Bor du på et lille kollegieværelse, eller I bor i en lejlighed, hvor der ikke er plads til kontor? 

Du ender med at sidde og arbejde i sengen eller i en sofa, og det går ikke i længden. Derfor skal du have fat i et kompakt computerbord, som kan være på det lille værelse eller i den lille lejlighed.

Vi er vilde med computerborde, som er smarte, pladsbesparende og -optimerede. Du kan hellige dig dit arbejde eller dit studie ved hjælp af et computerbord, som ovenikøbet kan have ekstra opbevaringsplads. 

Vi har fundet nogle computerborde, der spænder bredt og sikrer dig den optimale arbejdsplads. Vi gør det nemt for dig at få et godt sted at arbejde med computeren.

L-formet hjørneskrivebord med glidende tastatur – eksklusiv hjørne computerbord

L-formet hjørneskrivebord med glidende tastatur, hvid

Computerbordet er L-formet og med god plads til to computerskærme. Hvis du arbejder med to computerskærme har du brug for et bord, der har plads nok. Du vil sikkert også gerne have plads til tastatur, måske en stationær computer, mus, skriveredskaber og lignende. Skrivebordet er lavet af pulverlakeret jernrør, træspånplader og en melaminbelægning. 

Har du brug for et stort bord, hvis du er arkitekt og eller vil arbejde med flere computerskærme, mus og skriveredskaber. Så er computerbordet ideelt til dig. Bordet er 150 x 75 x 138 cm, og det er L-formet, så du kan vende dig fra den ene skærm til den anden, og du kan have overblik over begge på samme tid.

Der er en udtrækkelig plade til tastatur, og under bordet kan CPU-tårnet stå. Imellem de to borde kan du pynte med en fin plante, et billede eller hvad der ellers skaber lidt hygge til din arbejdsdag. Hjørneskrivebord giver dig alt den plads, du skal bruge, samtidig med at det ikke fylder ud i rummet.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • L-formet
 • Udtrækkelig plade til tastatur
 • God plads
Ulemper 

 • Høj pris

Specifikationer

 • Materiale: Pulverlakeret jernrør + træspånplade + melaminbelægning
 • Mål: 150 x 75 x 138 cm (B x H x D)
 • Træspånpladens tykkelse: 15 mm
 • Nettovægt: 24,7 kg
 • Bruttovægt: 25,7 kg
 • Farve: hvid

Væghængt computerbord i hvid – praktisk model med hylder

63

Skrivebordet er kompakt og funktionelt, da det er monteret på væggen. Det er ideelt til hjemmet eller kontoret – og særligt til dig der ikke har meget plads.

Bordpladen passer til en computer, og det har en aftagelig hylde til tastaturet. Hvis du gerne vil have et computerbord, der ikke er kedeligt, men som du kan pynte og gøre hyggeligt, er det vægmonterede skrivebord lige noget for dig.

Det har forskellige hylder, hvor du kan sætte dine yndlingsnipsgenstande, billeder af familien, bøger, skriveredskaber osv. Det kan være, at du skal skrive speciale, og du gerne vil lave et hyggeligt hjemmekontor. Ledningerne kan skjules, hvor der er hul gennem bordet, så du ikke skal have ledninger liggende på bordet. Computerbordet leveres usamlet og med alt nødvendigt tilbehør for at kunne samle det selv. 

Bordet er lavet af MDF-træ med hvid melaminbestandig belægning. Det er flot og skal monteres på væggen. Du kan dermed placere det, så det passer nøjagtigt til din højde. Væghængt skrivebord er meget praktisk, da det heller ikke fylder på gulvet.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
Fordele

 • Mange hylder
 • Nem installation
 • Flot design
Ulemper 

 • Kun plads til laptop

Specifikationer

 • Materiale: MDF-træ med hvid melaminbestandig belægning
 • Mål: L 90 cm * P 48 cm * H 44 cm,
 • Vægt: 15 kg, Maksimal belastning: 25 kg

Computerbord med opbevaringshylder – flot design med ekstra opbevaring

Computerbord, 120 cm skrivebord med opbevaringshylder til venstre eller højre

Computerbordet med opbevaringshylder er ideelt til dig, der ikke har meget plads. Modellen er meget smuk i rustikt brun og sort. Ofte er computerborde sorte eller hvide, og det kan godt være kedeligt. Du får et skrivebord i smukke farver og med gode kontraster i træfarvet og sort.

Der er god plads til din laptop og en mus, hvis du bruger det, mens dine bøger kan ligge på hylderne. Du kan også pynte hylderne med planter eller billeder – lige hvad du har lyst til og brug for, mens du arbejder eller studerer. Computerbordet kommer med 3 hylder, og i princippet 4 da bordet også kan fungere som en hylde. Da rammen på reolen går op omkring hylderne, kan du nemt stille bøger på hylderne, da rammen kan fungere som en bogholder. Der er mange muligheder med computerbordet. 

I pakken medfølger computerbord, monteringssæt og instruktionsbog. Du kan nemt sætte dit computerbord op og nyde godt af det. Hylderne kan i øvrigt både monteres til højre eller venstre, lige hvor du ønsker dem.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Fordele

 • God opbevaringsplads
 • Smarte hylder til venstre eller højre
 • Flot rustikt design
Ulemper 

 •  

Specifikationer

 • Farve: Rustik Brun, Sort
 • Materiale: spånplade, stål
 • Produktstørrelse: 120 x 60 x 120 cm (L x B x H)
 • Produktvægt: 20,7 kg
 • Maks. Statisk belastningskapacitet: 50 kg

Købsguide: Hvordan vælger man et computerbord?

Det er afgørende at finde et godt skrivebord eller computerbord til hjemmekontoret. I dag er der mange, der arbejder hjemme. Vi giver dig nogle gode råd til at finde dit kommende skrivebord:

 1. Plads: Først skal du finde ud af, hvor meget plads du har. Det er naturligvis rart at kunne brede sig på et stort skrivebord, men måske har du ikke den plads, der skal til. Mål op og find ud af, hvor meget plads du har. Hvis der ikke er meget plads på gulvet, kan du få et vægmonteret computerbord, hvor der bare skal være plads til en stol nedenunder det. Husk at undersøg om din kontorstol passer til bordets højde.
 2. Det kan være hårdt for ryggen at sidde timevis foran en computer. Juster din stol, så din lænd støttes ordentligt – det kan reducere risiko for rygsmerter. Knæene skal være lidt lavere end hofterne.

Din computer skal gerne være en armslængde foran dig. Hvis du bruger meget tid på telefonen, kan du bruge et headset, da det er bedre for din nakke. 

 1. Opbevaring: Har du brug for opbevaring i dit computerbord? Der findes mange kompakte computerborde med opbevaring. Måske har du brug for en udtrækkelig plade til tastatur, hylder til bøger eller plads til en kaffekop. 
 2. Skal dit skrivebord være nemt at flytte rundt på? Nogle computerborde kommer på hjul, så du kan flytte dem rundt, hvor det passer dig.

Kilder: Which.co.uk, Lifehacker.com og Officedepot.com

Hvordan får jeg mest ud af mit computerbord?

Hvis du har et mindre computerbord, kan det hurtigt blive rodet. Vi hjælper dig til, hvordan du kan få mere plads på dit computerbord:

 1. Papir er ofte det, der kan fylde på et skrivebord, og papirbunker hober sig op. Når du får et stykke papir, er det vigtigt at digitalisere det med det samme. Derefter kan du makulere det eller genbruge det. Hvis du har brug en skrivebordslampe, kan det anbefales at bruge en lille skrivebordslampe, så den ikke fylder for meget.
 2. Hav en mikrofiberklud i nærheden, så du kan fjerne snavs og støv fra din computer – også fra din telefon, dine briller eller din skærm.
 3. Har du mange ledninger, der fylder? Brug velcro wraps til at holde dem sammen eller til at tøjle overskydende ledningslængde. 
 4. Brug nogle gamle dekorative æsker, dåser eller andet opbevaring, hvor du kan opbevare papirclips, kabler, USB-stik eller hvad der ellers hober sig op på dit skrivebord. 
 5. Brug dine skuffer eller hylder. Folk har en tendens til at efterlade ting på skrivebordets bordplade i stedet for at lægge det i en skuffe. 

Kilder: Sea.pcmag.com, Lifehacker.com og Zapier.com

Tips til at rengøre dit computerbord

Det er vigtigt at få rengjort din arbejdsplads ordentligt:

 • Først skal du tage alting ud af stikkontakten. Det er både af sikkerhedsmæssige årsager, men også fordi det gør det nemmere for dig at gøre rent.
 • Du skal rydde dit skrivebord helt – eller i hvert fald så meget som muligt. På den måde kan du tørre skrivebordet af med en tør klud. Derefter kan du bruge desinfektionsservietter til at rengøre overfladen med. Husk også skrivebordskanter og områder omkring tastatur. Lad det tørre i ca. 5 min. 
 • Din computerskærm bliver hurtig fedtet og støvet med tiden. Brug en fugtig mikrofiberklud til at fjerne pletter, men hvis skærmen er meget beskidt kan du bruge en blanding af 50 % hvid eddike og 50 % destilleret vand til at fjerne fedtpletter.
 • Rengør dit tastatur. Tastaturet kan vaskes med desinfektionsservietter. Kør kluden omkring tasterne, men kluden skal ikke være for våd. Lad tastaturet tørre i 10 min.

Kilder: Wework.com og Wikihow.com

FAQ

Hvad skal jeg overveje, før jeg køber et computerbord?
Du skal overveje, hvor stort bordet kan være i forhold til, hvor meget plads du har. Det kan også være praktisk med huller til ledninger eller ekstra opbevaring.
Hvad skal jeg se efter i et computerbord?
Du kan se efter størrelse, opbevaringsmuligheder og om det skal være på hjul, vægmonteret eller på ben. Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til computerborde.
Hvordan får jeg mest muligt ud af sit computerbord?
Hvis det kommer med opbevaring, er der mange muligheder i dit computerbord. Både skuffer og hylder er praktiske at have til dokumenter og ekstra tilbehør.

Skrivebord i hvid med reol computerbord – god opbevaring i kompakt design

64

Computerbordet er meget simpelt i et stilfuldt design og pladsbesparende. Du får et kompakt skrivebord, der er ideelt til dig, der ikke har meget plads, eller som gerne vil, at dit skrivebord er en del af det æstetiske udtryk i dit hjem.

Det har en praktisk aftagelig hylde til tastatur, og ellers er der plads til laptop og andre små genstande på hylderne. Når du ikke bruger det som arbejdsplads, kan det fungere som en hylde med billeder, en plante, bøger eller andre fine genstande. På den måde er bordet multifunktionelt, og ingen behøver at kunne se, at det er din arbejdsplads i løbet af dagen, hvis laptoppen ikke står der.

Bordet skal monteres til væggen og har en skuffe og 2 kuber til opbevaring. Det er lavet af MDF og er hvidt og lakeret, så det kan passe ind alle steder. Det kommer leveret med alt det nødvendige tilbehør for at sætte det op. Så kan du hurtigt komme i gang med dit nye møbel, som vil gøre din plads praktisk udnyttet.

Fordele

 • Multifunktionelt
 • Med opbevaring
 • Kompakt
Ulemper 

 • Høj pris

Specifikationer

 • Materiale: MDF, hvid, klar lakeret.
 • Vægt: 18 kg
 • Maksimal belastning: 40 kg
 • Klavermål: L99 * 32 CM
 • Type: vægmonteret med en skuffe og 2 terninger til opbevaring af genstande
 • Med monteringsvejledning og skruer. Nem installation

Computerbord 80x50x75 cm spånplade sort – skrivebord til stationær computer

61

Computerbordet er ideelt til din laptop. Det er et meget pladsbesparende bord, så hvis du bor på et lille kollegieværelse eller i en lille lejlighed, kan du have dit eget kontor med det kompakte computerbord.

Arbejdsoverfladen er stor, selvom bordet er kompakt. Du kan have plads til din computer eller skriveredskaber. Under bordet er der to hylder og plads til CPU-tårnet på siden af bordet. Du har derfor masser af opbevaringsplads. Computerbordet har en tastaturbakke, som kan rulles ud, når du får brug for det. 

Materialerne er spånplader, og det gør bordet meget holdbart. Computerbordet har hjul, så det kan rulles rundt på værelset, som du har brug for det. Designet er moderne og stilfuldt, og med sin sorte farve kan det passe ind alle steder. Bemærk, at det skal monteres til væggen, da det ellers kan risikere at vælte.

Fordele

 • Inkluderer en udtrækkelig tastaturbakke
 • Med hjul
 • Pladsbesparende
Ulemper 

 • Skal monteres til væggen

Specifikationer

 • Farve: Sort
 • Materiale: Spånplade
 • Mål: 80 x 50 x 75 cm (B x D x H)
 • Montering påkrævet: Ja

Kompakt computerbord med udtræksplade til tastatur hvid – lille computerbord med udtræksplade

62

Dette lille computerbord er til dig, der gerne vil spare gulvplads og måske ikke har meget rum på dit værelse, i dit hjem eller på dit kontor. Bordpladen har lige præcis plads til din laptop. Det har dog en udtrækkelig plade, hvor du kan have plads til tastatur, en kop kaffe eller dine arme, hvis de skal have en pause. Under bordet er der plads til den stationære computer eller en printer. Designet er moderne og stilfuldt.

Bordet er hvidt og med stålramme. Selve bordet er lavet af spånplader og med en pulverlakeret stålramme. Materialerne er holdbare, så du kan nyde gavn af det i flere år fremover. Det har desuden hjul, så du kan flytte rundt på det efter behov. 

Mange skriveborde er store og tunge, men computerbordet er kompakt og pladsbesparende, så det egner sig til dig, der ikke har meget plads til et stort bord. Når bordet skal rengøres, skal du gøre det med en ren, varm og opvredet klud.

Fordele

 • Med hjul
 • Pladsbesparende
 • Holdbare materialer
Ulemper 

 • Kan være for småt til nogen

Specifikationer

 • Farve: Hvid
 • Mål: 60 x 40 cm
 • Højde på ryglæn: 75 cm
 • Afstand mellem øverste og nederste hylde: 7 cm
 • Materiale: Pulverlakeret stålstel

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar