Der er noget helt særligt ved at sidde omkring levende ild udendørs og betragte flammerne, mærke varmen og se gløder og røg stige til vejrs. Mange forbinder netop disse stunder med den danske sommer og de lyse nætter, som kan skabe en helt speciel stemning og hyggelig atmosfære. For at få flere af netop disse oplevelser, vælger mange danskere i disse år at investere i et bålfad. Det er en form for åben grill eller et mindre åbent ildsted, som gør, at du nemt kan tænde bål i haven eller på stranden, når du har lyst.

Vi har skævet til forskellige tests og anmeldelser for at kunne give dig et overblik over, hvilke bålfade der er de allerbedste på markedet lige nu. Læs med her og bliv klogere på, hvilken model der passer til dig, inden du køber.

Landmann Big Sky bålfad – Testvinder

Landmann Big Sky bålsted

Testresultater

Britiske PatioMate udnævner denne som det bedste bålfad at vælge, The Sun roser det for det stilistiske design, og forbrugerne er helt vilde med det. Kunder på Amazon og Walmart kvitterer med gennemsnitligt 4,7/5 stjerner på tværs af over 300 anmeldelser. Særligt roses det flotte design og de mange praktiske funktioner.

Om ”Landmann Big Sky”

Et bålfad behøver hverken at være kedeligt eller forudsigeligt, og det er Landmann Big Sky bålfadet et pragteksempel på. Der er smukke udskæringer med himmellegemer, som giver en fantastisk spændende og dynamisk belysning, når du tænder bål.

Dette bålfad er udformet i lakeret stål og har en flot brunrød rustfarve, hvilket igen gør at det skiller sig ud fra de mere traditionelle bålfade. Som en bonus ved denne model medfølger et praktisk låg og en askerager, hvilket begge dele gør det nemmere at holde sommerbålet under kontrol. Bålfadet måler 75 cm i diameter, og der medfølger en grillrist, så du også kan vælge at anvende det til at lave mad på, før du senere på aftenen læner dig tilbage og nyder det flotte lysspil.

Foruden det flotte design, det praktiske tilbehør og det kreative udtryk, er prisen på dette bålfad også utroligt attraktiv. Dette aspekt gør, at bålfadet tilgængeligt for stort set alle forbrugere og er direkte medvirkende til, at netop dette bålfad er testvinder.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Testvinder
 • Gennemtænkt og spændende design
 • Udformet i lakeret stål
 • Glødefang og askerager medfølger
 • Stærk pris
 • Måler 75cm x 60 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bon-fire bålfad – Bedst til prisen

Bon-fire balfad

Testresultater

Dette herlige bålfad er særligt populært hos forbrugerne, der primært fremhæver de gode materialer samt den udprægede funktionalitet og simplicitet. Forbrugere på coop.dk kvitterer med hele 4,8/5 stjerner.

Om ”Bon-fire bålfad”

Hvis du ønsker dig et simpelt bålfad uden så mange dikkedarer, så er denne model fra Bon-fire en klar overvejelse værd. Det består blot af en stor rund disk med tre korte ben, og så kan du ellers selv bestemme, hvordan du vil anvende det.

Det måler imponerende 70 cm i diameter, hvilket er nok til at give et ganske pænt bål som hele familien kan varme sig omkring. Bålfadet er udført i tyndt, men holdbart stål, der blot måler 2mm i tykkelsen. Det gør det lettere at transportere, og med de blot 7,2 kg er bålfadet således nemt at tage med i haven, tage med i bilen på stranden, eller hvor du nu ønsker at anvende det. Det fremstår i en elegant og simpel sølvmetallisk nuance, og som en bonus får dette bålfad en spændende rusten patina med tiden.

Dette Bonfire bålfad er et utroligt godt valg til dig, der ønsker et simpelt bålfad i høj kvalitet og til en meget fornuftig pris.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Bedst til prisen
 • Simpelt og nemt at anvende
 • Udformet i stål
 • Vejer blot 7,2 kg
 • Måler 70 cm i diameter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Höfats Triple – Premium valg

Hofats Triple 120 balfad O120 cm

Testresultater

Dette åbne ildsted er usandsynligt populært hos forbrugerne. Google reviews vidner om 5/5 stjerner på tværs af mere end 30 anmeldelser, og særligt nævnes byggekvalitet, design, funktion og innovation.

Om ”Höfats Triple”

Ønsker du et bålfad, som er lidt udover det sædvanlige, og som giver dig masser af frihed og mulighed for at tilpasse fuldstændigt efter omstændighederne, så er Triple fra Höfats den model, du bør overveje. Den har anderledes trekantede former, spidse fødder og er lavet af tyndt cortenstål, som med tiden vil få en flot rusten patina. De tynde stålplader kan nemt skilles ad og sættes sammen, som du har lyst, så du kan transportere bålfadet og samle det på ingen tid. Når det er samlet, måler det 120 cm i diameter, og er således et stort bålfad, der passer til de større forsamlinger – for eksempel havefesten.

Ønsker du et bålfad med rist, er modellen et godt valg for dig. Flere forskellige riste kan nemlig tilkøbes, hvilket betyder, at du nemt kan omdanne bålfadet til en almindelig grill. Som noget ganske smart og absolut innovativt kan grillristen justeres i højden og kan roteres over den åbne ild, så du kan skræddersy madlavningen fuldkommen efter dine ønsker. Alt i alt er der tale om et skønt, innovativt og moderne bålfad, der passer til den kræsne forbruger.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Premium valg
 • Fremstillet i tyndt corten stål
 • Får elegant og unik patina med tiden
 • Måler hele 120 cm i diameter
 • Nemt at samle og skille ad
 • Smarte grillriste kan tilkøbes

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dancook bålsted 9000 – stilistisk, minimalistisk og praktisk

Dancook balsted 900

Om ”Dancook 9000”

Good Housekeeping testede netop dette bålfad og kommenterede særligt på, hvor småt og praktisk det er på samme tid. De kvitterede med en flot rating på 88/100 point, da de testede bålfadet i 2016.

Dancook 9000 er en multifunktionel model, der er beregnet til at blive brugt som både grill og bålfad. Det betyder med andre ord, at du både kan lave lækker mad og samtidig varme terrassen eller haven op, når de lyse aftener blive kølige. På grund af designet og bålfadets udformning har du en ganske stor grillrist og kan således snildt lave mad til mange på én gang. Faktisk måler dette bålfad hele 73 cm i diameter, hvoraf grillområdet måler 54 cm i diameter. Bålfadet er 50 cm i højden og 78 cm i længden.

Dette bålfad og grill er fremstillet i rustfrit stål og vejer 12,5 kg. Det er således ikke det letteste på markedet, men de runde ben gør det relativt nemt at bære på alligevel. Alt i alt et virkelig godt bålfad, der kan bruges som grill og desuden kan erhverves til en yderst rimelig pris.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Gennemtænkt design
 • Praktisk og minimalistisk
 • Kombination mellem bålfad og grill
 • Stor grillrest med diameter på 54 cm
 • Fremstillet i rustfrit stål
 • Måler 50 cm x 78 cm x 73 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LA HACIENDA Camping bålfad – kompakt og transportabelt

LA HACIENDA Camping balfad m. grill

Om “LA HACIENDA Camping bålfad”

Good Housekeeping testede dette bålfad i 2016 og kvitterede med 76/100 point. Særligt var de begejstrede for den kompakte størrelse og de praktiske ben, som kan foldes sammen.

Her er endnu et af de mere kompakte bålfade, og denne model er beregnet til nem transport, så du altid kan have dit bålfad med på farten, uanset om du skal på stranden, i sommerhus eller noget helt tredje. LA HACIENDA Camping bålfad måler blot 43 cm i højden og 54 cm i diameter. Det gør det optimalt for små grupper og betyder samtidig, at det er nemt at flytte rundt på. Som en ekstra bonus i denne sammenhæng kan de tre stålben nemt foldes sammen, så transport er endnu nemmere. Det vejer desuden blot 4,8 kg, og kan således let bæres af en enkelt person.

Denne model er endnu et eksempel på en herlig kombination mellem grill og bålfad, hvor du både kan lave mad og få varmen. Der medfølger askerager, låg og beskyttelseshætte til dette bålfad, og du får på den måde utroligt meget for pengene, hvis du vælger netop denne model.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Kompakt og let at transportere
 • Askerager, låg og beskyttelseshætte medfølger
 • Anvend som grill og bålfad
 • Vejer blot 4,8 kg
 • Måler 43 cm i højden og 54 cm i diameter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Landmann Ball Of Fire bålfad – god til dansk sommervejr

LANDMANN LAN11810 Bonfireplace

Om ”Landmann Ball Of Fire”

PatioMate kalder dette bålsted for et af de bedste bålfade i 2020 overordnet set, og de roser særligt design og sikkerhed.

Her er endnu et pletskud fra tyske Landmann, som siden 1966 har fremstillet spændende og innovativt grilludstyr og tilbehør. Ball of Fire er, som navnet indikerer, udformet som en kugle, hvilket er ganske praktisk, og som sikrer, at brænde og gløder bliver, hvor de skal – også når det blæser. Toppen af bålfadet kan desuden åbnes, så du nemt kan lægge ekstra brænde på, hvis du ønsker dette. Denne mekanisme er for eksempel også praktisk, hvis du vil lave snobrød eller riste skumfiduser over den åbne ild.

Dette bålfad er fremstillet af et emaljeret fad og den resterende konstruktion er af lakeret plade. Det måler 90 cm i højden og har en diameter på 77 cm. Der medfølger desuden en praktisk beskyttelseshætte, så du roligt kan lade bålfadet stå ude i regn og blæsevejr.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Som skabt til det danske vejr
 • God til at beskytte mod store gnister
 • Kan åbnes og lukkes efter behov
 • Der medfølger praktisk beskyttelseshætte
 • Måler 90 cm x 77 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Morsø Ignis ildsted – bålfad i støbejern med en simpel skønhed

Morso Ignis ildsted

Om ”Morsø Ignis”

Gardensillustrated kalder dette bålsted for en simpel skønhed, og det får flotte anmeldelser af forbrugere på Google reviews, som særligt fremhæver det flotte design, og den tunge robuste byggekvalitet. Morsø er for de fleste formentlig primært forbundet med brændeovne, men med Ignis har de brilleret med et udendørs bålfad, der er lidt udover det sædvanlige.

Morsø bålfadet er fremstillet i solidt, emaljeret støbejern, som gør det utroligt holdbart og solidt, men også ganske tungt. Faktisk vejer det hele 18 kg. Det er derfor ikke lige så mobilt som andre bålfade i denne oversigt, på trods af at det er et af de mindre bålfade på blot 45 cm i diameter. Til gengæld ruster det ikke ved korrekt brug, så hvis du ikke er fan af patina, så er Morsø Ignis et rigtigt godt valg.

De rene og runde linjer i designet gør det nemt at holde af netop dette bålfad, og det har en vis tidløshed, som falder i fin tråd med Morsøs øvrige designhistorie. Der kan tilkøbes grillrist til Morsø Ignis, hvis du ønsker at omdanne dit bålfad til en lækker sommergrill.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Simpelt, smukt og tidløst design
 • Udført i solidt, emaljeret støbejern
 • Ruster ikke
 • Vejer 18 kg
 • Måler 45 cm i diameter
 • Grillrist kan tilkøbes

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Esschert Design bålfad med blade – i en klasse for sig

Esschert Design ildsted laserskaret blade rustfarvet FF293

Om ”Esschert Design bålfad”

Dette bålfad får utroligt flotte brugeranmeldelser: for eksempel på Amazon, hvor andre købere har kvitteret med 4,8/5 stjerner på tværs af hundrede anmeldelser. Særligt roses det imponerende lysspil og den robuste byggekvalitet.

Esschert Design er kendt for spændende interiør- og designløsninger til haven, og mange af deres bålfade er intet mindre end spektakulære. Dette bålfad vil være oplagt til dig, som søger et bålfad udover det sædvanlige – det minder nemlig mere om et kunstværk til haven end et traditionelt bålfad. Det har smukke udskæringer med blade og er formet som en delvist åben kuppel. Modellen er udformet i metal og har en meget lækker rustfarvet karakter. Det er perfekt at overveje til dig, som holder af rustfarvet patina, men måske ikke gider vente flere år på det.

Når du tænder ild i dette bålfad, vil flammerne lyse motiverne op og kaste flotte skygger i dit udendørsområde. Det vil således kunne være kilde til mange timers betragtning, og selve bålfadet vil også pynte i enhver have og på enhver terrasse, når det ikke er i brug.  Alt i alt et bålfad, som absolut er i en klasse for sig. Det måler 55,8 cm x 58 cm x 65,2 cm.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Spektakulært design
 • Halvåben kuppel med laserskårede motiver med blade
 • Udformet i metal med skøn rust farve
 • Flot at have stående – også når det ikke bruges
 • Måler 55,8 cm x 58 cm x 65,2 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Trip Trap Skagerak Flame – skulpturelt bålfad med masser af sjæl

Skagerak-Flame-Baalfad-OE47

Om ”Trip Trap Skagerak Flame”

Det danske mærke Trip Trap skiftede i 2005 navn til Skagerak, og her er der således egentlig tale om et Trip Trap bålfad, der altså repræsentere samme designånd, som Trip Trap altid har stået for. Af svenske Elle bliver det omtalt som et af de fem flotteste bålfade, der findes, og det er let at forstå.

I sin simplicitet og herlige skandinaviske design, er det svært ikke at holde af. Det er udformet med en disk på 47 cm i diameter, som står på et slankt krydsben, der løfter det til en højde på 23 cm. Materialet er cortenstål, som er vejr- og temperaturbestandigt materiale, der altså bruges til mange forskellige bålfade i dag. En af de skønne egenskaber ved netop dette materialer er, at det på kort tid opnår et smukt og beskyttende lag patina i en attraktiv rust farve.

Efter brug kan det nemt tømmes for aske og rester af brænde, og dette Skagerak bålfad vil i sig selv kunne pynte på terrassen.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Simpelt dansk design fra Skagerak (Trip Trap)
 • Udformet i solidt cortenstål
 • Opnår hurtigt attraktiv patina
 • Måler 47 cm x 23 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Esschert Design Fire bowl – simpelt og med stort potentiale

Esschert Design Fire bowl O50 cm

Om ”Esschert Design Fire bowl”

PatioMate kalder denne model for det bedste multifunktionelle bålfad i 2020. Samtidig kvitterer forbrugere på Amazon med 3,8/5 stjerner og nævner hovedsageligt den gode værdi til prisen, og at bålfadet er stort.

Endnu engang har Esschert formået at brillere med et bålfad, der er både flot, funktionelt og ikke koster en formue. Bålfadet er udformet i sortlakeret stål, og der er egentlig blot tale om et fad, som placeres i et stativ med tre stabile ben. Det måler 50 cm i diameter og er 25 cm i højden.

For en lille investering mere kan du tilkøbe en grillrist, så du får endnu mere glæde af dette bålfad. Derudover kan du tilkøbe smarte skumfidus-pinde, pølsepinde, grillspyd og meget andet for at gøre sommeraftenerne endnu mere fuldendte og altså få endnu mere ud af de mange potentielle funktioner.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Simpelt og funktionelt design
 • Meget attraktiv pris
 • Grillrist og andet udstyr kan tilkøbes
 • Udformet i sortmalet stål
 • Måler 50 cm x 25 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Höfats Cube – en innovativ tre-i-en løsning

Hofats Cube balkurv grill sort 43x43 cm

Om ”Höfats Cube”

Endnu et pletskud fra tyske Höfats til dig, som søger et bålfad, der for alvor er gennemtænkt og har fokus på moderne design. Forbrugere belønner dette bålfad med en gennemsnitlig score på 4,9/5 stjerner på tværs af Google reviews og fremhæver både de praktiske og æstetiske aspekter.

Höfats Cube måler blot 43 cm x 44 cm, men er spektakulært nok i sit design til at kunne imponere de fleste. Det er udformet som en bålkurv med høje kanter, der er praktiske i forhold til at skærme for vinden og sikre, at aske og gløder ikke blæser omkring. Når du skal slukke dit bål, kan du blot vende Cube på hovedet. Når du gør dette (og Cube er kølet af) kan du desuden anvende modellen som en ekstra taburet.

Inden du slukker Cube, har du dog også mulighed for at anvende den som en almindelig grill. Grillriste kan tilkøbes og designet på Cube tillader, at grillristen indsættes i forskellige højder, så du nemt kan skræddersy madlavningen. Cube bålfadet er fremstillet i rustfrit stål, der er pulverlakeret og det vejer 15 kg.

Udvalgte specifikationer ved dette bålfad:

 • Smart tre-i-en løsning
 • Kan fungere som bålfad, grill og ekstra siddeplads
 • Grillrist (sælges separat) kan installeres i forskellige højder
 • Ilden slukkes ved at du vender bålfadet på hovedet
 • Vejer 15 kg
 • Måler 43 cm x 44 cm x 46 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Weber Fireplace – solidt bålfad med låg

Weber Fireplace. Fireplace sort

Om ”Weber Fireplace”

Weber er for mange ensbetydende med grill og tilbehør til grill, men for nyligt lancerede de også et lækkert bålfad, som kan give masser af glæde og varme langt ud på de lyse sommernætter. Der er tale om et bålfad med låg, der i bedste Weber-stil kan hænges på kanten af bålfadet. Dette er praktisk til at holde styr på låget, og kan samtidig skærme for vinden og reflektere varmen i den rette retning. Låget vil også være praktisk i forhold til at sikre, at regnvand ikke samler sig i bålfadet, hvis dette efterlades udendørs.

Weber bålfadet er fremstillet af porcelænsemaljeret bund og låg, og har slanke men robuste ben i rustfrit aluminium. Det er således bygget i robust kvalitet, og du får da også 10 års garanti på dette bålfad. Det måler 48 cm i højden, 61 cm i bredden og 57 cm i diameter, hvilket betyder, at der er tale om et mellemstort til stort bålfad, som mange vil kunne samles omkring hele sommeren.

Udvalgte specifikationer ved dette Weber bålfad:

 • Praktisk bålfad med låg og håndtag
 • Låget kan hænges på siden af bålfadet
 • Udformet i porcelæns emalje og rustfrit aluminium
 • 10 års garanti
 • Måler 48 cm x 61 cm x 57 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Testkilder

For at kunne udarbejde denne oversigtsartikel, har vi skævet til forskellige tests og anmeldelser, som andre har foretaget. Tests og anmeldelser er fundet på hjemmesider fra forskellige lande, hvilket har været afgørende for, at vi kunne bringe et holistisk billede af markedet for bålfade i dag. Herunder kan du se de primære kilder, som har bidraget med viden og materiale til udarbejdelsen af denne artikel.

GoodHousekeeping.com: GoodHousekeeping er en side, som hver måned tester og anmelder hundredvis af produkter inden for særlig livsstil, hjem og have.

Gennem tiden har de testet mange forskellige bålfade, og de udfører deres tests med ganske stor omhu. For at finde de bedste bålfade tilbragte deres eksperttestere mange timer i haven med brænde, burgere og pølser. De lagde ud med at se på, hvor nemt eller besværligt det var at samle hvert bålfad, og hvor omfattende instruktionerne var. Derudover vurderede de hver model i forhold til kvalitet, soliditet, størrelse og bekvemmelighed. Derudover kiggede de på, hvor transportabel hver model var og bemærkede eventuelle specielle funktioner.

De bålfade som kunne bruges til grill og madlavning blev særligt vurderet på, hvor godt hver model fungerede som en grill, hvor længe ilden varede og hvor meget varme der blev reflekteret. Sidst men ikke mindst blev det testet, hvor let det var at rengøre og opbevare hver model.

The Sun: The Sun er en britisk tabloidavis, der lidt på samme måde som danske Ekstra Bladet sommetider foretager tests og anmeldelser af forskellige produkter.

Deres test af bålfade indeholder fremhævede produkter, som alle er uafhængigt valgt af journalister på The Sun. Alle anbefalingerne i artiklen informeres af eksperter. I nogle tilfælde tjener The Sun nogle procenter på produkter, der anmeldes, men dette påvirker på ingen måde deres anbefalinger.

I deres test af bålfade har de særligt vurderet pris, performance, design og æstetik i forhold til hinanden.

PatioMate.co.uk: Patio Mate er et britisk, gratis websted for brugere, der leder efter dybdegående produktanmeldelser, ekspertrådgivning, prissammenligning og lignende. Særligt beskæftiger de sig med interiør og møbler til udendørs og havebrug.

I deres anmeldelse af bålfade kiggede de særligt på design, pris, overordnet brugertilfredshed, særlige funktioner eller tilbehør samt brugervenlighed.

Sådan vælger du det rette bålfad

Selvom det er fristende at få hurtigt fat i et bålfad, lige så snart de første solstråler bader Danmark i forårs- og sommervarme, kan det være en god idé at bruge lidt til på at vælge den rette model. Som du har kunne se i denne oversigt, er der nemlig ganske stor forskel på de mange modeller, og det er derfor vigtigt, at du finder den rette type til din livsstil og dine behov. For at gøre beslutningsprocessen mellem de mange spændende bålfade nemmere, kan du med fordel stille dig selv disse følgende spørgsmål:

 • Hvad skal det primært bruges til?
  • Hvis du bare ønsker et bålfad, der kan varme, har du nærmest frit valg på alle hylder. Her kan det dog stadig være en god idé at finde en model, som reflekterer varme effektivt. Ønsker du derimod en model, der også kan bruges til grill, bør du være mere kræsen, og altså vælge en model, hvor der enten medfølger rist eller en grillrist kan tilkøbes. Du skal samtidig tænke over, hvor stort bålfadet skal være, alt efter om det bare skal bruges til din egen husholdning eller til større forsamlinger.
 • Hvor skal det hovedsageligt anvendes?
  • I samme tråd bør du overveje, hvor bålfadet skal bruges. Skal du blot have det i haven eller på terrassen kan du nemt vælge mindre transportabel model, og måske også fokusere mere på det æstetiske udtryk. Vil du derimod kunne have det med hjem til venner, på stranden eller i sommerhus bør du vælge en model, som vejer mindre og er nemmere at transportere.
 • Hvad er dit budget?
  • Bålfade fås i alle prisklasser. Du bør overveje, hvor meget du er villig til at spendere på dit bålfad, og prøve at finde den model, der indeholder de mest essentielle funktioner for dig i forhold til dit budget. Du kan med fordel købe dit bålfad på nettet for at spare penge, og her kan du samtidig finde den bedste pris på tværs af sider og samtidig læse brugeranmeldelser for at få et bedre overblik over, hvorvidt den påtænkte model er den rette til dig.

Vi håber, at du med denne testguide er blevet klogere på, hvilke modeller af bålfade, der er gode og relevante for dig at vælge, samt hvad du skal holde øje med, inden du køber.

Se også Trip Trap bålfad – Flotte, dekorative bålfade til haven skrevet af havesektionen.dk.

Denne side er anmeldt af: Patrick F. Nygaard Rating 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar