Ønsker du et flot møbel til at præsentere drinks på, når du har gæster på besøg? Hvorfor så ikke gøre ligesom mange andre danskere og investere i en barvogn? Der findes rigtige mange forskellige stilarter og typer af barvogne. Derfor kan det hurtigt blive meget overskueligt at finde den helt rigtige. For at gøre hele beslutningsprocessen lettere, har vi således forsøgt at samle en oversigt over de bedste barvogne, som også kommer vidt omkring i stil og design. Stadigvæk interesseret? Så se vores udvalgte favoritter herunder:

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

House Doctor Use Trolley – barvogn, møbel og avisholder i ét

Redaktionens anbefaling

Use Trolley af House Doctor er en elegant og minimalistisk barvogn med et moderne look. Den er ikke en klassisk barvogn, forstået på den måde at den ikke er skabt til at blive kørt frem og tilbage hele dagen. Den har to hjul og kan selvfølgelig trækkes rundt, men den er i lige så høj grad et møbel med et stilrent, skandinavisk design, som giver din indretning et moderne boheme-twist.

Indbygget avisholder

Mangler du et flot og praktisk sted til dine aviser og magasiner, så de ikke ligger og roder alle mulige andre steder? I så fald er barvognen her et godt valg. Med en Use Trolley får du både plads til opbevaring og et stilfuldt bidrag til indretningen. Egenskaber:

 • Farve: Sort
 • To bordplader – indbygget avisholder på den nederste
 • To hjul
 • Skandinavisk design
 • Boheme-inspireret stil
 • Mål: L35 x B35 x H75 cm
 • Prisgaranti
 • Rabatkode MOOD10 for 10 % rabat for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

Nordic Essentials Vita Barvogn – flot og praktisk barvogn til en god pris

Det prisvenlige valg

Nordisk stil til en god pris

Hos Nordic Essentials formår de at kombinere den lækre, nordiske stil med gode priser, og det er også tilfældet med deres Vita Barvogn. Du får både en elegant barvogn med et flot egetræslook, samtidig med at det også er en praktisk barvogn, som ikke koster alverden.

Passer på de dyre dråber

Hyldernes egetræslook spiller godt sammen med barvognens sorte stel, som også passer på dine ting. Begge hylder er nemlig indrammet, sådan så du hverken taber værdifulde glas eller dyrebare dråber. Vita Barvognen er med andre ord designet med tanke på anvendelighed i lige så høj grad som design, og du får derfor et pålideligt bord, som ikke taber dine sager. Egenskaber:

 • Farve: Sort/eg
 • To hylder med egetræslook
 • Hjul på alle bordben
 • Mål: L68 x B40 x H79 cm
 • Prisgaranti
 • Rabatkode MOOD10 for 10 % rabat for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer

FAQ

Hvad bruges barvogne til?
Barvogne bruges til at sætte flasker med alkohol, glas, cocktail shakers eller andre bar-relaterede ting på. De er mest beregnet til at være dekorative i hjemmet, og er fine at have stående, hvis du vil byde dine gæster på en drink.
Hvordan organiserer jeg min barvogn?
Du kan organisere din barvogn lige som du har lyst. Har den flere hylder, kan du f.eks. stille flasker på én hylde og glas på en anden. Nogle barvogne har en særlig hylde, hvor flasker kan ligge, samt kroge som vinglas kan hænge i.
Hvordan vælger jeg en barvogn?
Der findes enormt mange barvogne på markedet. Der er nye og moderne barvogne, vintage barvogne og barvogne med og uden hjul på. De fås også i flere forskellige størrelser. Vælg din barvogn ud fra din egen personlige smag og dit budget.
Hvor høj bør en barvogn være?
En almindelig barvogn vil typisk være mellem 90-120 cm. høj. De findes i forskellige højder og den rigtige til dig, er et spørgsmål om smag og behag. Det vigtigste er, at du nemt kan nå de ting, der står på barvognen.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Nordal BALI barvogn – praktisk og god størrelse

Barvogn

Denne barvogn har et anderledes og naturligt design, som passer godt ind i et hjem, hvor der for eksempel er mange planter eller en boheme inspireret indretning. Den har fire hjul, så du let kan rulle den hvor end, der skal serveres drinks i hjemmet. Det er hurtigt at fragte fra et sted til det andet, fordi der er en håndtag, som gør styringen og betjeningen simpel og let. Den er lidt mindre barvogn, hvilket gør det oplagt til en lejlighed, hvor pladsen er begrænset. 

Naturligt design 

Designet af denne barvogn er anderledes fra de førnævnte, da den spiller på en mere naturlig og afslappet stil og indretning. Stellet er lavet af lyst rattan som omfatter bordpladerne, der er lavet af glas. De lyse og naturlige farver passer perfekt ind i en stue med mange planter eller på en altan om sommeren, hvor der eventuelt skal serveres lækre cocktails til gæsterne. Se vores artikel om: Det fineste barbord til dit hjem

Lille og praktisk størrelse 

Hvis du ikke har meget plads at give af i hjemmet, er dette et godt valg af barvogn. Den fylder ikke ret meget og kan derfor sagtens placeres i de fleste hjem uden at tage alt for meget plads op. Fordi der er to bordplader, har du stadig god plads til opbevaring, hvis du har en del flasker, som skal stå klar til, når der skal laves drinks.

Egenskaber: 

 • Materiale af lyst rattan 
 • Naturligt boheme look 
 • H73 cm x B43 cm 
 • Hjule på alle fire bordben 
 • Håndtag til let betjening 
 • To bordplader 

  

Margit Brandt – vintage barvogn i guld

Barvogn guld

Der er noget både retro og råt over den ovale barvogn fra Cozy Living. Den kaldes Margit Brandt, og den har da også tydelige referencer til 1960’erne og 70’erne, hvor den danske designer Margit Brandt havde sin storhedstid. Hun var i den grad et moderne stilikon, som var den ultimative elite i datidens Danmark.

Rullevognen er oval i formen, og den er bygget op af stål, som er guldfarvet. Der er to hylder af spejlglas på vognen. En hylde helt ned ved hjulene og en hylde næsten øverst. Der er god plads på de to hylder, og spejlpladerne er med til at reflektere glas og flasker på den bedste måde.

Barvognen er forsynet med fire ret rustikke hjul, som alle sammen kan låses. At der er fire hjul under vognen betyder, at den er meget nem at skubbe rundt på.

De organiske linjer på vognen er med til at understrege den flotte retro-stil. Da barvognen ikke fylder så meget, og den er nem at flytte rundt på, så er det nemt at indrette med den. Det rullende åbne barskab klæder både det smukke stue, spisestuen eller udestuen. Den vil kunne matche forskellige indretningsstile, og den vil være med til at højne eller understrege din stil.

Cozy Living er et nyere brand i Danmark, som har valgt at holde sig udelukkende til produkter, som er af en god kvalitet, og som designmæssigt er i særklasse. De fører blandt andet boligtekstil og møbler.

Egenskaber

 • Moderne retro look
 • Organiske former
 • God plads på de to hylder
 • Hylder af spejl
 • Materialer: guldfarvet stål og spejl
 • Med 4 rustikke hjul
 • Mål: bredde: 71 cm, højde: 81,50 cm og dybde: 35 cm
 • Mærke: Margit Brandt

Nordal drinksvogn – smuk, guld barvogn med hjul

Barvogn

Egenskaber

 • Cool og elegant design 
 • Hjul på alle bordben 
 • To bordplader til opbevaring 
 • Bordplader af sort glas
 • H80 cm x B44 cm 
 • Firkantet form 

Denne barvogn har en firkantet form, som adskiller sig en smule fra mange andre modeller, der ofte er runde i facon. Det giver ekstra god plads til opbevaring, samtidig med at det er nemt at finde en plads til den i et hjørne i stuen eller lignende. Den har hjul på alle bordben, så du let og hurtigt kan flytte den, hvis du skal have den ind, hvor du og dine gæster gerne vil nyde en lækker cocktail eller drink. 

Kantet og elegant på samme tid 

Det specielle ved denne barvogn er uden tvivl designet. Det har et unikt kantet mønster mellem de to bordplader, som skaber et cool og moderne udtryk. Samtidig er stellet lavet i en smuk gylden farve, som sætter et elegant og smukt præg på designet. Bordpladerne er lavet af sort glas, hvilket igen er med til at skabe en unik kontrast mellem et kantet og elegant look. 

Få plads til dine yndlingsflasker

Barvognen har naturligvis to bordplader, så du har god plads til at opbevare alle de flasker, du bruger mest. Den firkantede form skaber ekstra plads, fordi du lettere kan samle flasker på fladen. Selvom der er god plads, betyder det ikke at bordet fylder halvdelen af stuen. Det har en højde på 80 cm og en bredde på 44 cm, så du kan let få plads til det, hvad end du bor i en mindre lejlighed eller en stor villa. 

SJÄLSÖ NORDIC – barvogn med træbordplade 

Barvogn

Denne rullevogn har et rustikt og gammelt look, som kan skabe et unikt præg til din boligindretning. Den kan bruges i alle rum i boligen alt efter, hvor du har størst behov for det. Der er to bordplader med rigelig plads til opbevaring, mens du let kan rulle bordet rundt med de fire hjul i bunden af bordbenene. 

Rustikt design 

Denne barvogn er lavet af et flot mørkt genbrugstræ, mens stellet og nederste bordplade består af rå metal, som skaber et gammelt look. Det er en cool barvogn med et nordisk look, som kan bruges i mange forskellige typer af indretninger. Vognen kan bruges i alle forskellige rum i hjemmet. Du kan blandt andet have den stående i køkkenalrummet, stuen eller et helt andet rum i hjemmet. Egenskaber

 • To bordplader til opbevaring 
 • Hjul på alle bordben 
 • H80 cm x B75 cm 
 • Genbrugsmateriale 
 • Rustikt og gammelt look 

Dorre Wivi – barvogn med indbygget hylde

Barvogn

Denne barvogn fra Dorre Wivi har et meget stilrent og moderne design, som passer ind i de fleste hjem. Den har to bordplader til opbevaring, som har en firkantet facon. Dertil er der en ekstra hylde, som går ned i den øverste bordplade, hvor du blandt andet kan opbevare magasiner og lignende. Der er hjul på alle bordben samt et håndtag, så du hurtigt og nemt kan flytte det fra et sted til et andet. 

Stilrent og praktisk design 

Denne barvogn har et lækkert og stilrent design, som bærer præg af skandinaviske og moderne stilretninger inden for møbeldesign. Materialet er lavet i en sort og neutral farve, som passer sammen med det meste. Desuden er den nederste bordplade lavet af et flettet smedejern, mens den øverste plade er lavet af glas indrammet af jern. 

Ekstra plads til opbevaring 

En af de ting, som adskiller denne barvogn fra andre er, at den har ekstra plads til opbevaring i form af en hylde til magasiner, blade eller bøger. Det giver dig for eksempel mulighed for at opbevare cocktail kogebøger eller magasiner omkring vine og spiritus, hvis det er noget, som du interesserer dig for. Egenskaber: 

 • Moderne og stilrent design 
 • To bordplader af glas og smedejern 
 • Ekstra magasinhylde til opbevaring 
 • Bordben med hjul 
 • Håndtag til let styring 
 • H70 cm x B75 cm 

Broste Copenhagen Roger – smuk barvogn i messing

Barvogn

Denne smukke barvogn fra Broste Copenhagen har et lækkert dansk design, som er populært i mange moderne hjem. Bordpladerne er lavet af mørktonet glas, som går i kontrast til stellet, der er fremstillet af jern i messing farve. Den har hjul for enden af bordbenene, så du let kan flytte rundt på den. Med den dobbelte bordplade opbygning, kan du let få plads til alle de bedste flasker, du har i skabet og gerne vil vise frem til dine gæster på en mere eksklusiv facon. 

Unikt dansk design 

Dansk design er kendt verden over for at være stilet og eksklusivt. Det kan tydeligt genkendes ved dette rullebord med hjul. Det er dansk designet, hvilket straks kan genkendes i den smukke og unikke stil. Messingfarverne i stellet skaber et romantisk look, mens de mørke glasplader fører et meget moderne udtryk frem. Det er derfor en oplagt model, hvis du har stor interesse for danske møbler og designs. 

Bordben med hjul 

Denne barvogn er særligt let at flytte rundt på, fordi hvert bordben er udstyret med hjul. Det gør det let at flytte den rundt, så du altid har den i nærheden, når der for eksempel er gæster. Du kan for eksempel rulle den fra sofaområdet ind til spisestuen, hvis du og dine gæster vil slutte middagen af med en lækker drink. Egenskaber: 

 • Bordben med hjul 
 • Smukke detaljer med messing 
 • Dansk design 
 • H76 cm x D56 cm 
 • Opbygning med to bordplader 

Carlo drinksvogn

Carlo barvogn

Den danske virksomhed Sika-Design har designet og produceret smukke håndlavede møbler og havemøbler lige siden 1950. De er en af verdens største og ældste producenter af møbler i rattan. De har altid haft fokus på både godt håndværk, gode materialer, smukt design og bæredygtighed – længe inden det blev et begreb. Det er jo stadig et meget vigtigt princip.

Deres principper og fokusmål ses tydeligt i denne smukt udformede barvogn, som i sin stil er både hyggelig og stilfuld. Den er lavet af bambus, rattan og lignende naturmaterialer, og så er der sat 4 mindre, men fint matchende hjul under vognen. Det gør den nem at skubbe rundt på, og det giver noget ekstra finish til dens look.

Der er to hylder på vognen, en hylde øverst og en hylde nederst. Desuden er der to flaskeholdere, som hver kan holde godt fast på tre flasker. Det gør det endnu nemmere at flytte rundt på dette mobile barskab. Det kan bruges i flere rum. Vognen kan stå i stuen, i spisestuen, i køkkenet, i udestuen eller på terrassen. Det vil også se super godt ud at have stående i sommerhuset, hvor det også ville være praktisk at have.

Den kan matche øvrige bambusmøbler, eller det kan være et lille natur-islæt i en helt anden stil. Det kan have en super cool effekt, når du bryder en stil eller nogle materialer.

Egenskaber:

 • Håndlavet barvogn i retrolook
 • Med god plads på hylderne
 • To hylder
 • Flaskeholdere til 6 flasker
 • Med fire matchende hjul
 • Kan skubbes
 • Mål: bredde: 87 cm, dybde: 45 cm og højde: 82 cm
 • Materialer: Rattan og bambus
 • Mærke: Carlo
 • Brand: Sika Design

Rice cocktailvogn

Barvogn

Denne barvogn fra Rice adskiller sig fra andre, fordi den har en unikt design med et retro udtryk, som kan give ethvert moderne hjem et stilet og anderles præg. Den har god plads til opbevaring af alle dine yndlingsflasker, fordi der er 2 bordplader. Desuden har den en oval facon, som giver lidt ekstra plads, uden at den fylder for meget. Du kan let flytte den fra et rum til et andet, fordi der er hjul på bordbenene. Desuden er der et håndtag, så den er let at styre rundt og dirigere. 

Retro design 

Hvis du godt kan lide, at din stil i hjemmet skiller sig lidt ud og bærer præg af nogle mere unikke genstande og møbler, er dette barbord klart en oplagt mulighed. Den er lavet af det danske firma Rice, som er særligt kendt for deres unikke håndlavede interiør. Bordets stel har en smuk gylden farve, mens bordpladerne er lavet af glas. Forneden ved bordbenene er der mindre hjul på bagbenene, men der er nogle større og mere dekorative på de forreste bordben. 

Let at flytte rundt på 

Ikke kun er hjulene på bordbenene med til at gøre det let at flytte barvognen fra et sted til et andet, men håndtaget for oven gør det endnu lettere at styre det rundt uden problemer. Med et håndtag for oven behøver du ikke bekymre dig om at vælte bordet, da det gør det særligt let at navigere det sikkert og hurtigt. Egenskaber: 

 • Unikt retro design 
 • 2 bordplader til opbevaring 
 • Bordben med hjul 
 • Dansk design 
 • H70 cm x L90 cm 

Dorre Wilma barvogn

Barvogn

Dette rullebord fra Dorre Wilma har et særligt lækkert og moderne design, som ville passe perfekt ind i et stilet skandinavisk indrettet hjem. Der er brugt lyst træ og metal, som sammen er med til at skabe grundlaget for det moderne look. Den har en god størrelse uden at fylde for meget, så du let kan få plads til den i hjemmet samtidig med at få plads til alle dine cocktailflasker. 

God plads til opbevaring 

Denne barvogn har god plads, så du kan opbevare en stor mængde af dine yndlingscocktailflasker. Den er bygget op med to bordplader, hvoraf den ene er placeret oven over den anden. Selve bordet størrelse har en højde på 70 cm, mens det har en diameter på 50 cm. Designet er derved lavet, så det ikke fylder ret meget, men stadig har god plads til opbevaring med den dobbelte opbygning af bordplader. 

Tilpas størrelsen 

En af de helt store fordele ved denne model er, at du kan få den i flere forskellige størrelser. Du kan derfor få det lækre design, hvad end du kun har plads til en mindre model eller gerne vil have en lidt større udgave. Det gør det let at tilpasse den præcist, så den passer ind i din indretning. Egenskaber: 

 • Flot og moderne design 
 • Praktiks og god størrelse
 • Materiale af træ og metal 
 • Flere størrelsesvarianter 
 • H70 cm x D50 cm 

Hvilken barvogn skal jeg vælge?

Med mange flotte modeller på markedet, kan det være svært at vælge den helt rigtige barvogn. Du kan dog tage udgangspunkt i både design og funktion, når du skal udvælge din barvogn.

Design

Når det kommer til designet, skal du vælge en vogn, der matcher din stil. Skal du bruge den i din stue som opbevaring af de gode flasker og flotte glas til drinks og cocktails, så overvej, om den matcher resten af indretningen.Materialet har stor betydning for både udtrykket, men også de farvekombinationer, du kan få en barvogn i. Det er moderne med vogne i metal og hylder i glas, men du kan få en vogn, der matcher dine ønsker til udseendet.

Funktion

Din barvogn skal have plads til de ting, du regner med at opbevare på den, om det er ingredienser og redskaber til at lave alkoholiske drikke, eller du fylder den med planter.Det er en praktisk ting, hvis din vogn har gode hjul og et håndtag, så du let kan skubbe rundt med vognen efter behov. Hvis du vil have mulighed for at flytte din vogn rundt, skal den have hjul under. Kan du låse hjulene, når vognen står det rette sted, sikrer det, at den ikke rulle væk eller ind i ting.

Hvad skal jeg putte på min barvogn?

Det er kun din egen fantasi, der sætter begrænsningerne for, hvad du kan bruge din barvogn til.Der er selvfølgelige det oplagte valg, hvor du laver et hyggeligt hjørne med barvognen fuld af lækre ingredienser til drinks og cocktails. Det sikrer, at du altid kan servere spændende drinks til gæster eller tage et glas af den gode flaske på en almindelig hverdagsaften.Har du fået nogle flasker god sprut i gave, eller går du op i god gin, rom eller andet, kan du udstille din samling på vognen. Det er også en god ide, at du har glas, udstyr som shaker, målebæger og lignende klar på vognen, hvis du vil bruge den som hjemmebar. Har din vogn hylder, har du et godt overblik over dine ingredienser – og hvad der mangler for en fuldendt bar i dine øjne.Står din bar klar i et hjørne af stuen eller spisestuen, kan du let rulle den frem, når stemningen stiger, og du vil jonglere med flasker og bestillinger fra gæsterne. Det er også let at rulle vognen med festen rundt i huset, hvis I trækker ud på terrassen en varm sommeraften eller ender nede i de bløde stole i stuen.Din barvogn kan du dog bruge til mange andre ting end kun alkohol, glas og udstyr.

Hvad kan man ellers bruge sin barvogn til?

Selvom der i navnet ”barvogn” allerede er lagt op til, at du skal bruge din vogn som bar, så bestemmer du selv. Du kan udover hjemmebar også bruge din barvogn til:

 • Dekorative ting som billeder, porcelæn og lamper
 • Planter og krukker med blomster
 • Opbevaring af ekstra udstyr og genstande i køkkenet
 • Som serveringsbord til fester

Det er derfor helt op til dig, hvad der skal stå på din barvogn – om du bruger den som bar i hjemmet eller til andre formål. En vogn er praktisk i mange sammenhænge, hvor du nemt skal kunne rulle ting frem og tilbage. Til fødselsdage og andre fester kan du bruge vognen som serveringsvogn og let transportere maden fra køkkenet og ind til spisebordet på én gang.En barvogn med hylder og et godt håndtag giver god plads til både alkohol, men også andre ting og sager, du vil udstille. Du kan bruge vognen som et ekstra bord eller opbevaring, hvor dine pyntegenstande, køkkenudstyr eller planter har god plads og er lette at komme til.Er din barvogn lavet af materialer, der kan tåle at stå udenfor, kan du bruge det til plantebord. Der er ofte to hylder, hvor du kan have potter, jord og redskaber, mens du kan skubbe vognen rundt på terrassen eller altanen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar