Coop rosenbænk og hyndeboks i naturtræ

Coop rosenbænk og hyndeboks (Natur) – Populær model med opbevaring

Oversigt

Rosenbænken er den mest populære model hos Coop, der allerede står i rigtig mange danskeres hjem. Denne udgave med smart opbevaringsplads er en af favoritterne i serien.

Om Coop Rosenbænk og hyndeboks (Natur)

Rosenbænken er en favorit blandt danskerne for det enkle og klassiske design. Denne havebænk med opbevaring gør det let at have hynderne klar ved hånden, når du vil nyde en dag på terrassen.Bænken er fremstillet i bejdset akacietræ, der kræver meget lidt vedligeholdelse.Selve opbevaringspladsen er tiltænkt hynder, der holdes tørre, selv når det danske vejr viser sig fra en mindre skøn side. Boksen er nemlig silikonefuret, så den holder tæt.Du kan dog bruge opbevaringspladsen til alt fra havegrej, ekstra klipklapper eller legetøj til de mindste. Lågen skal have et lille pres, så den lukker helt tæt.Bænken er 130 cm i længden, 80 cm i bredden og 80 cm i højden.Udvalgte specifikationer:

 • Rosenbænk med opbevaring
 • Fremstillet i bejdset akacietræ
 • Klassisk design
 • Vandtæt hyndeopbevaring
 • FSC-certificeret
 • 320 kg maksimal bæreevne

vidaXL 3-personers havebænk i masivt træ med bord

vidaXL 3-personers havebænk med bord – Havebænk med bordplads

Oversigt

Bænk med bord fra vidaXL er blandt de mest populære fra mærket. Det smarte pop-up-bord gør den ekstra eftertragtet.

Om vidaXL 3-personers havebænk med bord

Gør denne bænk til et naturligt samlingssted med dens smarte indbyggede tebord. Du kan enten sidde hele 3 personer på denne bænk eller poppe det smarte tebord op, så 2 personer kan dele en kande te, et lækkert glas vin eller eftermiddagskaffen. Bordet er indbygget som siddeplads i midten, der let kan hæves op, så der er plads til småting.Bænken har behagelige armlæn, og der er god støtte i ryglænets lameller.Bænken er fremstillet i massivt akacietræ, der er yderst vejrbestandigt og kan klare det danske vejrs luner. Det er oliebehandlet for en flot finish.Selve bænken måler 158 cm i længden, 55 cm i bredden og 88,5 cm i højden. Det lille bord, der kan poppes op i midten af bænken har målene 43 cm x 38 cm x 21 cm.Bænken kan maksimalt bære 320 kg.Udvalgte specifikationer:

 • Smart havebænk med indbygget bord
 • Fremstillet i massivt akacietræ
 • Oliebehandlet
 • Naurligt brun
 • 320 kg maksimal bæreevne

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar