Ønsker du en massagestol, hvor der ikke er sparet på noget som helst? Så kan det være, at denne yderst luksuriøse og eksklusive model er lige det, du søger. Her er der nemlig tale om en stol der kan alt det, du drømmer om og mere til. Care Relax CR3550 er fremstillet og designet med det formål at give dig den ultimative massageoplevelse, hver gang, stolen er i brug. Hvad end du ønsker armmassage, skuldermassage, eller noget helt tredje, så er dette stolen, der kan opfylde dine ønsker og behov.

Dorre Wilma barvogn – perfekt til opbevaring af cocktailflasker 

Barvogn

Egenskaber: 

 • Flot og moderne design 
 • Praktiks og god størrelse
 • Materiale af træ og metal 
 • Flere størrelsesvarianter 
 • H70 cm x D50 cm 

Dette rullebord fra Dorre Wilma har et særligt lækkert og moderne design, som ville passe perfekt ind i et stilet skandinavisk indrettet hjem. Der er brugt lyst træ og metal, som sammen er med til at skabe grundlaget for det moderne look. Den har en god størrelse uden at fylde for meget, så du let kan få plads til den i hjemmet samtidig med at få plads til alle dine cocktailflasker. 

God plads til opbevaring 

Denne barvogn har god plads, så du kan opbevare en stor mængde af dine yndlingscocktailflasker. Den er bygget op med to bordplader, hvoraf den ene er placeret oven over den anden. Selve bordet størrelse har en højde på 70 cm, mens det har en diameter på 50 cm. Designet er derved lavet, så det ikke fylder ret meget, men stadig har god plads til opbevaring med den dobbelte opbygning af bordplader. 

Tilpas størrelsen 

En af de helt store fordele ved denne model er, at du kan få den i flere forskellige størrelser. Du kan derfor få det lækre design, hvad end du kun har plads til en mindre model eller gerne vil have en lidt større udgave. Det gør det let at tilpasse den præcist, så den passer ind i din indretning. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Broste Copenhagen Roger barvogn – smukt barbord i messing

Barvogn

Egenskaber: 

 • Bordben med hjul 
 • Smukke detaljer med messing 
 • Dansk design 
 • H76 cm x D56 cm 
 • Opbygning med to bordplader 

Denne smukke barvogn fra Broste Copenhagen har et lækkert dansk design, som er populært i mange moderne hjem. Bordpladerne er lavet af mørktonet glas, som går i kontrast til stellet, der er fremstillet af jern i messing farve. Den har hjul for enden af bordbenene, så du let kan flytte rundt på den. Med den dobbelte bordplade opbygning, kan du let få plads til alle de bedste flasker, du har i skabet og gerne vil vise frem til dine gæster på en mere eksklusiv facon. 

Unikt dansk design 

Dansk design er kendt verden over for at være stilet og eksklusivt. Det kan tydeligt genkendes ved dette rullebord med hjul. Det er dansk designet, hvilket straks kan genkendes i den smukke og unikke stil. Messingfarverne i stellet skaber et romantisk look, mens de mørke glasplader fører et meget moderne udtryk frem. Det er derfor en oplagt model, hvis du har stor interesse for danske møbler og designs. 

Bordben med hjul 

Denne barvogn er særligt let at flytte rundt på, fordi hvert bordben er udstyret med hjul. Det gør det let at flytte den rundt, så du altid har den i nærheden, når der for eksempel er gæster. Du kan for eksempel rulle den fra sofaområdet ind til spisestuen, hvis du og dine gæster vil slutte middagen af med en lækker drink. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Rice cocktailvogn – Unikt og særpræget design

Barvogn

Egenskaber: 

 • Unikt retro design 
 • 2 bordplader til opbevaring 
 • Bordben med hjul 
 • Dansk design 
 • H70 cm x L90 cm 

Denne barvogn fra Rice adskiller sig fra andre, fordi den har en unikt design med et retro udtryk, som kan give ethvert moderne hjem et stilet og anderles præg. Den har god plads til opbevaring af alle dine yndlingsflasker, fordi der er 2 bordplader. Desuden har den en oval facon, som giver lidt ekstra plads, uden at den fylder for meget. Du kan let flytte den fra et rum til et andet, fordi der er hjul på bordbenene. Desuden er der et håndtag, så den er let at styre rundt og dirigere. 

Retro design 

Hvis du godt kan lide, at din stil i hjemmet skiller sig lidt ud og bærer præg af nogle mere unikke genstande og møbler, er dette barbord klart en oplagt mulighed. Den er lavet af det danske firma Rice, som er særligt kendt for deres unikke håndlavede interiør. 

Bordets stel har en smuk gylden farve, mens bordpladerne er lavet af glas. Forneden ved bordbenene er der mindre hjul på bagbenene, men der er nogle større og mere dekorative på de forreste bordben. 

Let at flytte rundt på 

Ikke kun er hjulene på bordbenene med til at gøre det let at flytte barvognen fra et sted til et andet, men håndtaget for oven gør det endnu lettere at styre det rundt uden problemer. Med et håndtag for oven behøver du ikke bekymre dig om at vælte bordet, da det gør det særligt let at navigere det sikkert og hurtigt. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dorre Wivi barvogn – med indbygget hylde

Barvogn

Egenskaber: 

 • Moderne og stilrent design 
 • To bordplader af glas og smedejern 
 • Ekstra magasinhylde til opbevaring 
 • Bordben med hjul 
 • Håndtag til let styring 
 • H70 cm x B75 cm 

Denne barvogn fra Dorre Wivi har et meget stilrent og moderne design, som passer ind i de fleste hjem. Den har to bordplader til opbevaring, som har en firkantet facon. Dertil er der en ekstra hylde, som går ned i den øverste bordplade, hvor du blandt andet kan opbevare magasiner og lignende. Der er hjul på alle bordben samt et håndtag, så du hurtigt og nemt kan flytte det fra et sted til et andet. 

Stilrent og praktisk design 

Denne barvogn har et lækkert og stilrent design, som bærer præg af skandinaviske og moderne stilretninger inden for møbeldesign. Materialet er lavet i en sort og neutral farve, som passer sammen med det meste. Desuden er den nederste bordplade lavet af et flettet smedejern, mens den øverste plade er lavet af glas indrammet af jern. 

Ekstra plads til opbevaring 

En af de ting, som adskiller denne barvogn fra andre er, at den har ekstra plads til opbevaring i form af en hylde til magasiner, blade eller bøger. Det giver dig for eksempel mulighed for at opbevare cocktail kogebøger eller magasiner omkring vine og spiritus, hvis det er noget, som du interesserer dig for. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordal barvogn – smuk, gylden farve

Barvogn

Egenskaber: 

 • Cool og elegant design 
 • Hjul på alle bordben 
 • To bordplader til opbevaring 
 • Bordplader af sort glas
 • H80 cm x B44 cm 
 • Firkantet form 

Denne barvogn har en firkantet form, som adskiller sig en smule fra mange andre modeller, der ofte er runde i facon. Det giver ekstra god plads til opbevaring, samtidig med at det er nemt at finde en plads til den i et hjørne i stuen eller lignende. Den har hjul på alle bordben, så du let og hurtigt kan flytte den, hvis du skal have den ind, hvor du og dine gæster gerne vil nyde en lækker cocktail eller drink. 

Kantet og elegant på samme tid 

Det specielle ved dette barbord er uden tvivl designet. Det har et unikt kantet mønster mellem de to bordplader, som skaber et cool og moderne udtryk. Samtidig er stellet lavet i en smuk gylden farve, som sætter et elegant og smukt præg på designet. Bordpladerne er lavet af sort glas, hvilket igen er med til at skabe en unik kontrast mellem et kantet og elegant look. 

Få plads til dine yndlingsflasker

Barvognen har naturligvis to bordplader, så du har god plads til at opbevare alle de flasker, du bruger mest. Den firkantede form skaber ekstra plads, fordi du lettere kan samle flasker på fladen. Selvom der er god plads, betyder det ikke at bordet fylder halvdelen af stuen. Det har en højde på 80 cm og en bredde på 44 cm, så du kan let få plads til det, hvad end du bor i en mindre lejlighed eller en stor villa. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Nordal BALI barvogn – praktisk og god størrelse

Barvogn

Egenskaber: 

 • Materiale af lyst rattan 
 • Naturligt boheme look 
 • H73 cm x B43 cm 
 • Hjule på alle fire bordben 
 • Håndtag til let betjening 
 • To bordplader 

Denne barvogn har et anderledes og naturligt design, som passer godt ind i et hjem, hvor der for eksempel er mange planter eller en boheme inspireret indretning. Den har fire hjul, så du let kan rulle den hvor end, der skal serveres drinks i hjemmet. Det er hurtigt at fragte fra et sted til det andet, fordi der er en håndtag, som gør styringen og betjeningen simpel og let. Det er lidt mindre barbord, hvilket gør det oplagt til en lejlighed, hvor pladsen er begrænset. 

Naturligt design 

Designet af denne barvogn er anderledes fra de førnævnte, da den spiller på en mere naturlig og afslappet stil og indretning. Stellet er lavet af lyst rattan som omfatter bordpladerne, der er lavet af glas. De lyse og naturlige farver passer perfekt ind i en stue med mange planter eller på en altan om sommeren, hvor der eventuelt skal serveres lækre cocktails til gæsterne. 

Se vores artikel om: Det fineste barbord til dit hjem

Lille og praktisk størrelse 

Hvis du ikke har meget plads at give af i hjemmet, er dette et godt valg af barvogn. Den fylder ikke ret meget og kan derfor sagtens placeres i de fleste hjem uden at tage alt for meget plads op. Fordi der er to bordplader, har du stadig god plads til opbevaring, hvis du har en del flasker, som skal stå klar til, når der skal laves drinks.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SJÄLSÖ NORDIC barvogn – rustikt look af genbrugstræ 

Barvogn

Egenskaber: 

 • To bordplader til opbevaring 
 • Hjul på alle bordben 
 • H80 cm x B75 cm 
 • Genbrugsmateriale 
 • Rustikt og gammelt look 

Denne rullevogn har et rustikt og gammelt look, som kan skabe et unikt præg til din boligindretning. Den kan bruges i alle rum i boligen alt efter, hvor du har størst behov for det. Der er to bordplader med rigelig plads til opbevaring, mens du let kan rulle bordet rundt med de fire hjul i bunden af bordbenene. 

Rustikt design 

Denne barvogn er lavet af et flot mørkt genbrugstræ, mens stellet og nederste bordplade består af rå metal, som skaber et gammelt look. Det er en cool barvogn med et nordisk look, som kan bruges i mange forskellige typer af indretninger. 

Vognen kan bruges i alle forskellige rum i hjemmet. Du kan blandt andet have den stående i køkkenalrummet, stuen eller et helt andet rum i hjemmet. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også Rullebord eller barvogn? Her er vores guide udgivet af detmodernehjem.dk.

Denne side er anmeldt af: Benjamin C. Jespersen Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar