Det er altid en god idé at have et flot skrivebord derhjemme, så du har mulighed for at arbejde hjemmefra eller måske endda sidde og skrive på en bog eller arbejde på et kreativt projekt. Når du har et område i hjemmet, der er reserveret til at være produktiv og kreativ, bliver det nemmere at opnå flere ting.

Men det er naturligvis altid smart at have et skrivebord derhjemme, som du kan lide og som passer godt ind i din stil. Et skrivebord i gammel stil kan være en god og flot løsning, hvor der er fokus på det, der altid har virket ved et skrivebord.

Vi samler anmeldelser, priser, ekspertråd og tests. Vores guides er baseret på research og uvildige tredjeparts forbruger-tests.

Novasolo Provence bord – feminint skrivebord i gammel stil

Novasolo Provence bord

Dette flotte skrivebord fra Novasolo er som taget ud af en Jane Austin roman, og det skaber minder tilbage til en mere romantisk tid, hvor kvinder sad foran deres bord og lagde makeup og skrev kærlighedsbreve. Dette bord kunne næsten ligne et makeupbord, men det kan også sagtens fungere som det perfekte skrivebord til kvinden, der godt kan lide at være lidt romantisk.

Bordet er lavet af hvidt mahogni, og der er tale om lille bord med to mindre skuffer i, der gør bordet helt perfekt til netop at skrive breve eller tegne ved. I denne moderne tid kan du naturligvis også have din computer stående, men bordet indbyder nærmest til at have en fjer og noget blæk stående i stedet.

Dette bord er meget romantisk og flot, og kvaliteten er helt i top. Hvis du leder efter det perfekte bord at arbejde fra, når du gerne vil have inspiration til at komme i kontakt med din kvindelige intuition, er dette bord helt perfekt. Sørg for at vælge en simpel og ligeså romantisk stol, der vil gøre bordet ære, så får du det flotteste kontor.

Tvilum Delta bord – Mid Century modern skrivebord med stor personlighed

Tvilum Delta bord

Der er ikke noget som Mid Century Modern stilen, der kan give gode associationer tilbage til midten af sidste århundrede, hvor der blev skabt nogle ikoniske møbler med fokus på anvendelighed og futuristiske elementer.

Dette Delta bord fra Tvilum lever bestemt op til denne stilart, og det betyder også, at du kan få et skrivebord, der på en og samme tid både er retro men samtidig også meget moderne.

Bordet er holdt i hvide og sorte nuancer, og selve skufferne i bordet er drejet 90 grader, så de vender ind mod dine ben, når du sidder ned ved bordet. Der er tænkt nyt med bordet her, og samspillet mellem de forskellige farver er med til at sætte en ekstra fed streg under de futuristiske undertoner, du får med et Delta bord.

Bordet er fremstillet af træ, og du får både et flot skrivebord i antik look og en lille kommode med god plads til opbevaring. Med andre ord er dette altså et meget brugbart og praktisk skrivebord, der vil pynte på kontoret eller i stuen, hvis du ikke har et særskilt rum til dit kontor.

Med den rette kontorstol kan du få et kontor, der giver dig moderne associationer trods den gammeldags inspiration.

Kare Design Brooklyn skrivebord – naturligt skrivebord i gammel stil

Kare Design Brooklyn skrivebord

Dette flotte skrivebord fra Kare Design er inspireret af en gammel tid, og det er nemt at se på udformningen og designet af skrivebordet, som du ikke ser i samme stil med moderne borde. Brooklyn bordet er holdt i helt naturligt træ, og har blandt andet monteret en lille hylde øverst på bordet, der bar meget almindeligt i gamle dage.

På Brooklyn bordet ser det også ganske naturligt ud, og det giver dig mulighed for mere opbevaring i bordet, ligesom du også finder nogle små skuffer, der kan gemme mindre genstande. Med dette bord får du ikke en hel masse opbevaringsplads, som vi har set med nogle af de andre skriveborde i gammel stil her.

Dette bord er karakteriseret ved flot håndværd i solidt træ, der giver en hel særlig stil og personlighed til dette skrivebord. Bordet vil passe godt sammen med en stol i samme gamle stil – eventuelt også i træ eller i velour.

Bordet er fremstillet af sheeshamtræ og har også den karakteristiske farve af netop denne træsort. Noget, der er med til at give bordet rigtig meget personlighed. Hvis du ikke har et kontor, vil bordet pynte i stuen også, hvor du kan lave en lille krog dedikeret til at studere eller arbejde, når du har brug for det.

this is ere

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Møbelkompagniet Paris skrivebord – flot skrivebord i valnød med masser af plads til opbevaring

Møbelkompagniet Paris skrivebord

Dette skrivebord i antik look er godt til dig, der har brug for et skrivebord med god plads til opbevaring. Hvis du godt kan lide at lave mange kreative projekter og dermed har nogle redskaber og materialer, du skal gemme på, er dette skrivebord fra Møbelkompagniet en god idé.

Skrivebordet har en gammeldags stil, da det er lavet på den måde, som man lavede borde på i gamle dage: med masser af plads til opbevaring. Her får du mange rummelige skuffer, hvor du kan gemme og sortere alle dine redskaber til dine kreative projekter.

Du får et gammeldags skrivebord i flot valnøddetræ, der er holdt i den naturlige farve, hvilket også er med til at give skrivebordet masser af personlighed.

Skrivebordet kan stå i et hjørne, da du får skuffer, der går på begge led og dermed kan passe perfekt ind i et hjørne i dit rum. Hvis du gerne vil have en gammeldags stol, der passer til, kan du overveje at købe en stol i velour, der sætter en ekstra streg under den gammeldags stil, der ville passe godt med bordet her.

Møbelkompagniet Paris bord – feminint hvidt skrivebord i antik stil med tre skuffer

Møbelkompagniet Paris bord

Dette skrivebord er også fra Møbelkompagniets Paris serie, men dette er noget mindre end det bord, vi ellers har vist her i artiklen. Dette fine skrivebord i gammel stil passer rigtig godt ind på pigeværelset eller hos den selvstændige kvinde, der gerne vil have en retro feel, samtidig med at der er god plads til at være kreativ og plads til opbevaring.

Skrivebordet kommer med tre skuffer i venstre side, så du har god plads til at opbevare alle de ting, der ellers ville komme til at rode på dit skrivebord. Det slipper du helt for med dette smarte bord, der vil kunne se godt ud sammen med en feminin stol – eksempelvis i lyserød velour.

Du får nogle rummelige skuffer med dette skrivebord, hvilket er helt perfekt, hvis du har gang i en masse kreative projekter, som du gerne vil kunne gemme af vejen. Hvis du arbejder med en bærbar computer, kan du også nemt putte den ned i en af skufferne, når den ikke er i brug, så du kan have et skrivebord uden rod.

Vintage skrivebord – flot og industrielt skrivebord til det moderne hjem

Vintage Skrivebord

I industritiden blev der skabt en masse forskellige møbler ud fra et ønske om, at det skulle være praktisk, billigt og holdbart. Denne stil er blevet meget moderne siden da, og i dag findes der mange, der ynder at indrette med en industriel stil, hvor der er fokus på materialer som solidt træ, stål og metal. Her er fokus på de mørkere farver, og alt er lavet i nogle simple former og vinkler, for her er det funktionaliteten, der vægter højest.

I det moderne hjem er det blevet populært at gøre denne periode kunsten efter, og derfor kan du i dag finde skriveborde i gammel stil, der netop lader sig inspirere fra den industrielle periode.

For denne periode finder du dette flotte vintage skrivebord, der er lavet af netop solidt træ med sortbehandlede metalben. Bordet er holdt i simple former og kanter, og det er kun de mest nødvendige elementer, der er med her. Du får derfor blandt andet en solid metalramme under bordet, der er fremstillet af tykke stykker metal, der er svejset sammen.

Bordpladen er i massivt træ og har et støvet, råd look, der kun gør bordet endnu mere troværdigt som et industrielt skrivebord. Hvis du vil holde stilen helt, kan du med fordel anskaffe dig en metalstol, der vil passe perfekt til.

Find det helt perfekte antik skrivebord til din smag

Når det kommer til at finde et perfekt antikt skrivebord, kan der være mange forskellige stilarter og størrelser at gå efter, hvilket vi også har sørget for at vise med dette indlæg. Når det kommer til størrelsen, skal du overveje hvor meget plads du skal bruge, og hvor den skal stå. Der skal være plads på bordet til diverse bøger, computer og en god skrivebordslampe til aftener. Hvis du ikke kan lide at se på alle ledninger på skrivebordet, så kan du bruge en kabelskjuler på bordet. Det er helt op til dig, hvilken af disse gamle stilarter, du er mest til. Det kan sagtens lade sig gøre at blande en antik stil med en mere moderne stil, og det er en sjov blanding, der gerne skal holdes til et minimum af stilarter. Hvis du blander for mange stile sammen, kan det godt virke rodet, men en antik og moderne stil kan sagtens gå hånd i hånd og komplimentere hinanden. Hemmeligheden er at holde de to stilarter opdelt på den måde, at du lader den antikke stil komme til udtryk i visse møbler og rum i hjemmet. Blandt andet ved at investere i et antikt skrivebord, der sagtens kan eksistere i et rum, hvor der ellers er indrettet med en masse moderne elementer også. Her i vores inspirationsindlæg har du kunnet se forskellige typer af skriveborde i antik stil, der kan være med til at inspirere dig til at vælge det skrivebord eller kommende sminkebord, der vil passe bedst ind i netop dit hjem. Uanset om du er mest til naturligt træ eller mere industrielle elementer, er der noget til enhver smag. Sørg altid for at vælge en stol, der passer godt til stilen, så du kan skabe en sammenhæng her.

Se også Skrivebord skrevet af bobedre.dk.

FAQ

🤩 Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg køber antikke møbler?

Når du skal købe antikke møbler – eller møbler med et antikt udseende – så bør du være opmærksom på en række forskellige ting. Du bør blandt andet kigge på, hvordan møblet er lavet, men du bør ligeledes også tage stilling til, hvorvidt møblet har det udtryk, som du søger.

🧐 Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber et skrivebord?

Når du køber et skrivebord, bør du først og fremmest være opmærksom på, hvorvidt bordet lever op til de brugsformål, som du har behov for. Det kan for eksempel være, at du har brug for en hel del bordplads, eller omvendt har du måske mere behov for opbevaringsplads.

🤔 Hvad er den rigtige højde til mit skrivebord?

En måde, hvorpå du kan tjekke om et skrivebord har den rette højde for dig, er ved at sætte dig ved det med ret ryg. Hvis den stilling tillader dig, at du kan hvile dine underarme på bordet, så har skrivebordet den rette højde.

🤓 Hvad er det bedste materiale til et skrivebord?

Det bedste materiale til et skrivebord afhænger fuldstændig af dine personlige præferencer. Både plastik, metal og træ er populære materialer, når det kommer til skriveborde, men forskellen på disse materialer er generelt så små, at det er bedre at vælge det materiale, som falder mest i din smag.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar